Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Jelenleg nem, de csak egy eladónál láttam.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
Ah oké.....szóval már tesztelted
-
Toobee
veterán
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Parci
üzenetére
Szerintem nem, lásd: [link]
Az akkori írásból annyit változtatnék, hogy alacsonyabb az íz intenzitása, mint a ZP6-nak, viszont azt tartom, hogy azóta is a kedvencem a sav reprezentációja. Alacsonyabb íz intenzitás zavart kicsit (bár alacsonyabb aránnyal azon sokat lehet javítani), de amiatt még megtartottam volna. Én alapvetően azért nem használtam (és így adtam el), mert zavart magának az őrlőnek használata (súly + fixen rögzített kar + popcorning + relatív számozás). Szóval ha azzal amúgy nincs gond, akkor szerintem érdemes szerezni bele egyet (főleg, hogy nem olyan hatalmas összeg). -
Alabástrom
senior tag
válasz
Toobee
üzenetére

Ha jól értem, azért "Lab Series", mert olyasmi a szándék mögötte, hogy ha megveszi valaki mindhármat, akkor kísérletezhet, hogy melyik kávé melyikkel milyen arcát mutatja. Vagy szociális tevékenység alapja is lehet, öszeröffenni másokkal, akiknek másik van. Hát nem az árérzékenyek játékszere ez sem, de olyan téren a kínaiakkal úgysem lehet már felvenni a versenyt.
-
-
-
Toobee
veterán
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Gondolkodtam az örlőm és a főző eladásán, lenne itt valaki itt akit érdekelne? Privátban jelentkezzen akit komolyan érdekel.
Niche Zero grinder (anti popcorn-os), a főző pedig Sage Dual Boiler .
450.000 forint ahogy néztem a mostani értékeket, amennyiben együtt kelne el picit engedhetek belőle.
Használtan vettem én is őket, napi egy dupla volt kb átlagban elkészítve velük, a főzőt én csak pancsolt vízzel használtam.
Ha itt senki nem jelentkezik akkor meghirdetem facebook, awx, jofogas. -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alabástrom
üzenetére
Nálunk drágább, mint a Pietro, viszont USA / Ázsia meg olcsóbb. Anyaghasználatra és építésre elég prémium beszámolók alapján. Ízben hasonlót hoz, mint a Pietro cserébe felhasználóbarátabb (bár szerintem a Pietro sem olyan vészes, mint sokan állítják). De még mindig majdnem fele annyi csak, mint a Comandante C60

De nyilván eléggé a felső szegmensre van belőve. Idővel kiderül, mit szól hozzá a piac.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Lemaradtam, miért dőlt be a Timemore kése? Brutál jó filterek készültek vele egy workshopon, gondolkodom is a beszerzésén.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alabástrom
üzenetére
Igazából az összes Kingrinder 1ZPresso copy.
"lásd Timemore ananász késének kudarca..."
? Eddigi vélemények alapján elég jót megy, C40/K-Ultra - ZP6 - Pietro trióval van egy lapon emlegetve -
:AMF:
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Redditről (r/pourover) lopva: [kép] [kép]
"I agree with your take about K7 there. I did some brew with K7 and so far i feel this grinder is really pushing the acidity and the overall clarity rather than playing safe with the balanced sweet rendering from other grinder at that price range and tad above.
Overall texture and the body of the brew might be on the thinner side. Some people may not liked this kind of presentation, but i really like this one. Great companion for my ode gen 2 with ssp mp for daily brews." -
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Esetleg a késéről nem tett fel képet valaki az EAF-on? (Ha valami pofátlan lopicopy, akkor csakazértse veszek
) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Parci
üzenetére
EAF-on van már pár embernek, az alapján igen. Hasonló, de nem teljesen ugyanaz a profil. Egy konkrét idézet, de nagyjából reprezentatív az általános véleményre:
"It’s got very slightly less clarity but is def more balanced, more linger, and still the punchy hept profile (just a little toned down compared to zp6)
Zp6 prolly more “acidity intense” compared to K7"Magyarul hasonló, de kicsit több body, kicsit hosszabban elnyúló ízek, kicsit kevésbé "tömény" a savasság.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
igaz
köszönöm....közben én is rájöttem. Viszont a felvételeken látszó masszív cremaképződéssel így is kiegyeznék.
Elvileg a Brikka 2-t váltaná, ami eléggé örleménypazarlós, fele annyi crema-t nem tud és az is fake. A produktum aromájával viszont nincs gondom. -
válasz
zolnagy
üzenetére
Ezt írom, hogy a nyomatékigény bab és késprofil függvénye. (fordulatszámé nem.)
A számolgatás arra vonatkozik, hogy ha 10Nm a nyomatékigény, akkor max. teljesítményen az mekkora fordulatszámot jelent. ...és ha max teljesítmény kell, azt mennyi ideig tudja biztosítani egy 7,5V, 1,8Ah-s akkumulátor.
Ha nem kell ekkora nyomaték, mert puha babot teszünk bele, akkor nyilván jobbak az eredmények. (Bár a fordulatszámnak van akkor is felső korlátja.)Ha nálad jól szolgál, használd örömmel!
-
zolnagy
őstag
válasz
qvik27
üzenetére
Szerintem azt, hogy a 20W fogyasztás a motor maximális terhelésére értendő. Egy espresso őrlésnél lehet, hogy ennek csak a töredékét használja. Ez jut most eszembe. De lehet, hogy más is játszik. Viszont ez mind megint csak elmélkedés. A valóság elég messze van az általad számolttól, főleg, hogy mennyi adag őrlésre elég az egy töltés, úgyhogy valami számítási hiba kell, hogy legyen benne.
Az is lehet, hogy nem valósak az adatok, amit az ali megadott, de azt nem hiszem, hogy kisebb adatot adtak meg az akku kapacitásnál, mert miért is. Ha a valóság egy nagyobb akksi, akkor pont a marketing miatt azt kéne megadni.
De mindegy is, amit tud az az, amit leírtam.
Az, hogy valakinél a 6 Nm kevésnek bizonyult, az nagyon függ a körülményektől. Milyen késprofil, mekkora kés, milyen fordulat. Nyilván a bab is. De ez a CF őrlő a világos babokat is simán vitte. Nyilván extra kis fordulaton és sztem a késprofil se az a nagyon harapós fajta. -
xy.zsolt
őstag
A Kamira kávéfőzőt használja itt valaki? Tapasztalat érdekelne mert a képeken és videókon brutáljól kinéző, ezzel készített espresso-kat látok
-
válasz
zolnagy
üzenetére
No. Írtam, hogy mi az, ami becsült érték.
Valaki azt írta, hogy 6Nm kevésnek bizonyult nála - ezért vettem 10-nek a nyomatékigényt kemény helyzetre. Ez az, ami a babtól és a késprofiltól (benne az átmérőtől) függ.
Melyik paramétert hagytam ki a matekból? (Az említett kettő adja a nyomatékszükségletet, a többi pedig írva vagyon.) -
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
A 11.14-11.17 között zajló tajvani coffee show linkjét akartam berakni, ahol a Kingrinder standján szerepel a K7 is. Szóval valóban új darab.
A Timemore S3-at napi szinten használom. Az Aromaboy mellé szántam, de annyira bejött a Flair (egy időben vettem mindkettőt), hogy szinte csak presszózom. Az örlő gyárilag nem igazán alkalmas presszóra, legfeljebb egy turbo shot jön össze a legkisebb álláson is. A legfelső csapágy fölé kell egy alátét, úgy már jó, akár össze is zárhatók a kések. Én egy réz alátéttel oldottam meg. [kép]
Masszív fém az egész. CM Lalisaa, illetve CMTP különféle verziói mennek át rajta mostanában, szerintem gyorsnak mondható örlési sebességgel (14gr-ot szoktam őrölni). 10-15s előáztatás után, 5-7 bár között lehúzva az eredmény nagyon gyümölcsös. Presszótól nekem ez szokatlan, de őszintén szólva bejön ez az áfonyás-citrusos ízbomba.
Rendeltem egy Kingrinder K6-ot. Kíváncsi vagyok az milyen ízvilágot produkál az S3-hoz képest. -
-
-
pikkubee
tag
Eladó sorba került a robotom, j-ultra-m és az aromaboy-om, ha valaki épp ilyesmit keresne.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pikkubee/index.html -
zolnagy
őstag
válasz
qvik27
üzenetére
Nos, amit írtál az az elmélet, ami valahol sántít, mert a gyakorlat meg ez:
18 g kávé espresso őrléséhez 170-190 s kell neki, tehát 3 perc.
Én nem használom napi szinten, de az 5 adag őrlésétől lényegesen többet tud egy töltéssel. Érzésre egy nagyságrenddel.
Nyilván mindenki eldöntheti, hogy a 3 perc sok neki, vagy nem. Az örleményminősége viszont teljesen jó. MP, vagy más filter őrlőt nem tud kiváltani, mert ez több finet termel, de klasszikabb vonalra abszolút jó. -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
No. Próbálgattam párat. Az MP 64 egy CF64v őrlőben van - ez nem a legjobb őrlő, amit látott a Világ...
Szóval presszóra csak akkor gondolom jónak, ha a szétszálazós, gyümölcsös savasabb ízvilágot preferáljuk.Összesen 4 próbát tettem, a lefolyások kb. azonos idő- és nyomásértékeivel:
1. Father's Mother-ship blend - CF64-gyel őrölve,
2. Father's Mother-ship blend - 1Z K-max-szal őrölve,
3. Kapucziner Karib-tenger Gyöngye - CF64-gyel őrölve,
4. Kapucziner Karib-tenger Gyöngye - 1Z K-max-szal őrölve.A Kapuczinereket tipikusan reggeli tejeskávékoz készítem, a Father's cuccait is már inkább az élvezkedéshez. (Náluk is tapasztalok némi "felvilágosodást"
)1. tejjel kb. a "savanyú a tej??" kérdését veti fel - nem erőltetem, magában jó kis újabb hullámos presszó,
2. tejjel nem próbáltam, magában sziruposabb, kakaósabb, mint az 1., kevésbé üde, kevébé savas,
3. Presszónak picit vékonyabb, üdébb, mint a 4-es, tejjel is finom,
4. Ez készül a reggeli tejeskávéhoz, klasszikus - és a kérdést sem érinti, csak az összevetés kedvéért említem. Édes, szirupos, sűrű.Ennyit tudok így most, talán tudod venni valami hasznát!
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Egy ilyen "gyenge pillanat" nálam is esélyes.
-
válasz
Tessseract
üzenetére
"az talán általánosan elmondható hogy ha a fordulatszámot csökkented, a teljsejítményt is csökkentheted"
Feltéve, hogy a forgatónyomaték nem nő fordított arányban, vagy jobban.Az őrlő jellemzőire írnék egy picit, a feltüntetett értékekből kiindulva.
A 20W teljesítmény:
- 10Nm nyomatékot feltételezve percenként kb. 20 fordulatot jelent. Ez finoman szólva is szokatlanul alacsony. Kézzel 60-120 mondható jellemzőnek. Ilyen alacsony fordulatszámra nem láttam még utalást sem sehol.
- Elektromos munka szempontjából nézve, ideális (azaz valóságban nem létező) működést feltételezve az 1,8Ah 40 percnyi működést jelentene. Ha a nem ideális működés rontó hatásait figyelembe vesszük, ennek max. a 60%-ával számolnék, azaz 24 perc.--> Az imént mértem: a K-max-szal 18grammot 110 fordulattal zúztam le kb. 1 perc alatt. 20-as fordulatszámmal ez 5:30 lenne.
Szóval ezzel a masinával nem 3, hanem 5-6 perc volna a művelet, és akár 5 adagot is lehetne "pattintani" sorban, mielőtt töltést kér.
Mindez elég jóindulatú feltételezések mellett.
Szerintem nagyon nem érdemes ilyet venni. (...vsz. gyártani sem szabadna.) -
Alabástrom
senior tag
válasz
Parci
üzenetére
Csak tipp. Filter a cél, ez tény, meg a kés teteje olyan, mint a zp6-é, csak heptagon. És mivel Kingrinder, ezért gondolom ez is valami sikersztori koppintása. Adódik, hogy zp6 koppintás legyen. De akár valami Q2 Heptagonal és ZP6 házasítás is lehet... Meg bármi más is...
Nem láttam olyan képet, amin az egész kés látszódna (bár az se lenne garancia semmie).
Ha lesz Német Amazonon Black Friday akcióban, lehet gyenge pillanatomban veszek egyet kíváncsiskodni, a Kingrinderek nem szoktak rosszak lenni (persze, hisz beváltan jót koppintanak) -
válasz
Alabástrom
üzenetére
az már tényfaktum, hogy zp6 rivális?
-
vendingo
veterán
válasz
verti1
üzenetére
Mert asztali őrlő nem lenne kihasználva, drága, sok helyet foglal. Kézi elég, de néha több kávét kell készítenem, akkor viszont jól jönne a segítség, illetve másra is tudom használni az elektromos csavarozót.
Amúgy jövő héten pont akciós lesz a 12v-os csavarozó, 13000ft.
-
verti1
tag
Minek a kézi őrlő ha nem tekerjük kézzel?
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Egyre több alis kereskedőnél van K7 és egyre olcsóbban. Jelenleg 112eur (kuponnal) a legolcsóbb. Zp6 rivális, feleannyiért?

:AMF:@ Most látom, hogy van már K3 is (ami egy belső állítású K4). Azt linkelted tegnap?
-
baky0520
újonc
válasz
koxkids
üzenetére
IXO 5..6 Nm nyomatékot tud generációtól függően, ami pont kevés eszpresszó tartományra, sokszor megakad (szintén K6). Igazából egyik 3.6V-os csavarozó sem tud ennél többet.
A legkisebb, de már kellően erős a 12V-os rendszer lenne. Boschnak is, Parksidenak is van viszonylag kis méretben. -
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Még új típus. [link]
Valóban érdekes, hogy az Alin már árulják. -
Tessseract
csendes tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Nem egy combos motor, de nincs is 1-1,5g/s őrlési sebessége. A teljseítmenyszükséglet erősen késgeometria és bab függvénye, de az talán általánosan elmondható hogy ha a fordulatszámot csökkented, a teljsejítményt is csökkentheted. Vagy másik oldalról ugyanazt a babot ugyanazzal a késpárral leőrölheted kétszer annyi idő alatt fele akkora fordulatszámon fele akkora teljesítményü motorral.
-
ZeCse
csendes tag
Nekem is el szokott dugulni néhány havonta, ekkor alig jön ekkor víz a pogácsára. Ilyenkor nem a savazás (vízkőoldás), hanem a zsíroldás (lúgozás) szokott segíteni a 3 járatú szelep kitakarításában, és utána jól működik a gép.
Vízkőoldást a visszasózott víz miatt gyakorlatilag nem is szoktam végezni. -
bbuffy
senior tag
!PTMC
-
Tessseract
csendes tag
válasz
vendingo
üzenetére
Kb 2 hete próbálgatom, nekem eléggé bejön. 53mm-es kosárba 15g babot kb 11-14 közé állítva kb 170s alatt őröl le. 57es kosárnál ugyanazt a mennyiségű babot persze finomabbra kell állítani, amit lassabban darál le, de ezzel a gépemmel még nem sokat teszteltem.
2-3 hetes eszpresszó pörkölésű roastopus seashell, jellyfish volt az alanya a tesztelésnek.
Olyannyira megtetszett hogy gondolkodom a kingrinder K4 eladásán.
Egyébként van még egy CG301, az persze gyorsabb, de egyre többet használom a cf wisdomot, mert kb ugyanannyira ízlik az ezzel készült kávé is. Lassabb ugyan, de kevesebb a pangó őrlemény, nem is kell pumpálni, úgyhogy nincs olyan mérkű szanaszét repkedő őrlemény mint a CG301-nél. -
vendingo
veterán
Cf wisdom most kb 21000 forint alin.
Akik mostanában vettek mi a tapasztalat? Mennyire hangos, mennyire elégedettek?
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Elhiszek én bármit is.

Milyen kés van benne? A 151C-vel nekem se volt gondom semennyise. A SweetLab nagyon más. Persze az íze is.De nem a Mazzeremről akartam beszélni, hanem a 64-es MP profilról

Alabástrom@ Casa (ha meg is vámolják akkor pláne), kívül esik már azon, amit én erre költenék mostanságban. De ez is off.
-
-
Alabástrom
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ilyen igényekre a Casa is esélyes jelöltnek tűnik.
Egyszerűségben és tisztaságában nehéz felülmúlni és a kése is omni profil, mint az MP. A Casa nem bejövős? -
ribarszki
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Daniel Wong moddal semmi ilyen macera, aggódás, méricskélés nincs. 2 pumpálás felül, 2 a gartba a pici lukon át. Kisöpröm a mágneses csőrt és tized grammra pontos mindig. Ez kb 10mp munkafolyamat.

-
-
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Mi lett a Majorral?
-
Sziasztok, 64mm MP késprofilról ha valaki(k) kicsit mesélne(nének), megköszönném (tudom, tele a net, de én titeket kérdezlek).
Mennyire lehet, vagy nem lehet vele presszózni? Nejem igénye a klasszikus(abb) profil, nekem kevésbé, de a zéró test-max szálazás-savak az agyba nekem sem a kedvencem.

Ha valakinek van elfekvő 64-es labsweet, lehetőleg v3, alkuszunk esetleg.
-
Mano66
senior tag
válasz
pikkubee
üzenetére
Jó neked. Én is ma kaptam az értesítőt a DHL-től. Az enyémet vámolták és így még 62929 Ft kell + fizetnem.
Ezért is nem mertem P80-at rendelni. Ha azt megfogják úgy már ~800 ezer felett lett volna az ára. Úgy látszik lutri kinek vámolnak kinek nem. Inkább mindenki úgy számoljon, hogy rá jön még a Vám + Áfa . Legfeljebb kellemesen csalódik ha kevesebbet fizet. Vagy válassza a " EU all-inclusive szállítás – DPD futár, előre fizetett vámmal (3–4 hét)" ami USD 90.00. A normál szállítás helyett. -
hogyaza
tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
"Bár elég fura, hogy a kingrinder.com-on egy szó sincs róla..."
A Kingrider csak azután kezki el koppintani,miután megjelent az alin az eredeti.
-
pikkubee
tag
ha valakit esetleg befolyásol a döntésben. Ma kaptam fizetési értesítőt a lagom casam kapcsán a DHL-től. Mindössze 12e forintot kellett fizetnem. 6e ÁFA, 6e kezelési költség. 60e forintra számítottam, szóval ez kifejezetten örömteli.
-
adp
őstag
Sziasztok. Tudja valaki hogy mitől dugul hat el folyton a gaggia classic 3járatúja? Ha épp szerencsém van akkor valamennyi víz meg csöpög a pumpa idításakor..olyankor általában Citromsavat teszek a vakszűnőbe és néhány vakszűrőzés megoldja. Ha nem folyik semmi víz akkor azzal szoktam szórakozni hogy leszedem a tágulási tartályt és a nyomás különbség miatt valahogy a Dugulás megszűnik. Ma ezeket ismételtem kb. 15-20-szor mire jó lett. Közben a kazánt is próbáltam Citromsavozni. Igazából fogalmam nincs mi oldotta meg a problémát de kb. 1.h-t szarakodtam vele. Már marhára unom. Ha gőzölök biztos hogy eldugul , ezért azt inkább hanyagolom…
oscar párnát haszálok évek óta, a gép is nagyon régóta van meg és És csak az utóbbi időben kezdte ezt csinálni. Mondjuk úgy egy másfél éve de mostanában kb. kéthetente de havonta biztos. -
Alabástrom
senior tag
Talán nem csak nekem új: K7

Ránézésre hasonlóan aprót harapó a kése, mint a zp6-nak.
Leírása szerint filter a fókusza, de tud presszót is.
Bár elég fura, hogy a kingrinder.com-on egy szó sincs róla... -
Melorin
addikt
-
vicces1
aktív tag
-
norkov84
tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Zseniális a leírása
Én hamar rájöttem, hogy ami nektek beszélgetős tempó, az nekem 175+ pulzusban, de ezt tudtam előre, igy valahol a dömörkapui felfelén visszavettem saját tempóra. De eszelős volt az egész
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Pedig ott van...
Lévai Lóránt remek kis leírást is rakott a videójához, amit olvasva még most is lúdbőrös leszek. Megérthető belőle, hogy egy esős novemberi napon, hogyan jöhet össze közös dobogókői tekerésre 90-100 ember (ez a szám még a mai napig elképeszt engem is).
Vicces kiegészítés: tényleg egy hátast dobtam a begördülés után, ugyanis nem oldott ki a baloldali pedálom (már Kakashegynél is vacakolt, csak akkor jó irányba dőltem) és dobtam egy óriási hátast, de a háj- és ruharétegeknek hála, katonadologse lett belőle. A videón már csak az látható, ahogy a cimborák segítenek felkelni.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
A második videó ez idáig nem töltött be, de az első parádés lett
Gratulálok, remek felvételek.
Na, közben a 2. is betöltött....klassz az is
👍 -
BBpeter
tag
[Subminal Flowtip 450]
topictársaknak 10+ foxiért mehet, ha valakit érdekel.
-
Ludovicus
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy érintőgombos Gaggia Baby (calss-d) érintőpaneljét hogyan lehet kiszedni az előlapból? Van mindkét oldalon egy-egy fehér pöcök, ezek közül az egyiket sikerült letörnöm, de a panel meg sem mozdult.
Hibajelenség: az érintések kb. felét nem érzékeli a panel.
-
norkov84
tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Garmin/Strava log-om van róla, bár még nem jöttem rá, hogy csinálhatok belőle publikus gpx-et.
De semmi extra: Szentendréről Dömörkapu/Lajosforrás felé vezető úton kell végig menni (követni a fő erdei utat), Pilisszentkereszt után jön be a főútra (ami Pomázról visz fel). Onnan csak felfelé
-
meander
tag
Van ötletetek, hogy dalla corte szűrőtartót honnan lehet a legolcsóbban venni? Danettinél komplett kar van 11k. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Assetto Corsa Rally
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
köszönöm....közben én is rájöttem. Viszont a felvételeken látszó masszív cremaképződéssel így is kiegyeznék.
....bár a kínaí feliraton N/M szerepel

Ezért is nem mertem P80-at rendelni. Ha azt megfogják úgy már ~800 ezer felett lett volna az ára. Úgy látszik lutri kinek vámolnak kinek nem. Inkább mindenki úgy számoljon, hogy rá jön még a Vám + Áfa . Legfeljebb kellemesen csalódik ha kevesebbet fizet. Vagy válassza a " EU all-inclusive szállítás – DPD futár, előre fizetett vámmal (3–4 hét)" ami USD 90.00. A normál szállítás helyett.

Gratulálok, remek felvételek.