Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
Kis apró érdekesség, szerintem ez a csomag rekordgyanúsan lassú, igaz, volt közben valami "Due to unforeseen logistics issue, your order might be delayed by 10-15 days." Szeptember 28-án rendeltem, 0.5 $-os almaszeletelő vacak.
Többi ilyen hasonló metódussal rendelt kutyalassú csomagjaim is már rég befutottak. Remélem meglesz a 100 nap.
-
barry26
tag
Sziasztok,
CI200669060DE
most néztem eu raktárról jön a termék amit rendeltem, ezt milyen cég fogja hozni?
köszi előre is
-
-
válasz
jackbacsi87
üzenetére
11.11 az éves nagy akció, de relatív. Mindig találunk olyan eladót aki ugyan nagy kedvezményt ad, de előtte a nem akciós ár alacsonyabb vagy azonos volt. A Black friday kupon kódok 20-án lesznek elérhetőek
-
válasz
jackbacsi87
üzenetére
11.11 az éves nagy.
-
rolee9309
tag
Üdv.!
Nagy összegű terméket még nem rendeltem, nekem ez új.
Rendeltem egy karbon MTB vázat, ~103.000 ft. (kb. 310 usd) értékben, szállítás 'china post air parcel' módszerrel, ez volt a default, ami 28.197 ft-ra jött ki. Az alábbiakat írta az eladó (képeken is):
A rendelésem EU-n kívüli, és ha a china air post-ot hagyom, akkor a vámkezelés meg áfa az még 300 dollár lenne, cseréljem ki DPD-re, így azonban még kb. 73 usd-ral nő a postai költség.
A kérdésem az, hogy lehetséges, hogy a vámok, áfa, vámkezelés az még 100.000 ft. legyen? Vagy ez valami trükk? Az eladó oldala alapján megbízható bolt.
https://www.aliexpress.com/store/1101415347?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=22579981877&albag=183406265961&slnk=&trgt=dsa-42862830006&plac=&crea=753299041347&albad=753299041347&netw=g&device=m&mtctp=&memo1=&albbt=Google_7_search&aff_platform=google&albagn=888888&isSmbActive=false&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gad_campaignid=22579981877&gbraid=0AAAAAD2chG73OBnDquCAK_Dl39V-kcNkv&gclid=Cj0KCQiArOvIBhDLARIsAPwJXOZFro6OeZo4O7YT8Fi95-4lM2dShGEuGuqPbOpVosDvOkWeFJqyf24aAtoEEALw_wcB&pagePath=promotion-202511081119.htm
-
jackbacsi87
senior tag
Mikor szoktak aliexpressen nagyobb akciók lenni? Ilyenkor vagy Black fridaykor?
-
Buboraek
lelkes újonc

Ha itt a To Ship menüpontban van a rendelés, akkor tudod módosítani, ha már a Shipped, akkor nem, de megtudod nézni mivel rendelted (Track Order-nél kiírja mivel rendelted -> Tracking number felett).
Mielőtt megrendeled, láthatod, hogy mivel küldi:
Vegyük példának ezt a terméket. Ha rákattintasz a Free Shipping feliratra jobboldalt, akkor előugrik egy Shipping Method ablak és látod mivel küldi az eladó. Választhatsz másfajta szállítást.
-
_drk
addikt
de amúgy a termék mellett miért van az, hogy add to cart, ha már megrendeltem?
-
Buboraek
lelkes újonc
Nincs ilyen, minden eladónak más és más. Nézd meg a rendelésnél.
Ha Aliexpress Standard Shipping, akkor futár fogja hozni (DPD vagy EONE), ott lehet módosítani.
Ha Saver Shipping, akkor az postás és sok idő, még rendes címnél se biztos, hogy megjön
.Ha nemrég rendelted és nem adták fel, a rendelésre rákattintva lehet címet módosítani!
-
_drk
addikt
Hali
Aliról mi az alalpértelmezett szállítás?
Sikeresen elírtam a ház számot egy számmal. -
jojoando
aktív tag
Mi van olyankor, ha az ügyfélszolgálat visszaküldést dönt, de annak ára több mint maga a termék ára, és az oldalon fellebbezni sem lehet. Semmi hely nincs rá az oldalon.
Beszéltem az eladóval akit értesítve az árakról, nem ragaszkodott a visszaküldéshez, azt írta a cseten, hogy lehet visszaküldés nélkül is rendezni a problémát, majd töröltem a visszatérítési kérést és újraírtam ezzel a dologgal. 1500W fűtőt árusított aztán a doboz alján max 1000W szerepel.
Nem neked írtam bocs! Postas99
-
Buboraek
lelkes újonc
válasz
djsunstealer
üzenetére
kb. 200 golyóból jött egy 3 dolláros kupon tegnap. (Nem fizettem a golyókért, meg nem spammeltem senkit se). 10 dollár felett váltható be, jött hozzá $1.7 kupon a GoGoMatchből, szóval dőzsölés lesz.
-
Postas99
őstag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Semmit sem igazán mert mindig a felső sor 3-ik mezőjén landol a golyó. Egy ideje már nem is nyomogatom 26000 coin mellett semmi értelme ezzel szarakodni.
Nekem inkább az a bajom, hogy vannak gyémántjaim ami viszont beváltható voucher-re adott értékben ebből 2 fajta van a zöld és a piros, zöldet már több hónapja nem kaptam, a piros pedig 7 napig jó, csak -
E.Kaufmann
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Mivel a SATA adat és tápcsatlakozó már fix pozícióban van minden meghajtón, ezért kispórolták a köztes elemet. Ha védeni kell, a legjobb megoldás egy újabb fajta USB-s házikó UASP támogatással. A szerverek meg a NAS-ok se bohóckodnak köztes elemmel, ami a kommersz ATA mobil rack-eknél még emlékeim szerint plusz hibafotrrás is volt, de legalább is nem tett jót az elérhető maximális sebességnek.
-
Esetleg most már csak egy-egy link az AliExpress eladók termékeiből a kérdező témájához, már túl van egy kicsit tolva a téma.
-
asynur
tag
válasz
yogibear
üzenetére
Találtam képet hátulról ez alapján ez a konkrét mobilrack a hdd saját csatijait használja, hacsak a csomagban nincs valami plusz, de a dobozon a leírás is azt sugallja, hogy nincs (bár nem teljesen egyértelmű):

IDE-s nekem is volt több, Sata-s hoz személyesen még nem volt szerencsém. -
tatabike
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Aha. Akad pár hasonló cucc itthon. Vagy 5. Még olyan is van, amibe 3.5" IDE-meghajtót lehet tenni. Na mindegy. De nem rackok, USB-s cuccok.
Mellesleg mindenhol írják, hogy a Hot Swap-ot külön be kell kapcsolni a Bios-ban, csak úgy működik. Guru nem vagyok, de azért tök hülye sem.
yogibear, azt hittem, a Sata a lényeg. De értem.
De most akkor olyan kell, hogy egy meghajtót más-más gépekben akar használni, vagy olyan, hogy több meghajtót egy gépben. Mert erről nem volt szó.
(Vagy csak megint nem figyeltem) -
yogibear
addikt
válasz
asynur
üzenetére
a tokon van plusz csatlakozó.
A fiók sajátja ami kopik a ki/be huzigatásnál... a HDD a fiókba van csavarozva és van belül Sata aljzat a tokon amibe a fiók csatlakozik... Tudom, mert volt rengeteg ViPowerem többek közt Atapi IDE, Sata és true sata is.
meg USB kimenetes is... a true sata lila dobozos volt, ott nem sata csatlakozó volt a kereten, hanem direkt sata kábel és asszem az fémházas volt... a műanyag házasokon a kereten sata adat és sata táp csatlakozó volt... ugyanúgy lehetett bekötni, mint egy 5,25-ös dvd-t...
[link]
A sima műanyag házak ilyenek voltak:
[link]
Vagy kulcsos kapcsolóval vagy csak sima tolókapcsolóval, fekete vagy fehér... -
yogibear
addikt
válasz
tatabike
üzenetére
Leírta,, de te nem olvastad el... olyat keres aminek saját rack fiókja van amibe fixen beteszi a HDD_T és ha kihúzza a fiók csatlakozója kopik nem a HDD sajátja, mint annak amit te linkeltél... ennyire egyszerű... lásd: értő olvasás címszó alatt...
A baj az hogy olyasmit már nem nagyon gyártanak... régen volt ViPower, műanyag házas, de volt az Enermaxnak is saját rack fiókosa, fémházas... meg még pár féle... -
-
tatabike
őstag
Nem vagyok guru, de elmondaná valaki, hogy ez miért nem jó? Sata, 3.5, 2.5 is belemegy, hot swapos, ki-be kapcsolható.
-
asynur
tag
válasz
tknof1871
üzenetére
Én kb. 2 éve kerestem hasonlót akkor sem volt már, végül egy ilyet szereztem be https://www.aliexpress.com/item/1005006105245458.html
Mondjuk a mostani ár feléért, lényegében biztonsági mentésekhez használom, én ezt végül egyszerűbbnek találtam mint az ilyen nyitott külön "hdd case nélküli rackeket".#83177 yogibear: szép találat ezt én is meglesem közelebbről. Mondjuk sajnos a képeken itt sem látszik, hogy maga a hdd csatlakozása kapja minden ki-berakásnál a terhelést vagy a tokon van plusz csatlakozó.
-
tknof1871
őstag
válasz
motrola
üzenetére
Igen, ez az!
Találtam SATA-ban. Hát érdemes megnézni a videot. Gyönyörű SATA csatlakozói vannak.
Removable 3.5" SATA HDD Hard Disk Drive Mobile Rack - YouTube#83169 johniee
Kb 10 kombinációval kerestem. 5.25" bay 3.5" caddy, stb. 1 óra keresés és semmi.#83170 jojoando
Amazon DE, 65 EURO StarTech DRW150SATBK. És a caddy vége tejesen nyitott! Kispórolták! Amikor betolja a caddy-t a HDD SATA-ja csatlakozik.
Egy átverés. Pont az a lényeg, hogy ne a HDD SATA csatlakozói legyenek szétcseszve mint az 5k forintos mobil racknál, meg a nyák mellett a legérzékenyebb része, a SATA csatlakozók védve legyenek tároláskor, szállításkor. Aluminiumból csinálják de sajnálják a pénzt a SATA male female adapterre. Ez a totál hülyeség. Ez volt az egyik legértelmesebb találmány a hardverek között ami olcsó is volt és még értelme is volt. Ahogy nézem 4-5-6 HDD-s NAS-okban ezt caddy /sled/ removable enclosure módszert használják. De 1 HDD-s nincs ami a PC optikai meghajtójának a helyére menne. Kihalt.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Emlékszik valaki arra a megoldásra az IDE HDD korszakból, hogy a 3.5" HDD egy "fiókban" volt. Az asztali PC 5.25"-os optikai meghajtó helyére meg egy dokkolót lehetett betenni amibe a fiókot be lehetett tolni? Még fogantyúja is volt a "fióknak". Kímélte a HDD csatlakozóit.
1 órát vadásztam rá Aliexpressen SATA-ban de nem találtam. 4-5 HDD-s NAS(?) megoldásokban van, külön házban. Nekem csak egy 5.25" helyem van a PC házában. Ismer valaki ilyet Aliexpressen? Vettem up-up, up-down SATA kábelt Alin. Ilyen kábeleket sehol se találtam. Nem igaz, hogy pont egy ilyen megoldá nem létezik az Alin. -
johniee
senior tag
7 napja rendelt Choice cuccokat ma hozta az ExpressOne
úgy tűnik fel vannak készülve a rohamra

-
dredjudge84
őstag
válasz
Valkűr
üzenetére
Pontosan! Magyarul ha te veszed meg közvetlen kintről, akkor ócska silány minőségű szemét, de ha kereskedő, akkor minden ok, pedig ugyanazt a kínai kacatot árulja. És ők régebben kezdték! Emlékeztek a sárga kazettás Nintendo klón videó játékra? Anno nem volt internet, a közember csak a piacon tudta megvenni ezeket.
Ja és még csak annyi észrevétel hogy a lomis piacokon azért megnézném hogy hány árus ad blokkot azzal bezzeg kevésbé foglalkoznak. A külföldi rendelések után legalább viszont becsülettel be van fizetve az áfa.
-
tatabike
őstag
válasz
Dracula
üzenetére
Nekem is visszajött a zsozsó a Revolutra, csak az Alibabától. Ráadásul 1x használatos kártyával fizettem ki, de simán működött a visszatérítés. Nekem az volt, hogy kifizettem a cuccot, erre nekiálltak variálni, és mindenféle címszó alatt majdnem mégegyszer annyit le akartak húzni, mint amit már kiperkáltam.
-
Valkűr
addikt
Ezekkel az a baj, h sok esetben nem azért rendel kintről az ember mert esetleg olcsóbb, hanem mert itthon egyszerűen beszerezhetetlen! A legtöbb hazai úgynevezett kereskedőnek csúfolt webáruház is kintről szerzi be es adja tovább itthon, sokszor ötszörös vagy még nagyobb haszonnal. Ezért is drága itthon minden, ha kimegyek a piacra nem őstermelőkkel hanem zömében viszonteladókkal találkozom.
-
válasz
dzf007
üzenetére
Ez minden EU-n kívülről jövő csomagra érvényes.
Annak ellenére hogy a legtöbb EU-n kívüli országban létezik valamilyen vámmentes határ, ennek megfelelően várható a kölcsönösség jegyében az EU-s termékekre is a vámmentesség eltörlése, bár nem mindenhol cél az emberek megkopasztása. Argentína, Ausztrália, Vietnám és mondjuk Dél-afrikai Köztársaság miért ne alkalmazna hasonlót? -
dzf007
senior tag
ttps://24.hu/kulfold/2025/11/13/eu-vammentesseg-150-euronal-olcsobb-megszunes/
[link]
Akkor az Ali se maradhat ki, igaz nem említik... -
válasz
motrola
üzenetére
Már 2004 óta nem ráírt érték számít, hanem amit megadnak a vámolási és küldemény adatoknál.
Itt az a probléma hogy ezek a jó emberek nem értik hogy nem a Shein és a Temu miatt jönnek az olcsó áruk tömegesen, hanem mi EU-s emberek vásároljuk meg és az jön be.Nem a vámmentességet kell törölni, magánszemélyek importálási lehetőségét tiltani és megoldva a problémájuk. Ja, akkor ugye el lennének zavarva.
Az indokolás szerint az EU-ba belépő kis csomagok akár 65 százalékát is alulértékelik, hogy elkerüljék az importvámokat. Ez is hülyeség a 0%-os vámtételű terméknél ugyan mit értékelnének alul? -
Közben újból napirendre került a 150 € vámmentes határ eltörlése ami előreláthatólag 2028-ban fog megtörténni a tervek szerint.
Az indoklásnál valaki átvette Trump hülyeségét, mert szerinte majd azok fizetik a vámot akik küldik. A ló...zt mama, mondaná Hofi, a vámot később is a vásárló fizeti meg.
Ezt írják: Nagy örömmel tölt el, hogy megállapodásra jutottunk a 150 eurós vámküszöb eltörléséről. Biztosítjuk, hogy az első eurótól kezdve vámot fizessenek, egyenlő versenyfeltételeket teremtve az európai vállalkozások számára, és korlátozva az olcsó áruk beáramlását.Meg ezt: belépő kis csomagok akár 65 százalékát is alulértékelik, hogy elkerüljék az importvámokat
Sok ennél értékesebb dologra most is 0%, talán a kínaiak mondják meg hogy mire mennyi legyen a vám? Csúsztatás az egész.
Továbbra is fenntartom hogy Kínával vámháborúba belemenni őrültség. Mi lesz ha leállítják a a ritkaföldfém exportot? Az majd egyenlő versenyfeltételt biztosít az EU-s cégeknek?
Lesz itt pofára esés.Mit korlátoznak? A szabad vásárlási jogomat és azt hogy ne költsek a szükségesnél több pénzt.
Aztán most már a 150 € feletti notebook, tablet és mobil az nem 0%-os lesz vagy az marad csak az olcsó vackok kapnak 2-10 % közt?
Meg hogyan fognak megbirkózni a vámolással, amikor az elektronikus vámolást sem tudják megcsinálni normális időben?
Ráadásul a Temu és a Shein már rendelkezik EU-s raktárral, csak annyi lesz hogy ami nem 0% vámos az annyival többe kerül nekünk, de akkor sem biztos hogy a védeni kívánt túlárazásos európai vállalkozásoktól fogjuk megvenni.Kik döntöttek? Az európai pénzügyminiszterek, nem volt elég nekik az áfa ezekre a vackokra.
-
Valkűr
addikt
Hmmm kaptam egy ilyet, ez mi a bánat?
-
ginola
addikt
Sziasztok
A fenti esetben 100 százalék, hogy visszatérítik az árat?
Ilyen még nem volt, hogy 11 nap alatt nem sikerült feladni egy terméket.
Köszönöm előre is!
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
djsunstealer
üzenetére
Még sose.

Elődjei (ami nem pinball) és a korábbi változatok deficitesek voltak és most is az szerintem (amelyik coin-al müködött).
-
tatabike
őstag
Mi ez a 80% engedmény, meg az év üzlete szöveg? Tésztaszűrőre érvényes?
Szerintem ugyanannyiba kerül minden. Kuponok is ugyanazok. Legalábbis máskor is vannak ilyenek.... -
dzf007
senior tag
Ez a repcsi eléggé lassan jött...😆😂😆
[kép]
Gondolom levélként küldték, azok ritkábbak. Belefér egy borítékba..😊 -
szaszlaci
addikt
-
Met
nagyúr
Régen rendeltem már Aliról.
Most van egy rendelésem úton. Meglepődve vettem észre hogy a DPD oldal mutatja.Viszont a a DPD oldalán
Csomagja előkészítése folyamatban van a feladónáleközben az Ali oldalán
Leaving customs, awaiting pickupYour package will soon be handed over to the domestic courier company.Nov 9, 16:19 (GMT+1)
Parcelsapp szerint is elhagyta a vámot.A DPD követés egyszer csak feléled vagy lehet még átveszi más szállító?
Nem sürgős csak furcsa hogy a DPD-nél nem frissül az infó. -
dzsi23
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
100-ból kb. 80 golyó a 2 vagy 3 coinos mezőre gurul, 19 a "pinball" mezőre, a maradék 1 meg a 20 coinosra. Rendkívül izgalmas...
-
djsunstealer
aktív tag
Ezzel a pinballos játékkal nyert már vki bármit, ami nem coins?
Mega prizes.... persze!
-
szente
addikt
Köszi srácok!
-
Guba4
tag
válasz
szente
üzenetére
Ha még nem küldték el, akkor a rendelés oldalán találsz egy "cancel order" ikont. A lemondás okaként az "I don't need this item anymore" -t szoktam megjelölni.
A sikeres lemondás után néhány nap múlva visszakapod a pénzed. Érdemes minnél előbb törölni a rendelést.Bocs, látom lassú voltam
-
válasz
szente
üzenetére
Szia!
Ha jól rémlik, menüben a "My orders", ezen belül felül a szóban forgó vásárlásnál "order details", és azon belül van a "cancel order", ha még nem adta fel az eladó a csomagot. A pénz ugyanoda kerül majd vissza, ahonnan fizetted a terméket, de két-három nap kellhet a refundhoz.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Kicsit benéztem egy terméket amikor rendeltem, vissza lehet kérni a pénzt, ha még nem küldték el a terméket? Ha igen, mi a menete és kb mennyi az átfutási ideje?
-
Laza...
addikt
Ilyet látott már valaki?
Pedig minden stimmel - cím, telefon, stb -
Buboraek
lelkes újonc
válasz
epicdev
üzenetére
Nem akartalak megbántani, bocsánat! De ki kell szűrni az egyértelműt.
Ezt otthoni netről intézed ? Ha igen, nincs valami furcsa firewall szabályod ? Gondolom nem vagy egy botnet tagja..
Érdekes, hogy két különálló szolgáltatás is akadozik nálad (kivéve persze, ha azonos 3rd party biztonsági servicet használnak..).
Kipróbálnám az alábbi dolgokat, ha még esetleg nem tettél velük kísérletet:1) Más eszköz (mondjuk mobil és appos regisztráció) és más internet (mondjuk mobilinternet)
2) Böngészési adatok teljes törlése (cachetől kezdve minden) és router újraindítása (hogy új IPt kapj)Ha teljesen más IP tartományból és eszközről sem enged regisztrálni, az nagyon nagyon fura..
-
johniee
senior tag
válasz
internetezoo
üzenetére
Nekem is megjött sima postával legutóbb két kis occó, ECSC.... rendelés/küldemény, ne aggódj, idő kérdése még
rendeléstől számítva 18-19 nap volt mindkettő
-
internetezoo
senior tag
Pont egy hete kapta meg a királyi magyar posta az ECSCCA... csomagot, még nem jött meg. Elveszett?
European Chinese Supply Chain Zrt még irányítószám megadása után látja, hogy átadva. Tőlük megkérdezzem?
https://tracking.ecsc-logistics.com
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olcsó 10 colos tabletet az Aliról filmnézésre, egyszerű játékokra. -
TomMusic
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
-
dzsi23
addikt
Sziasztok! Mennyire megbízható a Correos Europe szállítási mód (Spanyolországból)?
-
atos30
aktív tag
Úgy látom Eur- ban is ugyanazok a kupon értékhatárok, mint USD- ban. Aki EU raktárból rendel az figyeljen erre is. Nálam amikor átváltottam EUR- ra, éppen hogy elértem a 249 EUR kupon határt. USD- ban meg bőven megvolt a 249 usd határ.
-
xy.zsolt
őstag
Nálam nem működik a 11.11es akció 15€ feletti -3€os 11VIO15 kód 🤔
-
hzsolee
őstag
Nos én továbbra sem látom ezt a típust máshol sem olcsóbban. Az említett eladónál meg a hajnali árhoz képest akciósan is többe van.... nem tudom milyen kupon működne még. Az eladónál feliratkoztam, de nincs...és coinom is van bőven, de csak ezt az 5 dodót engedi. Hozzáteszem nem vagyok egy nagy kupon mester...
-
hzsolee
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor most a doki vesz új telefont...
-
dredjudge84
őstag
Ahh. Nekem is viszket a tenyerem egy telóra, de most orvosi vizsgálatok jönnek magánba, így nem lesz rá keret.

-
gabor9991
addikt
válasz
motrola
üzenetére
2100g a súly a posta és a dpd is 10ezer körül viszi vissza.Közben írtam az ali ügyfélszolgálatnak hogy nem válaszol az eladó és ott eljutottunk odáig hogy mehet helyes a cím, bár ők azt állították hogy a visszaküldés számomra díjmentes mert kaptam cimkét a szállításhoz ami nem így van, én kell kifizessem azt, de abban maradtunk hogy a szállítási költséget elfogadják és a cím is jó, mehet a csomag ha feladtam küldjem el a nyomkövetési számot.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből mert a címen ettől még azt gondolom az van amit a google talált. -
motrola
aktív tag
válasz
gabor9991
üzenetére
A súly lényeges.
[link] Én a postát ajánlom.
Saját tapasztalat. A tavaszon vettem 1 cuccot ami nem felelt meg a meghirdetettnek. Refund: a kínai és az ali is a visszaküldéshez kötötte a visszafizetést. A posta elvitte a kanári szigetekre, mert azt a címet adta meg a kínai. Nem vette át a küldeményt. Az ali visszafizette az árat. a posta meg visszahozta a cuccot.
Azért várd meg V mit ír neked. -
gabor9991
addikt
Visszaküldéssel kapcsolatban kellene egy kis segítség, egy androidos fejegységet kellene visszaküldenem a hizpo europe store-nak , megkaptam de van vele probléma, nem működik megfelelően, plusz kamu android verziót állít magáról amit megreklamáltam és az aliexpress úgy döntött hogy jogos a reklamáció küldjem vissza és full refund.Az eladó már ezt vitatta mert szerinte az android verzió megfelelő csak én használok valami olyan 3. féltől származó programot(devinfo) ami meghamisítja az eszközön létható android verziót, ebbő lmár látszik számomra a valós hozzáállása a kérdéshez.
Kaptam eegy címet az eladótól hogy ide küldjem vissza:
Jitu lager (Halle 5) 3027585513 Hansaallee 190, Duesseldorf, Nordrhein-Westfalen, DE, 40547,
Lehetőleg ne speciális szállítási móddal, hanem valami normál szolgáltatással és akkor a visszaszállítás díját is visszakapom.
Ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem, google szerint az adott cím a német ZF autóipari vállalat irodája, nem talált semmilyen aliexpresszes vagy hizpo-s kapcsolatot a címhez.
Felvettem a kapcsolatot az ali help centerrel de csak a sablon elhárító szöveget kaptam, írjak az eladónak stb...írtam az eladónak de ő nem válaszol semelyik feltett kérdésemre, se arra hogy jó-e a cím ,se arra hogy elfogadja-e a visszaszállítás várható költségét.
Ilyenkor mit lehet tenni?Ha visszaküldöm és rossz a cím az kinek a hibája lesz?A feladáskor meg kellene adni a címzett telefonszámát és email címét a hizpo strretól azt sem sikerült megtudni. -
TomMusic
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!
Tehát akkor erre már nem kell áfát még fizetni? -
hzsolee
őstag
Próbáltam minden verziót... forintban, euróval, dollárban. Én úgy láttam a dodó volt a legkedvezőbb, de biztos tévedek. Revoluttal 18 ezer volt végül a dollár , euróra 19 körül írta. Nagyon nem láttam olcsóbban, meg amilyen szerencsém van pont a legkedvezőbb helyen el fog fogyni mire odaérek 😁 Mindegy, nekem ennyiért jó lesz

Szerintem mások is csinálják. Egy időben sok reolink kamerát vettem...ott is voltak furcsaságok. Volt hogy inkább a weboldalról vettem nem is az alis profiljukról -
hzsolee
őstag
Mekkora átb@szás megint ez a 11,11
Tegnap este nézegettem labortápot, raktam is a kosárba. Aztán hajnalban nem tudtam aludni... közben azon morfondíroztam megvárjam-e az akció kezdetét. Végül aztán megvettem hajnalban. Most reggel ránéztem és nem csalódtam...toltak az árán természetesen. Azért még ránézek akció indulás után visszamegy-e egyáltalán a normál àrra, vagy akciósan is többe lesz mint egy sima hétköznap...
-
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Tudom van az összefoglaló, de nem tudom mennyire aktuális.
Szóval a 150€ alatti vámmentesség az még érvényes, ha kínából jön a csomag?
Tehát ha pl. van ez a 2820 Ft-os termék, amiből veszek mondjuk 10 db-ot, akkor végül mennyit is fizetek?
Feltéve, hogy az AliExpress standard shippinget választom, ami elvileg 1860 Ft.
Előre is köszönöm! -
voaps
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki ilyennel?
-
epicdev
kezdő
válasz
Buboraek
üzenetére
A rosszindulatú feltételezésed nagyon nem esett jól.

Visszaolvashatsz, hogy mikor írtam ide, ezúttal is ismét köszönöm V-nek a válaszait, illetve a részletes leírásait, nagy segítség volt felkészülni.
Az amazonos rossz tapasztalataim alapján döntöttem, hogy váltok, jó pár napja amazonon lévő, engem érdeklő dolgokat ali és bangi oldalakon is megnéztem, ali-nál naponta legalább kétszer jött figyelmeztetés, hogy szokatlan tevékenység miatt ellenőrzési tesztet végeztek, hogy nem robot vagyok.
Most sajnos oda jutottam, hogy bangira tudtam tegnap regisztrálni, csak éppen semmit nem tudok onnan venni, kong az ürességtől a weboldal, aliról vennék négy-öt dolgot, nem olcsóbb, mint amazonról, de jobb megoldások, pláne holnap némelyiknél szállítási költséget kell fizetni, csak éppen két napja nem enged regisztrálni, illetve a regisztrációt engedi, de az első ellenőrzési linkre kattintva közli, hogy szolgáltatás nem elérhető, vagy karbantartási miatt gond van, vagy nincs internetkapcsolat.
Mindegy, ennyi, lemaradtam pár jó vételi lehetőségről, csak érthetetlen számomra, hogy miért lettem gyanús, hogy robot vagyok, amikor az amazon másik ablakban ment.

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vezetékes FEJhallgatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPad topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többi ilyen hasonló metódussal rendelt kutyalassú csomagjaim is már rég befutottak. Remélem meglesz a 100 nap.

meg USB kimenetes is... a true sata lila dobozos volt, ott nem sata csatlakozó volt a kereten, hanem direkt sata kábel és asszem az fémházas volt... a műanyag házasokon a kereten sata adat és sata táp csatlakozó volt... ugyanúgy lehetett bekötni, mint egy 5,25-ös dvd-t...
Egy átverés. Pont az a lényeg, hogy ne a HDD SATA csatlakozói legyenek szétcseszve mint az 5k forintos mobil racknál, meg a nyák mellett a legérzékenyebb része, a SATA csatlakozók védve legyenek tároláskor, szállításkor. Aluminiumból csinálják de sajnálják a pénzt a SATA male female adapterre. Ez a totál hülyeség.
Szerintem valami hasonlóra gondolt. (kevés a fény a képen) Enermax a márka itt.