- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Ingatlanos ügyvédet kit javasoltok, aki nem 1,5-2%-al akar megvágni

-
-
Szia!
Informatikai rendszer üzemeltetésben segíteni.
Telefonszám: +3620 481 8638
E-mail: info@mabait.hu
Weboldal: https://mabait.hu/Üdv
Barnabás -
adorjant
őstag
Sziasztok!
IT üzemeltetésben jártas embert keresek alkalmi feladatokra Kisvárda-Nyíregyháza környékére,részletek priviben
-
Slystyle
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én Komonyihoz járok az Orosin. Mindig korrektek és pl. tárolni is lehet náluk olcsón.
Persze ha időpont foglalás szükséges, akkor sztornó, mivel érkezési sorrend van, ellenben Szombaton is nyitva vannak délig. -
szabonagyur
félisten
A felni birodalomhoz megyek, ők azok akik tudtak vállalni holnap meg vannak este 6ig.
Sajna sok helyen hiába vinném fél4re ha 5ig vannak, már nem vállalják be...
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerk:
Tárgytalan, felnibirodalom vs autobirodalom.. nem tudom, hogy van-e köze egymáshoz. Én kevertem össze hirtelen
Mindegy, az önzetlen (nincs kapcsolódásom) reklámot már bent hagyom
:@Nem felni... hanem az autobirodalom, amire gondoltam elsőnek:
A srác (tulaj) nagyon korrekt és precíz.
Csak ajánlatként írom, hogy ha valaki kocsi belső teret akar tisztítani komolyabb szinten, akkor ezzel viszont már csak ide vigye...
Tiktokon egyébként ~130K követője van:
[link] -
v13
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kp-ben enged az árból -
szabonagyur
félisten
-
Louies
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hreskó A Pazonyi úton. Én már az összest kipróbáltam a városban.
-
Madn!ght
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az utóbbi időben a Felnibirodalomhoz vittem. Ha kell (és eddig mindig kellett legalább 1-et) felnit is hengerelnek ott helyben. Legutóbb pl azonnal meg is csinálták.
Viszonylag korrekt áron új gumit is tudsz náluk venni. -
wwhy
veterán
Köszönöm az észrevételeket

Ahogy Soulfly842 is írta, igazából egy jó ránézés kellene, statikai hiba remélem, hogy nincs egy 2022-ben épült háznál. Lakatlan kb. 2 éve, a holker lécek néhol 10-15 cm hosszúságban elengedtek, de ez lehet gány munka eredménye is, mint ahogy a terasz burkolása is csapnivaló. Kb. az az érzésem, hogy a vége felé elfogyott a zseton, de mégiscsak be kellett fejezni
szabonagyur: a belvárosban a Széna téri MOL-lal szemben lévő First Stop nekem bevált, ellentétben pl. a Hreskóval, ahol éppen el nem hajtottak a Thaliával.
Legutóbb a Szeilernél voltam, abszolút korrekt társaság. -
szabonagyur
félisten
Ajánlott gumist tudtok mondani?
Gumi le-fel felniről. -
Drughi
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Mi kb 3 évig kerestünk házat, meg is néztünk vagy harmincat, de statikus fel sem merült soha. De tény, hogy apósom kőműves volt, sokat segített, 1-1 alkalommal vittünk csak szakit magunkkal ( pl tetőfedőt).
-
Soulfly842
addikt
válasz
Drughi
üzenetére
A statikus nem csak egy omladozó háznál tud okosat mondani, hanem az átlagos szemeknek nem látható hibákról is
ill. van olyan általános építőipari affinitása, hogy ha már ott van mást is el tudjon mondani egy házvásárláshoz kapcsolódóan (rejtett buktatók az épület kapcsán stb) -
wwhy
veterán
Illetve statikust is keresek

-
wwhy
veterán
VBF-t készítő villanyász szakit tudtok ajánlani

-
Madn!ght
addikt
Eladó egy remek, újszerű alaplap.
1 TB Nvme SSD csere/beszámítás érdekelhet.
-
Slystyle
őstag
Vegyetek dekorációt otthonra.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen ugy tudom. Nem kérdeztem mert nekem nem volt rá szükségem. csörgesd meg.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Korrekt nekem is ő kezdte el.
Sok ismerősnek frissített hálózatot nem volt eddig gond, van hőkamerája is...
-
DonThomasino
veterán
Korrekt villanyszerelőt tud valaki ajánlani ?
Jó lenne ha regisztrált lenne , de ha nem az se gond.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
DDR4-be 32-es volt, elvitték
-
Van egy pár bontott és friss laptopba való DDR2-3-4 modulom ha érdekel valakit
-
PeetR
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki ajánlott szakit(vagy szervíz) mondani Xbox series X javítás kapcsán (hdmi port csere) Nyíregyházán belül?

-
Nirvanus
aktív tag
SOS videókarit keresek. PCI-E, tápcsati nélkül, HDMI-vel, minél olcsóbban.
-
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Köszönöm szépen itt is, kaptam
-
betyarr
veterán
nem, itt a lényeg azon van, hogy minél kevesebből minél többet kihozzanak. a többi nem számít. és ez még a jobbik eset, mert vannak erős történetek bőven, ahol megy a mókolás, ami csak később derül ki és max maszatolnak utólag, vagy ha határozottan fellép valaki, akkor adnak kötbért vagy megcsinálják úgy, ahogy kellett volna.
-
betyarr
veterán
nem vagyok guru, de általában a kötelező minimumot szokták adni, hogy minél ócsóbb legyen a ráfordított péz, a nyereség meg minél nagyobb. szerintem nem kötelező a csövezés, ezért ennyit kap a leendő tulaj. célszerű olyat kinézni, ami még csak tervben van és összeírni a kívánságokat. többnyire felárért.
-
wwhy
veterán
Ígérem, hogy nem sokszor sokkollak titeket, de kicsit kiengedem a gőzt ingatlankeresés közben
Szóval ehhez mit szóltok (itt, hogy ne a villanyász topikot terheljük) 
Illetve ezt hirdetik hőszigetelt(!) lakásnak, és fel van(nak) háborodva az ingatlanosok, hogy nekem nem elég, hogy mellé építik a köv. társasházat, akkor biztosan megoldják, és szigetelt lesz:

-
quby
őstag
Sziasztok,
Nem tud valaki kölcsön adni egy 750+ tápot VGA teszt erejéig a hétvégén? -
anonymus89
addikt
Sziasztok, volna valakinek egy xiaomi Watch s3 töltője 1 töltésig?
Sajnos nem gondoltam rá, hogy meghosszabbodik az ittlétünk. -
INMOTEP
őstag
Sziasztok , Iphone kijelző cserèhez keresek Pentalobe 0,8 x 25mm (Ötszögletű) Csavarhúzót P2 .08 másnéven .
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Be quiet! Dark rock 4-5 (pro) hűtéshez AM4/5 lefogató szettet keresek. Ha valakinek van fölösben, ne tartsa magában. Megvásárolnám, vagy intel LGA1700 lefogatóra cserélném.
-
wwhy
veterán
Kabalásról van valaki/valakinek a valakije?

-
Soulfly842
addikt
Idő és dátumszinkronok? Én azt hittem az elem halt meg a laptopon.

-
Drughi
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nálunk a kertvárosba talán kedden volt egy 4-6 órás kimaradás.
Évente 3-4 alkalommal előfutdul, ezen én nem hápogok.Az Árpád utcán sem volt jobb a helyzet, míg ott laktunk. Ugyanúgy voda/one.
Sajnos itt nálunk csak ők szolgáltatnak valamire való netet. A telekom egyelőre el van foglalva a Báthori lakóparkal, oda húzzák az optikát... 1-2 év és talán elérnek ide is.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Reggel áramszünet volt, internet úgy ahogy van, idő és dátumszikronok nem mennek. úgy szar az egész ahogy van.
-
Soulfly842
addikt
Upc--->Voda--->One kabelnet nálatok is klehalt? Vicc, ahogy elkínlódnak. 2-3 havonta törvenyszerű a lehalás
-
wwhy
veterán
Airbnb-zik valaki/nek a valakije, esetleg?
-
betyarr
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
nati-trend. van saját lapszabászatuk is, ami nem hátrány.
-
Soulfly842
addikt
Bútorasztalost tud valaki ajánlani?
(Bíró bútor, egyedi gyártású íróasztal (a sablonnál kicsi volt nekem a lábméret minden átlag gyártónál), billentyűzet sín tropára ment (elsőnek egy ultragagyi megoldás volt, azt cseréltettem velük, majd a másodlagos megoldás is tönkrement idővel - ezt velük már nem fogom tudni orvosolni))
-
Drughi
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Évek óta jártunk oda, imádtuk a helyet.
Mondjuk azt nem tudtuk, hogy főznek is.
-
-
Soulfly842
addikt
Kommentek alapján egyértelműen a Balkán étterem tulajdonosa érintett (szarvas utca). Állítólag a bejáraton már rendőrségi közlemény is van kint.

-
wwhy
veterán
Ha tudtok eladó 75+ m2, felújított, nem tetőtéri, nem belső szintes, belvárosi, 3-4 szobás, 1-2. emeleti lakást, szóljatok
(tényleg ismerős keresi).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

:

(tényleg ismerős keresi).