Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48216) BenJoe80 válasza netpeti98 (#48215) üzenetére


BenJoe80
senior tag

Na ez az! Kellene... csak éppen nem működik.

Van egy (1) Microsoft profilom, egy (1) email címmel és egy (1) jelszóval. Ezt a profilt használom a PC-m bejelentkezéséhez és a WP-n is.

Ugyanakkor van PC-n egy "People" app, ahol szépen rendszereztem a kapcsolataimat. Aztán van a WP-n is egy "People" app, amit szeretnék szinkronizálni, de nem megy. Végül van az az "Outlook.com", amit böngészőn keresztül érek el, a fent említett emailemmel és jelszavammal.

Józan paraszti ész szerint ennek a háromnak egynek kéne lennie. De nem azok!

Most kipróbáltam. Ha az Outlook.com kapcsolatokat rendszerezem, akkor az egy idő után megváltoztatja a WP "People" app kapcsolatait is. Nagyszerű! De ugyanakkor a PC "People" app kapcsolatai nem változnak!

Szóval akkor most külön-külön kell szerkesztgetnem a kapcsolatokat? Nem lehet valahogy PC "People" app kapcsolatait szinkronizálni a WP "People" app kapcsoltaira? Ne kelljen már annyit Írogatni... ennyire azért nem érdekes...

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.