Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
válasz -=RelakS=- #312699 üzenetére
Nekem azzal a resszel nincs nagy gondom, na de amig eljutok oda Aszodrol a 3-ason, az kemeny, ott tenyleg 3/2 lecentiz :/
-
-=RelakS=-
veterán
válasz lsebestyen #312694 üzenetére
Nekem bejön, legalább egy ideig nem autók mellett tekerek. Az Isaszeg felőli felhajtást meg meg szoktam tudni oldani, bár lehet, hogy a tükreim ebben sokat segítenek. Igazán folytathatnák, mert elég gáz, hogy egyszer csak hopp, vége.
A Gödöllő határában lévő oldalcserét jobban utálom.[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Ringman
nagyúr
lemértem 12,6 kiló, de ez nem egy grammozós bringa, eleve 2,2"-os mtb-külsők vannak rajta.
alut (1x-nél) is 9 kiló körülire ki lehet hozni 1x váltással.
nem emlékszem már, hogy milyen sor, deore v slx, 11 sebis, másik kerékszetten microshift van, annak jobb a kiosztása, de nehezebb, az végig acél azt hiszem, ennél a felső tányér az alu.
szerintem is túl magasak a gravel-áttétek, de ezzel a kisebbségbe tartozom
rá fogok rakni egy 31-es lánctányért (de első váltó nélkül - bailout gear), ha egyszer vmi emelkedővel is találkozom, pl elutazom bringával valahová
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
MC Pite
veterán
válasz f_sanyee #312696 üzenetére
Ja, szerlő is megjegyezte a korábbira hogy nem túl tiszta a hajtás.
Mondom dehogynem, minden tekerés után leslagolomErről meg leszedtem egy marék levelet darabokban, megkapta a törődést
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Akkor én is csatlakozok, nekem új nyeregnap(helyesen 194g, rezes, bronzos fémes hatása van, minden szögből más [kép] ), meg az első horzsolás a vázon...
Jobb helyen támaszt alá végre, bár keménynek tűnik elsőre, de csak az utcában tudtam próbálni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
lsebestyen
addikt
válasz -=RelakS=- #312691 üzenetére
Hú de utálom ezt a bringautat, igazi fölösleges eus pénzrablás. Isaszeg felől rendesen parázok, amikor rá kell fordulnom, hogy melyik barom fog hátulról elcsapni. Évekig tekertem az úton, sose volt semmi gond.
-
MM
őstag
válasz Ringman #312686 üzenetére
Akkor az hátul egy SLX 11-46?
Most ott tartok, hogy a pedállal + első teleszkóppal 12,3 kg-os Riverside 920-on váltsak koskormány + fvk-ra, vagy csere egy merev villás koskormányos bringára, ami ~10kg (alu) vagy ~8,5 kg karbon, ezért érdekelt. Hiába aszfaltozok főleg, de a lejtős szar részeken + fekvőrendőr 50+ kmh előtt mindig kioldom az első teleszkópot, ami valszeg hiányozna.Az áttétel nálad akkor patent, de gyakorlatilag minden új 1x gravel bringa ami készleten van az, az 40T+11-42, amit nem értek, mert sorcserével kellene kezdeni, de az új Cube-ok már rendben vannak (lesznek), csak még nem lehet őket kapni.
Végül itt is az lesz, mint a PC-nél (végül is ez egy PC fórum ága), hogy az csak az "épített" bringa lesz az igazi...
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz -=RelakS=- #312691 üzenetére
Lehet a hatótáv 10 km
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-=RelakS=-
veterán
Láttam már fura dolgokat bringaúton, de ez mi a rák?
Szarházi a táblája ellenére simán tartotta a 25km/h-t
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Jester01
veterán
-
rétisün
veterán
válasz vallas #312661 üzenetére
az ám, kocsmába/boltba/templombajárós. ezt már talán otthagyom a bolt előtt.....
a stucni nálam is így áll, 12 centis fejcső máshogy már nem való az én derekamnak
#312658Fall-N: nem annyira retro, bár a karbon támvilla nem mostanság volt divat
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok,
Új vagyok még bicikli fronton és szeretnék segítséget kérni. Kicsit több mint egy hónapja van egy Giant Talon bringám és a hajtás résszel nem tudom mit kezdjek már annyira zavaróan hangos. Igazából szinte már az első menet után elkezdett sercegni a lánc. Mintha telement volna homokkal. Már többször is áttisztítottam, féktisztítóból már kieresztettem egy egész dobozzal csak a láncra direktben és gyönyörű tiszta is lesz, de ha oldal irányba kicsit meghúzom lehet hallani a ropogást. És hajtás közben is van hangja. Megtisztítottam kefével, meleg szappanos vízzel a fogás koszorút és a váltó koszos részeit is, full tisztának néz ki mégis van hangja. (Tettem rá olajat)
A másik a hajtómű, ahogy tekertem közelről annak is sercegő hangja van és van egy hangosabb tekerő hangja is, ez sebesség fokozatonkeht eltér, erre nem tudok rájönni mi lehet. Ez egyébként a legzavaróbb, tekerés közben szinte mindig hallom milyen hangos ez és mellé a sercegés is.Eddig azt hittem a rosszul felrakott első váltó okozta a súrlódó hangot, mert annyira fentre rakták, hogy amikor a kisebb fogaskeréken volt a lánc akkor alulról beleért a váltóba... Túl vagyok már a 100km-es szervizben is és akkor sem tűnt fel nekik. Na mindegy ezt tegnap beállítottam, cserébe szerintem a hátsó váltót elkeféltem mert nagyon rossz hangja volt a mai próbakörön. Na mindegy is majd csinálok ezzel valamit.
Kérdésem hogy a Peaky's Foam Degreserrel ha adok a hajtás minden részének az normálisan kitisztítja? Gondolok főleg a homokszemekre. Vagy le kell vennem mindenképp a láncot és valamibe beáztatni? Ha igen akkor mivel tisztitsam meg?
Illetve nem tudom találkozott -e már valaki a hajtóműnél leírt hibával? Nagyon zavaró hangja van, kicsit dinamós feelingje van, és sebességfokozattól függ mennyire hangos.
Nem tudom mit csináljak ezzel, az első pár napon szerintem nem volt ilyen. És a 100km-es szerviznél sem mondtak semmit erről.
Vagy vigyem inkább vissza a biciklit oda ahol vettem hogy nézzék át alaposan? -
Ringman
nagyúr
elől 40, hátul 11-46T.
a teljes súly az sok, szerintem 12-13 kiló között lehet, acél a váz (talán 2,4-2,5 kiló csapágyakkal), fél kiló a 2 pedál, kerékszett sem könnyű.
lehet mindjárt kimegyek és lemérem.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Lajmund
őstag
válasz fulton #312671 üzenetére
Nem sokat fél orát csak. Tudom 2 oránál jobban kijönnek a dolgok de már igy is érezhetö hogy jó lesz ez nekem jó darabig.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Csápájev
őstag
Kicsit visszatérek a bringavásárláshoz,mert idén eléggé elkapott a gépszíj
Gravelt szeretnék, elsősorban bringautakra,de ha épp úgy alakul minimális terepet is bírjon és legyen kényelmes.
Használtakkal meg vagyok lőve,mert nem értek hozz, ez pl nagyon tetszik,bár valószínűleg picit nagy lenne, 182 vagyok,185-től ajánlják. De azért érdekelne a véleményetek, nem egy hétköznapi darab.
Építettekkel egyébként kicsit szkeptikus vagyok, autókkal inkább képben vagyok,ott bárki bármit épít,ami nem gyári az szr lesz
Újak közül kb 400-as lélektani határig őket néztem: 1. 2.
Szerintetek ár/ érték arányban?
Nyárra maradnak vajon ezek az árak vagy tavasztól felugrik? -
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #312676 üzenetére
valahogy úgy, csak a teljesítmény hiányzik D
igazából a fork rake miatt váltottam, ezen 51 mm az offset, a karbon villa az 38 mm volt, így 100 mm fölötti volt a trail, ami nagyon furcsa kormányzást hozott. (merev villából nem találtam ilyet)
csak egy kb 10 perces kört mentem vele, elsőre nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz fulton #312670 üzenetére
szerintem az addigi út megmarad, a brytonnál így megy, gondolom a garmin se bénább ebben...
sőt, amikor múltkor lemerültem, azt hittem, hogy lesz egy kis rés a mérésben, de hiánytalan, mintha kicsit még a képernyő off után is rögzített volna, hogy a hülye usernek legyen ideje telefonon indítani a backupot tippre itt találkozott a 2 track:
szerk.: jobban megnézve hiányzik a 40 sec, csak pont egy egyenes szakaszra nagyjából ráfeküdve, azért nem vettem észre. a szegmens megúszta, azért hittem, hogy hiánytalan.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ringman
nagyúr
ha már mindenki új bringás képeket rak fel, részben új (és nincs is befejezve, terepre nem mennék vele, annyira levegős a fék, nem légtelenítettem csak összeraktam vágás után)
-
fulton
addikt
Na kilett számolva? mai 123km utolsó 300m-én.
Bár azt nem tudom mi van ha menet közbe lemerül elveszik-e az út vagy sem..[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
válasz A Zéé #312662 üzenetére
Az is lesz rajta, csak nem bírtam ki és "összeraktam" hogy miféle lehet...
Fall-N
Ringman 52 cm a felsőcső direkt egy kisebb vázat kerestem...
Olasz menetes középrész 1 colos ahead villanyak 26 mm-s gumik beleférnek... 28 max első váltó nélkül...amúgy a fixi/1 sebis sem elvetendő...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
-
Lajmund
őstag
Mentem az új üléssel és karbon csővel. Màr kézzel mozgatva is volt egy kicsi rugozàsa a csőnek és nyeregnek. Nem sokat de erősen megrángatva érződött meg látszott kicsit. Szuper volt menni vele a gyàri kombohoz képest. Az ülés elég kemény nem süppedős de mègis kényelmes volt. De az igazi szerintem betétes nadrágban lesz de már farmerban is megvàltás volt a gyàrihoz képest. Mind a 3 pozícióban jó és sehol nem nyom vagy zavar. Teljesen más élmény volt így menni a bicoval. A cső és a nyereg mindent elnyel jól csillapít. Jobb az egész mint amire számítottam. Made in Csájná. Ülés 39 a cső 11 volt alirol.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
elmehetett volna bringázni a h***e, de inkább megin' épitkezik
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dom1n0
senior tag
válasz Csokicsibesz #312651 üzenetére
Hopp ezt jo tudni, koszi
Most hogy elojottek ezek a temak, ujra fellangolt bennem az elhatarozas, hogy elkell menni majd tavasszal egy tesztre, erzesre is mar valtoztak a dolgok nalam is az utolso ota. -
-
szuszinho
őstag
Ha nem kezdő vagy, nem is a
tippeltpulzus zónákkal kell foglalkozni... -
-=RelakS=-
veterán
Olyan jó, amikor elmész tekerni egy 40-est, a szíved meg már 170bpm-nél mintha ki akarna ugrani
Én meg azt hittem, hogy 5 palacsinta után majd megyek, mint a golyóItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
MC Pite
veterán
válasz Maximum1 #312625 üzenetére
Körhátszelet hozzá
dom1n0:
Laktát küszöb:
...csak körülbelül tudjuk meghatározni ezt a komoly edzésekhez elengedhetetlen mutatót az LT-t. Egy teljesen kezdőnél 75-80% pulzustartományban van, egy elit versenyzőnél sokszor 90% feletti ez a töréspont.
Másik: Természetesen ez függ a küszöb edzések terjedelmétől is, egy hosszabb tempófutás után azért szükség van jelentősebb pihenésre, viszont ezek nem kimaxolós edzések, a maximális pulzusod 85-88%-án zajlanak, előfordul, hogy valakinél ez 90%.Aszongya a garmin 184 a max 166ra mérte, az 90%, de mikor zónákat neveznek el, úgybszoktam látni hogy a Z4 teteje, Z5 alja a küszöbérték.
Szerinted a Z4 alja a laktátküszöb, azaz 85-90% a max pulzusnak? Nekem elsőre nem tűnik valószínűnek, mert akkor 95-105>105-115% lenne a Z5, nem?
Szerk: a 641est szerkesztettem, páran szerintem már azt nem olvasták
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz Hasaggymeg #312642 üzenetére
Nézd meg a connectben, katt az eszközre, felhasználói profil, pulzus és teljesítmény zónák. Automatikus észlelésen nekem minden be van kapcsolva.
Nekem úgy rémlik sokkal többet tekersz mint én, és a szint is több, plusz nálam van némi túlsúly is. Úgyhogy sanszosan fittebb vagy.
Ha szerintetek 180 ill 184es zónával nem jók a zónák
1, melyik felosztás szerint?
2, ha 60/70/80/90 akkor szinteinden app ezzel számol (intervalls szerint 69-83 a Z2, de az is 112-135)
3, miután a fenti felosztáson van garmin és st is, szerintem ezzel nincs baj. Bő 40 évesen a 180 elvi, garmin szerinti 184 is jónak tűnik. Intervalls is bő 180at rajzol a szezonra.Az meg hogy 14x-15x az átlagpulzusom ha megyek egyet edzeni/versenyre, nekem nem tűnik magasnak.
Hogy kellen közé több alacsony intenzitású, az tiszta sor (most csak séta, kislányommal tekerés ilyen, mert ha futok még magasabb az átlagpulzus néha ).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz FeRRaR1 #312627 üzenetére
Erről ez jut eszembe: Ha lemennék venni kis szalonnát süthetnék egy jó szalonnás rántottát...csak nincs tojásom.
MC Pite...bele nem nyúltam, az biztos, erősebb meg aligha vagyok, ez valószínű.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
MC Pite
veterán
válasz vlevi #312608 üzenetére
Hátő, ezért sem annyira rugózom a zónákon.
5-6-7 zóna lehet, különböző metódusok szerint számolva.
Strava ingyenes így zóna nincs, a max az 180.
Sportstracker a klaszikkal számol, 180 as max pulzus.
Garmin automatikus érzékelésen van, és 184es maxot használ, 54 nyugalmit, 166 a tejsavküszöb. (1-1%ban tér el a garmin meg a st).Átírtam a maxot 181re, marad autón, meglátom majd változtatja-e, de a klasszik 60/70/80/90 felosztás van az appokban.
Nektek nem?Hasaggymeg, úgy rémlik idősebb vagy mint én, akkor pedig vagy fitt vagy és ezt detektálja a Garmin, vagy még pár belenyúltál kézzel a zónákba, és azon maradt.
Verseny: Nem helyezésért megyek (az 24órás mtb hobbiban volt csak), magammal versenyzek, szeretek úgy menni hogy érezzem, és van amikor túl konzervatíva osztom be (pl tavalyi Balatonkör, idei Salz) amikor mehettem volna jobb átlagot is.
Persze kis meccselések, csajoktól nem leszakadni akarás is szokott lenni, de nincs igazi verseny.
Arról tudok, hogy a régi 100%omat akarom fejben elérni néha, amit a testem már nem bír, bár tavaly kezdtem ahhoz felzárkózni - de akkor bringával jártam az akkori melóhelyre, heti 4-5óra alsöközepes intenzitású tekerés, fogyás sokat dobott ezen. Most havi 3-5 edzés van, 1-2,5 óra között jellemzően.
Ha hosszú, akarom mondani hosszabb tekerésre megyek, csak több izó meg zabszelet kell. Érzésre ahogy tavaly a Balcsikört csináltuk, ugyanígy fagyizva, gyrosozva, hotdogozva, zabszeletezve mehetett volna mégegy kör egyből.
Viszont fejlődni vagy gyorsabban menni nehezen tudok, haverok nagyja 99%ban elefelejt szólni ha tekerni megy, mert nekik az recovery tekerés ha velük megyek .Egyszer elértem a határaimat, akkor pont nem mértem pulzust. Erősek voltak a többiek, a táv 8/10-énél síkon 15-13-11-10-9km/h, majd 3 csippanás, megáltam. Nyújtás, gél, zabszelet, aztán óvatosban mentem tovább. Jeleztem hogy nekem sok, de mondták hogy hát bírom én . Mindegy szintidőre meglett, meg a teljesítőképességem határa is.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz dom1n0 #312634 üzenetére
Jól dereng Neked is van benne wattmérő, hogy kell ezt a garminnal kalibrálni?
Nekem ilyen -7 írt, picit tekertem a pedálon akkor már -3, hol kell ennek a pedálnak lennie?
A 4iiii-nál a balt kellett lefele állítani és kész is volt, ez elsőre bonyolultabbnak tűnik.Hasaggymeg
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz dom1n0 #312630 üzenetére
Néztem a Cube én is, 1,3m amin már karbon felni van, de ultegrával, nem akarom kifizetni a 105vs ultegra felárat amikor számomra elég lenne a 105.
Direkt trükköznek a gyártók hogy kiszedjék a pénzed.
Meridában még a wattmérő is benne van, nem volt választásom, el kellett hoznom.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz dom1n0 #312626 üzenetére
SCULTURA 7000
Pontosan az a gép ami a fotón van, 2022-es bemutató bringa volt Németországban, onnan került ide a Merida Concept Store-ba.
Kereken 1M, valami alexrims karbon felni, Team 35Sl van felmatricázva, gyári leírásában 45SL van, de valóságban 35-el jöttek ki.
Agyról nem találtam semmit, de szép hangja van és jól is húz.
Pedállal, radar+edge + kulacstartókkal 9kg.
Még nem volt Sram-om, de már szemeztem vele régen.Dark Archon: az lesz a következő
Köszi mindenkinek.
-
addikt
-
FeRRaR1
őstag
Trekbe vettem droppert (OneUp V3), de nem adnak hozzá kart. Vettem hozzá külön egy Hope kart (narancs/fekete, álom szép / jó, szerintem az Orangera is veszek, majd befotózom később..), ahhoz nem adnak rögzítő bilincset. Majd vettem egy 3. márkától rögzítő bilincset is, de egyik sem ad bowdent.
-
Maximum1
őstag
válasz Hasaggymeg #312623 üzenetére
Fuck Gravel!
New Bike Day!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Maximum1 #312621 üzenetére
A GRVL a bringás (és újabban a sport) társadalomban olyan hívószó lett mint a kézműves, hazai, tanyasi, GMO mentes, bio vagy éppen low emmittion, blue, eco, green...
Egy Handmade GMO-free cottagge-bio low emmittion eco-green GRLV downcountry telitalálat lenne.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Maximum1
őstag
Jöhet a futócipőkben is a gravel őrület .
-
-
fulton
addikt
válasz fulton #312617 üzenetére
Hm...azért a 172 atlag pulzus igy visszaemlékezve (maszasban) megviselt. Tarcalon van egy krisztus szobor nevezetű emelkedő oda egyik alkalommal igyekeztem tempósan felérni meleg is volt: 35-37 fok..azt nagyon megereztem felerve. Teljesen KO voltam!
Mig maskori itteni maszasban 166 bpm atl. minden rendben volt. Bár ott meleg se volt annyira.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #312616 üzenetére
Ne tedd me bukni fogsz
Visszatérve az zónákra valami lehet ebben a stravában, mert 172-es pulzus értéket tudok tartani na nem fél óráig... 160-165 30-50km amit mentem vele eddig (mint max idotartam). 180 pulzus mar viseltes. Szegmensek erejéig max.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz dom1n0 #312613 üzenetére
Verseny...z2 ezek a pulzuszónak érdekes dolgok nekem is más érték jön ki a garminban és más a stravában.(más %al számol).
Van egy tippem: szerintem a strava azt csinálja hogy amit kerékpározás során elérsz esetemben idei év 185 max pulzus előzőében:176, figyelembe veszi hogy ez nem a maximum pulzusod de közel van hozzá es aszerint kalkulál és azért lehet az, hogy például a z5-re a sztrava 179 és a fölött értéket add meg.
Míg garminban ha beirod a 185 (mivel ezt mértem ezt veszem maxnak) akkor 167-185 ad meg z5 re.Na én se fogok soha versenyekre járni. Ez 100%.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz vlevi #312608 üzenetére
sőt, még a brytonon belül is van kétféle:
mondjuk az előbbinél eléggé érdekesen alakulnak a magasabb zónák, kétlem, hogy 172-197 a z5-öm na majd tavasszal lehet én is ensportolok egyet, hátha kapok mellé én is triatlonos edzéstervet.
#312613dom1n0: de mi van, ha az ember saját magával versenyez, nem a többiek ellen? én is a vasi vasemberen az utolsó 2,5 km-t 185-ös átlagpulzussal futottam le, hogy beférjek 3 órába, ennyi erővel ehelyett sétálhattam volna helyette +10 percben, mert max annyi lett volna a különbség, hogy 170. helyett 205. (hasraütés) lettem volna.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
dom1n0
senior tag
válasz Ringman #312612 üzenetére
Verseny megint mas, de ennyire szetrakni magadat szerintem full amator szinten nem oke. Erosodni, edzeni kell sokat, az oke, de kis tulzassal meghalni szamomra a palyan azert hogy 56. (Irtam egy random szamot) legyek kossz nem.
Az idei Lombardian mutogattak a versenyzok wattjait, es szepen latszodott hogy a tamadasig Pogi is ment minel meguszosabb alacsony watton, aztan amikor kellett viritott.
Tudom az outi ez monti, de hogy 35. Vagy 53. lesz az ember nem tok mindegy? A top10 meg mar egesz mas wattokrol szol, azt sejted ha oda valo vagy -
Ringman
nagyúr
válasz dom1n0 #312611 üzenetére
zónák nélkül is durva a ~2,5 órából fél óra a 90+% pulzustartomány.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz mauimagic #312606 üzenetére
Most neztem netes kalkulatort (watch valamiert nem jol kalkulal epp), de kizart, hogy nalam a z1 teteje 143-147 legyen, abszolut nem korrelal az erzekelt teljesitmenyszintekkel (nyugalmi 67, max 201)
marad az h elmegyek egyszer az ensportba, hatha most nem betegszem le elotte par nappal
[ Szerkesztve ]
-
INTELligent
senior tag
válasz parandroid #312597 üzenetére
Az én Fenix6 Prom csak külön ConnectIq appal támogatja a wattmérést,akkor ez lesz a különbség
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
vlevi
nagyúr
válasz Hasaggymeg #312605 üzenetére
Nekem 3 alkalmazás háromféle zónát mutatja.
Strava Z2 pl
Azért az eléggé tág tartomány. Teljesen más terhelés a 110-20 között, mint 140-148 környékén, és mégis mindkettő Z2?
Brytonban sokkal hosszabb a Z1, és kisebb tartomány a Z2, ez valahogy hihetobb, talán?
Xiaomi óra nem ír számokat, sajnos, de a zöld, kék, sárga színek határai megint tok máshol vannak.
-
parandroid
félisten
válasz MC Pite #312603 üzenetére
Ez akkor ok, ha a max pulzusod kb 175, különben számold újra.
De lehetőleg ne ezzel a szoftverrel, mert eleve gyanús, ahogy magic is írja.p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mauimagic
senior tag
válasz MC Pite #312604 üzenetére
49-50 a nyugalmim, 182 asszem a maxom, szal elég hasonló a Tiédhez...
De a zónáim tök mások, szerintem eléggé el van csúszva a Tiéd, a maxot jól állítottad be?
Nem csoda, hogy így esélytelen a z2, nekem 145 a teteje, neked meg 128.Ránézésre egy zónával el van csúszva minden.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MC Pite #312604 üzenetére
Azt nem értem hogyan lehetnek nálam szinte azonos maximummal annyira más zónák.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz Hasaggymeg #312547 üzenetére
2,5 óra Z4 sok?
Nem vagyok gyors, pl ha sprintelni próbálnék valószínűleg elgörcsölnék - viszont amit tudok, azt sokáig hozom (csapat váltó verseny bronzérmeink is így vannak hobbiban).
Ez pl verseny volt: [link] , de pl tavaly Balcsikörön Z4 1ó, Z3ban meg bő 5.
Szerk:. Diósjenő Z2/3/4/5 arányát éreztem hogy nem ideális: [link]
Ringman:
Nincs görgőm.
54 üt/p7 napos átl. nyugalmi pulzusMontin Z2 kizárt.
A montizást élvezem, azt nem tudom olyan lassan.
Esetleg akkor sikerülne Z2ben, ha asszony követne, és azt mondaná hogyha utolér (de nem álhatok meg ) akkor elkap .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest