Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
74697 - 74601
74697 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Még aktuális ha valakit érdekel: 90x200 rugós matrac.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Tamás9x
őstag
Ott az NVME használd
Vlevi: Ha nagyban és komoylan gondolod, hosszútávra akkor Ali EnergyCube, 20-30K 70Ah 35-140W-ig
Vagy Lidl 10-20Ah 3 év garos powerbankok azok jól bírják -
Drughi
addikt
Én ezt már nem merném használni. Amilyen árban van egy új, nem éri meg kockáztatni.
-
vlevi
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Drughi
addikt
-
betyarr
veterán
-
Nerazim
őstag
van helyben olyan gsm szerviz, ahol egy realme telóban kicserélnék az akksit? olyan helyre gondolok, ahol korrektek és minőségi munkát végeznek és nem csak összecsapják, illetve garanciát is vállalnak a munkájukra.
utálom, hogy szanaszét kell berhelni azért egy telefont, hogy egy nyomorult akksit cseréljenek benne. mennyivel egyszerűbb volt régen: hátlap lepattint, új akku be, oszt csókolom...Akkor jó hírem van: Link
-
betyarr
veterán
van helyben olyan gsm szerviz, ahol egy realme telóban kicserélnék az akksit? olyan helyre gondolok, ahol korrektek és minőségi munkát végeznek és nem csak összecsapják, illetve garanciát is vállalnak a munkájukra.
utálom, hogy szanaszét kell berhelni azért egy telefont, hogy egy nyomorult akksit cseréljenek benne. mennyivel egyszerűbb volt régen: hátlap lepattint, új akku be, oszt csókolom... -
VIPowER
őstag
Van itt valakinek eladó Termotéka 25 ES működő kazánja?
-
Archttila
veterán
PlayStation kontroller analóg kar csere Hall Effect & TMR technológiával Nyíregyháza és környéke [link]
#playstation #ps5 #dualsense #kontroller #javitas #analog #kar #csere #drift #hall #effect #tmr #joystick #aksi #akksi #akkumulator #akumlator #repair #analog #stick #replacement #drift #fix #precise #calibration #gaming #accessory #gamer #nyíregyhaza #nyiregy #foxpost #mpl
-
wwhy
veterán
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Engo
aktív tag
Sziasztok,
Jósavárosban vadonatúj, bontatlan telefontokok várják gazdáikat 1,75 literes Coca-Cola üdítőért cserébe.
Honor 400 (kék)
Motorola Edge 70 (bézs)
Red Magic 10 Air (piros)
-
szasanyi
félisten
Nem közvetlenül neked akartam címkézni, sorry...
Helyben, személyes átvétellel eladó egy 90x200cm táskarugós matrac. 2025 májusban a MÖMAX-ban vásároltuk akciónkban , tehát a közösen kialakított jó ár szinte biztos. 2 év garancia van rá, természetesen a hozzá tartozó iratokkal.
Kitűnő esztétikai állapotban, a használat apró jeleivel: viszont nincs szaga, nem foltos, nem szakadt.
Privátban érdeklődés esetén fotót tudok küldeni, de akit komolyan érdekel nézze meg (helyileg a Jósa városban). Csomagolni, szállítani nem tudom és nem összehajtható!
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek kallodoban ilyen vagy hasonlo usb-s ventillatora? 2db kellene, de alin a vam miatt mar nem eri meg megvenni...
-
Soulfly842
addikt
Kimondottan kovászost kell kérni, sokan árulnak kovászosnak mondottat, ami csak azért kovászos, mert van benne x % kovász az élesztő meg sok hulladék mellett és semi különbség nincs közte és a sima kenyér között.
szabonagyur: Igen simán. Ritkán ettem, sokat.
Kimondottan vadkovászost.

Ha meg kovászos, akkor rá kell kérdezni, hogy gyorskovászt tartalmaz-e (a legtöbb sajnos igen), amit ajánlottam fentebb az nem.
-
Tamás9x
őstag
Kimondottan kovászost kell kérni, sokan árulnak kovászosnak mondottat, ami csak azért kovászos, mert van benne x % kovász az élesztő meg sok hulladék mellett és semi különbség nincs közte és a sima kenyér között.
szabonagyur: Igen simán. Ritkán ettem, sokat.
-
szabonagyur
félisten
500g egy etkezeshez?
-
embe
nagyúr
Köszi a biztatást!
Na majd egyszer bemegyek valamelyik itt említett pékségbe, aztán rápróbálok. -
Tamás9x
őstag
Sima kenyérből minimum 500g ami lemegy ebből 200 is elég, könnyebben emésztem, később leszek újra éhes, kevesebb energiát vesz el az emésztés, nincs az a fúúúh kajakóma. Jah és ami durva, 1 hét után sem penészedik meg a másik kb 3 nap és ehetetlen, a sima nem fagyasztható ez igen.
-
wwhy
veterán
Sziasztok! Van itt valaki és tudna némi infót adni, akinek van tapasztalata Nyíregyen a Giganet internetszolgáltatóval és a Sweet tv-vel?
Nyugdijas szüleim váltanának One-tól és a kábeltévéről erre a kombinációra.
Ők csak mobilnetet és kábeltévét használtak eddig. Én meg csak vezetékes internetet (más szolgátatónál) régóta nincs tv-m és streamre se fizettem elő soha. Vagyis kuka vagyok tv és stream ügyben jelenleg.Nyiregyi panelban laknak, vagyis a Giganetes optikai internet szolgáltatás elérhető. Azt nem tudom ,hogy a giganet ad media boxot is, vagy azt a sweet tv adja? Nincs teljesen modern okos tv-jük, tuti kell hozzá okositó, és vagy media box.
Adatforgalmi korláttal kell számolni ? Letöltöttem egy ÁSZF-t a Giganetről és ellentmondást találtam. Elvileg korlátlan adatcsomag egy táblázat melléklet alapján, de mégis van egy szövegrész ami fair használatra hivatkozik és havi 200 GB ez a korlát. Az meg 2026-ban streamen nézni filmeket és tv adást tuti nem elég.
Adatkorlát nincs,nem is nagyon lehet, hiszen a sweet is stream, valójában egy tv-s applikáció, kapsz hozzá user+pw-t.
a sebesség stabil
ha wifi is kell, akkor az ONT mellé kell router, de azt is adnak, lásd a honlapjukon. -
Sordoran
addikt
Sziasztok! Van itt valaki és tudna némi infót adni, akinek van tapasztalata Nyíregyen a Giganet internetszolgáltatóval és a Sweet tv-vel?
Ők csak mobilnetet és kábeltévét használtak eddig. Én meg csak vezetékes internetet (más szolgátatónál) régóta nincs tv-m és streamre se fizettem elő soha. Vagyis kuka vagyok tv és stream ügyben jelenleg.Nyiregyi panelban laknak, vagyis a Giganetes optikai internet szolgáltatás elérhető. Azt nem tudom ,hogy a giganet ad media boxot is, vagy azt a sweet tv adja? Nincs teljesen modern okos tv-jük, tuti kell hozzá okositó, és vagy media box.
Adatforgalmi korláttal kell számolni ? Letöltöttem egy ÁSZF-t a Giganetről és ellentmondást találtam. Elvileg korlátlan adatcsomag egy táblázat melléklet alapján, de mégis van egy szövegrész ami fair használatra hivatkozik és havi 200 GB ez a korlát. Az meg 2026-ban streamen nézni filmeket és tv adást tuti nem elég.
Az a 200 GB elég elavult adat lehet, ha belegondolunk, hogy egy videójáték 100+ GB manapság, tehát 2 játékot letöltesz és már túl is léped. Nem aggódnék amiatt, nekem is volt mikor előfizettem gamepass-ra, hogy lepörgött több adat, és semmi korlátozást nem éreztem belőle.
Nekem csak netem van tőlük, ők nem hoznak routert, de nekem ez nem is gond, jobban szeretem a sajátot. A Sweet TV weboldal szerint csak egy applikáció előfizetés, vagyis okos eszköz, okos TV külön te felelősséged, hogy legyen. Lehet tőlük venni routert, de TV okosítót nem. -
szasanyi
félisten
Telefont első alkalommal rögtön felvették, és elmondták amit első körben tudni akartam így ezt gyorsabbnak gondolom mint bármi mást. Persze nem tudom mindig így van-e, (valszeg elfoglaltság és hívásszám függő) de a legegyszerűbb napközben megengedni 1-2 hiívást feléjük
-
törölt tag
Én is megfutottam ezt a kört... a teljesség igénye nélkül, mivel hamar kiderült miért nem jó nekünk. Amit tudok a szolgáltató tájékoztatása alapján, hogy az ONT amit adnak nem router, tehát nincs WiFi sem csak 1 gigás LAN pont és antenna kimenet a TV műsorokhoz. Ha pontosabb információt szeretnél hívd fel őket holnap és elmondják amit tudni akarsz.
Köszi az infót. Email lett írva nekik korábban a héten, arra még nem jött válasz. Jövő héten akkor telefon vagy személyesen érdeklődök.
-
embe
nagyúr
Átlag halandóknak savanyúbbnak, hat a vadkovászos kenyér, de semmi szintetikus nincs benne, sokkal laktatóbb, pár nap után se lesz szaga, igazi kenyér marad, nem telít úgy el, nincs felfújva adalékokkal, térfogatnövelő szerekkel és úgy az egész szervezet fiziológiájára jótékony hatással van
Hozzáértő pékség tulajdonos ismerős szokta mondani, hogy azok, akik glutén, minden egyéb érzékenyek többen átszoktak a vadkovászos kenyérre, mert, hogy ettől nincsen bajuk, ill a vadkovász a gabonafélék emésztését is elősegíti.
Rengeteg látens betegség, Glutén és minden egyéb érzékenység, amit így diagnosztizálnak - valójában csak olyan érzékenységről szól, ami természetes: a sok E, a térfogatnövelők, az állagjavítók, stb... legtöbbeknek inkább ezeket nem bírja a szervezete.
Ejjj ez már mágia. És vajon mennyire megbízható egy adott pékség hogy valóban az van benne amit ígér.
Lehet teszek vele egy próbát. Csak találjak megfelelőt... De azután mászkálni ahogy olvasom itt fél napos program.
Akkor az említett Pazonyi úti pékségben kapható jó minőségű vadkovászos kenyér? -
szasanyi
félisten
Én is megfutottam ezt a kört... a teljesség igénye nélkül, mivel hamar kiderült miért nem jó nekünk. Amit tudok a szolgáltató tájékoztatása alapján, hogy az ONT amit adnak nem router, tehát nincs WiFi sem csak 1 gigás LAN pont és antenna kimenet a TV műsorokhoz. Ha pontosabb információt szeretnél hívd fel őket holnap és elmondják amit tudni akarsz.
-
törölt tag
-
konci79
őstag
Átlag halandóknak savanyúbbnak, hat a vadkovászos kenyér, de semmi szintetikus nincs benne, sokkal laktatóbb, pár nap után se lesz szaga, igazi kenyér marad, nem telít úgy el, nincs felfújva adalékokkal, térfogatnövelő szerekkel és úgy az egész szervezet fiziológiájára jótékony hatással van
Hozzáértő pékség tulajdonos ismerős szokta mondani, hogy azok, akik glutén, minden egyéb érzékenyek többen átszoktak a vadkovászos kenyérre, mert, hogy ettől nincsen bajuk, ill a vadkovász a gabonafélék emésztését is elősegíti.
Rengeteg látens betegség, Glutén és minden egyéb érzékenység, amit így diagnosztizálnak - valójában csak olyan érzékenységről szól, ami természetes: a sok E, a térfogatnövelők, az állagjavítók, stb... legtöbbeknek inkább ezeket nem bírja a szervezete.
Ezért is sütök otthon kenyeret 2 éve

Igaz, kis mennyiségű porélesztö van benne, de azon kívül teljes kiőrlésű , tönköly meg sima kenyérliszt keverék, kis vaj, joghurt, cukor só, víz, és kész. -
Soulfly842
addikt
-
embe
nagyúr
-
Tamás9x
őstag
-
embe
nagyúr
Voltak gyerekbetegségei, azóta javult (a kínálatot nem tudom, mert ált. a kígyó utcai pékségben vettem a termékeiket). A vadkovászos nekem eleinte gyanús volt, nem volt 100-as, a vadkovászosra jellemző intenzív íz hiányzott.. de szerintem gyermek volt még az a vadkovász. Azóta intenzívebb lett, beállt egy szint. Bár én még mindig azt mondom a mátészalkai vadkovászos valahogy nekem kerekebb. Tovább el is áll. Fagyasztóból kivéve is ua. a minőség marad. (kígyó utcaiban legalább az is rendezhető én kb 50%-ban a mátészalkai vadkovászost eszem, a maradék 50%-ban a tiszadobi 48 órás kovászos, ill. a pazonyi úti vadkovászos váltakozik (48 órás vadkovászos van túlsúlyban, az ára jó, a minősége magas, rendkívül finom, puha kenyér))
Mi csak péksüteményeket szerettünk volna vásárolni.
Kenyér témában nem vagyok képben, maradunk a hagyományos vonalon. -
Mikulásbá
nagyúr
-
wwhy
veterán
Lakásbiztosítós ügynök van valaki?

-
Soulfly842
addikt
Kígyó utcai pékségben is van vadkovászos. elég jó kínálattal. a Mátészalkai kedd és péntek, ha jól emlékszek, a másik minden nap korlátozott darabsámban(Cheddar, sült hagymás, jalapenos, joghurtos, normál, stb.) szintén érdemes lebeszélni.
ami még szóra érdemes, tiszadobi pékség 24 órás kovász kenyerei (Minden nap ~1 óra után érkezik friss) - azok is jó minőségűk, gyors kovászt, vackokat nem tartalmaznak.
(szerk: amit normál vadkovászosként említettem, azis ua. mint a pazonyi pékséges... a mátészalkaiból talán intenzívebben 'átjön' a vadkovász íze valahogy (lehet öregebb a kovász?)
Ha a pazonyiig nem akarsz kiugrálni, a kígyó utcai talán egyszerűbb, de tényleg célszerű félrerakatni.
Pontatlanul írtam!!! 48 órás kovász!
Nem 24! -
Soulfly842
addikt
Voltak gyerekbetegségei, azóta javult (a kínálatot nem tudom, mert ált. a kígyó utcai pékségben vettem a termékeiket). A vadkovászos nekem eleinte gyanús volt, nem volt 100-as, a vadkovászosra jellemző intenzív íz hiányzott.. de szerintem gyermek volt még az a vadkovász. Azóta intenzívebb lett, beállt egy szint. Bár én még mindig azt mondom a mátészalkai vadkovászos valahogy nekem kerekebb. Tovább el is áll. Fagyasztóból kivéve is ua. a minőség marad. (kígyó utcaiban legalább az is rendezhető én kb 50%-ban a mátészalkai vadkovászost eszem, a maradék 50%-ban a tiszadobi 48 órás kovászos, ill. a pazonyi úti vadkovászos váltakozik (48 órás vadkovászos van túlsúlyban, az ára jó, a minősége magas, rendkívül finom, puha kenyér))
-
Soulfly842
addikt
Kígyó utcai pékségben is van vadkovászos. elég jó kínálattal. a Mátészalkai kedd és péntek, ha jól emlékszek, a másik minden nap korlátozott darabsámban(Cheddar, sült hagymás, jalapenos, joghurtos, normál, stb.) szintén érdemes lebeszélni.
ami még szóra érdemes, tiszadobi pékség 24 órás kovász kenyerei (Minden nap ~1 óra után érkezik friss) - azok is jó minőségűk, gyors kovászt, vackokat nem tartalmaznak.
(szerk: amit normál vadkovászosként említettem, azis ua. mint a pazonyi pékséges... a mátészalkaiból talán intenzívebben 'átjön' a vadkovász íze valahogy (lehet öregebb a kovász?)
Ha a pazonyiig nem akarsz kiugrálni, a kígyó utcai talán egyszerűbb, de tényleg célszerű félrerakatni.
-
embe
nagyúr
Na kíváncsi vagyok milyen véleménnyel leszel a boltról. A feleségem és a fim nyitás után volt bent anno párszor. Hááát.... Délután szinte semmi, és tök olyan péksütiket vettek, mintha előző napi sütés lett volna. Azóta nem is voltak be.
-
Tamás9x
őstag
Vekni vadkovászos pékműhely, ha jól látom Pazonyi út 21, na itt megnézem
Köszi mindenkinek 
-
Janaboy
veterán
-
szabonagyur
félisten
Nyirfa teren Iszakit kerdezted mar?
Ismerem őket, régen cseréltettem velük.
Gondoltam hátha más is felmerül.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
steve1021
csendes tag
https://hardverapro.hu/apro/memoria_bazar_laptop_es_pc_memoriak_4/friss.html
Vegyetek ramokat.
-
DonThomasino
veterán
iPhone akksi cserére ajánlott bolt van Nyíregyháza/Debrecen?
iCentre hiába van, helyben nem csinálnak semmit, kb. 2 hét a futáros megoldás.Csak gyári akksi érdekel, ami most már nem is gond elvben mivel kaphat bárki gyári akksit és megvárnám helyben.
Nyirfa teren Iszakit kerdezted mar?
-
szabonagyur
félisten
iPhone akksi cserére ajánlott bolt van Nyíregyháza/Debrecen?
iCentre hiába van, helyben nem csinálnak semmit, kb. 2 hét a futáros megoldás.Csak gyári akksi érdekel, ami most már nem is gond elvben mivel kaphat bárki gyári akksit és megvárnám helyben.
-
jlaci74
senior tag
COOP , Dugonics utca, kedden és pénteken 12-14h körül jön a délutáni szállítással, korlátozott mennyiségben, valami szakajtós bla-bla a neve, de van Nagyhalászi kovászos is, rendszeresen vesszük, napokig puha, finom a kenyér. Próbálj rá...
-
Drughi
addikt
Klíma telepítésre tudnátok szakit ajánlani? Olyat aki kijön a helyszínre felmérni és ad árajánlatot is.
-
Tamás9x
őstag
Koszonom szepen
-
szabonagyur
félisten
-
konci79
őstag
-
Tamás9x
őstag
Nyíregyházán nem tudjátok igazi kovászos kenyeret lehet venni? Nem a jellegűt, ami nem élesztős.
-
Tamás9x
őstag
-
betyarr
veterán
-
wwhy
veterán
-
Tamás9x
őstag
Nem akarok fasz lenni, de amennyit segitettem mar onzetlenul es szetosztogattam mar en is vagy 200-at amikor lehetett, csak lapul masnal is 1 felesleges
-
wwhy
veterán
-
Tamás9x
őstag
***re.pro meghivoja van valakineke setleg?
Jobaratnak kellene vallalom erte a felelosseget
Nekem sajna nincs annyi pontom. -
Tothgera30
veterán
-
Tamás9x
őstag
Feleslegben nincs valakinek egy IEC C7 2m-es kábele (piskóta kábel, kétpólusú, hálózati tápkábel)?
Holnap tudok adni, ha nem sos.
-
kenwood3
addikt
-
Tothgera30
veterán
Feleslegben nincs valakinek egy IEC C7 2m-es kábele (piskóta kábel, kétpólusú, hálózati tápkábel)?
-
Tamás9x
őstag
Nem érdekel valakit esetleg olcsósított padlófűtés?
REHAU Rautherm S padlófűtés cső 17x2,0 (240 m) (19773)
Padlófűtés rendszerlemez hőszigetelés nélkül, 0,96 m2 (120x80 cm) 23db
Sajnos feleslegessé vált, jóárasítva eladó lehet jövőhéten megy apróra
-
Tamás9x
őstag
Vannak pillanatok amikor az is megfizethetetlen
Közben nemsokára eladó N270-es 2GB ramos 32GB Rendszer, Sata 256GB SSD
RSS server, nyomtatóserver, ha esetleg valakit érdekel, 1 hét múlva meghirdetem az aprón
-
SG3rg0
őstag
+1 jol mondja a kollega
Az appot nezd meg akkor nem kell fuzet
es meg olcsobb is.
A keszlet sajnos mar nagyon hianyos.Köszi, nektek!
-
DonThomasino
veterán
-
Janaboy
veterán
-
SG3rg0
őstag
Sizasztok!
Nincs valakinek Spar American Tourister tele gyűjtőfüzet?
-
szasanyi
félisten
-
kriszpontaz
veterán
Sziasztok, lassan komplett lakásfelújításom lesz, melyben a fürdő, konyha, wc és minden szoba rendbetétele a cél. Ez magában foglalja a csempézést, bontással, sitt elszállítással együtt, a festést, a laminált padló lerakását. Tudtok olyan céget, aki generálban csinál ilyet és minőségi munkát végez és ezt egyben le tudja vezényelni Nyíregyházán vagy a környékén? Nem szórakoznék vele egymagam, még ha meg is tudnám csinálni, időm nincs rá. II. emeleti lakás, liftes.
-
Tamás9x
őstag
Ne fárasszátok le nagyon, nálam festeni kellene, meg csempézni
-
VIPowER
őstag
-
szasanyi
félisten
-
RAVEN59
tag
-
RAVEN59
tag
-
RAVEN59
tag
-
szasanyi
félisten
-
RAVEN59
tag
Vízhűtés Alpenföhn 360 ARGB White – RGB
-
RAVEN59
tag
Tehát degiteni kellene felrakni,de gondolom darabokra kell szedni a gépet.
-
RAVEN59
tag
Még most fog megérkezni az Allegro-tól jön 360 - as Német hyártmány és nem tudom hogy lessz-e benne hütőfolyadék...linket tudok küldeni,mivel nem vagyok mai csirke I9re lessz téve
-
szasanyi
félisten
-
Shkiz0
nagyúr
-
RAVEN59
tag
Itt jó magához mérten, és már pár hete 1000/100, 1000/42 helyett.
Sziasztok,van itt valaki aki kapásból ott van a folyadékhütés szerelésben és beállitásban? Nem ingyen kérem irjon rám ill. telefonszám is jöhet.
-
szabonagyur
félisten
-
Tamás9x
őstag
Sólyom utca..másnál is így teljesít a vodafos?
Nem értettem miért nem pörög az update.....
-
Tamás9x
őstag
Vekornyretegrendu illetve feluletfutes hutesen megtalalod. Minden megvan hozza csak elo kell kesziteni es kionteni, de amilyen szarokat lattam 2-3 het mulva hogy nez ki es mozog tablakban... inkabb nem kerek belole.
-
kenwood3
addikt
Padloponba lesz a padlófűtés. 4cm-be. Pont ezért keresek szakit aki már látott ilyet mert unom, hogy 10000+1* is el kell magyaráznom hogy igen látezik iylen és iylen technológia is rá és ez ezért meg ezért és ezért így meg ezért úgy

Társasház 2. emelet simán betonra, csak rögzíteni kell a rendzsrlmezt és kiönteni a legjobb minőségben.Ertem mar...
Ilyet meg nem.csinaltam, de nem is szeretnek
Felvet bennem 1-2 kerdest, de nem farasztalak vele tovabb.
Drukkoloj, hogy talalj ra valakit. Asszem a mapei tud neked szakikat ajanlani, minden specko anyagukra, munkajukra. 1 mailt lehet meger -
Tamás9x
őstag
Padloponba lesz a padlófűtés. 4cm-be. Pont ezért keresek szakit aki már látott ilyet mert unom, hogy 10000+1* is el kell magyaráznom hogy igen látezik iylen és iylen technológia is rá és ez ezért meg ezért és ezért így meg ezért úgy

Társasház 2. emelet simán betonra, csak rögzíteni kell a rendzsrlmezt és kiönteni a legjobb minőségben. -
kenwood3
addikt
A kérdésedet sem értem...
Mert a sajátom, és szart bárki tud csinálni, padlófűtés lesz benne, menj fel egy face csoportba és nézd meg miket öntenek... Aztán pár hét után hogy néz ki, hogy repedezik fel, esik szét stb stb... Sok embernek a PrimerG is high tech.Értem én, hogy a csempe meg a járólap mindent eltakar, és rá lehet fogni, hogy a csempe a szar azért reped, nem pedig az ajzat nincs feszültségmentesítve... meg mesélhetnék órákat még erről
De a padlofutes az aljzabeton alatt van? Az alatt folia es eps? Vagy mi a retegrend?
-
Tamás9x
őstag
A kérdésedet sem értem...
Mert a sajátom, és szart bárki tud csinálni, padlófűtés lesz benne, menj fel egy face csoportba és nézd meg miket öntenek... Aztán pár hét után hogy néz ki, hogy repedezik fel, esik szét stb stb... Sok embernek a PrimerG is high tech.Értem én, hogy a csempe meg a járólap mindent eltakar, és rá lehet fogni, hogy a csempe a szar azért reped, nem pedig az ajzat nincs feszültségmentesítve... meg mesélhetnék órákat még erről
-
kenwood3
addikt
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
novoplan maxihoz keresek szakit, aki leontene a padlofutesemet. -
Antimatrix
senior tag
Sziasztok!
Akit érdekelnek régi bútorok akkor itt a- vissza nem térő -alkalom
1-2 szék puff - kisebb szekrények - vagy akár komplett szekrénysor
tényleg jelképes áron
Anyukának- nagymamamák - esetleg dédinektel:06-70-7791408
- az utánfutóra felpakolásban tudok segíteni
van olyan bútor ami simán 2-3 emberes
szállításban már kevésbépár fotó - segítségképpen
a fotókon található " kerámiák díszek - nippek" inkább nem a bútor részei
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
embe
nagyúr
-
betyarr
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
74697 - 74601
74697 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mini-ITX
- Ezért veszélyes, ha bármit is megosztasz a Meta AI-jal
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Őszindító hardvercsomag
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fóliás Zsír DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -50% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- 27% - Lenovo ThinkCentre M70q G3 Tiny i5-12400T/16GB/256GB NVME SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple Watch Ultra 2 97% (1év Garancia)