Hirdetés
- Smidt múzeum
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz Tizedes1 #3105 üzenetére
benzinköltséget nem számolok, mivel bicajjal mennék lendváig meg vissza, emiatt se akarok nagyon nagy tempót menni, hogy haza bírják menni még utána. 25-27 átlag bőven elég lenne. az útvonalat nem ismerem, nem tudom milyen, a tavalyin volt 3-4 10-15%-os emelkedő.
beszállást: szombaton csak nem vezetsz?!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Tizedes1 #3542 üzenetére
Az a megadott gumi méretre beállított óra csak akkor lesz pontos, ha szerencséd van.. gumi ballonossága, nyomás, gumi beülése, felni szélessége, felni perem tulajdonságai, mind passzolnak a gyárban kitalált gumi mérethez való kerülettel.. Ha pontos órát akarsz, vegyél olyat amiben milliméterre pontosan be lehet állítani a kerék kerületet. Akkor már csak annyi dolgod lesz hogy a kerék kerületét pontosan mérd le.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz Tizedes1 #3542 üzenetére
Guminyomással ugyan ez a bajom, ugyan úgy Continentallal. 7,5Barra felmnoymom, másnap 4-5 között van.
Elég bosszantó, emiatt kell a dh-ra használt kerómmal munkába járni.
Tegnap meghúztam fogóval a szelepét (presta), mert a kezemben maradt, mikor letekertem a szelepsapkát, de ma újra puha a kerék. Ma víz alá nyomom.mAtx4ever!
-
lukaszokni
aktív tag
válasz Tizedes1 #3554 üzenetére
Közben fejlemény: fogtam egy nagyobbacska fogót, és azzal megtéptem a prestát, mint állat, így vízbefojtva minden rendben volt. Majd holnap éles teszt lesz 7,5 Bar-ral, reggel felfújom, ha du. kemény, akkor nyertem.
(#3552) zoli03: hát ebből az új Contiból ki lehetett tekerni.
Plusz kérdés: teleszkóp szimeringet kezelhetem autóápoló szilikon spray-vel? Vagy ki mit használ, mit ajánlotok?
mAtx4ever!
-
deicide
veterán
válasz Tizedes1 #34336 üzenetére
Maximálisan egyetértek, ha szükséges, akár 100 méterenként kapcsolgatom, ha olyan a terep, mert sok időt és energiát lehet veszteni. Persze ha hobbiból teker az ember, nem érdekli az elnyelt energia. Illetve néha én is szoktam magam szívatni nyitott teleszkóppal aszfalton, hogy jobban fáradjak.
De a hasznossága megkérdőjelezhetetlen.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
beleszólok
senior tag
válasz Tizedes1 #34336 üzenetére
Egyrészt én nem érzem, hogy lényegesen könnyebb lenne tőle a tekerés (igaz, a villám egyébként is keményebb, mint szeretném), másrészt nekem azt mondták, hogy betonon ne nagyon használjam, mert nem tesz jót a teleszkópnak. Hegyre fel, meredeken még láttam minimális előnyét, de közel sem akkorát, hogy az egy kocabringásnak szempont legyen. Versenyzőnek, akinek akár másodpercek is számítanak...de egyébként csak plusz hibaforrás, szinte nulla előnnyel. Én ezt látom, tapasztalom.
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz Tizedes1 #34340 üzenetére
Reba SL Dual Air 130/130-ra fújva.(100 kiló vagyok+hátizsák, a leírás szerint 90kg fölött 135+psi az ajánlott)
Nem alsó kategóriás merida és egyáltalán nem merev, csak jóval keményebb, mint a régi manitou black volt.
Egyáltalán nem tartom feleslegesnek a magyar utakon a telót, sőt... és ehhez terepre sem kell menni.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
torzo
őstag
válasz Tizedes1 #34340 üzenetére
Az agydinamó marha jó dolog. Az ellopott bringámon volt (valami egyszerű Shimano), azóta is siratom. Schwinn termék volt egyébként, kompletten felnivel együtt adták. A felni nem volt a legüberebb, de azért persze duplafalú, elég erős. Ha jól emlékszem mindenestől 12 vagy 15 k, de jelenleg nem találom sehol, ill. nem rendelhető a megjelölés.
Szóval sosem éreztem, hogy a dinamó visszafogott volna és már lépéssebességnél is elég kakaót adott a világításnak (jó ledes lámpám volt elöl-hátul). Ajánlom nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epiphone Chet Atkins SST gitár
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest