Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Azóta egy csomó boxon van AndroidTV, és megvan rájuk a licenc, hogy FullHD-ban menjen a Netflix, HBO, Disney+ stb.
Tavaly vettem aliról a Hako Pro boxot, nincs vele semmi gond.
Xiaomi cuccom nem volt, várd meg a többiek véleményét is, biztos van itt olyan aki azt a boxot használja. -
JHC
tag
válasz
csibe1
üzenetére
Nos ez onnan ered, abból az időből amikor megjelent az első Xiaomi Mibox S, mert a többi dzsunka cuccon akkoriban valamilyen mókolt megoldással volt fent, és működött a Netflix, meg amíg működött. De a Xiaomi-n volt akkor szinte csak AndroidTV vagy micsoda, és hivatalos licensz. Azóta nem fejlődtem naprakészre, hogy most per pill mi a helyzet, de kellene választani egyet, ami úgy elsőre is jó, nem akar az ember mindig mindent bütykölni, hanem csak megnyomom a gombot és megy elsőre is, meg az ezredik alkalomra is, egy hosszú nap után. Egy valamilyet már vett, de az enyhén kapufa volt, mert néha a pendrájvról játszott film is valamiért elkezd akadozni, de nem mindegyik.
-
csibe1
addikt
"Öcsémnek ajánlottam a Xiaomi Mi Box S 3-at, mert tudtommal, csak azon van hivatalos Netflix."
Ezt mit takar pontosan?
Az AmazonFireStick-en is van Netflix, a Strong Leap S3-ason megy gond nélkül.
Meg még jópár más cuccon is.
Szóval akkor nálad mi számít "hivatalos"-nak?
Egy linket adhatnál, hogy ez honnan jött. -
JHC
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
OK, köszi a választ.
-
tisszekreny
tag
Sziasztok,
Habár nem box, hanem stick, de remélem tudtok nekem benne segíteni.
Vettem egy XIAOMI Smart TV 4K (PFJ4175EU) Stick-et, amely olykor eldobja a WiFi-t és a Disney+ gyakran megáll / lefagy rajta. A legfrissebb szoftver és applikációk vannak rajta.
Lehet ezen valamit javítani?
Azért kérdezem, mert ha nem, akkor visszaviszem oda, ahol vettem.
Előre is nagyon szépen köszönöm. -
-
JHC
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Üdv!
Öcsémnek ajánlottam a Xiaomi Mi Box S 3-at, mert tudtommal, csak azon van hivatalos Netflix. A kérdésem az lenne, hogy normál használatra jó-e, nem akadozós a rendszer? Nagy igény nem lenne, Netflix-et akar nézni, esetleg YT-t, meg ha már van USB, akkor a pendrájvot is ebbe dugja, mert amúgy a tv-je is tud usb-ről lejátszani, esetleg valami egyéb appot ajánlotok amit érdemes használni a gyáriakon kívül? -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen járok, de azért megpróbálom.
Amazon Firestick 4K MAX-on nem működik továbbiakban az APK HBO MAX. Milyen megoldás van android oldalon hogy néhai utazásaim során HDMi képes TV-n elérjem az összes streaming szolgáltatóm?
Netfilx / HBO MAX / YouTube / skyshowtime / twitch? -
Sakab
senior tag
Sziasztok! A Thome Android TV-box helyett keresek valami más, működő alternatívát, amin kényelmesen elfut 4K-ban a Thome TV app, van LAN-portja, és a csatornaváltás nem 4 másodperc, illetve a műsorlista megnyitása nem 6 másodperc. Van valakinek saját tapasztalata?
-
kis-attila
tag
válasz
roseA580
üzenetére
Szia!
Igen,láttam azóta. Izgalmas a Te történeted is, pedig a Homatics is látott már firmware-t.
Ugoos pl. még nem adta ki SK2-re, Rocktek GX1-nél legutóbb csak bétát láttam ... érdekes mert a Kinhank G1-re meg már 4-5 hónapja van és nem volt vele gond. ( akkor frissült amikor még megvolt nálam a G1 )
Lehetnek bajok. -
kis-attila
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szia!
Köszi az infót.Teljesen hihető, ezért is írtam oda,hogy lehet az én esetemben. Fórumokon / teszteken azért meg szokták jegyezni, a " probléma " valós csak lehet másnál még így is bőven elég.
Nem konkrétan neked de ehhez tartozik.
Ha nagyon rossz még az 5Ghz is ... hol megy-hol nem ... modemben 5Ghz, 40Hz, fix csatorna és kétszámjegyű ( legyen mondjuk 44 ) Sokkal jobb. -
roseA580
aktív tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Homatics egyébként kijött a 14-el, alig tudtam megakadályozni hogy OTA-n feltelepüljön.
Mivel a visszajelzések alapján vannak vele bajok, lehet hogy sosem engedem meg neki hogy települjön. -
válasz
kis-attila
üzenetére
Rendelkezem egy Xiaomi S Gen 3-mal, és nem tapasztalok ilyen jellegű Wi-Fi problémát. Ugyanolyan jól működik, mint az elődei, a Box S és a Gen 3.
-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Nagyon rossz lett idén.
- 905X5M esik-kel, na erre a remek kínai gyártók még kontráznak. Vadiúj proci + GPU, elmondják,hogy " ez az új meg mennyire fasza " aztán sikítva röhög mindenki, Nézz meg egy X96 M200 fórumot. ( többi gyártó se jobb )
- Android 14 ... persze, csak a Homatics meg a Ugoos se jött vele ki frissítésre, szidják mint a bokrot,ráadásul ha jól tudom,alapvetően a Google hibája, tehát minden box érintett, mindegy, hogy B brand kínai vagy a sokkal drágább. ( Az alig tárgyalt Android 12 meg jó. 12? ... 11 és 14 volt mindig a téma. 12-ről szinte senki se beszélt és nincs baja )
- Realtek 1325 nagyon jó, imádják,nekem is ez van Ugoos SK2. Drága és az olcsó kínaiak ugyan ráugrottak, el is cseszték. ( Vontar RT-x2 vagy vontar R5,ez utóbbinak nézd meg a hűtését,sírni fogsz, holott egyébként semmi baja magának a procinak ) RockTek GX1 olcsóbban ... csak megint nem a 15 ezres kategória.
Ma nagyon nem jó, tavaly 22-ért a Kinhank G1 - et is köpködték, ma sokkal drágábban kapsz sokkal rosszabbat.
Maradnék valami bevált dolognál mert ezek ... elnézést! ( nem tűrné a nyomdafestéket )
-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila
üzenetére
- S3+ V2
Gondolhatod ha V2 kellett valamiből.
Nem volt nálam viszont az egyik fórumtárs vett és nagyon szereti, pont most beszélgetek vele ... mert venne másikat is csak S3+ V2 nincs + ha van is drága ... szóval nála az S3+ V2 okés, mi legyen a következő? Tehát ezek szerint csak jó de tényleg elégedett vele, itt a másodikról beszélgetünk.
- Homatics Box R Lite 4K
23 körül van tegnap néztem.
Nem volt nálam viszont a Homatics nem egy " félamatőr " kínai. Firmware rendben van,sokan szeretik, van LAN csatlakozó is
Nagy baja nincs, 2G RAM és 905Y4 mellett meg láttunk jó TV Boxokat ... visszautalva a fekete Strong Leap S3-ra. [link] Én úgy tudom,hogy az ukránok is erről loptak először, ma már a RockTek GX1-ről ... mindegy, szóval ez az olcsó Homatics volt nekik az egyik kiinduló modell amiről másoltak ( NEXON ) Ennek nem lesz baja utólag se 4K TV-n.
Lehet picit drágább de párezerről beszélünk viszont azt a " feelinget " meg nem tudja pótolni semmi,hogy nincs vele bajod. Bekapcsolod, megy, kikapcsolod, köszi. És ennyi.Nagyon rossz világot élünk, tavaly ilyenkor 22 volt a Kinhank G1 ami talán a legjobb csak már nincs. A 905X5M-mel küzd mindenki, talán a Xiaomi 3rd Gen a kivétel de ott meg wifi nincs, LAN meg pláne. Android 14,lehet szórakozni de az se véletlen, hogy pl. a Ugoos vagy a Homatics a mai napig se adta ki az Android 14 frissítést, Strong kiadta de szidják is ... stb.
Ha lehetek egyszerű mit a faék. Homatics aztán el van elejtve. Párezrekkel szórakozunk,megveszed az olcsóbbat és utána megbánod. Tavaly nem ez volt, most meg nehéz egy rendes TV boxot kifogni
Elnézést ha hosszú voltam de szerintem így korrekt.u.i: ne hülyéskedjetek! Bármikor,örömmel, ha tudok segíteni írjatok.

Szeretem én ezt a témát viszont néha unom. Tényleg ha valami olcsóbb,azonnal csap rá a nép, utána panaszkodik majd, hogy nem jó. Nem horror összegekről beszélünk ( 3-5 ezer ) vennék inkább egy normálisat. ( az árakról nem én tehetek,tavaly olcsóbb volt + jobb ) -
kis-attila
tag
válasz
Nekton
üzenetére
Sziasztok!
- Xiaomi 3rd. Gen. Hardveraprón 15-ért megy, most van jegelve és annyit simán ér. ( 20 újan magyar garancia mellett ) Mindent vitt, hétköznapi igényekre elég. Nálam ott bukott el - de más tesztekben is elmondják - a wifi béna,ráadásul LAN csati nincs. Ha nem olyan buta 250-es neted van mint nekem és nem 5 méter + egy válaszfal, akkor simán jó. Ezért nem tartottam meg, viszont ez lehet csak nálam probléma, másnál meg ez fel se tűnne. Nem rossz,ezzel a kikötéssel.
- Strong " generáció "
Sima fekete S3, buta mint a tök, értsd az már szerintem Android 11-en ragad de nem baj. ( nem az Android 14-et fogjuk a valaha volt legjobb rendszernek nevezni, egy hulladék ) AFR nincs de egyébként hálószobába estére amikor már nem a 7.1-et akarod erősítőn bömböltetni, teljesen jó. 4K youtube sima ügy, nem volt baja.
S3+ volt nálam pár napig, ismerősnek csináltam, youtube videóknál laggolt 4K-ban, mindenhol máshol jó volt. ( most ez firmware kérdése ... lehet ) Ahogy olvasom az Android 14 frissítése se jó, sőt, inkább maradt volna a régin ... és ráadásul, ha OTA frissítettél,nem lehet " downgrade "
Lehet nincs baja meg " mittudomén " de nem hagyott maga után kellemes élményt -
Nekton
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ok! Köszi!
Megvárom még Attila válaszát is.Ha ez a lassan 18 éves TV tönkremegy, akkor azért biztosan nagyobb felbontású lesz az új.
Bár 32"-on valószínűleg elég a FHD. -
®abstract®
őstag
válasz
Nekton
üzenetére
De megnéztem az is tudja
gyakorlatban ez azt jelenti hogy a streaming alkalmazásokat is támogatja 4K felbontásig.. de mivel neked a tévé az hd felbontású emiatt számodra nem érdekes annyira csak akkor hogyha veszel egy nagyobb felbontású tévét(vagy összekötöd egy másik tévével) mit tudom én egy 43 majd 46 colost,ami tudja a 4K. Vagy megelégszel avval amid van 😎
Figyeld majd az attila mikor válaszol neked mert neki jelentős gyakorlati tapasztalata van. -
Nekton
aktív tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Köszi az ajánlásokat.
Tehát csak emlékeztetőül magamnak:
- Strong Leap S3
- Vannak ennek variációi V3+ és V3+ V2.
- Xiaomi 3rd. Gen
- Homatics Box R Lite"Ilyen igényekre valóban a homatics box r lehet ajánlott neked, mert a licenszek miatt max felbontásban mennek a alkalmazások."
Ez a fentebbi tanács mit jelent? A Strong nem tud max felbontásban streamelni?
A Strong V2, V2+ és V3+ között mi akülönbség? Van egyáltalán? Nem nagyon találok infót.
-
Vini011
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki rajtam kívül még használ Strong leap s1-et, vagy elfekvőben van otthon, akkor érdekelheti, hogy Android tv 12 röl Android tv 14 re frissített a hétvégén.
Nekem anno Android tv 10 röl frissített 12-re, ami nekem tényleg hasznos volt, mivel bevezette az állandó HDR helyett az adaptiv lehetőséget. A kényszerített HDR kifejezetten zavaró volt nekem. Illetve ekkor az afr kapcsoló is beállíthatóvé vált.
A jelenlegi A.TV 14 verzió frissítés után, inkább a menü opciók változásai érzékelhetőek (az adaptiv/always hdr magyarosították, stb) de más nem igazán, se nem lassult se nem gyorsult.
Ami számottevő, hogy a 14 frissítés óta több tárhely maradt, mivel ez a box csak 8 GB tárhelyes, de az 12 és az appok mellett kb 1 GB alatt maradt üres, persze ez a telepített appok függvénye is..., de most ugyanazon appokkal kb 1.8 GB van.
Viszont ami az 10 hez képest zavaró, hogy az 12 és a 14 esetén is csak automata vagy kikapcsolt térhangzást enged, manuális, kézi beállításokat nem, pedig, nekem hasznos volt mert az erősítő által ismert DTS átengedte a Tv az erositinek manuális kiválasztással, ez viszont már 2 fö frissítés óta nincs, azt hittem hogy ezzel talán újra engedélyezik, de ez a user barát automatizálás nem segít... -
Magnat
veterán
Üdv,
nemrég cseréltem gépet, 5060TI 16GB elég lehet a Quest 3-mal pc gamingre?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
HOMATICS Box R 4K Plus TV Boxot hol kell regisztrálni az Android 14 frissítéshez? Homatics.com -on regeltem, de ezt hol kell kérni?
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! Régebben már szándékoztam venni boxot, de most jött el az ideje.
Streaming szolgáltatások nem érdekelnek, csak házi mozi hangformátumok DTS-X, Atmos, True HD és tudja a CoreELEC-et tehát ne legyen zárva a bootloader.
Minium 905X4-es ami érdekel.X3...nem tudom elég e manapság.
X96Air és X96AirMax-ra gondoltam és amit hitthon lehet kapni. Nem itthoni vételt hanyagolnám.
Ezek viszont mint X3-ok.
Ez ma még elmegy vagy inkább keressek X4-es mást. -
-
senki11
aktív tag
Sajnos nem tudtam megnézni, milyen verzió. Ma már nem kapcsolt be. Felvillan a boot képernyő, aztán színes pixeles havazás van sípolással kiegészítve. A készüléken lévő kijelző sem mutat semmit.
De köszönöm a választ. Esetleg valami ötlet, hogy mit vegyek? -
csibe1
addikt
válasz
senki11
üzenetére
A Kinhang G1 az 90 dollár lenne - ha lenne, de alin elfogyott vagy 170 dollár.

Ha nem akarsz USB portról filmezni, akkor nézz körül az Amazon Fire Stick topikban.
Amúgy meg S905X4-es vagy X3-as box is elég lenne még egy jó darabig, szerintem."A most használt X96 air gyakran kész szenvedés. Lefagy, kidob a Jelly-ből, lassan tölt be. És mostanában elég meleg is. "
Ez az S905X3-as verzió? [link]
Annak alapból nem kellene, hogy ezzel problémája legyen.
Rendesen szellőző helyen van? Van rákötve merevlemez?
Tápegység is melegszik? Mennyire lehet poros?
Lehet csak egy alapos takarítás, újrapasztázás meg egy gyári visszaállítás kellene neki. -
senki11
aktív tag
Visszaolvastam a fórumban de igazából még mindig tanácstalan vagyok. Talán egy Kinhank G1 megtenné.?? Nekem tényleg csak smart tube-ra és Jellyfinre kellene. Saját médiát streamelek egy DS224+ nasról. Nincs Netflix meg semmi más fizetős cucc. A Jellyfint viszont szeretném ha jól kezelné. A most használt X96 air gyakran kész szenvedés. Lefagy, kidob a Jelly-ből, lassan tölt be. És mostanában elég meleg is. Hajlandő lennék többet is fizetni egy jó készülékért, ami legalább 5 évig elmuzsikálna a fenti használat mellett. A streamelt filmek sem túl izmosak egyébként. Általában az elérhető legkissebb HD minőséget szoktam leszedni.
-
senki11
aktív tag
Üdv! A jelenleg használatban lévő X96Air készülékem úgy érzem kezd haldokolni. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mit érdemes most beszerezni? A lényeg a stabilitás lenne. Nem szeretem cserélgetni a cuccaimat. Főleg médiafogyasztás a cél. Jellyfin egy DS224+ -ról streamelve, meg Youtube Revanced menne rajta. Minden tanácsot köszi előre is!
-
blakey
titán
-
Magnat
veterán
Egyébként mi a poén abban, h erre a Sziamiaú csodára próbálják felheftölni a CoreELECet? Azt hittem, ebben pont a Netflix meg a többi online streaming elérés a lényeg, CoreELECre nincs olcsóbban erősebb vas?
-
blakey
titán
válasz
kis-attila
üzenetére
Más téma de " ráküzdötték " a CoreElec-et is. Nem tudom,hogy mennyire hiteles de a videó linkje itt. [link]
- Ha a hitelesség érdekel, akkor nézd meg a CE oldalát, saját pénzén vett egy Mi boxot az egyik fejlesztő és fejlesztgette, próbálgatta, hogy miként működne megfelelően. -
kis-attila
tag
Sziasztok!
Xiaomi TV Box 3rd. Gen ... akit érdekel.
Magyar boltból,szinte ugyanannyi mint amennyiért a használt fórumokon megy. [link]
Dolby Vision + DTS X meg minden ...Más téma de " ráküzdötték " a CoreElec-et is. Nem tudom,hogy mennyire hiteles de a videó linkje itt. [link]
Nem buzdítok én senkit de nem olyan rossz cucc, Amologic 905X5M és ha tényleg működik rajta a CoreElec akkor azért ez jó. ( nálam volt,erősebb wifi-re hajtottam, de nem volt rossz. )
-
kis-attila
tag
Szia!
Örülök ha sikerült!
Kínainál minden ( is ) előfordulhat,pláne ezekkel a firmware-ekkel.
Hivatalosan minden frissítés után kellene egy teljes visszaállítás de nyilván, majd persze.
Van nálam is hetek óta T95 ,hozzá se kezdtem de a Te írásod miatt ez is meglett,szóval én köszönöm! ( még egy van, Mortal T1, " remek " darab. Enyém lenne már nem lenne. ) -
sicc_innen
tag
válasz
Márton
üzenetére
A boxról VLC-ből lejátszva FHD videónál minimális recegés előfordulhat a gyors mozgásoknál. Kodiból lejátszva viszont eléggé zavaró volt. Nem tudtam beállítani megfelelőre az fps szinkront, így azt az appot kukáztam is.
Ha viszont a tévébe dugom be USB-n a videót, úgy tökéletes sima minden mozgás, a leggyorsabb is. (Nem tudom, hogy a 400 Hz mit segít, vagy mit nem.) Így videófilmeket csak akkor indítok a boxról, ha a tízéves tévém nem viszi az adott kodeket. -
mmdms
addikt
válasz
kis-attila
üzenetére
Kozben megvan mit frissitett, konkretan a firmwaret. Eddig 2020-as volt rajta most 202450.
Nem fuztem hozza sok remenyt de megprobaltam megegyszer ahogy irtad resetelni, es jo lett! Van hogy valami felremegy
Egyebkent tok szeretem, tokeletesen lejatszik mindent, egy ezereves tvhez es kulso hddhez tokeletes valasztas volt. -
Márton
nagyúr
válasz
sicc_innen
üzenetére
nekem a minimális is zavaró...
azt a 400Hz-et most inkább hagyjuk
-
kis-attila
tag
Szia!
Említetted, nekem még van itthon egy T95. Haver hozta, rakjam rendbe, tartaléknak jó lesz. ( H616, 8/128, Android 14-et hazudik hozzá a kínai )
Nincs baja, épp most 4K megy rajta.- szerintem " gyaluld le " mégegyszer.
- ha nem jó, XDA developer fórumon írnak róla , pláne ha 4/32. Szétszeded, be lehet azonosítani a verziót utána új firmware-t neki. Orosz 4PDA fórumon is találsz infót.Örömmel segítenék de annak ami nálam van semmi baja.
-
Márton
nagyúr
Akinek frissült már a Strong Leap S3-ja Android 14-re, van végre rendszerszintű AFR?
Vagy még mindig nem vált frekit?
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Van egy h96max h616 tv okositom mar tobb eve, sajnos megosztottam vele a mobilnetem, es valoszinu lefrissitett eztazt, azota nem hajlando lejatszani a 4k filmeket. A hang fut, es olyan 10-15 masodpercenkent megjelenik a kep, de akad es meg is all. Mar nyomtam rajta egy resetet a menubol, a hiba fennall tovabbra is. Mi mehetett el mivel probalkozzak? -
kis-attila
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Örömmel!
Teljesen hihető ha nálad meg semmi baja,
Amologic 905X5M-nek mennie kell, 2G RAM elég, GPU meg bőven. Eszetlen nagy baj nincs vele, ez az egy dolog ami miatt eladtam.
Nálam Realtek 1325 lett az utódja,marad,nem bántam meg. -
válasz
kis-attila
üzenetére
A probléma az volt, hogy párosított normális távirányító híján bekapcsolni se tudtam mivel.
-
válasz
kis-attila
üzenetére
Így már értem , köszönöm.
Kopp-kopp, eddig nem tapasztaltam az általad említett jelenséget. Igaz, még csak egy hete használom, szóval bármikor előfordulhat nálam is.Visszagondolva, sem a Mi Box 3, sem a Mi Box S (GEN1), sem pedig a Mi Box S (Gen3) esetében nem volt soha gondom a wifivel, remélem így is marad.
-
kis-attila
tag
válasz
Aweriot
üzenetére
Nem okoskodni akartam,elnézést.
Valamelyik nap kolléga hozta a LEAP S3-at, nem megy a videomegosztó. Okés,mondom távirányító? Jah azt otthon hagytam. Köszi,remek.
Play áruház,TV Boxx remote app-van belőle jópár, az egyik működött is, blutooth-párosítás-működik alapon.
Nem állítom,hogy tuti ez lett volna a megoldás de egy próbát talán megér ilyen esetekben. -
kis-attila
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szia!
Nálam " butanet " van, 250. Wifi 6 nincs. Ez fontos lesz,később.
Sok TV box 2T2R hiányában annyit lát a wifi-ből amennyit. ( ha jól tudom, vannak olyanok is ahol a lapra szerelik a "wifi vevőt " azok meg pláne,vannak szétszedős videók a népszerű videeómegosztón. )
- esetemben egyik TV Boxon mérsz 60-at,másikon meg 130-at az eleve " nem túl erős " zinternetből " )
- ha az érintett 3rd. Gen-t nézem, teszteken is látható / elmondják,hogy láttak azért jobbat. Itthon nálam is ez volt, ráadásul LAN nincs.
- Tanix W2 volt ilyen. Maga a proci és a 4/32 elég, 4K VP9 akkor is akadt. Kábelt neki, 100-as LAN legalább 90 fölött és jó lett.
Értem,hogy másnál lehet ez soha nem fog előjönni pláne ha nem ilyen " olcsónettel " használja, az én esetemben figyelni kellett erre is.
Egy dolgot még ha megengedsz.
Szolgáltatói wifi-s modem, na, 2,4-en,remek. 5GHz, átállítod, jobb is lesz, csak rendkívül hullámzó. Én az oroszoknál olvastam FAQ-ban, hogy 5Ghz, de 40Hz és fix csatorna de az is 36-40-44, bután fogalmazva, fix-alacsony-kétszámjegyű. Tényleg sokat segített. ( Technicolor 7200 ) -
válasz
kis-attila
üzenetére
A Google Home saját távirányítója sem kapcsolta be. Talán egy alternatív app megoldotta volna. Bár nem teljesen értem hogyan.
-
DrKapocs
őstag
Hako Prora jött update, jelzett a box. Nem is kicsi, közel 1 GB. Próbálta már valaki feltenni? Érdemes, változott valami?
-
válasz
kis-attila
üzenetére
Xiaomi 3rd. Gen, nem rossz de a wifi béna és legalább
Ezalatt mit tetszik érteni
-
kis-attila
tag
válasz
korcsi
üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt, mármint bedugtam,aztán semmi. Ismét Power On kellett neki. Fél éve lehetett nálam egy darab, akkor még Android 11.@aweriot
Értem de van tv box remote apk telefonra,működik. Egy fekete S3-mal próbáltam a napokban, szóval ha nincs távirányító,akkor is meg lehet oldani -
válasz
Exelsior24
üzenetére
Mert elég nehéz lett volna úgy factory resetet csinálni rajta, hogy a távirányítót nem ismeri fel, ergo nem tudom semmivel sem bekapcsolni.
-
korcsi
veterán
Strong Leap S3+ factory reset-re van lehetőség, ha nem indul el?
Mire beállítottam, minden rendben volt, néhányszor indítottam, mert másik boxra másoltam fájlokat, majd el akartam indítani (azt hittem bealudt) de a Google TV logo után lekapcsolja a HDMI kimenetet majd ő is lekapcsol, ledet kikapcsolja.
Nem garanciás, szét tudom pattintani, ha az segít, X96 sorozatból többet is használtam, azokat szedtem szét, és a mai napig működnek.
-
Márton
nagyúr
válasz
Exelsior24
üzenetére
mert azt írta, megdöglött, "már életjelet se ad semmire"
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Én csak azt nem értem miért dobta ki emiatt a box-ot.
Reddit-en amúgy tök jól leírják (amit linkeltél), hogy az AndroidTV 14 frissítés után egy factory resetet kell tolni és megoldja a gondot, újra működik utána a box, de volt aki factory resetet sem csinált, mert az általam leírt 2 gombos módszerrel is újra lehet simán párosítani a távirányítót. Amennyiben meg az mégsem működne, a factory resetre legalább 4-en írják, hogy megoldja a gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megvárom még Attila válaszát is.
Bár 32"-on valószínűleg elég a FHD.