Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Ide írtam egy beszámolót a hétvégi versenyről, akit érdekelne
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
SOAD19
addikt
válasz fi:zi'k #3196 üzenetére
"2-nél 4-5 év alatt" - Na, ennyivel még kiegyeznék.
Pedig ami ellen tiltakozol azt vonzod be szóval Ezt, honnan vetted?! De, én nem tiltakozom, hanem azt sulykolom magamnak, hogy igenis ügyi kisfiú leszek, és mindig időben sikerül majd oldani a cipőt. Vagyis pozitívan gondolkodok, ezáltal bevonzván az univerzum pozitív energiáit.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
2-nél 4-5 év alatt. Az első a tipikus krumplizsák eset volt, és természetesen nekem is végignézték.
A második határeset, mert valójában a homok fogta meg a első kereket kanyarodás közben. Inkább úgy mondom, hogyha csak taposó pedál lett volna, akkor nem esek.
Meg volt egy nagyon necces eset:
-egy hegyen lévő még aszfaltozott úton akartam megfordulni. Ez nem is lett volna gond, de 10% feletti volt az emelkedő, és amikor az útra merőlegesen voltam, éreztem, hogy kezdek borulni. Szerencsére épp időben ki tudtam csatolni és visszabillenteni magam. Oltári zakóztam volna.Viszont azt is megfigyeltem, hogy amikor egyé okból estem, akkor a cipő tök könnyen kicsatolt és nem törte ki a bokámat vagy hasonló.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
Vasinger!
nagyúr
Holnap megyek és megnézem magamnak. 15k szerintem jó ár egy új darabért. Ha el akarnám adni sokat nem is buknék rajta szerintem.
fi:zi'k:
Szvsz. régi a motor, még a régi 4:3-as képarányra optimizálnak, gondolom én. Engem is nagyon zavart amikor a hirdetéseim pakolgattam anno.
-
nagyúr
válasz belaazallat #3183 üzenetére
Nem konkrétan az általad linkelt esetekben, ezért is ment off-ba.
Itt egy példa. Össze van nyomorítva.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
nagyúr
válasz belaazallat #3180 üzenetére
A bikemag apró miért vágja tönkre a képeket?
Technikailag értem, csak az elvet/okot nem.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
belaazallat
addikt
Üdv!
A két teleszkóp közül melyiket ajánlanátok cross bringába lenne főleg aszfaltra?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz lsebestyen #3116 üzenetére
Na, elnézést a kései válaszért így utólag, csak kint dolgoztam egész nap, szép kis komment mennyiség jött össze
Köszi szépen, esetleg véleményt tudnál róla írni Te is? Több szem többet lát
(#3120) fpeter07:
Esetleg képet tudnál linkelni róla? Kényelmes? Hol vetted?
(#3121) fi:zi'k:
Pofásnak pofás, de azért nem ez az első dolog ami fontos egy cipőben
(#3133) Zebu:
Ez a nyikorgás ez típushiba? Mennyire zavaró?
15k-ért találtam vadi új MT43-at, holnap megyek és próbálgatok, ha kényelmes lesz, akkor lecsapok rá, ennyiért szerintem megéri. Nem?
-
nagyúr
válasz Ati3120 #3173 üzenetére
A linkelt Scott jóval korábbi. 1998-ban már nagyon korrekt gépek voltak kaphatók. Egyébként itt megtalálod, az 1990-es Scott katalógusban is.
1998-ban már jött a GT Lobo DH-ja kisboxxival pl.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz fi:zi'k #3168 üzenetére
A montik hőskora épp arra az időszakra esett ('90-es évek eleje), amikor az UV- és neonszínek tomboltak a divat világában, így az akkori menő gépek színvilága is ezt az irányzatot követte.
Mondjuk abban az időben, amikor férfiak csatos cipőben, cicanadrágban és női blézerben ugráltak, és a nők mindezt vonzónak találták, tulajdonképpen bármi megtörténhetett.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Tudom, volt róla szó, hogy 100k alatt nem lehet normális gépet kapni, de azért megkérdezem. Csepel Magnum a saját kategóriájában mennyire jó? Testbike-on jókat írnak róla, számomra még emészthető áron kapható. Tudom, hogy nem egy Kelly`s vagy Cube, de gondolom a Tesco bike kategóriánál lényegesen jobb, nem?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
MODERÁTOR
válasz KSparrow #3167 üzenetére
Valaki rákérdezett ott és mondta is a rendőr, de már elfelejtettem mit mondott. Nekem külön van a prizma és a villogó, erre csak annyit mondott, hogy tökéletesen felszerelt kerékpár.
Az egyszerre kapcsolható világítás egy nagyon régi szabályozásból maradt meg, de ez már nem kötelező. Egy lámpa előre, egy hátra, akár mindkettő villoghat is, nem kötelező folyamatos üzemmódban használni (Astoriás rendőrbácsi mondta).
Harrrr!!!!
-
Tomi_Sci
őstag
Azért az alkohollal csak óvatosan, függetlenül attól, hogy legális-e vagy sem. Egy kiadós túra/edzés után igen-igen meg tud ütni egy korsó sör is. Persze azzal, hogy letekersz a strandra és legurul egy kis frissítő semmi probléma, viszont sajnos sokan használnak kerékpárt a bulik utáni hazajutásra is, amit szerintem nem vesznek elég komolyan a rend őrei.
Lefogadom, hogy ilyet még nem láttatok [link] [link]
Az első mondjuk gyanús, de a második eredeti.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
KSparrow
őstag
A hátsó prizma úgy is jó, ha a lámpában van, konkrátan így?
Meg nem úgy kéne, hogy a világítás egyszerre kapcsolható legyen?Nekem is van rendőr ismerősöm, kb 2 hónapja mondta, hogy lehet (talán 8 ezrelékig) fogyasztani szeszesitalt.
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Jarod1
veterán
Hali, csengő tényleg kötelező a bringára?
-
Tizedes1
aktív tag
átolvastam a szabályt.
csak nem fér a fejembe, hogy Fehérváron egy adott útszakaszon miért van a mellékutak becsatlakozása után kerékpáros közlekedést tiltó tábla.... és miért nincs bizonyos mellékutak vagy fő közlekedési csomópont UTÁN!Mert ha nem tiltja tábla, én akkor sem mehetek az úton?
Nem jelzi tábla, hogy főútvonal, sem tiltja, hogy ne biciklizzek...Más.
Múlt hétvégén egy rendőr őrnaggyal és haverjával tekertünk egy 90 kilométeres kört a Velencei hegységben.
Nem tartottunk jobbra, mert rossz volt az út széle - finoman szólva.
Én mennék a szélén, ha néha volna egyáltalán széle az úttestnek! -
cekkk
veterán
Én is futtattam így otthon a kutyát, igaz az nem Debrecen volt és egy magyar vizsla volt, én nem éreztem veszélyesnek mert soha nem rángatott, nem akart oldalra szaladgálni közben, de tényleg az lehet egy olyan tipusú kutyánál ami még képes elrántani is az embert. Bár az olyan kutyának aminek meg nagy a mozgás igénye azt hiába sétáltatja az ember nem lesz neki elég sajnos.
Az eszköz tetszik, jó lenne, ha lehetne itthon használni.
-
sghc_toma
senior tag
válasz brownus #3157 üzenetére
Igen, ihatsz. Legalabbis en ugy ertelmeztem a dolgot, hogy ha nem fouton mesz, es tudsz normalisan menni, akkor nem cseszegethetnek. Persze annak megitelese, hogy a jarmu biztonsagos vezetesere kepes allapotban vagy-e, rendortol fuggoen valtozhat, gondolom.
in asm we trust
-
brownus
veterán
válasz sghc_toma #3155 üzenetére
4) Az (1) bekezdés b) pontjában foglalt feltétel fennállása esetén - a főútvonalon kerékpározás esetét kivéve - a kerékpárosra nem kell alkalmazni az (1) bekezdés c) pontjában meghatározott korlátozást.
tehát ha CSAK kerékpár úton közlekedek akkor ihatok!? mert: b) a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá - azaz egykét sör lecsúszhat...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Elvileg minden formában tilos kerékpáron ülve kutyát sétáltatni vagy futtatni (még ilyen céleszközzel is).
Nyilván, ha az ember kimegy az erdőbe, forgalomtól elzárt helyekre, akkor saját felelősségére csinálhatja, de forgalomban elég veszélyes ez a mutatvány.Harrrr!!!!
-
sghc_toma
senior tag
válasz brownus #3149 üzenetére
idezet az aktualis kpm-bm-bol:
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől eltiltva nincs;
b) a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá
c) a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol.(2) A jármű vezetését az üzemben tartó nem engedheti meg, illetőleg a vezető nem engedheti át olyan személynek, aki az (1) bekezdésben meghatározott feltételeknek nem felel meg.
(3) Az (1) bekezdésben említett engedélyt a vezetőnek vezetés közben magánál kell tartania.
(4) Az (1) bekezdés b) pontjában foglalt feltétel fennállása esetén - a főútvonalon kerékpározás esetét kivéve - a kerékpárosra nem kell alkalmazni az (1) bekezdés c) pontjában meghatározott korlátozást.
in asm we trust
-
nagyúr
Ha nincs meg hozzá a magassága (tehát nagyon pufi), akkor amúgy se nagyon tudna bringázni, ha meg elég magas hozzá, akkor vmi durván nagy, acél vázas gépet kell keresnie, a telók teljesen felejtősek ebben a kategóriában, illetve minden alkatrészt úgy kell összeválogatni, hogy bírják a terhelést (kormány, stucni, nyeregcső, hajtókar, kerekek).
-
ADAM1337
nagyúr
Egy jó láncot tudtok ajánlani ami legalább annyira hosszú hogy 2 bicót is lelehet kötni vele jól.
10-15k magasságában gondolkodtam de ha van árban olcsóbb az is érdekelne.
Illetve 3.ker felé tudtok jól dolgozó szervizt ? bergussonon kívül. -
brownus
veterán
srácok!
“Egy sör nem sör.”
Nem igaz, kerékpárosokra is a zéró tolerancia elv vonatkozik! Az is egy tévhit, hogy a rendőrök a kerékpárosokat nem szondáztatják, sőt. Ezen a területen ugyanazok a szabályok és szankciók érvényesek kerékpárosokra, mint bármely más jármű vezetőire! most mi van?? nem úgy volt, hogy tavaly még lehetett? mert egy sör tényleg nem sör -
Muton
addikt
-
Muton
addikt
válasz Mr.Csizmás #3141 üzenetére
néha szoktam, most már ott új az útburkolat, de engem az érdekelne, hogy a KRESZ mit mond ilyen esetben (azt leszámítva, hogy be sem hajthatok oda ha jól emlékszem )
tehát ha szar az út jobb széle, akkor is van kötelező jobbra tartás?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
nagyúr
Az adott váztól függ. Strapabíróbb, nem agyonkönnyített darabok 120-130 kilót simán megbírnak zúzós közlekedéssel is.
[ Szerkesztve ]
-
Az aluvázas gépeknek van maximális teherbírásuk, vagy úgy általában mennyi az a maximum, amit elviselnek sofőr szempontjából? Vagy mindegy, olyan erősek, mint az acélvázas társaik?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Mr.Csizmás
titán
-
Muton
addikt
Hi!
Ha egy út jobb oldala tiszta kátyú, akkor is kötelező a jobbra tartás a biciklivel?
Konkrétan, ha a Thököly Dózsa György és Keleti közé eső részére gondolok, ahol az út iszonyat alja, de középen sima betonlapokkal van lerakva a villamossínek között. Szóval mehetek középen vagy le kell húzódnom, ha jön egy autó, busz?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
BDave
őstag
Ha egy küllőm tönkrement, attól még lehet biztonságosan használni a bringát városban vagy inkább már ne pattanjak rá?
-
-
Damage401
senior tag
válasz fi:zi'k #3131 üzenetére
Használt is szóba jöhet.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést, de csak ezt a topikot találtam. Nos véleményetekre és tanácsotokra lenne szükségem. Félre bírtam most tenni 55.000 Ft (+-5000 Ft). Normális biciklire lenne szükségem. Ahol én használnám inkább aszfalt, néha terep (trekking nem szeretnék). Terep alatt nem nagy dolgot kell érteni, szelíd homokos részt.
105 Kg vagyok és 181Cm magas, ehhez mérten kellene egy bicikli a munkahelyem 8 kmre van, szóval gyakrabban leszek aszfalton. Nos néztem egyet Hauser Grizzly, de ezt inkább terepre írják a széles gumik végett, de nagyon tetszik a külcsin, összteleszkóp, duplafelni. Másik kiszemeltem egy Hauser Galaxy 26-os . Alu agyak mennyire strapák? Nem fogok vele ugrattatni, meg extrém adrenalin növelő feladatokat végezni, csak normál bringázás.Köszönöm előre is a válaszotokat.
Üdv
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Anulu79
addikt
Nem tudja valaki, hogy ujjatlan csontvázkezes kesztyűt hol tudnék venni?
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #3122 üzenetére
most így hirtelen nem tudok, de hát nem csoda, erre nem nagyon volt szükségem eddig
körbekérdezgetek, hátha hallok valamit.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
HollyBoni
veterán
Ha levegős első telónál mindkét oldalra lehet fújni, mindkettőbe ugyanakkora nyomás kell hogy legyen?
-
SOAD19
addikt
válasz fi:zi'k #3121 üzenetére
Én kicsivel több, mint 8k-ért vettem a Muddyt, eddig elégedett vagyok vele. Szerencsére nem vettem meg hamarabb, mikor még 10,5k volt. Hanem csak pár hete, mikor is lement 8k-ra, és ráadásként a szállítási ktg. is kb. 1k-val csökkent.
A Cruize nekem is bejött volna, csak az ára... Úgy voltam, hogy inkább maradok az olcsóbb alternatívánál, hátha nem válik be az spd-s dolog, és akkor nem bukok olyan sokat.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #3113 üzenetére
Ha tudsz valami olcsó szállást Zegen, vagy környéken, akkor talán megoldható lenne a dolog. Előző nap letekerek oda, másnap Túra, harmadnap hazatekerni.
Akkor legalább Lendváig is tekerhetnénk együtt.
Addig még én is nézek valamit.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
dqdb
nagyúr
válasz presbazsi #3117 üzenetére
Körülbelül annyira egzakt a kesztyűk méretjelölése, mint úgy általában a ruháké: semennyire. Még gyártón belül is előfordul eltérés két modell között, nemhogy gyártók között. M-es a BBB nyári kesztyűm, XL-es a BBB téli kesztyűm.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
presbazsi
tag
Sziasztok!
Kesztyűs kérdés: jelenleg egy "L"-es méretű Thor Phase hosszú ujjú kesztyűt használok, tökéletes a mérete, mint ha a kezemre öntötték volna, viszont kiszolgálta már az idejét. Neten kinéztem egy Kellys rövid ujjú kesztyűt, csak azt nem tudom van-e méretbeli eltérés a két gyártó "L"-es mérete között, vagy nyugodtan rendelhetem?
-
Vasinger!
nagyúr
Egy kis segítség kéne. Most végre lenne pénzem megvenni az utolsó cuccot is a ruházathoz, az SPD cipőmet.
Lehetőleg olyan kéne, amiben gyalogolni is lehet, tehát valami hasonló stílusút szeretnék: katt
Egy Shimano PD-A530 pedálhoz lenne, adtak hozzá stoplit, viszont ha jól tudom van többféle felfogatás is. Nekem milyen kéne?
Milyen dolgokra kellene még odafigyelni? Lúdtalpam van, tehát lúdtalp betétem is van, így kicsit megint bonyolult a vásárlás. Van itt aki lúdtalpa van? Az leírhatná tapasztalatát ez ügyben.
Van esetleg ajánlott modell?
És a legfontosabb:
Hol lehet felpróbálni ezeket? Egyedül a Bergusont ismerem Pesten, van esetleg máshol is ekkora választék?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #3110 üzenetére
igen, neked, csak ez a hülye telefon (okostelefon, na persze ) időnként kijavít(?) szavakat kénye-kedve szerint....
igazad van, te azért nem jutsz el lendvára 2,5 óra alatt kényelmesen, így meg már nem olcsó mulatság lenne
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #3111 üzenetére
Minden bowdenházba érdemes kenést tenni, mert sokkal könnyebben fog benne csúszni a bowden és kevésbé korrodálódik is.. Én speciel ilyet ajánlok: [link]
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #3108 üzenetére
"beszállást: szombaton csak nem vezetsz?!"
Ez nekem jött volna? Ha igen, akkor a válasz: Szombaton nem vezetek. De én egy kicsit messzebb vagyok Lendvától, ezért nekem szállást kéne foglalnom a környéken, meg valahogy oda is kéne jutnom. Sajna a vezetés minden fölös pénzemet elviszi.
-
rétisün
veterán
válasz Tizedes1 #3105 üzenetére
benzinköltséget nem számolok, mivel bicajjal mennék lendváig meg vissza, emiatt se akarok nagyon nagy tempót menni, hogy haza bírják menni még utána. 25-27 átlag bőven elég lenne. az útvonalat nem ismerem, nem tudom milyen, a tavalyin volt 3-4 10-15%-os emelkedő.
beszállást: szombaton csak nem vezetsz?!
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #3102 üzenetére
Lehet, persze. Természetesen, amennyiben a ház nem sérült, nincs megtörve, stb. És az új bowdent fújd be vmi jóféle bowdenolajjal.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #3099 üzenetére
Idén sajna nem tudok. Vezetésre adtam a fejem. Holnaptól már veszélyeztetem a közt, beszabadultam a forgalomba.
-
cekkk
veterán
Ezt előlegeztem le, barátnőmnek megvesszük. Korrekt kis bicikli lesz ez. Remélem
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok.
Érdekelne, hogy lehet-e csak fékbowdent cserélni, vagy szükségszerűen cserélni kell a házat is?
Köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sanzi89
addikt
Nem vagy ezzel egyedül, engem is nagyon idegesít... Például Szegeden a Samsung Outlet. Ugyan annyi volt pl. egy hűtő amit néztem, csak sérült volt a csomagolása és csak 1 év garancia volt rá, mint az Euronics-ban sértetlenül 2 év garanciával. Pofám leszakad...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva