Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
válasz radi8tor #241942 üzenetére
[Lehetséges, hogy az Aurisban a nagy aksi 1,31 KWh?]
Máshol 6,5 Ah-t írnak
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
hybridet akar a párom... c-hr, corolla 5 ajtós, is300h a kiszemeltjei.
is300nál nyilván öregebb, kicsit több km, plusz többet is eszik. viszont nekem is tecc.ezeknek van jellegzetes hibájuk, drága pontjuk? gondolom a tipikus hűtök közötti eltömödés az alap.
városban használná nagyrészt. sportagetől vált.
eladó topping dac
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #241953 üzenetére
Toyota/Lexus topik vagy a mikyen autot vegyekbe nezz be.
Egyet tudok csak, az a vezerlessel kapcsolatos. Lancos azzal nincs gond de ha sok benne a km, akkor erdemes a lancfeszitot preventive csereltetni benne. Ha hideginditaskor becsorren a lanc akkor meg feltetlenul.
#nincsbennetarcsi
-
z0d1@Ku$
senior tag
Páromnak ct200h-ja van. Szereti. Jó ha van még rá akkupakk garancia, mert ha megdöglik, akkor a gyári olyan 1.5 mihály körül van. Vagy bejelentkeztek Bélához és majd 2-3 hónap múlva talán be is juttok hozzá, de érdemes ellenőriztetni. Illetve igen, a hűtőköz tisztítása, egr takarítása és az akksik ventillátora is kényes pont tud lenni.
Egr eltömődése tud olyat csinálni, hogy a motor olyan hangot ad, mintha az aggregátort és az mtz-t indítanád egyszerre.
Ja és én csak olyat keresnék, amit a gyári 0w20-szal töltöttek. -
sagesz93
addikt
Amiatt furcsállom csak, hogy az elején teletanknál még a valós hatótávot írja (43literrel 1000km az megfelel a fogyasztásnak), majd ahogy közeledünk a vége felé irreálisan bezuhan a megtehető táv és úgy megy le 0-ra. Akkor inkább lenne úgy, hogy teletanknál írja ki a 800km megtehetőt, majd az egyenesen arányosan kezdjen el csökkenni, akkor nem paráztatná be az embert Elég fura lesz a sárga ikonnal még elmenni 100-150km-t hogy nagyjából kiürüljön a tank és tudjak bele tankolni 38 litert
(#241951) Peter.70: szerintem igen, a régebbi rendszer 1,3-at tudott, ha az újba tényleg 3,6-ot pakoltam, azért érzem ennyire a különbséget. Viszont itt nem lehet akkora határok között kiüríteni az akksit, szinte csak közép tartományban látom a pálcikákat a kijelzőn, sose megy le 0-1 csíkra, illetve nagyon kirívó esetben lehet feltölteni telire. A régi aurisnál meg simán lement 0-ra a szint meg fullra is fel tudtam játszani. (nyilván a kijelzéssel is variálnak, de gondolom az akksit mégjobban védik, hisz most sokkal erősebben tudja már tölteni a kocsi)
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Lexus IS300h Hungary fb csoportot ajánlom
-
fulton
addikt
Szerintetek ha tartósan , hónapokig jóformán csak hidegen van járatva a motor, érsd: rövid távon megyek vele, be sem melegszik a motor, az okozhatja egyéb hiba nélkül hogy benzin kerül a motor olajba? vagy ott más hiba is van.
Egy Golf IV ről van szó 1.6 benzin 8 szelep -
tboldi
nagyúr
válasz tboy93 #241971 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy az olaj a másik irányba, az égéstérbe, tehát a gyűrűk mellett. Ráadásul hideg motornál még nagyobbak a hézagok, a Jazz dugattyúi rendesen kolompolnak is télen, amíg nem ér el legalább 50-60 fokot.
szerk.: Mivel én is rövidebb utakon használom az autót, a leengedett olaj meglehetősen benzinszagú szokott lenni nálam is, de hát éppen ezért írják elő a félévenkénti cserét.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz sagesz93 #241965 üzenetére
De miért kell teljesen kiüríteni nem tesz jót semminek, szerintem direkt így van kitalálva, a legtöbb új autónál még van vagy 10 liter a tankban mikor kivillan a szegénység jelző. A benzin hűti a tankban lévő benzinpumpát
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz fulton #241968 üzenetére
Igen, okozhatja, nem melegszik be a motor és nem illeszkednek a dugattyúk rendesen, sőt, hidegben az etanolos benzinből a víz kicsapódik a hideg hengerfalra és az is bele megy az olajba és elkezd savasodni. Ezért is kell gyakrabban olajat cserélni az ovijáratos autókban
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Szada85 #241976 üzenetére
Fura, mert én se láttam még így kiírva, pedig 10 évig éltem Ausztriában, júniusban voltam kint, figyeltem az árakat, mert kellett tankolnom a 3 napban, mindenhol 1,9x volt írva, nem 19x,x
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
őstag
válasz radi8tor #241948 üzenetére
Franciaországban nyaraltam július végétől olyan két hetet. Riberac (Közép Fr.) és környékén brutális volt a pusztítás jég miatt. Autók kétharmada rippityára zúzva (hatalmas, tenyérnyi 3-4 cm mély benyomódások, szétzúzott szélvédők), ami kint volt az utcán autón (vagy nem nyaralt máshol...) az gondolom megszívta. Tetők 90% szintén ment a levesbe (mindenhol fóliával takarva). És ami igazán durva hogy hatalmas területen vagy 80-100 kilométerre majd Bordeaux-ig lehetett látni nyomokat. Kb 1 héttel érkezésünk előtt történt, boldog lettem volna ha elkapja áprilisban átvett toyotám... Ja és nagy erdőtüzek kb 2-3 naponta. Gazdag, szép ország, de tényleg együtt éreztem velük emiatt...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #241993 üzenetére
Logout feluletrol bejelentkezve a regi van, minden masrol az uj.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Rolls Royce Cullinan a westernhős [link] #ytalert
3 percnél kezdődik az autós téma⭐ Stella
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Vismajor01 #241993 üzenetére
Nem gond, mer én se.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Beszéljünk inkább a benzin árakról.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest