Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37421) Habugi


Habugi
addikt

Üdv,

Második hete nyüstölöm a Win10-et, Win7-et váltott frissítéssel majd rögtön utána egy USB-s tiszta telepítés/maxra update volt..

Nagyjából az összes agybajával sikerült már dülőre jutnom, leherélni is egészen jól hagyta magát, 47-49 futó processel indul, játék közben sem nagyon lépi át az 55-57-et.

Viszont, tudom hogy az utolsó build óta se az NV se az AMD driverek nem mennek rajta gond nélkül, van pár érdekesség melyek Win7-re átbootolva azonnal megszűnnek, azonban egy dologgal nem tudok vagy legalábbis nagyon nehézkes együtt élnem és ezzel kapcsolatban kérnék tőletek tippeket..!

Amennyiben egy adott játékot VSR-el játszom, a kijelzőm natív felbontása (1080p) felett, számszerint 1440p-ben, abban az esetben néha már egy alt-tabot követően, néha csak a játékból való kilépést követően átrendezi az asztalon az ikonokat, egészen konkrétan a baloldalra halmozza őket egy kupacba, tönkretesz.. :((( :O

Tehát a végeredmény mindig ugyan ez, csak az változó hogy ennek kiváltására elég-e egy nyomorult alt-tab vagy megvárja amíg befejezem a VSR@1440p játékot.

Ötleteket kérek szépen, biztosan van olyan amire nem gondoltam! :R

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.