Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48692) vlevi válasza Döglött Róka (#48688) üzenetére


vlevi
nagyúr

Semmilyen 3rdparty tákolás nincs a gépemen, ósdinak nem nevezném az i5-3470 procit, és az Asus B75 lapot, mégis néha történnek furcsaságok.
Egyik ilyen, ami azthiszem már a win8 próbaverzióival is előfordult, hogy a gép csak addíg kapcsolható ki a házon lévő power gombbal, ha az utolsó bekapcsolás óta nem volt altatva. Ha már altatom, akkor csak a start menü, leállítással lehet kikapcsolni a gépet, a power gomb nyomogatása teljességgel hatástalan. Ez Win8-on egy káromkodással járt állandóan, jobbfelső sarokban jött be charm bar, alul kellett a leállítást kiválsztani. (mondjuk win8-t nem használtam, mert a preview verziói nagyon nem győztek meg).
Win10-n már egy fokkal jobb, mert ott van a balalsósarokban a leállítás, de akkor is jó lenne, ha megnyomhatnám az erre kitalált gombot.
USB is el-eltűnik nagyritkán.
Épp most történt meg, hogy rákattintottam egy mpg videóra, és kb fél perc után volt hajlandó megkérdezni, mit akarok vele csinálni (i5, 8g ram, ssd mellett). kiválasztom az mpc-hc-t, lejácca. A következő mpg állománynál már nem kérdez, hanem elindítja a windows media playert. Miért???
satöbbi, lehet hosszan folytatni a listát, nekem alapvetően stabilan megy a gép, csak ilyesmi aprób bosszantó dolgai wannak, de akinél rendszeres a kékhalál, az már morcosabban vágja a falhoz az egeret...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.