Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86130) Yeffy


Yeffy
veterán

Hello mindenkinek!

Ufjent lenne egy thumbnail cache-es kerdesem.
Bo fel eve asszem', feltettem a kerdest, hogy hogyan lehetne kiloni, hogy a Win10 suttyomban kitorolgesse. Kaptam is ra valaszt, be is allitgattam, amit kell, meg pluszban gugliztam is, azokat is beallitottam.
Aztan rendben is voltam. KB fel evig semmi gond nem volt, szepen megvolt a TN cache-em.

Erre kb 2 hete, megint elkezdte ez a szutyok torolgetni a kb 2 GB-nyi tb-emet. Ujra attekintettem mindent, feladatutemezoben silent disc cleanup letiltva, group policyban "turn off! opcio "disabled", ezk maradtak, viszont registryben ket ertek a 0-rol atallt 3-ra (hexa, tudnam, mitol :F ), azokat most visszatettem nullara. Szerintem valamelyik kumulativ update szorakozott velem, meg teszi azota is.

- Van otletetek, hogy melyik? Legutobbi Win verzio van fent, legalis.
- Csinaltam mentes a tb cache-rol, de nem engedi ez a szutyok visszamasolni. Admin jogu - egyetlen - felhasznalokent sem. Valakinek otlet, hogyan tudnam visszarakni?
- Ismertek olyan programot, ami kepes a kepeket vegigszkennelni, es lekrealni a tb-ket ujra? Ha esetleg ez a szutyok tovabbra is torolget, akarmit is allitgatok? Video fajlokra van egy program, de kepekre is kellene. Kb egy oraig tart, mire vissza"nezetem" a winnel az osszes kepes mappamat es mire ujra lekrealja oket.
Tegnap is egy nyomtalan torles utan letrehoztam ujra a ~ 2 GB-os fajlt, erre reggelre megint legyalulta ez a banat. Elegge idegolo.

Van otletetek?

Koszonom elore is!

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.