- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dookiee
tag
Sziasztok. Xbox series x-hez keresek a mostani 27" 1080p-s monitor helyére 27" QHD-t, 100.000 forintig max. Most IPS paneles monitorom van, nem kell hogy ez is az legyen, ami lényeg hogy legalább dönthető legyen max a magasságot lehessen állítani de inkább a dönthetőség számít. Battlefield sorozattal játszok főleg.
-
-
sztivo
Topikgazda
Szia!
Elég vegyesen fogom írni. USB-C-vel:
Acer XV322KKV
Asus XG27UCS, XG27UCG, PA279CRV
BenQ PD2705U, PD3205U, MA320U
Dell P32223QE, U2723QE, P2725QE
LG 32UP850K, 32UQ850VNélküle (simán elég lenne egy USB-C - DisplayPort kábel hozzá):
Acer XB273KV3
LG 27GR93U, 32GR93U, 27GP95RP
Gigabyte M27UA
Samsung S27DG702
(ezeken is lehet van, de nincs előttem a lista). -
Sziasztok,
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
50.000 Ft környéke
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27, 1080p, 165Hz+
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
nincs preferált
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
mindkettő szóba jöhet
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb
Főként játék
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
Nvidia 3070Ti, Freesync bőven jó
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, DisplayPort
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem showstopper ha nincs.
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos.
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Magasság állítás nem hátrány, illetve ha dönthető vmennyire.Fiamnak cserélném a jelenlegi meglévő 22-es monitort.
2-t is néztem, ezekről ha van vélemény esetleg, illetve ha a paraméterek alapján tudtok ajánlani azt is megköszönöm.
Amit néztem:27" LG 27GS50F-B
Gigabyte GS27FC Gaming Monitor -
uridium
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérek segítséget:
70.000 Ft körül van a teteje.
legalább 27", itt nagyon nem találok full HD-tól eltérőt, 100 Hz
Minél jobb: VA, IPS
Segítséget kérek ebben, mert leginkább dolgozni fogok vele.
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb
Irodai (Excel, Word, olvasás), néha játék
RX 570
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, DVI
Nem hiszem.
Hagyományos.
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Jó lenne, ha állítható lenne a magassága, de ez nagyon szűkíti a kínálatot.
Szűrje a kék fényt, matt képernyő, lehetőleg villódzásmentes.Amiket eddig néztem:
ProLite XU2763HSU-B1 | 27" IPS, ebből a magasságállítás nem ér meg +20.000 Ft-ot (XUB)
Viewsonic VG2708A IPS
Samsung LS27D366GAUXEN ívelt, VA, de lehet, hogy nem villódzásmentes
MSI Modern MD2712PW IPS, ergonómiailag jó
LG 32MR50C-B ívelt, VAKöszönöm a tanácsokat!
-
tm5
tag
Sziasztok,
Munkához keresek monitort. Jelenleg van egy 27", 1440p-s BENQ monitor, de kellene mellé egy másik, mert hatékonyabb lenne ha több dolgot láthatnék megnyitva egymás mellett.
150-200k HUF, de ha kell 250k-ig fel tudok menni.
27", 4K-ban gondolkodom most. Esetleg 1440p megint, de azt olvastam, hogy a Mac képe jobb 4K-ról leskálázva 1440p-re, mint a natív 1440p.
Eddig 60Hz-s monitorom volt/van, el vagyok vele. De ha van 120/144Hz-s ebben az árkategóriában akkor hadd szóljon.
IPS esetleg VA,
Csak sík.
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Programozás, plusz némi tartalomfogyasztás. De a munka az elsődleges felhasználási szempont.
Van egy GF 1060 az asztali gépben, van egy céges Lenovo laptop IGPU , + egy M2-es Mac mini. Szóval vegyes. Nem érzem lényeges szempontnak bármilyen SYNC támogatását.
Legalább 3 normális (4K) csatlakozója legyen mert 3 gépet szeretnék közvetlenül rákötni. Mindenképpen legyen egy USB-C (video) csatija a MacMini miatt, emellett két HDMI vagy HDMI + DP.
Nem
Hagyományos
Lehetőleg bármilyen irányba állítható legyen. -
Sziasztok!
egyszerű kérdés lesz, mert egyszerű monitort keresek1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
40 ezer
24"
Jobb minőség
sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Irodai munka, könyvelés
Alap, integrált.
HDMI, DSUB
8, Fontos számodra a HDR funkció ? nem
hagyományos
Magasság állítása jól jöhet. -
sztivo
Topikgazda
válasz
Def26 #142679 üzenetére
Szia!
Automata fényerő gamer monitoroknál kizárt, nem tudok róla. Nem feltétlenül a magas fényerővel van baj, hanem ha sötétben játszik, inkább villany mellett kellene, vagy valamilyen világítás a monitor mögé.
Ha csak 60 Hz körüli kellene, Fujitsu és BenQ egyes modelljei tudják. -
Def26
félisten
Sziasztok!
Gyereknek keresek olyan monitort ami automatikusan állítja a fényerőt, mert baromira idegesít, hogy sötétben is ezerrelvilágít nála. Ilyenkor átballagok és leveszem.
Max 100-120k
27"
Jó a VA is ha "igazolhatóan_" nem ghostol" amúgy ha nagoyn nincs ilyen akkor ips
sík
ps5
2-3 hdmi
igen, de tudom ebben az árban ez felejtő -
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Sirandrish #142675 üzenetére
Ha kikapcsolnád, hidd el észrevennéd
pl az LFC hiányát, vagy a képtörést.
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Sirandrish #142672 üzenetére
DisplayPorton keresztül megy természetesen
simán beállítod, mintha G-Sync-es lenne. A mostani monitorod is tudja egyébként.
Natív G-Sync nem ez az árkategória sajnosA monitorod menüjében engedélyezd a FreeSync-et, majd nyisd meg az nvidia vezérlőpultot (lehet kell egy restart, ha azonnal nem látod a vezérlőpultban).
Ez is "csak" egy FreeSync-es monitor: -
sztivo
Topikgazda
válasz
Sirandrish #142670 üzenetére
Mindegyik tudja, ezen már nem fogsz spórolni
.. Már a 100 Hz-es irodai monitorokban is van FreeSync.
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm skacok. Holnap megnézem az ajánlásaitokat.
Esetleg ha elfelejtem a gsyncet, akkor vannak egyéb lehetőséget? -
sztivo
Topikgazda
válasz
Sirandrish #142667 üzenetére
Szia!
Ami upgrade lenne az LG vagy MSI esetében, hogy jobb a válaszidő meg a színhűség.
Viszont ha téged eddig sem zavart a minimális motion blur, hiányozni fognak a mély feketék és a valamire való kontraszt. Inkább downgrade lesz, ha előbbi két tulajdonság szempont.
Minden gamer monitor megy már nvidiaval, legyen az FreeSync, Adaptive Sync vagy G-Sync compatible nevezésű. Utóbbinál annyi, hogy az egy hivatalos certi, de nélküle is menni fog.
Talán ha jobb válaszidőt szeretnél a mostaninál, Samsung S32CG510 vagy S32BG650.
Asus VG32WQ3B, XG32WCS, Dell AW3225DM - ezek pedig a legújabb fast VA paneles monitorok. -
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish #142667 üzenetére
Ezekkel a paraméterekkel nehéz jó monitort találni, főleg a megadott áron.. Az biztos, hogy ha játékra is kell akkor ez az ideális választás (ilyen igényekkel én nem is vennék mást). Sajnos hiába akciós így jócskán túllép a megadott kereten [link] Sajnos nem tudok jót ajánlani ez alatt (legalábbis az én szememnek jót, a tied nem tudom mire érzékeny) de ha teheted toldd meg a keretet.
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Gondolkodom hogy lassan le kéne cserélnem a monitoromat. Nem tudom minek, de azért nah
Bár szerintem az elvárásaim és a rá fordított összeg miatt, tuti marad a jelenlegi! De azért megnézzük a szakik mit mondanak.1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
150K körül kéne megállnia.
31"+, QHD, 100hz+..
ezt a méretet használom, kissebbet nem szeretnék.
Oleden kívül mindegy.
Mindegy
Általános...néhány film, youtube, és játék.
Nah itt jön a buli. Nvidiás vagyok...natív G-sync jó lenne, de kb kizárt ezért az azért, szóval elég lenne a Gsync kombatibilis cucc is.
DisplayPort..
Nem baj ha van, de megvagyok nélküle
Hagyományosat
Állítható magasság nem lenne rossz, de ha nem az akkor sem dőlök a kardombaTalán nincs is ilyen monitor, én pl csak egyet találtam ami ezeknek megfelel, az meg az LG 32GS85Q-B.
De nem tudom hogy ez pl hozna-e minőségbéli javulást, vagy hogy érdemes-e egyáltalán megvenni.Tudom hogy az ár kicsit behatárol, de igazából nincs szükségem a cserére, de ennyit hajlandó lennék esetleg áldozni rá ha lenne érdemi javulás minőségben!
Igazából azt se tudom hogy a Gsync kell-e, de ha már cserélek, legyen valami upgrade szaga
Közben talátam egy MSI-t is.. -
Röff!
Jó desznyóhoz mérten sz@rban vagyok, csak nem élvezem. Van egy LG 27GP850-B moncsim amit szeretek és faja. Bár néha kellene hogy legalább 3-4 doksit ki tudjak tenni egymás mellé, de valahogy élek még
Na de amiben kellene nekem seGGíCSég. Erről milyen előrelépés lenne 32" + 4k környékére amivel lehetne játszani is néha? Játéknál nem szükségszerű a 4k, de ugye több pont , több megjelenített doksiBeépített webkam és jó minőségű hangszóró plusz de nem szükségszerű.
Jah és kurva csóró vagyok
És csak hogy keretbe foglaljam a miértet. Volt nekem egy HP AIO-m ami 32"+4k volt. És imádtam! -
emiki6
veterán
válasz
Redneck #142658 üzenetére
Na, ez 240hz, az mégjobb
, lesz benne tartalék. A magas fps szám nagyon jót tud tenni a mozgás tisztaságának és élességének, amihez szerintem még a 144hz is "kevés".
240hz-en viszont el lehet játszani és kipróbálni hogy a mozgástisztaság v a látvány fontosabb, pláne ha van felskálázás is.A 165hz-et azért említettem, mert ami az alatt van az nem számottevően olcsóbb, sőt úgy látom akkor már 240hz lett a "standard".
-
Redneck
nagyúr
válasz
emiki6 #142657 üzenetére
Nem a magas freki és fps az elsődleges cél, hanem a jó képminőség. Főleg 60-100Hz között fog menni. Szerintem marad a kisebb 1440p IPS vonal. 3 év gar (3 nap pixel is), 400nit, Freesync, G-sync, és kereten belüli.
Ha esetleg van jobb ami ugyanezt tudja, és esetleg nagyobb, az még érdekelne. Egyébiránt, köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Redneck #142651 üzenetére
De ez nem 4k, hanem ultraszéles 1440p.
4k monitoron több mint 8 millió képpontra kell számolnia a technikának
(mp-enként 120-144-165-180-szor)
16:9 1920x1080 képpontnál ~2 millió képpont van.
16:9 2560x1440 ~3,7 m ,
ez pedig 21,5:9 3440x1440 ~4,9 m képpont
létezik még 21:9 3840x1600 ~6,1 m,
átlagos 4k 16:9 3840x2160 ~8,3 m képpont
ultraszéles 21:9 5120x2160 ~11m képpont
Utóbbiakhoz valóban erősebb számítási teljesítmény kell. Amit linkeltem, az egy erős közepes.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Darren82 #142653 üzenetére
Ja, akkor azért van bőven.
emagot inkább ne nézd, normális boltot inkább. Esetleg Oaziscomputer, ott is rá tudsz szűrni.
Azt hittem felbontás fontos lehet irodai használatra.
Meg nem árt megnézni milyen + igények vannak, mert van bőven választék kisebb felbontáson. Mondjuk 32 colon FHD már eléggé pixeles. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
cs.zs. #142650 üzenetére
Azért az teszteredményeket látva sajnos nem. Natív teljesítménye 4K felbontáson karcos (ahogy a legtöbb hasonló kalibernek).
Mennyire működik jól a felskálázás AMD-n?
Milyen tartományt tud az ASUS monitora Freesync és G-Sync esetén? Nem találtam a gyártó oldalán.A vonatszim nem egy HC FPS, de azért jó lenne minél magasabb framerate és smooth játékélmény, ha már új konfig, ezért a legjobb variációt szeretném neki.
Inkább menjen 1440p 70-80 fps-sel valami, mint 4K 35-40-el.Köszönöm a segítséget!
-
Tails111
aktív tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok érdeklődnék hogy mit ajánlanátok.
100.000 Ft +30.000 Max
27" ; 1440p, 144hz vagy felette
Nano IPS
Sík
Játék, általános
RX9070xt
DisplayPort, HDMI
Nem
Hagyományos
Nem fontos
Előre is köszönöm a válaszokat. -
cs.zs.
veterán
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Kollégámnak keresek monitort, vonatszimulátorokhoz.
150k
27-32" között, 1440p felbontás, 120-144Hz menjen
A minél jobb minőségűt, legkevesebb képhibával járót. Ebben a kategóriában IPS és VA
Sík, de ha van olyan ívelt, ami veri a többit képminőségben, érdekel.
Játék és irodai programok
9060XT 16GB, de nem baj ha tud G-Syncet is!
HDMI és DP
Nem ártana, bár tudom hogy 350-400nit esetén nem kell csodát várni.
Hagyományos.
Magasság és dönthetőség jól jön.Ezeket néztem ki hirtelen:
Odyssey G5
LG UltragearElőre is köszönöm a segítséget!
-
Darren82
tag
Tiszteletem.
Egy kis tanácsot szeretnék, új monitor vásárlás ügyben:
Új, 31,5-34 coll, NATÍV 100hz vagy feletti, iroda jellegű használatra, 130 ezer, de lehet kicsit felette is,ha az megfelelő. Köszönöm. -
Orbiteric
újonc
válasz
KillerL4dy #142642 üzenetére
ASUS ROG Strix XG27ACS
-
sztivo
Topikgazda
válasz
KillerL4dy #142642 üzenetére
Szia!
Nagyon egy kutya a kettő, talán az Asusnál jobb a Q.C. -
KillerL4dy
csendes tag
Hali, új monitort szeretnék vásárolni, és jelenleg két monitor közt vergődöm.
ASUS ROG Strix XG27ACS
GIGABYTE M27QA
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? -
Vhiktor
nagyúr
válasz
emiki6 #142639 üzenetére
Itt írjak is hogy konica minoltaval lett mérve.
Egy baj van a reportal, hogy nagyon kevés mintát mértek meg.
Szoval gy konica minolta utan hozzanyulni consumer muszerrel finoman szolva sem jo otlet.Az is igaz, hogy ez a km nem a csucs, de akkor is mas szint.Érdemes megbízható teszt oldalakat nézni ahol bemutatjak a gyári kalibracio minőséget, de azok a teszt oldalak akik consumer műszert használnak(mint sok nagy, pl tfrcentral szegyelhetne magat ebbol a szempontból) semmit nem érnek szinhelyesseg meres szempontjabol, mert nem validak a mereseik, sok esetben jól félre mérnek.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Levi's #142630 üzenetére
Benq általában jo gyari kalibracioval rendlekezik a megfelelo kepmodban deltae 2 korul vagy alatta. Benq szerencsere nem kozmetikazik az adatokon. A gyáriakban komoly műszereket használnak, nem consumer xrite szintueket.
Mondok egy konkrét példát philips gyárban konica minolta műszereket használnak. Es akkor adja magát a kérdés, hogy valóban a gyári kalibraciojukon hogyan is lehetne javítani utólag?
Szoval tapasztalom alapjan benq designer es grafikus monitorai gyarilag igencsak jok, azokhoz meg en nem nyúlnék/nyúlok referencia muszerek nélkül, nem véletlenül.
Itt egy benq w4000i projektor gyari kalibracioja visszamerve referencia műszerekkel: ezen senki nem fog javitani consumer műszerekkel, rontani viszont annál inkább.
[link]Kalibralasról:
Nekem is vannak consumer műszereim amiket lehet használni bizonyos megjelenitokhoz es/vagy eleg rossz gyari kalibracio esetén, de vannak olyan meglenitok amiket nem vallalok consumer műszerekkel (bizonyos panel típusok, pl qd oled vagy olyan meglenitokhoz amikhez panel szinten ugyan elég lenne egy consumer muszer, de gyarilag annyira jól vannak kalibrlava, hogy nagy eséllyel csak rontanék a valasoagban a színhelyessegen, a deltae 2 pedig mar ilyen szint)Szoval ha a jo gyari kalibracion tényleg javitani szeretnél ahhoz olyan muszerek is kellenek, különben a valóságban eselyesen csak még rosszabb lesz a szinhelyesseg referencia muszerrel visszamerve.
Kalibralaskor érdemes megkerdezni milyen műszereket használnak a folyamat során es az alapjan dönteni, hogy kell e egyáltalán. Sajnos muszaly tudatosnak lenni.
Összegezve en a benqt ajanlom es nem is nyulnek hozza ref műszerek, főleg referencia spectro nélkül.
-
-
Levi's
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Két monitor között vacillálok.
Dell UltraSharp U2724D
BenQ PD2705Q
Melyik lenne ajánlottabb? Vágói és kisebb grafikai munkákra lenne használva. Oázistól lenne rendelve, kalibráltatva. Nagyon fontos a PWM mentesség. Ezt elvileg mindkettő teljesíti. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy monitor vásárlási kérdésben szeretnék segítséget kérni tőletek.
100 ezer körül ha lehet, de annyit rászon felett, amennyi plusszal akár kijön valami ár-érték bajnok, de extrém igényeim nincsenek...
27", 2k (1440p), 144Hz
IPS talán, de ami célszerű
Hagyományos, sík
programozás+időnként játék
3080 12GB
Semmi extra, sima HDMI lesz leginkább használva, de DP bemenet nem árt persze
Nem igazán?
Hagyományos
Döntés+magasság állítás nem árthat, de a magasságot még csak megoldhatom valami alá bejlagolással -
mr.krasi
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni monitor vásárlásban.1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
100-150k
34’’ ben gondolkodtam, felbontás lehetőleg qhd, hz nem fontos
Nincs preferencia
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorod?
mindegy
Irodai munka, táblázatok, oldalak, alkalmazások. Játékra nem.
nincs
Irodai laptophoz használnám ami: lenovo thinkpad e14 gen 5
HDMI, USB-C
Nem
Hagyományos
Nem lenne rossz a magasságot állítani, de nem ez a legfőbb szempontköszi előre is a segítséget
-
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Új monitor után kutatok jelenleg. Kicsit már nézelődtem a témában, de gyakorlati tapasztalatok híján szívesen meghallgatnám a véleményeteket.Elsősorban ezt a 3 típust néztem:
LG UltraGear 24GS60F-B
MSI G244F E2
AOC 25G42EEbből nagyjából kiderül, hogy ezeknek a kritériumoknak mindenképp meg kell feleljen:
1080p, 23-25", max 2ms és min. 144hz, minimum 2db digitális bemenet, IPS (/ VA, bár félek a ghostingtól, a kontraszt viszont tetszene), valamilyen sync (van még valós előnye a g-syncnek?). (HDR10?)
Minden egyéb extra csak bónusz. (Esetleg érdemes előnyben részesíteni a külső tápot?)
Mindenes monitor lenne, munka, multimédia, játék. A talpa lényegtelen, VESA állványra lesz rakva. Az ár nem igazán tényező, de feleslegesnek tartom ettől drágábbat venni ilyen specifikációkkal, így maradnék 40-50 között, ha csak nincs valami extra jó deal.Szóval a fent említettek közül melyiket érdemes vinni, esetleg bármi más?
Köszi. -
sztivo
Topikgazda
válasz
Sgr_A #142618 üzenetére
Szerintem VA a kontraszt miatt, főleg ha sötét tartalmat is fogyasztasz. Bleeding meg glow nagyon lehúzza az élményt, ha pedig most is VA-d van és elégedett vagy, szerintem válaszd azt.
Én pl soha többé nem vennék IPS-t személy szerint, szemem sem szereti igazán, meg a többi negatívuma is zavaró számomra.
Most TN paneles van nálam használatban, szerintem a színei is rendben vannak és a kontraszt sem rosszabb, arról pedig nem is beszélve, hogy nem pirosodik és szárad úgy a szemem hosszú távon. -
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
szasanyi #142610 üzenetére
Igen, azóta külföldi oldalakon is körülnéztem, egy Dell U2525QE típusra esett a választásom. Ha minden jól megy, holnap át is veszem.
Coil whine miatt vannak visszaküldések, meglátjuk mennyire fog zavarni engem... -
70k
27” 1440p 144-180hz
na ez itt a kérdés va vagy ips
mindegy
leginkább játék és böngészés
rx 9060 xt freesync
DP
Nem
mindegy csak hangszóró legyen benne
kinéztem két monitort
VA
Ips -
Sziasztok, csak egy kérdés, ajánlott esetleg ez a monitor, munkára, minimális játékra?
[link]Jelenleg is Acer Predator van itthon, 25" méretben (XB253QGPb).
Mellé tenném, munkára vannak használva jelenleg.
Ha esetleg ennyiért van hasonló vagy jobb monitor ilyen specifikációkkal (hangszóró is előny) akkor azt is szívesen veszem. A VGA Radeon. Köszönöm! -
raven84
senior tag
-
szasanyi
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #142600 üzenetére
Napi hány órában lenne a megjelölt statikus tartalmakra használva? Attól függően valószínű, hogy az OLED nem jó választás arra a célra.
Based on these results, we currently believe an OLED will be okay for productivity work for between 2 and 3 years, depending on how frequently you use the display for static content. -
raven84
senior tag
Hali, TCL 34r83q-ről vélemény/tapasztalat? 30% játék, 70% munka/egyébre használnám.
A QD-Oledet sajnos nem bírta a szemem így vissza kellett küldenem. -
gorgocska
tag
válasz
ridiculous #142606 üzenetére
A márka mindegy egy normális monitort szeretnék ezen áron.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
gorgocska #142605 üzenetére
Mivel nem adtál meg semmi infót az IPS 24" - on kívül, így csak ezek alapján tudok ajánlani. (összefoglalóban szereplő kérdéssort kitöltenéd akkor könnyebb lenne)
Ha LG - t akarsz akkor szerintem ez nem rossz választás: LG UltraGear 24GS60F-B
Esetleg még ezek:
Philips Evnia 24M2N3200S/00
MSI G244F E2 -
gorgocska
tag
Sziasztok tudjátok ajánlani 40 ft ezer környékén ips led monitort 24 " kellene ful hd
Néztem Lg 24 mr400-b. Ha van ötletek írjatok.köszönöm a segítséget
Használtan
LG 24MP59G-P ez lenne 25 ért. -
smartcasual
csendes tag
Köszi a segítséget, az LG maradt, úgy döntöttem nem ér meg kb. 20e felárat a szín.
Beszéltem a márkaszervízzel is, mert különböző oldalakon más-más infót lehetett olvasni, és megerősítették, hogy él a 72 órás zéró subpixel hiba garancia is erre a modellre (27GS85Q), meg gondolom másra is. Ezt az adott forgalmazótól függetlenül az LG nyújtja. Persze online vásárlásnál meg ott az elállás.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
balazs_d #142601 üzenetére
De igen, lehet. Viszont annak valódi veszélye nagyban függ attól mennyi ideig van statikus tartalomra folyamatosan használva. És a tálcát nem csak fix állapotban használhatod valamint van sok OLED panelvédelmi beállítás. Napi 1-2 óra van statikus tartalom belefér, 6-8 óra necces és hosszú távon lehet/lesz következménye. Videók (YT, film, sorozat) ill. játék dinamikus tartalom amivel nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest