Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Van hozzá csatornaszerkesztő szoftver is akár, azzal kitörölheted/rendezheted a csatornákat. Legalábbis a régebbi modellekkel működött. Lehet van azóta újabb verzió is.
-
akom
őstag
Sziasztok!
Eddig LG készülékekkel volt dolgom, most került a családba egy Samsung TV (QE65..) is, és olyan gondom lenne vele, hogy a helyi TV csatorna keresésnél (DVB-C One -régen Digi-) hiába állítom arra, hogy csak digitális csatornákat keressen az analógokat is hozzáadja a kínálathoz. Sőt, valamiért 999 csatornát tábláz be, össze vissza rakva mindent. Van amit többször ismétel, van ami csak 432-es csatornán van meg.
Próbáltam több keresési módot is (pld hálózati keresés), mindnél ez a helyzet.
A mellette lévő LG készüléken 127db digitális adás szépen látható.Legfrissebb fw van a készüléken, próbáltam gyári visszaállítást is.
Mi lehet a gond?
-
Mustadjoci
tag
Sziasztok!
van egy Samsung UE50NU7400U tévém.
Bekapcsolt állapotban elkezde magától a ki-bekapcsolást. Mikor visszakapcsol, a panel háttérvilágítása bevillan egy pillanatra, néha még egy pillanatra az indítóhang is van, aztán kilapcsol.
majd ezt ismétli.
kihúztam belőle az összes hdmi-cuccot, de a hova megmaradt.volt már áramtalanítva is.
minden ötletet szívesen fogadok.köszönöm előre is.
-
jegesmaci99
friss újonc
válasz
Atomantiii
üzenetére
Köszi a választ, ha lesz időm, úgyis elviszem a szervizbe, csak szerettem volna tudni, mire számítsak. Lehetőleg ne verjenek át.
-
-
alaves
addikt
válasz
DaemonX
üzenetére
Ha rendben van a win10/11 HDR fekete és színkezelése és video-val ellenőrzöd a feketét, akkor gondolom, hogy az nvidia control panelen a 10bpc/RGB/teljes-hez még a videónál 0-255-re is át lett állítva és akkor az auto-n is jónak kell lennie HDR-ben is a HDMI fekete szintnek.
A kalibrálthoz közeli kép (szín szaturáció is) összehasonlítható az általad használttal, ha így [link] beállítod és belső lejátszóval (SSD/HDD-ről vagy serviio-val vagy emby vagy plex) megnézed. Ha úgy működik mint S90C-n, akkor HDMI-PC/game esetén a szín 15.
Az élesség HDMI-PC-re állítva azért 10, mert 10-0-ig 'smooth sharpening' beállítási lehetőséget biztosít /lásd. Sony/, viszont 10-20-ig agresszívebb élesítést végez (mint pl. sima filmmaker módban belső lejátszóval). HDMI-PC élesség 10 = egyéb eset 0. -
Atomantiii
addikt
válasz
jegesmaci99
üzenetére
Kezdhetsz gyűjteni egy újra valószínűleg. Lehet kijelzőhiba, lehet panel hiba (táp, mainboard, t-con), ha az utóbbi akkor esetleg ha találsz hozzá másikat még pár évet kihúzhat, de persze ahhoz azt kellene tudni, mi okozza a hibát. Nézz szét elektrotanya fórumon. Az enyém pl kijelzőhibás lett végül így kuka lesz, az is 12 éves most csak más modell.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
Vhiktor
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mit állítottunk máshogy (a pontosság vs. az egyéni preferencia jegyében).
Windows HDR mellett én a színt az alap 25-ön élettelennek éreztem, 35-ig toltam fel. Talán 30 is elég (haver annyit állított be az S90F OLED-jén), de kb. ez az a szint, ahol még nincs torzulás, miközben jóval élénkebbek lesz a kép.
A HDMI fekete szintet (ami teljesen random helyen van eldugva) átraktam Auto-ról (Normál) Alacsonyra. Furcsa módon jelentősen jobb így a kép (mint kiderült, sok netes véleménnyel egybevágóan), mert helyrerántja a szürkébe torkolló, mosottas feketéket, és rendes feketét csinál belőlük. Mindezt teljes RGB-s színlefedettség használata mellett PC-ről.
Fényerő, kontraszt maradt 50, élesség az alap 10-en a szövegek jobb olvashatósága végett, illetve nyilván PC-s + játék mód engedélyezése közben ki vannak kapcsolva a mindenféle utófeldolgozási effektek. A színhőmérsékletet én neutrálisra raktam, de láttam, hogy amúgy az S95F-et is ugyanúgy Warm profilban ajánlják, mint a legtöbb TV-t.
-
Vhiktor
nagyúr
Én is pont ma kalibráltam egy 77 colos S95F-t.
Meglepő módon gyarilag eléggé jó volt.A matt réteg ebben a környezetben kiválóan működött, tukrozodes egyáltalán nem volt es kozben a fekete sem szurkult ki, csak minimálisan emelkedett meg.
D65-re kalibraltan 2200 nitet tud 10% ablakban.
Brutal jo tv.

-
klaya86
őstag
Sziasztok! Samsung QN1EF-ről mi a véleményetek? Viszonylag jó áron tudnám megvenni.
Illetve a másik kérdésem, hogy a Samsung tévék kezelik az exfat fájlrendszert? -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Megjött pénteken nekem a 77S95F (QD-OLED 165Hz), haveromnak a 77S90F (WOLED 144Hz), másik haveromnak meg a 65S90F (QD-OLED 144Hz).
Miután bekalibráltam, gyönyörű lett a kép. Csak PC-hez lesz mindannyiunknak használva, javarészt játékhoz, néha filmhez (illetve egyikünk néha Xboxot is köt majd rá).
A matt kijelző az én modellem esetében szerintem semmiben nem negatívum (inkább pozitívum). Nincs olajos, mosott képe (talán mert ez már a második generációs matt bevonat), és közben pedig nem kell tartani a tükröződéstől sem.
A motion clarity 165Hz-nél nagyon szuper, gyorsan mozgó tárgyakat is jól ki lehet venni. Több hónapja nem játszottam TV hiány miatt (CoD-ot meg évek óta nem vettem elő), de Resurgence Battle Royale-t második próbálkozásra sikerült megnyernem 24 killel és 0 halállal.

Filmek olyan jól néznek ki, hogy 2160p-s HDR Guardians of the Galaxy 2-nél kis híján bekönnyeztem a gyönyörtől a kijelzőn. Az arany, a piros, és a zöld színek kifejezetten kiugróak, de persze ehhez hozzátartozik, hogy a tipikus "most correct/precise" színek elérése helyett én azt tűztem ki célul, hogy a lehető legmegragadóbb legyen a kép vizuálisan (de persze ésszerű határokon belül), és haverom is azt mondta, hogy a saját beállításaimat használva neki is lényegesen szebb a kép az S90F-en.
Ami még szót érdemel, hogy amikor elindítottam letesztelni a Hell is Us-t, nem hittem a fülemnek, azt hittem, titokban adtak valami surround rendszert a TV-hez, annyira jól szólt. Pedig csak a beépített hangjáról van szó. Szerintem ez az első TV-m, ami értelmesen szól, megfelelő dinamikatartománnyal.

-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Én ezt ajánlom. Külön adnak hozzá a csomagban Samsung kompatibilis csavarokat és stabil is. Én is az alzaergorol váltottam, az egy hulladék.
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok! Bocs, hogy offolok. Samsung SWA-9500S hangszórókhoz keresnék állványt. [link] Ezt próbáltam és küldöm is vissza. Nem tűnik stabilnak, design se tetszik és megfelelő csavar sem volt a csomagolásban. Tudnátok esetleg javasolni?
Egyéb off. Samsung szerviz letagadta, hogy kárt okoztak a tv szerelése közben a bútorban. Bocsánatkérés, semmi nem volt, így jártam menjek békéltetőhöz. Én meg hülye voltam, hogy nem mondtam azonnal a szerelőknek..
-
jegesmaci99
friss újonc
Sziasztok! Egy 2012-es Samsung led tévéről van szó, UE32EH6030 a modellszáma. Pár hete, amikor bekapcsolom, egy vagy két fehér vízszintes csík jelenik a képernyőn, ami 1-2 perc múlva eltűnik. A csík vagy csíkok csak akkor jelennek meg, ha a tévé legalább jó néhány órája nem volt bekapcsolva. Általában este későn lezárom és csak másnap este kapcsolom be újra.

Valami nagyobb baj előhirnöke vagy mi ez? -
SPF
senior tag
Sziasztok,
M4-en, ha kezdődik a Forma1, akkor a tv nagyon hangos lesz. Ez mitől lehet? Más műsornál nem csinálja.
QE50Q60CAU a tv típusa, ha számít valamit.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Úgy tudom utóbbi játék módban érvényes. A gyártók előszeretettel titkolják, hogy pontosan milyen kijelző van az adott készülékükben.
Mi a baj az OLED tévékkel?Itt érdemes informálódni nagy vonalakban: TECHWorldhu
-
Ciccuka
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Samsung S85F TV-k
EU-ban többféle kijelzővel is szerelik ezeket65" változat QD-LED (Itthon sajnos WOLED kijelzős)
Review
Honlapon 100Hz kijelző (két helyen is így adták meg ott)Mozgástechnológia:
Motion Xcelerator 120Hz -
alaves
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az S85F kijelzőjének natív frissítési frekvenciája 120 Hz, a motion xcelerator csak mozgásjavítás. Ez azt jelenti, hogy motion xcelerator bekapcsolása nélkül is 120 Hz-re állítható a PC gpu vagy a konzol. Pl. 60 Hz-es játéknál lehet a motion xcelerator-ral bűvészkedni.
-
dave0825
őstag
#162454 hyppo! és #162457 francz'70
Az a helyzet, hogy nem úgy venném az említett tv-t, hanem nyereményjátékon nyertem. Azon gondolkodtam, hogy eladjam, cseréljem, vagy mivel 1-2 éven belül családi házba költözünk albérletből, oda második tv-nek jó lehet-e. Új árához képest 30-40-nel kevesebbért lehetne eladni, annyiért pedig 1-2 év múlva sem vennék másikat, és hálószobába elalváshoz jó lesz szerintem.
Köszi mindkettőtöknek. Abban megerősítettetek, hogy az MU-t nem cserélem le rá úgy, hogy azt eladjam, de akkor ezt csak félreteszem, és jó lesz később, eladással sokat nem nyernék vele, ha később úgyis kéne egy másodlagos tv. Talán annyi lenne jobb, ha a hálószobában kisebb lenne 65"-nál, de annyi baj legyen.
hyppo: a "kikapcsol magától"-t rosszul írtam (csinálja ritkán azt is, de rendesen crt animációval, tehát mintha megnyomnám a távirányító gombját újra, de ez ritkább, mint a másik, hogy) pont nem ki, hanem vissza. Ha én lekapcsolom, visszakapcsol, lekapcsolom, visszakapcsol. Ezt biztosan az erősítő és a médialejátszó miatt csinálja, mert azóta fordul elő ritkán, mióta a médialejátszó megvan. A megoldás az, hogy az erősítőt a box bementére visszakapcsolom, és ott kapcsolom le a tv-t, majd utána csak az erősítőt, akkor egyből jó. Ha előbb az erősítőt, majd a tv-t, akkor képes folyamatosan csinálni, hogy visszakapcsolgat. Ki van kapcsolva a boxon, hogy ébressze a tv-t, mégis néha csinálja, de tényleg max. havi 1x.
-
francz'70
senior tag
válasz
dave0825
üzenetére
Nálam öt tv- ből két MU szériás samu (50MU6150 és 65MU7002) napi szinten dolgozik szinte probléma mentesen! Bár ezekkel az újabb szériákkal nincs közvetve tapasztalatom, de hogy én a 7002 est (anno majd 500 000 be fájt) nem cserélném le erre az U8072 re az tuti, azért csak egy felső-közép kategóriás tv volt, a minőségről már nem is beszélve.
7002 es ezüst/szürke színben fém kerettel és lábakkal egyszerűen gyönyörű, mintha nem is lenne kávája, még mindig a nappali dísze. Nem beszélve ott a connect box, dts, + nem valami gagyi műanyag keretbe van belegyömöszölve, szóval sugárzik róla a minőség.
Gondba is leszek ha egyszer cserélni kell
-
frankdelgado
őstag
Üdv! Rendeltem egy Samsung S85F Oledet és a műszaki paraméterei szerint 100 hz panel van szerepel, ami a motion xceleratorral lesz 120 hz. Ez mit jelent, illetve ez jelent-e valamit konzolos játék szempontjából?
-
Mika1227
őstag
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e! Amikor megy a számítógép és a tv-t használom monitornak és a hűtőgép kapcsolja a motorját egy pillanatra elsötétül a kép. Ez mitől lehet és mi a megoldás ha van? Köszi!
-
hyppo!
aktív tag
válasz
dave0825
üzenetére
Szia
A minőségbeli vagy legalább azon a szinten szeretnél maradni amit a MU7052 nyujtott akkor ne a polc legalján keresgélj. Amit te néztél a belépőszinten van és csak csalódás lesz. Véleményem szerint nem előre lépés lesz hanem visszaesés.
A "kikapcsol magától" az táphibára kezdhet utalni ami láncreakciót indíthat.
Amennyiben váltani szeretnél úgy inkább a fentebb írt QN70F vagy Miniledek közül válassz.
Ezeknek a típusoknál is kell számolni az estelgesen felmerülő "a technológia velejárója" jelenségekkel. Nem túl egyenletes a fekete szín, oldalakon bevilágítás, vagy a képfeldolgozója nem éppen a legjobb.
A penztárcád nem tudom mennyit bír el, de a Milyen tvt vegyek? topikba más alternatívat is tudnak ajánlani neked. -
dave0825
őstag
Üdv.
Jó pár éve nem követem a topikot, mióta megvettem a tv-met (2018.01.), azóta nem nagyon olvastam be ide, az viszont rémlik, hogy az MU széria utáni N, R szériára sok panasz volt, hogy jobban laggol, lejátszó része is bizonytalan, képe sem olyan szép, stb. Ez akkor az árazásán is feltűnt, mert az M széria után (ami 4-5-600.000 Ft körül volt 65"-ban) hirtelen 150-200-250.000 Ft-ra csökkent következő évre. Azóta nem tudom, javult-e bármi, vagy mi a helyzet az új szériákkal. Illetve arra is emlékszem, hogy az M szériánál volt 5-6-7-8-as sorozat, a 7 közép-felső kategóriának számított, utána évtől pedig talán 7-8 maradt csak, így az előző évi 7-es utána éven már nem számított jobb kategóriának.
A lényeg: adott egy lehetőség, hogy cserélhetném (ingyen) az én UE65MU7052-met egy új, UE65U8072-re. A kérdésem az lenne a régebbi tagoktól, akik még emlékeznek az MU szériára, hogy milyen volt, hogy megéri-e a csere, vagy maradjak ennél? Nincs vele bajom igazából, a menüje lassú az újabb Samsung-okhoz képest (bár azok QE száriák, amit 2 helyen láttam), néha csinál apróbb hülyeséget (kikapcsolom, de visszakapcsol, de ez az erősítő miatt, mert azóta csinálja, mióta jó pár éve megvettem, de talán havonta 1x).
PS5, X96Max médialejátszó van róla leginkább használva, Onkyo TX-SR373-mal (csak azért írom le, mert a PS5 pár tulajdonságát maga az erősítő sem tudja, VRR, 140Hz). -
válasz
lala666
üzenetére
Fura, volt QN90B-m és az a TV prémium hatást keltett. Masszív ház, fém talp.
Aztán a tavalyi S90D-nél hidegzuhanyként ért az összeszerelés minősége. Beüzemelés közben majdnem a kezemben maradt a hátlap, a fedőlapos műanyag láb is egy vicc. Sajnos az idei S90F sem jobb ezen a téren. -
ImI87
őstag
A QN70F és a Q8F széria közül melyiket érdemes választani, ha egy árban vannak?
65" méretben lenne aktuális. -
Pat007
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy Új bontatlan 43" QLED 4K Q8F Vision AI Smart TV (2025) - QE43Q8FAAUXXH - eladó sorban. Promo keretében kaptam a másik tv mellé.
További részletes információ a hirdetésben, PM ben.
https://share.google/k4inITT8wKLP114mz
Köszi.
Üdv Pat -
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Azok engem sem nagyon izgatnak. Viszont Samsung -nál ritkábban látok nagyon hullámos "üveget". Lehet csak szerencsém van, meg nyilván mindegyiknél van némi hullámosság.
Meg ugye a panelrohadás, tinting és egyebek sem elhanyagolható tényezők, amik engem jobban érdekelnek.
Bár számomra Samsung WOLED nem létezik, csak boltban. Így azokat nem igazán vágom.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Mondjuk anyaghasználatot tekintve az LG jobbnak tűnik, mint a Samsung. Korábban én sem néztem, de aztán nekem is feltűnt az említett C kontra S90 szériánál. De ez nagyjából a hátlaptól a talpig terjed.
Panelnél minőséget nézve már más a véleményem QD OLED -nél.
Viszont én mindkét rendszert szeretem.
Szerk.:
Valamint a hang is számomra észrevehetően jobb, mint az LG -nél. Teltebb mélyekkel. -
barnidani
csendes tag
Sziasztok!
Három napja beüzemeltem a Samsung 55" S90. Ma délután villodzik a kép.
Esetleg valakinek ötlet -
szami777
addikt
Köszi,
Akkor a táviranyító nem para.
Rohadt sorjás volt sok helyen és erővel kellett belepattintanom.
De ugye arra nem gondoltam, hogy egy 400+ ezres tv-n erőlködni kell és a youtube videók alapján is simalibának kellett volna lennie.
De bepattant szépen.Este tesztelem is a tv-t csak sajna.
(sajna azt hittem, egyedül menni fog a tv állvanyra rakás, de tévedtem
) -
szami777
addikt
Sziasztok,
Valakinek van innen qn90f tv-je?
Meghozta ma a Samsung (75 inch) és 1,5 órája próbálom a tv talp vázát bepattintani a tv hátába, teljesen eredménytelenül.
Nem ez az első tv-m, illetve ezek általában szoktak menni, de most itt állok fölötte és teljesen tanácstalan vagyok.A másik, hogy egy videók alapján 2 tavirányítónak kéne lennie a csomagban, napelemes és klasszikus, de csak napelemes van.
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Vennék egy új TV-t, Samsung 65 colos. Telekom-nál vásárolnék a kedvezmények miatt.
3 típus van, különböző kategória:QE65QN70FAUXXH 65 UHD 4K Smart Mini LED Neo-QLED TV - 320K
QE65Q7FAAUXXH 65 UHD 4K Smart QLED TV - 200K
UE65U8072FUXXH 65 UHD 4K Smart LED TV - 180KMelyik lenne ár/érték arányban a legjobb?
Nem vagyok "white-szemű", jelenleg egy UE55NU8052 TV-t használok, amivel teljesen meg vagyok elégedve. -
weeweew
csendes tag
Sziasztok,
tudtok bluetooth-os billentyűzetet ajánlani egy Samsung UE75U8072FUXXH tv-hez? Saját stick-est nem rendelnék, amíg nem tudom működne-e a tv-vel. Használ valaki ilyet?
-
szami777
addikt
válasz
hunaqua
üzenetére
Én is a 85f-ről szerettem volna megtudni infókat, a 75-ös verziót vettem volna, de annyira kevés info van erről a TV-ről, hogy nem vállaltam be. Youtube-on csak dél amerikai tesztek vannak, ezeket megnéztem automata fordítóval, viszonylag nagy blooming-ot mondott több "tesztelő" is pl hbo max-nál, főleg a feliratoknál, illetve kevés zónát, írott normális teszt sehol, továbbá az IPS/VA panel kérdéskörben sem láttam fix infót. Az elődjét egyébként egy teljesen ok tv-nek tartják (QN85d)
De nekem ez nem volt megfelelő info, szóval berendeltem inkább egy 75 inches QN90-et.
-
hunaqua
addikt
Mi a véleményetek a 85QN85F tévéről? Mennyire ajánlott ?
-
Celtis
veterán
válasz
Szaxis
üzenetére
Potyognak le a lencsék a háttérvilágítás LED-jeiről. Ha vársz, még több ilyen lesz, de a javítása nem lesz drágább.
Ha meg akarod javíttatni, akkor hajrá. Keres valami független szerelőt, mert márkaszervizben szerintem egy új készülék ára lesz.
Ha ügyes vagy, magad is meg tudod barkácsolni. -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy egy Samsung 77S95F-et fogok kihozni a Telekomtól, miután bekrepált immáron sokadik TCL nálam/környezetemben a TCL 98C7K képében (a Samsung volt az egyik csereopció, a másik meg egy középkategóriás, 100"-os Hisense).
Láttam, hogy a Rtings az év TV-jének választotta, meg láttam, hogy mik az előnyei és hátrányai a G5-tel való összevetésben. Mivel a TV-t PC-hez használnám 90%-ban játékra, jobb opciónak tűnik amúgy is az LG-nél a pro és kontra részeiket megvizsgálva, mindenesetre van egy kérdésem.
Elvileg hiába 48Gbps sebességgel reklámozzák az S95F-et, a One Connect HDMI 2.1 portjai csak 40-re képesek. Bekapcsol akkor a DSC 165Hz 4K-nál? Illetve ti tapasztaltatok jelkiesést ilyen beállítások mellett? Mert elvileg a korábbi évi modelleknél volt ezzel gond.
-
Gergi
senior tag
válasz
helenne
üzenetére
Nekem is nagy csalódás a TV szoftvere az LG féle webos után... ha nem lett volna sokkal olcsóbb mint mondjuk egy c4 vagy c5 ugyanekkora méretben, ment is volna vissza a samsunghoz

Arról nem is beszélve, hogy szerintem a felhasznált anyagok minőségében is különb az LG c sorozata jóval... -
helenne
tag
válasz
hyppo!
üzenetére
Köszi, az előző Samsungomat lecseréltem, mikor a Netflixet már nem frissítette és nem volt elérhető rajta, de eskü, kategóriákkal veri a régebbi még most is ezt az újat. Mindent vitt. Lehet, újra beüzemelem, mert ami lett az siralmas szerintem ahhoz képest. Csalódtam benne.
-
Szaxis
újonc
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, hogy mennyire nagy hibának számít ha Samsung T32E310EW Monitor-Tv-n 3 állandó fényes pont van? Gyorsan ajánlatos szervizbe vinni és a hiba kis költséggel javitható, vagy nagyobb hiba előjele és előbb-utóbb cserére szorul? A választ előre is köszönöm.
-
helenne
tag
válasz
Gergi
üzenetére
Ez engem is érdekel, mert próbáltam már mindent,de nem találom a módját. Folyamatosan kapcsolatom ki a feliratokat, minden indításnál. A régi Samsungom ilyeneket nem csinált, sőt meg is jegyezte, melyik filmet néztem. Ez irtóra elfelejti és keresgethetem a millió film között újra, bár nem az a típus, mi neked van. Ráadásul egy csomó avim van,amit le sem játszik.
-
Gergi
senior tag
Sziasztok,
hossz évek után újra lett Samsung tv-m egy S90F személyében...
Kicsit még szoknom kell a rendszerét (nekem a LG webos sok szempontból logikusabbnak tűnik).
Az első kérdésem az lenne, hogy a videólejátszó alkalmazásában be lehet állítani úgy h alapértelmezetten ne jelenítse meg a feliratot a filmhez (külső adathordozó a forrás)? (majd ha kell, én bekapcsolom)
A második kérdés, hogy a fájlkezelőjében miért csak horizontálisan lehet scrollozni? Nekem a függőleges logikusabb lenne.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Bár ahogy az árakat elnézem lehet akkor mégsem Samsung lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

még pár napig