Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz
HawerKing
üzenetére
Nem azt írtam, hogy néha, hanem soha nem bír többet, ha 20%-ra merül. Próbáltam többször is kilőni az appokat, csak az a 4-5 futott, amiket használni szoktam.
Akkut nem akarok cserélni, 20-30e Ft lenne, az kb a telefon értékének a fele.janeszgol: megnézem majd, de nem hinném, hogy ettől helyreállna. 642 ciklus van benne, ennél sokkal többre számítottam.
-
Vangelis
félisten
Nekem a mai napig nincs gond az akku-val 11T ...
Igaz most m,ásodik teló .. de nem vettem észre semmi xart.. pedig youtube meg rajta melóban sokat...
-
HawerKing
őstag
Hát ez lehet szoftveres gond is. Ahogy írod néha fél órát se bir... Az egy dolog hogy már az új állapotához képest degradálódott az aksi kapacitása de attól még nem kéne random hamar lemerülni. Aksi csere előtt próbáld meg gyári állapotra rakni a telót. Lehet valami applikáció nagyon zabálja az aksidat.
-
zoli03
őstag
2023 januárban vettem a 11T Pro-t, a 120 wattos töltővel átlagban 1-1,5 havonta töltöttem, mégis nagyon gyenge az akksija már. Vehetjük szűk két évesnek, de 4 óra képernyőidőnél nem bír többet (TikTok, Facebook, Messenger, Chrome). 20% alatt rohamosan merül, ha nem használom sem bír fél óránál többet olyankor. Más is járt így? Ennél azért jóval többet vártam tőle, az elején kényelmesen elment egy napot, most meg kora délután töltőre kell raknom, ha nem akarom, hogy estére kikapcsoljon.
-
need
addikt
Köszi a tanácsot..
Amit én látok a helymeghatározás az nagyon eszi az aksit..ha Vaze megy mert megyünk valahova.. ha végzek kikapcsolom.. a töltést kipróbálom.. -
TZ1
csendes tag
Előbb merítsd le és utána ne gyorstöltővel töltsd fel. Ezt kb 3-4 alkalommal csináld. Valamint ellenőrizni kell hátha valamelyik alkalmazás fut a háttérben. Erre vannak programok, de most nem tudok mondani egyet sem. Nekem már 2.5 éves sajnos a sok használat miatt 1-2 naponta töltenem kell, de újkora óta nem vettem észre gyengülést az akksiban.
-
need
addikt
Sziasztok..
Van egy olyan érzésem hogy az aksim a haldoklás untjára lépet.. mert nagyon hamar lemerül.. van e értelme foldozni a cserével.. ezt meg oda adom a gyereknek
És nézni egy T14-et szeretnénk a T sorozatnál.. -
HawerKing
őstag
válasz
Szabmester03
üzenetére
Az lehet hogy a panel szar, egy panelen van a töltő csatlakozó és a beszédmikrofon.
-
Szabmester03
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 11T-m. Töltő portot cseréltem raja , mert nem töltött , de mióta kicseréltem a panelt szar a mikrofonom, nem hallanak elsőre, csak pár másodperc után , vagy ha újra tárcsázom. Lehet hogy szar a panel? Probáljak egy másikat? Illetve van egy fehér kábel ami az alaplap felé megy , annak mi a szerepe? Elég szarul néz ki, lehet rá férne egy csere. -
geri_bme
csendes tag
Sziasztok!
1.0.3.0.UKWEUXM -n vagyok. Valaki talált lehetőséget root nélkül újabb verzióra frissítésre?
Az itt leírt 2. pontot próbáltam, sikertelenül :
https://xiaomitime.com/how-to-install-unreleased-xiaomi-hyperos-updates-early-12134/
Üdv és köszi
Gergő -
winotto
tag
11T Pro telómat Indonéz rommal használom.
A hívások rögzítése fontos számomra ezért választottam ezt a romot
Pár hónapja viszont a Revolut alkalmazásba nem tudok belépni mivel nem kompatibilis a telefonom szöveg jelenik meg.
Gondolom a Rootolás miatt.
Tudtok valami megoldást, hogy mindkettő működjön ? -
Bertiee
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Átnézem a lehetőségeket. Nehéz már normális garival találni 13T-t.
-
-
Bertiee
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Garisan kellene, gondolom akkor Hardverapró, ugye? Meddig van rajta support?
-
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Váltott valaki Redmi note 14 pro-ra 11T-ről? A fiamnak van 11T-je, de ahogy nézem maximum szeptemberig kap biztonsági frissítést, aztán vége teljesen a támogatásnak. A bankolás miatt ezt nem érzem biztonságosnak, így felmerült a csere szükségessége. Szóval nagy visszaesés lenne használati élményben egy redmi 14 pro 5g? Megmondom őszintén, ez most jobb lenne a büdzsének, mint egy 14T ami persze megfelelőbb választás lenne....
-
Bzs77
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Azért tegnap megakasztottam. Futós táskában a hátamon tűzte a nap+ a háttérben dolgozott egy torrent alkalmazás,egy futós app, a VLC , es a messenger. Fotózni akartam de a kamerát megnyitva egyből elkezdett 15 másodperces videókat rögziteni. Többször is próbáltam ugyan ez lett az eredmény. VLC-t bezártam ekkor újra működött a kamera app. Gondolom a 8 giga ram volt már kevés ehhez.
-
Bzs77
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Asszonynál is és nálam is fő teló, nem használunk mindenre másikat. Az övé gyorsabb kicsit,mert csak android 12 -ig frissítettem neki,nehogy a sulis appjaival legyen valami gebasz. Az enyémen A14 van, így picit döcögősebb 60 hz-en mint asszonyé,120 ra állítva ez is "kisimul".
Ja és feleségemé többezer óránként van csak újraindítva. -
-
HawerKing
őstag
Hány mikrofon van a 11T n? Alul van 1 az a telefonáláshoz való , de ha jól tudom van egy hátul a kamera mellett és 1a telefon tetején. Ezek mire valók?
-
tboy72
aktív tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Amit tapasztalsz, az teljesen normális, és a fájlrendszerek, az USB protokoll (különösen az MTP) és az operációs rendszerek alapvető működéséből fakad. A telefonod és a laptopod is valószínűleg megfelelően működik, egyszerűen a sok kis fájl kezelése alapjaiban véve sokkal több "adminisztrációs lépést" igényel, mint egyetlen nagy fájl másolása, még akkor is, ha a teljes adatmennyiség kevesebb.
Javasolt megoldás: Ha sok képet szeretnél másolni, érdemes ZIP-elni (tömöríteni) azokat egyetlen fájlba a laptopodon, mielőtt átmásolnád a telefonra. Ezt az egy ZIP fájlt gyorsan átmásolja majd a telefonra, és utána a telefonon ki tudod csomagolni. -
HawerKing
őstag
Azt mondja meg valaki ez miért lehet :
A 11T ben ufs 3.1 es tároló van ez nem mondható lassúnak (még ha már vannak sokkal gyorsabbak is) , nem is érzem lassúnak , minden gyorsan történik. Kivéve ha a laptopomról akarok képeket a telefonra felmásolni..... A laptopomban is ssd van, a gyári usb kábelt használom, az usb port se lassú a laptopon és a gép se egy ezeréves.... Ha egy nagyobb méretü filet pl egy akár 8gigás filmet másolok fel a telóra az az adott eszközök tudásának megfelelően relativ gyorsan (pár perc) felmásolódik. De ha egyik személyes képeim mappát akarom felmásolni ami alig több mint 5-6 giga az már sokszor 1órába is belekerül..... Én arra gondolok megzavarodik valami
mert akár 1.000-2.000 kép is van az ilyen mappáimban. Kiváncsi lennék mi miatt lehet ez -
HawerKing
őstag
Na csak megjavítattam a kis mi 11T met
30€ ért kicserélték a mikrofont.
Közben vettem egy Poco X7 Prot is (német OTTO eól rendeltem de átvertek vele, nem azt a szint küldték amit rendeltem és hiába irták hogy jár hozzá a 90w os töltő fej azt sem küldték el) egy napig használtam, hiába erősebb meg újabb mint a kis 11T telónk de hidjétek el semmivel nem gyorsabb vagy jobb. Én sem a kameráját nem láttam szebbnek sem a gyorsaságát vagy az appok megnyitását stb másnap visszaküldtem s viszakaptam a 308€ mat. Arra jutottam hogy megjavítattam a 11T met és még legalább 1évet használom nagy elégedetseggel (ha addig nem töröm össze) -
HawerKing
őstag
Gondoltam ... Nekem valahogy bőven elég a 8gb ram. Sose volt gondom vele.
-
-
HawerKing
őstag
Valaki használja a tárhelyből lecsíphető ram bővítése opciót?
-
tboy72
aktív tag
válasz
Jodanovich
üzenetére
Húúúú! Ez nagyon csúnya!
Esetleg próbálkozhatsz mobilszervízekkel, de hogy ki tudja ezt helyrehozni....
szerk: Írtad, hogy a hátlapja is törött, nem lehet, hogy akkor kapott akkora ütést a csatlakozó is?
-
tboy72
aktív tag
válasz
Jodanovich
üzenetére
Nem videóztam, de nem vészes. Ha amúgy is törött a hátlapod, akkor még a lemelegítéssel sem kell bajlódnod. [link] Én ezt rendeltem, de keress nyugodtan másikat, ugyanis a hátlap jó volt, de a kamerasziget takarót (lencsevédőt) ki kellett szednem belőle és kicserélni az eredetire, mert az nem stimmelt.
A töltőkapu kicserélése nem nagy ügy, viszont akkor már cseréld ki a vastag szalagkábelt is, mert az is szokott problémát okozni. Ahhoz az alaplap fedését is le kell csavarozni úgy férsz hozzá a csatlakozóhoz. Ha tisztogatod a ragasztó maradványokat a házról, arra ügyelj, hogy a bekapcsoló / ujjnyomolvasó szalagkábelét el ne szakítsd, mert elég rossz helyen van átvezetve. Ja még annyi, hogy vegyél a hátlaphoz + ragasztót, mert amit adnak hozzá kétoldalas vékony, azzal nem lehet rendesen beragsztani. Kell hozzá + folyékony ragasztó. -
tboy72
aktív tag
válasz
Jodanovich
üzenetére
[link] Ali link.
-
tboy72
aktív tag
válasz
Jodanovich
üzenetére
Nekem a 3. töltőkapu van úton kínából, ugyanez a szimptóma, kikapcsolva töltve max 1%, bekapcsolva megy csak a 15%-ot tudja. Ha kicserélem a töltőkaput és ugye az elektronikát, akkor egy darabig jó, utána megint elkezdi. (Lehet hogy alaplap hiba lesz!)
-
winotto
tag
11TPro mobilom van indonéz rommal hasznaltam eddig , a hívásrögzítés lehetősége miatt. Sajnos az edfig jól működő Revolut appom mar nem hajlandó bejelentkezni. Használjak hivatalos romot indokkal. Van valami egyébb lehetőségem
hogymindkettő működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert akár 1.000-2.000 kép is van az ilyen mappáimban. Kiváncsi lennék mi miatt lehet ez

Azon gondolkodom, veszek egy 14T pro t és majd átmaszírozzák egymáson az adatokat.