Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Na és hogy szándékozod betekerni?

Mondjuk a hajtómű mögött? A fogsor mögött, alatt? (Tárcsafék alatt?)
Inkább hagyjuk...
Magasnyomású csak "nagyolásra" alkalmas, lekapni a retek nagyját a bringa vázáról. Ennyi.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Mi értelme szigetelni akkor? Amire szánod, arra pont nem jó. Ha meg nem így érted, akkor annyira de annyira fölösleges ilyenekkel szarakodni. Kb annyit ér, mint szarnak a pofon. Ha balfasz módon csinálod, akkor teljesen mindegy neki. Ha meg körültekintően csinálod, akkor meg nem indokolt.

10-15 bar fejben megsaccolva is 10-15 dkg súlyt jelent négyzetmilliméterenként a használandó anyagra. Ha ezt maga az anyag ki is bírja átszakadás nélkül, az öntapadó ragasztás már erősen gyanús, hogy nem.
Ha kitartasz az ötlet mellett, akkor nagyon max az jöhet szóba, ha úgy betekered, mint egy múmiát.
De akkor is kétlem, hogy vízzáró lenne és ne menne alá. Jah és elhasználtál egy tekercs szigszalagot egy mosásra, meg még a mosás költsége.
Szerény véleményem szerint ez hülyeség. -
superecneB
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Bár még nem próbáltam ki soha sem, hogy 10-15 bar hogyan mit hogyan szakít át, de én arra gondoltam, hogy középcsapágyat, agyakat körbetekerni fóliával, elszigetelni akármivel, és a bringát lecsapatni, kétlem hogy bármi bemenne. Aki telibe akarja lőni a csapágyakat nagy nyomásúval azt nyilván nem tartja vissza ez a dolog, de én nem ezt írtam. Egyébként semmi értelmét nem látom, hogy elszigeteljek valamit, majd a szigetelésemet terheljem 10-15barral.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ezt a metál bunkót...

-
Teasüti
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Szted mennyit tart egy szigszalag egy 5-10-15-stb. baros víznyomás ellen?

Ha direktbe tolja egy tömítésnek közvetlen közelről, akkor úgy szakítja át azt, hogy öröm nézni.
-
fpeter07
veterán
válasz
Doki-HUN1978
üzenetére
Az xce szakag is kemeny gyakorlatilag vegig sprintelni kell az elsosegert. Nem veletlen irtak egyik regebbi konyvembe hogy az xco soknak kirobbano
.formaban kell lenniuk -
Teasüti
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
A kényes részeket kínos gonddal illik kerülni, mert kimosod a csapágyakból is a kenőanyagot.
Bár ha utána viszed generálozni, akkor ez nem feltétlenül probléma.
De azért ha vannak a bringán jó minőségű tömítések, akkor azokban kárt tudsz tenni.
A közönséges budget alkatrészek meg nem tartalmaznak általában ilyen alkatrészeket, azoknak lehet adni.
Pl. Joytek agyak és noname acél társaik kategória nem szenved kárt, míg egy drága Shimano agynál mondjuk egy parallax tömítés nem köszöni meg.
Így kerülni kell az agyak/tengely találkozásokat (az agytestet lehet óvatosan, a küllők között), a tömített középcsapágyat (hajtókar alatt - ha tömítetlen hagyományos középcsapágyad van, akkor ennek is lehet adni
), kormány csapágyat, valamint a rugós villáknál a szimmeringeket messze kerüld el!
Szóval csak ésszel! -
dqdb
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ha nem ipari csapágyas az összes forgó alkatrészed (agyak, hajtómű, pedál), akkor kizárólag felülről szabad mosni a tengelyekre merőlegesen, oldalról nem, nehogy belemenjen a víz ezen alkatrészekbe, és kimossa a kenést belőlük.
Engem a bringán nem izgat a kosz, a hajtás legyen tiszta, aztán kész. Nézd meg az árlistájukat, és ha nem drágállod, akkor szerintem az átnézés mellett kérjél egy komplett hajtástisztítást is. Ekkor leszerelik és megfelelő szerrel lemossák az érintett alkatrészeket, a kritikus pontokon alaposabbak lesznek, mint te lennél a nagynyomásúval.
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok.
Holnap viszem a bringát beolajoztatni stb. teljesen átnézetni.
Arra gondoltam,hogy előtte lemosnám.
A kutaknál lévő magas nyomásuval átmoshatom mindenhol? Lánc stb.? -
Teasüti
nagyúr
Hali!
Ismertek 500 g alatti XC külsőket?
1.95/2.00 széles kellene.
És max 6-7k/db áron.Most találtam egy jónak ígérkező sűrű mintázatút (ami jó aszfalton is, vagyis 50-50%-ra), de beszerezhetetlen itthon.

Ilyen nincs, csak a mesében.
-
Solad
addikt
Most festés van rajta, vagy a kompozitmintáról beszélünk?
Egyébként lehetséges, hogy hogy azon a bizonyos ponton vékonyabb a külső gyantaréteg, kvázi a karbonszövet közelebb van a felszínhez, így matt a dolog. Van olyan karboneszközöm, ami eleve nem fényes, hanem teljesen kirajzolódik rajta a szövet domborzata.
Nem hiszem hogy befolyásolná a villa tulajdonságait, bár tény hogy csak korik terén vagyok képben a kompozitokkal, bringánál nem igazán.(lehet nem jól értelmeztem a kérdést és elbeszéltem a levegőbe
) -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Összeraktam a gépet. Majd teszek fel képet.
Azt vettem észre mintha a villán helyenként matt máshol fényes lenne a festés. Mintha mefolyt volna vagy nemtom.
Lefotózni nem tudom, mert nem látszik minden szögből.Ez mi lehet? Karbon villánál ez ok?

-
zoo8800
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
[lájk]

-
Mr.Csizmás
titán
ha mar kulfold, kozel van es gyonyoru, a szloven-olasz-osztrak haromszogben: [link]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem, csak nem éppen szerencsés. Úgy is mondhatnám, hogy balesetveszélyes.
-
lsebestyen
addikt
Nagyon para verseny közben zenét hallgatni fülesen?

-
Tomi_Sci
őstag
válasz
pengemetal
üzenetére
Gratulálok

Igen, nyugatra más az átlagkerékpáros anyagi helyzete, a legtöbben simán kigazdálkodnak (ki tudnának) egy új vasat egy-két évente. Nekem csak a sógoroknál van bringás tapasztalatom, és teljes mértékben pozitív. Az utak.. hát az valami álom
Nálunk már autóútként adnák el, nagyon széles, és jól karbantartott, gyakori vízvételi lehetőséggel és esőbeállókkal. Sőt még ingyenes kompresszorok is vannak kirakva több helyen.
A bringások pedig nagyon vendégszeretőek és segítőkészek, mondanom sem kell, hogy mindig mindenki int/köszön. Ha megálltam defektet javítani kb. hatan álltak meg felajánlani a segítségüket. (ez egyébként itthon vidéken is előfordul szerencsére) Az autóval közelekedők is rendesek, sok helyet hagynak, sőt, inkább nem előznek meg, hanem jó távolról követnek, ha nem nyílegyenes az út. Illetve nem dudálják le a tétován forgolódó fejemet amikor éppen eltévedni készülök
-
fpeter07
veterán
Nekem nem a tempóval van gondom, hanem a tereppel. Egyes részeken nem is lehet lassan menni. Én az XCO közvetítéseket bírom egyébként. Olyan szépen mennek felfele/lefele, hogy úgy érzem én is meg tudnám így csinálni.
Kiszámoltam, hogy az egyik élvonalbeli DH-s srác 35 km/h átlagot ment 4 km-en, ~550 m szintvesztéssel. (idei első világkupán)
-
fpeter07
veterán
Hihetetlen, hogy valakik ilyen pályákon versenyeznek. [link]
-
pengemetal
aktív tag
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
Jómagam is nászúton vagyok/voltam (sajna nem bicajjal) : olasz-francia-spanyol körút

Pár tapasztalat: az összes nagyvárosban amiben jártam, mindenhol jó minőségű bicikli utak+bérelhető és. varos több pontján lerakható city bike-ok. Ha nincs bicikli út az autósok nagy ívben kerülik akár a 2 egymás mellett tekerőt is, nincs dudálás, anyazás, leszorítás.
Garda tó: itt minden a bringásért van (meg a szörfösert
! Mennyország... :-) sajnos a bérlés német tárcához van igazítva: 50 euro egy fully 1 napra! Itt még a 60as korosztály is speci, cannondale, cube 2013as modellekkel gurulgat a tó parton...
Szóval szomorúan meg kell mondjam, hogy mentalitásban és életszinvonalban is fényévekkel le vagyunk maradva :-( -
Jarod1
veterán
ehez a bringához mit szóltok?
-
Tomi_Sci
őstag
DI2 intelligens váltás: [link]
Nászút rekuval: http://360fokbringa.hu/hu/
-
zoo8800
veterán
-
Ati3120
tag
http://mobilarena.hu/tema/kerekparosok_bringasok_ide_3/hsz_2334-2334.html
Erre valaki ? -
Mewryck
tag
-
válasz
Doki-HUN1978
üzenetére
Az én koromban?
Á, dehogy. Régen indultam pár versenyen hobbiban, de sosem volt komoly. Funbiker vagyok csupán, megyek amit és ahogy jólesik (meg persze amit időm enged) -
attiati
veterán
Kint ül egy lebilincselt, nem napbarnított egyén a társasházunk előtt rendőrök társaságában.
Pár perccel ezelőtt akarta feltörni a kulcsra zárt biciklitárolót, biztonsági kamerás, portaszolgálatos házban.
Csúcsidőben, mikor mindenki megy haza munkából.Még sok ilyet, aztán egyszer elfogynak talán...
Legszívesebben lefényképezném, de szájmaszkot adtak rá a rendőrök. -
fi:zi'k
nagyúr
Vki nem akar esetleg a bikewagontól rendelni?
Ezt néztem ki. -
válasz
honyike
üzenetére
SSV-s, ha 2004-es. Külső előfeszítés állító van rajta, azzal tudjátok belőni a súlya alá a kívánt SAG-ot, aztán annyi. Esetleg rugócsere, ha nagyon nem jó. Az egyszerűsített csillapítóegység miatt (mindkét lábban SSV van) csillapítást nem lehet rajta állítani, csak az olaj sűrűbbre/hígabbra történő cseréjével.
-
Zebu
addikt
Ma hozzák a bringámat! Remélem lesz időm még este összerakni... várom már nagyon

-
sssent
senior tag
Én is tartok ettől a módosítástól egy kicsit, a természetvédelemtől függtlenül is. Az, hogy kicsit(!) talán kevesebb helyen kényszerítik illegalitásba a bringásokat, az végülis pozitív. Viszont szerintem azokat, akik ésszel, a környezetre és a gyalogosokra tekintettel kerekeztek az erdőben, azokat eddig sem nagyon molesztálták. Attól tartok, hogy egy ilyen szabálymódosítás majd megint úgy megy át a köztudatba, mint az egyirányú utcába forgalommal szembeni behajtás. A nyakamat rá, hogy lesz majd olyan gyökér, aki beszól a szerencsétlen gyalogbékának, aki miatt 30 alá kellett lassítania a túristaösvényen, mert neki ott minden joga megvan a kerékpározásra. A gyalogbringa utakról is egyeseknek az az elképzelésük, hogy az már egy kerékpáros-autópálya, sebességkorlátozás nélkül, csak nekik fenntartva. Tegnap pl. szemből megint majdnem elkapott (nem rajta múlt) valami kamikáze legalább 30-cal. Az egy dolog, hogy épp egy szabálytalan gyalogost került, na de akkor is. Nekem bringautakon szerintem több gondom van a bringásokkal, mint a gyalogosokkal. És ezzel most nem a gyalogosok közlekedési kultúráját akarom dícsérni, de azok legalább többnyire lassabban mozognak.
Ha valaki a Fehérvár - Velencei-tó vonalon járna, érdemes kerülni a Kisfalud-Dinnyés közötti átkötő bringautat, az autópálya alatt megint jó kis dagonya van. Ha nem zavar a sár, akkor végülis át lehet evickélni rajta, de szerintem ezt az utat pont nem a hegyre tartók használják.
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Okés, ezzel egyetértek. Legyen igazad, és javítsa ez a döntés a természthez való általános hozzáállást!

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem meg az a baj, hogy túl kevesen ismerik az erdők világát. Amit nem ismernek, azt könnyedén teszik tönkre. Így van ez az állatvilággal is. Mindenki telibeszarja, hogy állatfajok vannak kihalóban a túlhalászás, vadászat, emberi tevékenység miatt. Pedig ha tudnák, hogy mit veszítenek ezzel, akkor érdekelné őket.
Nem eldugni kell az embereket az erdők elől, hanem megismertetni őket azzal, hogy mekkora érték.
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Okés, tudom, hogy emberi tényező, és remélem, hogy minél kevesebb az ilyen felelőtlen bringás.
Én magam is sokat bringázom, de vegyesek az érzéseim.
Ugyanígy éreznék, ha eddig a bringásoknak lett volna szabad erdőben közlekedniük, és most nyitnák meg a gyalogosok elött. Minél több ember jár az erdőben, annál több esély van a környezet károsításra. Ugyanakkor jó dolog, ha sokan élnek egészségesen, jó levegőn. -
Stauffenberg
nagyúr
Az a baj, hogy ez inkább emberi tényező és nem attól függ, hogy mivel közlekedik. Sajnos a gyalogos turisták is rettentően sokat szemetelnek. Ő nem cipeli a kiürült kólás üveget, ezért eldobja az első bokorba. Őt nem érdekli, hogy rendesen eloltsa a tábortüzet, ezért simán odébb áll mikor még parázslik. Simán kitépi a védett, ritka növényt és lehetne sorolni.
-
válasz
D.Orion
üzenetére
Örülök ennek a döntésnek, meg nem is.
Örvendetes, hogy a normális bringások elött megnyitották az erdőket, de erősen tartok attól, hogy ezzel megnő az erdők szennyezettsége és a zajszint, rongálások, stb.
Bringaláncot eddig is láttam már az erdei ösvény mellett, meg bowden, gumi darabokat is.
Nagyon remélem, hogy csak én láttam túl sok rosszat és a mostani rendelet mentén nem nő a környezet rongálás. -
válasz
D.Orion
üzenetére
Linkelték már korábban, de ellentmondásosnak érzem az írást, vagy csak nem tudom értelmezni.
"Az eddigi szabályozás szerint az erdőbe alapestben nem lehetett behajtani kerékpárral – kivéve a kijelölt kerékpáros utakon. A mostani szabályozás alapján ez megfordul, vagyis alapvetően be lehet hajtani kerékpárral az erdőbe – kivéve ott, ahol azt valami okból nem szabad." - Ezek szerint akár a kék, zöld, piros, sárga és egyéb jelzésű utakra is mehetünk kerékpárral.
vs.
"Ami újdonság, és ami a leginkább érinti az átlagos kerékpáros sportolót, kirándulót az az, hogy kijelölt turistaúton csak abban az esetben lehet kerékpározni, ha azt erre külön kijelölték." - Eszerint meg már csak a kerékpáros piktogrammal kijelölt utakra lehet menni. Ebből van, amennyi van (nagyon kevés), újakat szerintem nem fognak kijelölni.Én eddig is bementem az erdőbe, Hárs-hegyre például nem is tudnék máshogy feljutni, mindig a kijelölt úton haladok, nem térek le, nem zajongok, nem zavarom a túrázókat.
-
D.Orion
veterán
-
Ati3120
tag
Crosstrekingből ki mit venne ? Amik nekem nagyon tetszenek : Gt transeo 3.0 , trek dualsport , kellys neos ,trek 7100,merida crossway .Pár hónap múlva ezek közül fogok valószinüleg választani volt tavaly egy kross evado 2.0 de azt eladtam mert nem nőt a a szivemhez nagyon.
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Egy barátom új bringát vett, melyben egy Marzocchi junior t villa van.
Be kéne állítani a súlyára, de nem sikerült leírást talánom róla interneten. Tudnátok benne segíteni? -
Bocsánat, tehát: HHH: Hármashatárhegy, uszkve 10 km, szép is jó is, de főleg hétvégén sokan vannak arrafelé; Fogas: fogaskerekű vasút, a Városmajorból indul a Széchenyi-hegyre, ha esetleg nem szeretnétek önerőből feljutni a tetőre. A Városmajor 5 km köbüki a 8-ból. A Széchenyi-hegy, János-hegy szintén remek kirándulóhely, de hétvégén ott is nagy a tömeg, bár kétségtelen, hogy lehet találni üres piknikező placcokat azért, ha beljebb megy az ember az erdőbe. János-hegyről le tudtok csorogni Hűvösvölgybe, és onnan haza, kb. 10 km.
-
bubi92
őstag
használt már valaki ilyen foltot? mennyire tartós ez a ragasztó nélküli megoldás?

-
zoo8800
veterán
válasz
Mewryck
üzenetére
Ezt láttam korábban már, de mintha az enyém nem ilyen lenne.
Nekem mintha meg lenne szorulva a tengely. A jobb oldali kúpos "kontraanyát" kitekerem egy hatos imbusszal, odáig rendben van. Utána szedném ki a nagy tengelyt, ami balról van benn, és egy nyolcas imbusszal lehetne tekerni. Ezt egyrészt alig lehet tekerni, másrészt kalapáccsal óvatosan (fával) ütve se mozdul. Mi a franc tartja ezt?
Itt, jó sok gugli után olyan infót találtam, hogy csak préselve lehet kiszedni. -
Teasüti
nagyúr
Pimp my ride!

(#2319) bubi92
Na de én mit kezdjek fél szíjjal?!?
Fél lábbal tekerjek?
Hmmm, az milyen menő lenne, ha levenném a bal oldali hajtókart és egy hajtókarral feszítenék a főtéren.

Úgy érzem eléggé szűkös a potenciális vásárlóid köre.

Talán akinek elhiányzott egy fél kék Bagatoe szíja és pótolni szeretné.
Lopj el egy fél párt, ha úgyis annyit látsz a városban, aztán utána lenne vevőd, ha megtalálja a hirdetésed.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
=HG=
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A szervíz telefonált neki, hogy elkészültek, viheti....

-
sting2
addikt
Nem adtam fel, minden nap áldoztam rá 1-2 órát.
Ragasztottam, telefonáltam, kérdezősködtem, fórumoztam, megosztottam, nyitott szemmel jártam.
Mindvégig tudtam hogy meg lesz, egy pillanatra sem engedtem el.Aztán csörgött a telefon,
" - nálam van el viszed?...
- persze, hova menjek?
Azóta nálam van megint.
Túl nagy figyelmet kapott már így a végére, belátom, de megérte.Kerestem és megtaláltam.
-
bubi92
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
enyém
MÉG.
anno kipróbáltam egy strapos biciklit és nem bírtam kivenni a lábam, szépen eldőltem. ezért nem lett felrakva. ami egy igen jó döntés volt tekintve, hogy még egy darabbal is sikerült már eldőlnöm piros lámpánál, mint egy zsák szar.
(hogyan
bevan állítva a biciklizős cipők méretére, viszont az utcaimnak nagyobb az átmérője és beleszorult)
hipermenő lenne a biciklid
-
sting2
addikt
Emlékeztek??
Meglett!!!
Soha ne mondjunk le arról ami a miénk...
Vannak még csodák, Itt az eredménye.
A z utóbbi hetek meg szállott keresése, felhívások gyártása, a létező összes fórum látogatása, regisztrálása, a Rendőrség rendszeres tájékoztatása, és nem utolsó sorban Duka Gyula barátom " Buldogszerű " magatartása, meg talán egy kicsit a FaceBook hatalma is, mind mind hozzá járult ahhoz hogy a biciklimet újra én tekerhessem.
Mindenkinek nagyon köszönöm, ez irányú segítségét, bármi volt is az!!!
Gyuszikám, neked különösen a morális válságom kezelését, hiszen te tudtad mennyire fontos nekem ez a bicó. -
bubi92
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
AZ EGY !%/!++@# GUMI

velencei tó körül milyen az út?
-
M_o_g_y_i
őstag
9-es sor+lánc "kombót" milyet ajánlanak a profik?

Illetve ha már cserélnék a 8-as rendszerről lehet nem 9-re, hanem 10-re kellene?
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Kona Coiler alsó lengőkar leszerelésben tud segíteni valaki? Elakadtam.

A középcsapágy feletti csapágyat nem tudom megbontani. -
sanzi89
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Sógorom annó kifogta, utolsó darab bringát hozta el, pár esztátikai karcolással. KTM monti, Tora teleszkóp, full Deore, hátsó váltó XT, Deore hidraulikus tárcsa. Mindez picivel többért, mint 100k 1 évvel ez előtt.
De ez a 100-ból 1 kategória. -
sanzi89
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Egyetértek, így is méregdrágák a bringák.
-
syl5
őstag
Ööö, most úgy is hogy én is értsem.

HHH?
fogas?(#2292) Stauffenberg
Tudom. Tekintsétek kihívásnak.
De pl Hév-re is fel tudunk ülni.Vagy mondjuk a kevés embert kihúzzuk.
(#2294) fi:zi'k
Igen, Szentendre jó lenne, csak szvsz most oda egy jó hónapig nem érdemes menni.
Meg azért az már combosabb. ~10 km-re vagyunk most belőve. Melóba reggel, délután heti 4x.Másik:
Hervis-be érdemes kerékpárt vásárolni?
30 % kedvezmény lenne. -
sanzi89
addikt
-
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Mondjuk nem hátrány, ha tudsz centrírozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), kormány csapágyat, valamint a rugós villáknál a szimmeringeket messze kerüld el!
)

Csak hogy lássátok, hogy nem alaptalanul beszélek eddig számomra ismeretlen fogalmakról: (spd, Schwalbe)

bevan állítva a biciklizős cipők méretére, viszont az utcaimnak nagyobb az átmérője és beleszorult)

Hasaggymeg