Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93294) cigam válasza Döglött Róka (#93292) üzenetére


cigam
félisten

Nem tartom valószínűnek, hogy ritka igény lenne a router mögötti céges/otthoni hálózat elérése úgy, hogy úgy hogy a NAS, PC (ami a VPN-t kezeli) nincs kirakva közvetlenül az internetre. + ha olyan ritka, miért lett belőle mégis KB cikk?
Nem, ezek a kis cégek, magánszemélyek nem használnak AD, és GPP-t sem. Sőt mondok vadabbat: OS X alatt pár kattintás volt a VPN kapcsolat hozzáadása, ami egyből működött. Mindenféle keresgélés, és turkálás nélkül. Merthogy az sem evidencia ám hogy tudod miért nem működik! Keresgélni kell a megoldást mit is kellene csinálni hogy működjön.

Már ne is haragudj, de majd én eldöntöm, hogy nekem mi az értelmes, fontos, stb... Tudod mi a gyenge, hogy nagyvállalati AD/GPP "maszlaggal" próbálod meg elfedni a valós problémát.

Engem, mint felhasználót pont nem érdekel, hogy miért okoz a rendszernek akkora fejfájást a naplók megjelenítése. Megint csak egy másik rendszert hoznék fel példának. Elindítom a naplónézegető programot, rákattintoka FaceTime-ra, és már köpi ki a naplóbejegyzéseket. Vagy a system.log-ra vagyok kíváncsi? Pikk-pakk ott a lista, pedig egy 2008-as C2D procis gép.

Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy olyan mint egy kínai mobil. Rendszeresn küld haza adatokat,ha akraom, ha nem.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.