- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
ServerWorks #167109 üzenetére
Köszi, már megoldódott.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Salex1 #167105 üzenetére
Ismerek egy komuvest - eleg egyszeru fazon, de lepkiismeretes
hdanesz: nekem van feleslegesen egy
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm mindenkibek a Tv-hez a segítséget.
-
Salex1
őstag
Keresek egy ügyes kezű ember, kőművest, aki 4,5m hosszan végig vágna egy betont (garázs bejárat, ami be lesz nyílászáróval zárva) és kivésve itong-ot illetve hőszigetelést tenne bele. Van itt köztünk, aki vállal ilyet vagy tudtok ajánlani?
-
Dan-szan
senior tag
Rendszám lekérdezést használta mostanában valaki? Vagy 2 napja mindig hibát ír, és természetesen ,hogy próbáljam később
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
hdanesz
őstag
Üdv mindenkinek,
Valakinek nincs eladó külső vinyója? 1TB vagy 2TB minimum.
Ha több, az sem gond.
Tudom, tudom...rendeljek neten, de helyben szeretnék...és viszonylag rövid időn belül. -
aldebaran
addikt
Kérdeztem a szaktopicban is, de hátha tudtok segíteni a választásban, esetleg valamelyikőtöknek volt valamelyik fülhallgató és tud tapasztalatot megosztani:
Jabra Elite 4 Active
Edifier TWS1 Pro2
EarFun Free Pro 3Szerintetek melyik a jobb? (Esetleg más, ami jobb, mint ezek ebben az árkategóriában?)
Fülben marad edzés közben, kiszűri az edzőtermi zenét, jó benne a basszus, nem hal meg 1-2 éven belül.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
RandomName
senior tag
válasz
zeon.hu #167092 üzenetére
Vagy túrni kell a hűség lejárta után a webshopot.
Össze lehet kattogtatni hűséghosszabbítási kedvezményt, online kedvezményt, egyéb akciókat.2022 februárban lejárt a hűségem. Hónapokig nem volt semmi olyan készülék amire érdemes lett volna hosszabbítani. Azután kényelmetlen lett az otthoni számítógépes setup, mert egy erősítővel használtam a laptopot, és az XBoX-ot is. Vagy keverőt kellene venni (Hát azt inkább nem, mert régi RCA-s rendszer, erre nem érdemes költeni.) vagy az XBox-nak egy tv-t.
Hát a díjcsomagom olcsóbb lett, és mellé kamatmentes hitelre meg jött a tv.
Akkor volt a Telekom webshopban 220e (Árúkereső szerint 208-279e) erre dobtak egy szemmel jól látható kedvezményt, és a végösszege így lett ennyi, ingyenes házhozszállítással:
És a fotelből sem kellett hozzá felkelni.
Szomszéd, még jobban tolta. Ő is összekattintgatott valami telefont, díjcsomagot, kedvezményt, és amikor felugrott a segíthetek ablak, akkor még kiértetlenkedett magának 20%-ot kedvezményt a készülékből.
De ezek nem mindig működnek, ahogy írtam hiába járt le a hűségem, normális telefont mégsem tudtam venni fél évig....
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
bul07
nagyúr
válasz
zeon.hu #167090 üzenetére
Én most 9200Ft fizetek a 250/70 optika, IPTV M +1 beltéri, meg van egy alap vonalas telefon
Vonalas telefon csak ezért lett belerakva mert akkor ép azzal még csökkent a havidíj, de még készülék sincs rádugvaMost ránézve csak a Tv meg internet díja lenne 12e Ft-nál több, tehát 2év alatt min 70e Ft-al több menne ki havidíjba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz
zeon.hu #167088 üzenetére
Telekom vásárlás engem azért szokott elriasztani mert a havidíjam jó pár ezressel lenne utána több, ha igénybe akarnám venni a kedvezményt
Ugyan azokat a szolgáltatásokat ha összeszedem olyan 5e Ft lesz több a havidíj
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gyulazsolti #167081 üzenetére
Lányomnak nemrég jött a 43P655, Google tévé.
Külső alkalmazást is tudtam telepíteni rá (SmarTube).Ha van előfizetés, pl Telekom, akkor érdemes onnan venni.
#?*@&!
-
aldebaran
addikt
válasz
gyulazsolti #167085 üzenetére
Nekem olyan tv-m van, amin fut a mindenis, de inkább a kinhank g1-et használom CE NE cpm-el. (Amlogc topic) Nekem is NAS+osztott mappák... A tv-n csak a yt megy.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
válasz
gyulazsolti #167083 üzenetére
Megpróbálni éppen meg lehet, de egy dedikált eszközt erre jobban lehet használni. Netflix, youtube, ilyesmire jó, de a kodi, legalábbis a kodi topikban olvasottak alapján, eléggé kompromisszumokkal fut rajta. Saját tapasztalatom nincs. De a Vidaa amúgy nem stock Android tv, nem tudom play áruház például van-e rajta.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
addikt
válasz
gyulazsolti #167083 üzenetére
Hát, ezekre az olcsóbbakra nem raknék, mert nem bírja a proci/vidikari. Vennék (vettem) egy dedikált kínai média lejátszót és arra a coreelec-et. (nekem így van)
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
válasz
gyulazsolti #167077 üzenetére
Én megnéznék egy ilyet személyesen valamelyik boltban, Euronics, Media, nem tudom van-e valahol kitéve. A tudásukkal nincs baj ezeknek az olcsó tévéknek, ellenben a képe elég foscsi tud lenni, például a betekintési szöge.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy társasház esetén mennyibe kerül kb. 100 m3 gáz?
Ki akarnám számolni, hogy kb. hol tartunk, eddig december eleje óta 280 m3 gáz ment el, másfél szobás albérletre."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gyulazsolti #167077 üzenetére
Én a "tekevízió" után elengedném...
TCL, Google tévével a javaslatom, ár/érték aránya nagyon jó.
#?*@&!
-
mezis
félisten
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #167034 üzenetére
Alaplap hibás lett.
Ez mennyire vállalható készülék? Tesla
Valakinek tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz
Zola007 #167075 üzenetére
Igen, voltam már náluk. Csak "kicsit" messze van Nyíregyházától - amúgy nem járok arra - úgyhogy ez nem opció sajnos. Egyébként az utóbbi időben sokat romlott a kommunikációjuk (mail-re nem válaszolnak, telefonon is kábé lehetetlen elérni őket).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Zola007
veterán
válasz
szasanyi #167074 üzenetére
Esetleg Oázis Computer, Budapest
náluk korábban volt olyan lehetőség hogy felárért cserébe (10-20e Ft), kibontják, megnézik hogy nincs pixel hiba és használatot befolyásoló inhomogentiás, foltosodás, és ha tökéletes a monitor akkor küldik csak le futárral.
Kalibrációt is lehet kérnihttps://oaziscomputer.hu/cikk/1/pixelgarancia
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szasanyi
félisten
válasz
zolikaDB #167072 üzenetére
Sajnos ez a helyzet. Még a felső kategóriában sem tuti, hogy hibátlan darabot kap az ember. A minőségellenőzésük egy nagy nulla, különben nem lenne annyi és akkora probléma (sok helyen lehet olvasni ezekről, de magam is többször tapasztaltam).
OLED a tuti megoldás - ilyen szempontból legalábbis -, de legnagyobb sajnálatomra az nekem nem jó mert napi ~6-8 órát van használva amikor a kijelzőn statikus tartalom van.vlevi: de bizony, sajnos a DELL aem különb. Csak nézd meg az Alza-n eladottak vásárlói visszajelzéseit, de akár más külföldi fómukat is.
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
vlevi
nagyúr
válasz
zolikaDB #167072 üzenetére
Melóhelyen van vagy 10 egyforma phillips ips paneles montiro. Igaz, ez a legegyszerűbb, 27" FullHD 60Hz monitor, de némelyiken olyan vignettálás van (a sarkokban sötétebb, fehér háttérnél kirívóan szürke), hogy a szemed szétfolyik tőle.
A másikat akárhogy babrálod, a képélességet, satöbbit, még HDMI bemeneten is olyan, mintha szellemképes lenne.
Egy DELL-nél azért nem számít az ember ilyesmire, de ki tudja.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz
zolikaDB #167070 üzenetére
És mondjuk ha csak a 3. lesz jó? És ha az jó is de visszaküldés után már nem tudom ugyanazt megvenni?
Ráadásul más dolog kihasználni a lehetőséget és megint más visszaélni azzal. Ilyet csak az utolsó utáni lehetőségként mérlegelnék.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Db-ben tudtok javasolni olyan üzletet ahol drágább monitorok (Alienware AW2723DF és hasonlók) is vannak készleten amik kipróbálhatók vásárlás előtt? Nem lesz elállási lehetőségem (céges vásárlás) és nem akarom, hogy egy gyenge panel és/vagy zavaró bleedig legyen velem szemben évekig, sok pénzért.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
zolikaDB
veterán
válasz
fenergie84 #167062 üzenetére
Mondjuk, egy W124 500E manapság gyűjtői ritkaság, szerintem simán 10+m Ft egy szebb darab.
De egy átlag/átlagnál jobb állapotú W124 ára is borsos már.
Nem feltétlen a c-type svéd bevándorlók és/vagy kőművesek csapatszállítója már a W124.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
fenergie84 #167060 üzenetére
Nekem a W123 a nagy kedvenc, de utána pont a W124
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz
fenergie84 #167060 üzenetére
Furcsa, hogy ezek a drága, nagy autók mennyire könnyen el tudnak romlani! A legrosszabb helyeken - megállni tilos táblánál, buszsávban, vagy csak úgy, az út közepén - látom őket állni vészvillogóval, legtöbbször a belvárosban...
-
dbius
veterán
válasz
fenergie84 #167058 üzenetére
Nem ez a történet állhat a háttérben? link
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudna dobni 1 db m2 SSD távtartó csavarral?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
sirály69
őstag
Windows 7 el telepített gépe van valakinek eladó?
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
Ma reggel valaki az árpád térnél az úttesten hagyott a belső sávban egy mercit nyitott ajtóval. Valaki tud valmi fejleményt az esetről?
-
Morgal
aktív tag
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ugye jegyet lehet hirdetni itt?
A ma esti Janklovics Péter előadásra lenne két jegyem eladó. Lovarda, 19:00 kezdés.Mivel 10 ezer ft alatti árra gondoltam (9900ft) a két jegyért, így gondolom belefér.
Akit érdekel, írjon.[ Szerkesztve ]
-
Nekem az is jó lenne, ha valaki, aki éppen pont a Roger's szalonból szeretne venni bármit, szólna nekem
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Eladó egy Intel alapú gép. Játékra is.
-
Zola007
veterán
-
husztiimi
csendes tag
válasz
Atomantiii #167040 üzenetére
Én "csak" MV miatt jártam hozzájuk, pontosabban mondva Zolihoz. Ezért keresem Zolit... (Tehát nem a Kaydit, vagy annak utódját/jogutódját keresem.)
-
bul07
nagyúr
válasz
hentes555 #167035 üzenetére
Nekem azt hiszem vande nagyon messzi vagyok, esetleg ha állod postán borítékban tudok küldeni egy darabot, de az is idő míg odaér
Pontosítok meg is találtam
[ Szerkesztve ]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Atomantiii #167040 üzenetére
Nomen est omen?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
husztiimi
csendes tag
Az Auchanhoz nem messze volt Debrecenben a Renault Kaydi. Ez ugye tavaly bezárt, megszűnt. Volt ott egy Pénzes Zoli nevű vizsgabiztos. Nem tudja véletlenül valaki Zoli mobilszámát? (Én tudtam, de a telefoncsere során nem voltam elég körültekintő.)
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz
gyulazsolti #167034 üzenetére
Húú, nagyon mainboard vagy táp hibának néz ki...
(Civis-tv szerviz)[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg hasonló ónfelszívó szalag forrasztáshoz, amiből tudnék kérni egy kisebb darabot? Természetesen nem ingyen.
Mindösszesen egy 5 pin-es forrasztáshoz kellene, lehetőleg minél hamarabb és sajnos a munkából minden nap 6 után érek haza. Vagy ha van valakinek ötlete, hogy hol tudok 6 után venni, azt is szívesen fogadom.
Ilyenre gondolok:"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Televízó szerelő van köztünk.
A hiba: Vibrált a hálózat, (lámpa) a tv is elment majd viszza többször.
Egyszer csak pukk.
Most be lehet kapcsolni, feljön a logo, majd kiírja, hogy nincs HDMI csatlakoztatva.
Nem reagál a távirányítóra, csak ki-be kapcs, az is késéssel.
Használva csak boxon keresztül, kodival volt. Csak megjelenítőként.
Ezt kellene nekem megoldani, vagy tv szerelőt javasolni.
43" Samsung. -
sirály69
őstag
Családjogi ügyekben jártas ügyvédet tudtok ajánlani?
-
zolikaDB
veterán
válasz
RandomName #166990 üzenetére
+1
-
KROK640
nagyúr
Pendrive gyűjtemény?
Érdekes hobbi. Egy időben (2010-es évek eleje, közepe) nekem is volt annyi pendriveom, hogy már lassan gyűjtőnek nézhettek volna
csak aztán sok eltűnt, meg ellopták, meg nem hozták vissza, volt amit elajándékoztam mert kicsi volt (16GB alattiakat) stb. Mára van három darab. Mindegyik totál kommersz bárhol kapható fajta. (egy 8GB-os, egy 16GB-os, és egy 128GB-os)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
vlevi #167024 üzenetére
Én mindig gyógyszertárakban vettem... régen.. Ilyen nagy 3-5 literes üvegekből mérték ki kissebb barna üvegekbe. De aztán beszüntették az árusítását. Gondolom azért mert a kevésbé értelmesek higítva elfogyasztották. Pedig a gyógyszertári isopropyl minősége igencsak kiváló volt és nem mellesleg nagyon olcsó is, legalább is ezekhez a műanyag flakonos vackokhoz képest kb harmad áron volt.
Itt egy sztory redditről (nem az én tollamból).Egyébként én is hűtőpaszta eltávolításhoz, zsírtalanításhoz (egér, billentyűzet), kontaktok tisztításához, forrasztó paszta eltávolításhoz is használtam.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
wwhy
veterán
Van valakinek esetleg egy traktor / teherautó forgalmija
Szükségem lenne a magyar megnevezésekre, és a neten nem nagyon találok.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
hdanesz #167020 üzenetére
Rámírsz? Lehet kell a családban valakinek (ha megvan még)
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
pigmeus
tag
Isopropyl alkoholt Debrecenben kis mennyiségben hol lehet beszerezni elfogadható áron?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Eladó egy használt Lenovo Thinkvision S27-i10 monitor.
Részletek a hirdetésben.
Debrecenen belül házhoz viszem.Korábban már hirdettem, úgy volt hogy el is viszi egy jóember, de sokáig csak hitegetett és mindenféle indokkal húzta az időt.
üdv,
Dani[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
válasz
lizakattila #167016 üzenetére
Most mondanám, hogy "kettőt kérek" vagy ami pont ide nem jó: "pirosban nincs?" (mert ugye van)
-
válasz
lizakattila #167016 üzenetére
-
wwhy
veterán
válasz
Cs1csó #167013 üzenetére
Amit linkeltél és máshol is kapható, az a GT (piros), vagy a sima fekete-kék.
A sárga, GTR, sehol sem kapható már, lassan 2 éve keresem, de még ebayen sem került elő (csak egyszer, egy lengyel eladónál, aki, ha jól emlékszem, valami 250 EUR-t kért érte).
Nem, nem tud semmi extrát, csak nekem kellene a gyűjteménybe
Aryes: igen, ahhoz is, meg lehet, h az arcszínemhez
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
Keresem ezt a két típusú pendrive-ot, kapacitás mindegy.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
sto1911
veterán
válasz
aldebaran #167004 üzenetére
Bizony utólag, de nem is szóltak, hanem úgy tudtam meg. Amellett, hogy fel lett ajánlva a segítségem gépösszerakás terén is, de már csak azt tudtam meg később, hogy se gép se pénz.
A VGA nincs elveszve, csak nem lett meg amikor kértem.(tegnap másfél órát kerestem néhány papírt, pedig el volt téve, be volt mappázva, van ilyen).
Mire jó egy 50k-s gép? Akinek ennyi van rá, annak bármire.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
RandomName #167006 üzenetére
Ja... De ők nem vesznek lef*ngott használt gépet ismeretlenektől, mert felveti őket a pénz...
Ja, nem...
-
RandomName
senior tag
válasz
Aryes #167005 üzenetére
Neked könnyű, mert te helyi tv-ben többször látott zenészként is rendelkezel műszaki tudással, hw/sw fronton. Így neked nincs rálátásod arra, hogy pl akik csak a zenéhez értenek a környezetedben, mennyire nem értenek gyakorlatias dolgokhoz....
Ja, de....."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
aldebaran
addikt
válasz
RandomName #167003 üzenetére
#167002 bul07
Bocsi. Igen, arra gondoltam, hogy meg kell védeni a hozzá nem értőket még önmaguktól is. Csak az a baj, hogy utólag szólnak, ha baj van.
De a megjegyzésem nem arra vonatkozott, hogy vesznek egy rossz, használhatatlan gépet (mondjuk egy 50e-s gépet mire lehet használni?), hanem arra, hogy vesznek egy vga-t és azt el is elvesztik...
Hihetetlen.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
RandomName
senior tag
válasz
aldebaran #167000 üzenetére
Ezt így ne jelentsük ki.
Árnyaljuk kicsit, úgy szebb...
Tehát arra akarsz célozni, hogy vannak userek, akiket meg kell védeni a saját hülyeségüktől?
Mert sto1911 pont ezt akarja csinálni. Ne nézd le a törődést amit beletesz a félhalott ügybe..."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
bul07
nagyúr
válasz
aldebaran #167000 üzenetére
Bárkit átlehet verni amihez egyáltalán nem ért, gondolom te se értesz mindenhez
Nekem pl a legolcsóbb kávét eltudnák adni drágán még ha meg is kóstoltatnák mert egyáltalán nem értek a kávékhoz, de ez igaz a italokra is, nekem olcsó vagy drága whisky egykutya
Vagy mint most totalcaros videó [link] , már hirdetés megfogalmazása intő jel kellet volna lenni nem hogy mikkor első pillantást vetett az autóra, de az anyuka megvette 3gyerek hurcolására
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Docker konténerizálás
- Mit játszottál végig utoljára?
- Kriptovaluták és az adózás
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest