Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49327) BigBlackDog


BigBlackDog
veterán

Na, fent vannak a téli papucsok a Tücskön, talán semmi extra meglepetés nincs eddig. A 17-es kerékhez képest talán egy picit kevésbé ütnek szar úton, meg indulás azért könnyebben megy, nem fulladozik annyira a motor, illetve mintha kicsit csendesebbek is lennének.

Viszont hiányzik két kis takaróbizbasz az első két kerék agyánál, a hátsóknál megvan. Kérdés, hogy milyen néven kéne keressem ezeket, illetve mennyire gyorsan kéne pótolnom a létüket? Szerintem eddig sem voltak meg, mivel a kerékcsere után nem tűnt fel, hogy ottmaradtak volna és menet közben sem hallottam semmi furcsa zörejt. Mennyire esélyes, hogy maguktól kiesnének (ha jól látom, a felni biztosan leszorítja, szóval gondolom, hogy kizárt)? Sajnos eddig nem láttam semmit sem belőlük az alufelni miatt.
Egyébként természetes, hogy az agy, illetve a felnit rögzítő csavarok is melegednek (nem nagyon, csak langyosak)?

Tehát így néz ki a két első:

Így pedig a két hátsó:

Másik kérdésem a futóműállítással kapcsolatos. Sokkal jobb lett a helyzet, végre nem akar az autó jobbra húzni, menet közben beállítom kb. középre, ahogy sikerül (teljes pontossággal még nem sikerült belőnöm) és úgy is marad. Illetve a kormányt is mintha könnyebb lenne tekerni. A mérés eredménye a lenti képen látható. Van értelme bármi miatt reklamálni, vagy, ha menet közben nem ráz, nem húz jobbra, vagy balra, akkor rendben van a dolog (az "utánfutás" nevű paraméter mintha kicsit kilógna a megadott tartományból)?

Előre is köszönöm a válaszokat!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.