- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #12190 üzenetére
Csak a címsor
-
-
válasz
Luck Dragon #12188 üzenetére
Próbálom magamat átszokatni, mert újdonságra vágyom már kicsit
-
-
A Chromeban alulra tehető immáron a címsor:
-
-
Várhatóan 72 órán belül, megkapjuk A54-re is a júliusi frissítést:
[kép] -
MadGame
senior tag
válasz
Luck Dragon #12181 üzenetére
Oh, hogy...pedig olyan jó kis pénzcsilingelős hangom volt hozzá
Meg messengernél ez az "aktív chat fejek" értesítés is megint visszajött, pedig el tudtam tüntetni, most ez sincs a menüben. -
-
MadGame
senior tag
Köszi mindenkinek! Megnyugodtam egyrészrő... Másrészről ez valamelyik sw-nek a hülyesége lehet?
Luck Dragon: felhőben van minden, csak ezek a finomhangolások készítenek ki -
-
-
-
MadGame
senior tag
válasz
Viktor0610 #12175 üzenetére
Biztos nem, meghülyülök, mire beállítok mindent
Hátha időközben csoda történik -
-
-
MadGame
senior tag
válasz
Luck Dragon #12171 üzenetére
Na, igen, én is így tudtam, de most, ahogy újratettem a telót, pont az OTP-nél és a Revolutnál hiányoznak ezek a menüpontok. Gmail-re simán be tudtam mást állítani. Nem is értem... Pedig OTP-től azóta már jött értesítés, de így sem került oda az értesítések kategória menü🤔
-
válasz
MadGame #12159 üzenetére
1. Beállítások megnyitása
Nyisd meg a „Beállítások” (⚙️) alkalmazást.2. Alkalmazások kezelése
Görgess le, és válaszd az Alkalmazások menüpontot.3. Az adott alkalmazás kiválasztása
A listából válaszd ki azt az alkalmazást, amelynek a hangját meg szeretnéd változtatni.4. Értesítések
Az alkalmazás adatai között koppints az Értesítések sorra.5. Értesítési kategória kiválasztása
Ha az alkalmazásnak több értesítési típusa (kategóriája) van (pl. csevegés, hívás, krónika stb.), itt látod azokat is. Koppints arra a kategóriára, amelynek a hangját be szeretnéd állítani.6. Hang beállítása
A kategória beállításain belül a Hang opcióra koppintva kiválaszthatod a kívánt csengőhangot vagy értesítési hangot. Itt alapból a „Rendszerhangok” közül választhatsz, vagy ha több saját fájlt szeretnél, akkor a „Hangok és rezgés” → „Hangok” menüpontban felvett saját csengőhangjaid közül is választhatsz.7. Mentés
Visszalépéssel a rendszer automatikusan elmenti a választott értesítési hangot. -
-
-
Skod
aktív tag
-
-
válasz
Luck Dragon #12163 üzenetére
Beltéri?
Debrecen kültéri:
[link] -
-
válasz
cintula187 #12160 üzenetére
Használaton kívüli fogkefével kicsit tisztítsd meg a csatlakozót.
Ha tudsz valahonnan szerezni izopropil-alkoholt, akkor még jobb lehet az ererdmény. -
cintula187
addikt
Sziasztok. Nyaralás utolsó napján a telefon usb port nedvesség vagy idegen anyag miatt rinyál már kb 2 órája. Lassan teljesen lemerül, powerbankrol reboot után sem tölt. Türelem vagy van valami trükk még? Vízhatlan tasakban volt napközben pár videó felvétel tengerben átázás nem történt de párat lehet kaphatott.
-
MadGame
senior tag
Újratettem a telót, de elfelejtettem, hol lehet külön hangot beállítani az alkalmazásoknak. Tudna ebben valaki segíteni?
-
válasz
Luck Dragon #12157 üzenetére
Úgy tuti. 🤣
Amúgy a teszt részlegének lenne értelme, pl LCD teszt, de az adatvédelmi dolognál:
1. Gyári Factory Reset eladás előtt bőven elég.
2. NMHH adattörlő kód opció is szokott lenni, ha hazai forgalmazótól származik a telefon.
Ezt persze az eladónak kell elvégeznie (mármint a második kettő közül bármelyiket).Diagnoszika: Samsung okostelefonoknál 23 pontos beépített teszt app van, mely lényegében mindenre kiterjed.
Még rejtett szerviz menüt sem kell keresni. -
-
MadGame
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
MadGame #12142 üzenetére
Én csináltam egy este üzemmódot. Ott is filtereztem az értesítéseket. 4 appra szűrök és minden megy tökéletesen. Mondjuk az FB pont nincs közte, mert annak az értesítéseit alapból nem engedélyezem. Tehát nem segítettem igazán. A lényeg, hogy az FB-t nem próbáltam, de a többinél működik a dolog rendesen.
-
válasz
MadGame #12150 üzenetére
Az Apple féle rutin és az Android-üzemmód nálam mindig egyfajta kakukktojás volt. Mindig próbálkoztam vele, de valahogy vagy nem működött úgy, ahogyan én azt szerettem volna, vagy nem az lett belőle, amit szerettem volna – és ezzel egy csomó idő elment. Így elengedtem.
-
-
Cégesen Brave ,míg a sajátomon Samsung internet + AdBlock Samsung együttese tevékenykedik .
-
unravel
őstag
válasz
Lord Amper #12144 üzenetére
± tök jó minimalista dizájn
± mindegyik weblap lehet ugyanazzal betűtípussalChrome és Adguard nélkül újjászületett az akksi
-
válasz
Lord Amper #12144 üzenetére
Arra nekem ott van az Adguard.
-
-
válasz
Luck Dragon #12121 üzenetére
Én is a Nokia 7 Plus-t ellenben szörnyen fapados volt a rendszer, mert a Google rohadt sok mindent visszatart a Pixelnek. Mára 0 értelme lenne, főleg hogy az életciklus vége fele rohadtul nem bírták tartani az Android főverzió frissítést. Pedig baromira tetszik a Vanilla droid UI. Csak hát a Puxel már rég nem az a bestbuy cucc mint a Nexusok.
-
MadGame
senior tag
Más is használja az üzemmódok funkciót?
Munka módnál hiába állítom be, hogy 4 alkalmazás küldhet értesítést, a FB pont nincs benne, mégis küld... Én vagyok béna vagy bugos?Köszi!
-
-
válasz
Luck Dragon #12139 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy csak az S osztály kapta meg induláskor, de lehet rosszul tudom.
-
-
A54-en is megjelent egy AI funkció:
-
unravel
őstag
válasz
Meglivorn #12126 üzenetére
Nekem működik.
Biztonsági mentés legyen bekapcsolva a Fotókban.
Fotók akkuhasznalata Nem korlátozott legyen. [kép]
Azt pedig te döntsd el hogy csak wifin vagy mobilneten is szinkronizaljon. (Nekem most csak wifi van, mert így tovább bírja az akku)Ha le vannak szinkronizálva a képek akkor kb. havonta ki szoktam jelölni az elmúlt hónap összes képét, és van olyan funkció, hogy Törlés az eszközről. Így eltűnik a Samsung Galériából az összes google fotókban tárolt kép.
-
-
válasz
Viktor0610 #12131 üzenetére
2025-ben havonta érkeznek frissítések a Xiaomi telefonokhoz – Tesztarena.hu
E vót az ígéret!
#12132Luck Dragon: Most kell ezt mondani, amikor már 7 Smarttag2-esbe beleinvesztáltam majdnem 60K-t?!Amúgy viccet félretéve, nem jöttem volna ki vele olcsóbban, kivéve ha ez megy iOS-szel is.
-
Meglivorn
aktív tag
-
-
-
válasz
Luck Dragon #12128 üzenetére
Nem szoktam durcizni, ha nem indokolt legalábbis
A szoftveres ökoszisztéma is érdekes. Sokszor leírtam, hogy a Samsungé nekem bejön, de a tényen nem változtat, miszerint nem az OS általi referencia, sőt a Xiaominál még akár előny is lehetne, hogy a Google-ére támaszkodnak, ha a Google-é annyira bejönne mint az Apple-é. De ez is szubjektív. Az Apple-nél a referencia nagyon rendben van. Android fronton, meg a Samsungé, de ugye ez egyedi, és jelentős részben független dizájn a Google-től, csak az OS-t adja a Google. A Google telefon pl nem rossz, de a Samungé jobb (szerintem), a böngésző megint a Chrome, mert pl tud PC-vel szinkronizálni, meg a pár száz darabos könyvjelzőimet sem kell külön átvinni rá. Megjegyzem iPad-en meg csak Safarit használok. Ahogyan Windows-zon meg elsődlegesen Edge-t, kivéve amikor Youtube-ra töltök fel 50 gigás videókat, mert azt Chrome alól teszem.Az 5. és 7 pont valóban egyéni probléma. De más lehetne a helyzet, ha ilyen nyomkövetője lenne a Xiaominak is. Amúgy a frissítések gyakorisága iPad-nél is hol ekkor, hol meg akkor van, nem nagyon jön össze havonta.
-
-
válasz
ProEvoFan #12125 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy kínai! Hanem azzal, hogy:
1. Nem addig támogatott mint a Samsung, hanem sokkal kevesebb ideig
2. Havi frissítések voltak beígérve, aztán összevissza, de leginkább 1,5-2-3 hónapban volt
3. A frissítéseknél mindig teleportálni kellett hol Svájcba, hol máshova
4. Nekem nem annyira jött be a szoftveres környezet
5. HIVATALOSAN nem érhető el rá a SmartTag2 nyomkövetés - nem hivatalosan meg lehet oldani, de nem feltétlenül egészséges főzött dolgot pakolgatni a telefonra.
6. Fontos a hazai forgalmazás, mert oké, hogy Alzánál kb azt kapod, de akkor is... mert pl nem mindig ott a legolcsóbb
7. Galaxy Watch támogatás sincs (igen, ez sem az ő hibájuk, mert másik oldalon van árukapcsolás, de azért ez is ellene szól).Ha az embernek bejön a félig iPhone félig Google ökoszisztéma, és nincsenek szoftveres frissítési kifogásai sem, akkor persze egységnyi összegért többet ad hardverben.
-
Meglivorn
aktív tag
Ha már samsung appok. Van arra valami lehetőség valahol, hogy a fényképezőben a képkezelőt lecseréljem a google fotókra a samsungéról? VAGY. a samsung képkezelője a OneDrive helyett a guglival akarjon automatikusan szinkronizálni?
Jelenleg ha lövök egy képet, az nem kerül be a google galériába, amig a telefonon meg nem nyitom az appot, adok neki egy frissítést. Picit unalmas minden egyes alaklaommal eljátszani...
-
válasz
Luck Dragon #12121 üzenetére
Szintén. Egyébként a Samsungnál megkapjuk azt amit a One nyújtott, a havi frissítéseket, és a One UI túlmutat a Google féle referencia megoldásoknál. Legutóbb ugye POCO-m volt. Az appok jelentős része Google féle. Hiányzott is a Samsung kínálata. Valahogy a Samsungé nekem mindenben jobb szinte. Egyetlen az üzenetek amik nem, de azt már maga a Samsung is nyugdíjazta. Ja meg a Samsung böngésző sem az igazi számomra, maradtam a Chrome-nál.
-
odipapa
senior tag
válasz
Luck Dragon #12115 üzenetére
Én még soha nem telepítettem ilyet. Az baj?
-
-
válasz
Jack Oneill #12118 üzenetére
Ennél 5 évvel ezelőtt volt egy sokkal jobb kezdeményezés, az Android One. Csak elbukott, mert akkor már minden gyártónak volt egyedi felülete, igaz, akkor még a Samsungé is más néven futott, de volt. Ennek meg az oka az lehetett, hogy a gyártók nem akartak egységes felületet, mert vannak akik pont egyik-másik felület miatt (is) teszik le a voksukat egy márkánál.
OLyan ez mintha az iOS-t más gyártók is használhatnák.
De volt gyártó, pl a Xiaomi, akik próbálkoztak ezzel is (Xiaomi Mi A2 Lite). Klassz volt, mert havonta kaptunk frissítést, és kb ugyanaz az élmény volt mint Nexuson.részletesebben:
https://chatgpt.com/share/6868dd29-0100-8013-b604-852312616bde -
MadGame
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
MadGame #12116 üzenetére
Arra, amit a google mar regota akar, hogy igy jonne mindenkinek minden Android frissítés. Megkerulve a gyartot, mert igy sokkal gyorsabb. Maig nem tudtak 100%-ban megvalositani, de igy mukodik, hogy nagyon sok google javitas igy erkezik. De a rendszer maga meg mindig a gyartotol frissul...egyelore
-
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill #12113 üzenetére
Ezek mire jók amúgy? Mert én semmi változást nem érzékelek.
-
-
válasz
Jack Oneill #12113 üzenetére
Nálam A54-en nem találja, S24 FE-n viszont igen, és ott is 12 MB.
-
Jack Oneill
veterán
Ujabb Google play rendszer frissítés! 12mb
-
-
-
carlos78
csendes tag
válasz
Luck Dragon #12104 üzenetére
Hmm
De a saját SIM emet sem ismeri fel, pedig az én ugyanilyen telefonomban jól müködik. -
czifraj
csendes tag
Sziasztok! Kérdezném hogy milyen hívásrögzítőt használtok ami működik is?
-
bigsee
addikt
válasz
Jack Oneill #12096 üzenetére
Pont ez a bajom hogy olyan mint sziamiaún... nem bírtam megszokni. Amúgy köszönöm a segítséget, átállítottam.
Amúgy rájöttem arra, hogy kár újraindítani, mert fél-háromnegyed óra nyomogatás után tér csak észhez, restart után...
-
válasz
Luck Dragon #12104 üzenetére
+ Akkor már eSIM-re váltás.
-
-
carlos78
csendes tag
Sziasztok
Fiamnak használt A54 et vásároltam fél éve itt a hardveraprón.
Kb 1 hónapja a SIM kártyát nem ismerte fel a gép, másikat sem, gondoltam jol átvertek - IMEI tiltás.. (tiltáslistán nem szerepel az IMEI számra rákeresve)
Aztán a legutóbbi android frissítés után minden rendbejött.
Eltelt 2 hét, és újra nem ismer fel SIM kártyát.
Szerintetek? -
válasz
Luck Dragon #12101 üzenetére
Igen!
Ráadásul a vezetékmentes S24 FE-nél sem feltétlenül csökken a száma, mert a vezetékmentes töltőnek is kell vezeték. Akkor nyer vele az ember, egy kábelhelyet, ha mint én a Samsung Galaxy Watch okosóráját is azon tölti -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Gombászkönyvek egyben
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest