Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122151) King Unique válasza Wolfskin (#122149) üzenetére


King Unique
titán

Mivel esetedben nem ismert a Windows 10 verziója sem, meg hogy próbáltad-e már újraindítani és utána megnézni a működést; csak a tálcén nem működik vagy máshol sem, másik egérrel próbálva mi a helyzet, korábban még működött-e a jobbgombos menü; illetve ha igen, akkor mióta nem működik és pontosan mi történt előtte (pl. általános/driver frissítés / 3rd party program telepítése+beletúrás azzal a rendszerbe) stb., ezért max. csak találgatni lehet... + Próbálgatni az általános javaslatokat: [link], [link].
Nálam most naprakész 2004-es verziónál működik rendesen a jobbgombos menü mind a tálcán kattintva, mind máshol.

(#122152) King Unique válasza birno (#122147) üzenetére


King Unique
titán

Megoldható lett volna volna az újraaktiválás a hardvermódosítás után, ha megfelelően csinálod, lásd korábbi válaszokban leírtakat: [link], [link]. Meg ugye ha OEM licencet, termékkulcsot vettél, akkor nem meglepő, ha hardvercsere után nem lehetett újraaktiválni a Windowst, bár annál sem lehetetlen, lásd az előbb linkelt válaszokban leírtakat. Ha Retail, akkor viszont pláne működnie kellett volna.

"megadtam a microsoft fiokom es ekkor lett az, hogy aktivalva volt, egy tok masik license-el, amit nem tudom honnan szedett, mert nem is az uj volt amit kuldott a bolt es nem is a regi ami nem mukodott."
"De akkor meg install utan miert irta, hogy digital licens van es megis mutatott product key, anelkul, hogy beadtam volna neki egyet?"

Ha Microsoft-fiókhoz lett előzőleg kapcsolva a digitális licenc, akkor nem meglepő, ha a telepítésnél azt megadva, azzal bejelentkezve később automatikusan aktiválódott a Windows 10. Sőt, ha nincsen Microsoft-fiókhoz kapcsolva, akkor is pont az a digitális licenc lényege, hogy az újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál, meg hogy később automatikusan aktiválódni fog a Windows-példánya. Ez a "masik license" nem világos pontosan hogyan értendő, de lehet az általános termékkulccsal kevered.

Az pedig továbbra is fennáll, hogy ha eleve aktivált a gépházban a Windows 10-ed Microsoft-fiókhoz kapcsolt digitális licenccel, illetve megvásároltad a Windows 10-et megfelelő forrásból, jogosult vagy a használatára stb., akkor nem világos minek ezt ennyit ragozni. :F

(#122153) King Unique válasza rushty (#122150) üzenetére


King Unique
titán

Azt konkrétumok nélkül innen távolról nem nagyon fogja senki kapásból kitalálni, hogy esetedben vajon mitől ébredt fel a Windows 10 alvó állapotból... Meg ez úgy működik, hogy megnézed esetedben mi ébresztette fel alvó állapotból a gépet, a rajta futó Windows 10-et és az alapján alkalmazni egyik-másik, az alábbi leírásban lévő megoldást.
Esetemben pl. UpdateOrchestrator ütemezett feladat ébresztette fel, aminél a vezérlőpult energiagazdálkodásnál lehet letiltani a felébresztési időzítőt, vagy a feladatütemezőben konfigurálni, lásd az előbb linkelt leírást.

[ Szerkesztve ]

(#122154) zenit73 válasza tordaitibi (#122127) üzenetére


zenit73
aktív tag

Beüzemeltem a másodikat, a hordozható változatát, ez szuper, szóhoz sem jutok!

Nekem mindig laptopom volt, tavaly ősszel építettem meg az első asztali gépem, és teljesen kész voltam attól, hogy nem tudom szabályozni a fényerőt, pláne télen hajnalban a 27 collos monitor megvakított...

Keresgéltem én még tavaly, de semmit nem találtam, ezért érdemes olvasgatni ezt a fórumot, nem tudhatom mit találok.

Köszönöm még egyszer!

[ Szerkesztve ]

(#122155) rushty válasza King Unique (#122153) üzenetére


rushty
senior tag

Köszi, az elsőnél ez van:

Wake History Count - 0

(jut eszembe úgy van, hogy az egér mozgásra se kel fel mikor akarnám)

[ Szerkesztve ]

Revolut meghívó pü-ben

(#122156) tordaitibi válasza zenit73 (#122154) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Jól mondod, szuper szoftver, én ugyanezzel a gonddal küzdöttem évek óta csak én nem hajnalban hanem minden éjjel.
2 különböző helyen teljesítek szolgálatot, biztonsági őr vagyok és a sötétbe már nekem is kiégette a szemem a 6 monitor a monitorszobákban, a manuális fényerőállítgatással meg már tele volt a hócipőnk, minden este-reggel véigzongorázni az összes monitort.
Áldás ez a szoftver. A kollégáim azóta is hálálkodnak, és ezért írtam hogy támogattam a fejlesztőt mert megérdemli.

Használd megelégedéssel és ezt úgy tudod kifejezni hogy esetleg Te is némi adománnyal támogatod a szoftver megalkotóját. A sok trágyadomb reklámokkal telitűzdelt és bloatware forrás szoftver mellett ez tényleg megérdemli.

(#122157) Lenry válasza Wolfskin (#122149) üzenetére


Lenry
félisten

utoljára olyan gépen láttam ez a problémát, ahol nagyon szét lett barmolva az UAC és a jogosultságkezelés

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#122158) Cs1csó válasza zenit73 (#122126) üzenetére


Cs1csó
félisten

"szemkímélésre" én a Windows éjszakai módjára hajazó f.lux nevű programot használom, leegyszerűsítve csökkenti a kék fényt és ezáltal egy kicsit sárgítja a kijelzőt és ez kellemesebb a szem számára főleg sötét szobában.

(#122159) Wolfskin válasza King Unique (#122151) üzenetére


Wolfskin
őstag

ez a gép kb 3-6 hónapja előtt összerakva, telepítve, és szerintem azóta nincs.mármint sosem volt

1607-es verzió, az van meg telepítő cd-n, még nem frissítettem, de eddig egy gépen egy windows se csinálta ezt. a z egér mindenhol működik, a tálcán is előhozza a jobb klikkes menüt, ez a 3 dolog halt el.

az UAC se lehet nagyon széttúrva mert ez egy vidéki gép, szüleimnél, néha hétvégeken ha itt vagyok, akkor van bekapcsolva.

vannak furcsaságai, de az inkább hardveres. egy sabbertooth alaplap, itta fórumon vert át vele valaki, és gondoltam ha már a hajamra kenni se tudom, összeraktam belőle egy gépet

a hibái hardveresek, a PCI slot egyik lába elhajlott ezért egy hangkarit se fogad, az alaplapi optikai kimenet és hangkártyakimenet is halott.

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#122160) King Unique válasza Wolfskin (#122159) üzenetére


King Unique
titán

A 1607-es verzió életciklusa már bő 2 éve (!) megszűnt az általános kiadásoknál, max. az arra az alapra épülő Enterprise LTSB támogatott még, de az nem otthoni használatra való, meg nem is reális ott. Azaz ha pl. Home/Pro kiadás, akkor már rég frissíteni kellett volna újabb verzióra, meg minimum az aktuális verziót (1607) is naprakészre frissíteni. Amíg ez nem teljesül, addig nincs miről beszélni...

(#122161) kecstama


kecstama
tag

Van érdemleges különbség Win10 pro és a "for workstations" változat közt?

(#122162) King Unique válasza kecstama (#122161) üzenetére


King Unique
titán

Van (+ árak és összehasonlítás), de a Pro for Workstations egy speciális, munkaállomásokra való kiadás, nem általános otthoni használatra, az utóbbira bőven jó a Home/Pro.

(#122163) coco2


coco2
őstag

Sziasztok!

Windows 10 alatt próbálok kicsit testreszabni egy laptop billentyűzetet, aminek részeként a numerikus billentyűzetet definiálom újra.

Többek között arra is szükségem van, hogy a num lock stabilan ki legyen kapcsolva. SharpKey-el remekül le is tiltottam (00_00-ra raktam, funkciómentes), aztán registry-ben próbálom az induláskori értékét is kikapcsoltra állítani ("HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Keyboard\InitialKeyboardIndicators", és "HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Keyboard\InitialKeyboardIndicators" 0).

Rendszer újraindulás után azt tapasztalom, hogy a numlock be van kapcsolva, és az a registry érték át van állítva 2-esre. Nem igazán tudom, mi és miért állítja át. Ha valaki küzdött már ilyesmivel, utólagos statisztika tapasztalatának örülnék.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#122164) Wolfskin


Wolfskin
őstag

otthoni gépemen is ez van. vagyis volt sokáig, tavaly novemberben frissítettem aztán. és ment azon is. szóval azt mondod azért nem megy, mert elavul a win?

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#122165) Albigator válasza #86564352 (#122112) üzenetére


Albigator
őstag

Köszi ezt kipróbálom. (Pictureflect)

Az a baj a fényképnézegetővel h homályosan jeleníti meg a fényképeket (WQHD 125%os nagyítás).
Persze belenagyítás után már jó.

[ Szerkesztve ]

(#122166) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Ismét jövök és kérdezek (sok "meglepetést" tartogat még ez a Win10 nekem, úgy látom):

A Photos App-ot szeretném a Logitech Gaming Software-hez hozzáadni (hogy úgy profilozzam be rá a két oldalsó gombot, hogy úgy működjön, mint a "régi" képnézegetőben), de nem engedi megnyitni még a Program Files/WindowsApps könyvtárat sem vele.
Íme:

Ha simán a file böngészővel akarom megnyitni, akkor azt engedi, de azt is csak miután az "Adminisztrátor" ablakot bekattintom, amit feldob előtte, de Logitech Szoftveréből még odáig sem enged.
Nem akarok eltúrni semmit, úgyhogy jó lenne, ha valaki konkrétan leírná, hogy itt mit kellene beállítanom, hogy jogosultságom legyen hozzá a Logitech programon keresztül is.

(És az is érdekelne, miért vagyok ennyire kitiltva alapból ebből a mappából?)

Köszi!

(#122168) vlevi válasza #98320896 (#122167) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nekem nem kellett. Írd be újra a meglévő termékkulcsot.
Nálam legalábbis bevált, mert w7-rol frissítettem 10-re, és a 7-es kulcsát digitális licenszkent eelfogadta új gépen.

(#122169) zenit73 válasza tordaitibi (#122156) üzenetére


zenit73
aktív tag

Majd küldök pár $ én is!

Mi a különbség a hordozható és a telepíthető között, érdemes telepíteni?

(#122170) zenit73 válasza Cs1csó (#122158) üzenetére


zenit73
aktív tag

Köszi, ezt megtaláltam még tavaly, de igazi fényerő szabályzó programot kerestem.

Amit #122127 ajánlottak, az nagyon jó, próbáld ki.

(#122172) SunMount3r válasza SunMount3r (#122166) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Sorry, ezen a képen talán több minden látszik:

[ Szerkesztve ]

(#122173) Joker88


Joker88
őstag

A héten,amiket javításokat kiadtak az MS-ék, hát valami katasztrófa.. :U

- Eltűnt a Paint/Számológép a beépített alkalmazások közül,még a tálcáról is lekerült a rögzített parancsikon,csak egy üres fehér ikon díszeleg a helyén.
- A nyomtató drivert ahogy van, letörölte.. Pedig hétfőn használtam a hálózati nyomtatót,nem lett elállítva semmise..
- A hangkimenetet állandóan , rendszerinduláskor, átállítja HDMI-re. holott még a hagyományos 3,5mm-es jack-et használom,és eddig hibamentes volt.
- A helyi hálózaton látható mappáimat levette, osztogathatom meg újra őket.. ( a megosztási engedélyeket nullázta, a mappák szerencsére megvannak)

Még a végén vissza kell migrálnom a 8.1-es rendszerre.. :F

In loving memory of Garrett Lockhart

(#122174) Cs1csó válasza zenit73 (#122170) üzenetére


Cs1csó
félisten

Melyiket használod végül a Dlighter Setup-ot vagy a másikat?

(#122175) zenit73 válasza Cs1csó (#122174) üzenetére


zenit73
aktív tag

(#122176) Ablakos válasza SunMount3r (#122166) üzenetére


Ablakos
őstag

(#122177) SunMount3r válasza Ablakos (#122176) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Hát igen, kereshetnék még ilyen net-es leírásokat és erre kb. magamtól is rájöttem volna, de amiért inkább itt kérdezek azok az ilyen hsz.-ek pl., amiket ott is olvashatsz:

This method can be dangerous on Windows 10. The default “tile” apps – things like Microsoft Store, Calculator, and even the Start menu (since it depends on the tiles) – are stored in this location, and Windows expects certain permissions to be available for the TrustedInstaller user. I’ve tried this process three times; each time, after taking ownership of the files (without encountering any errors) and doing *nothing else*, most of my default apps (those mentioned above) stopped working properly. Moreover, when I used the standard methods to get them back – running SFC and DISM, and running the GetApp commands from Powershell – it failed to resolve the problem. I had to do an in-place upgrade to get them working again.
So I would not recommend this at all.

Szóval szeretném egy igazi "szaki" válaszát (vagy többét) és tutira menni, hogy ha van erre megoldás, akkor az nem barmolja szét a rendszer működését.

(#122178) Ablakos válasza SunMount3r (#122177) üzenetére


Ablakos
őstag

Lehet, nem véletlen rejtett a folder és ilyen spéci a permission rajta. :U De majd az igazi szakemberek megmondják a megoldást. (vagy nem)

[ Szerkesztve ]

(#122179) Valdez


Valdez
őstag

Sziasztok!

Frissült Windowsom a 2004-es verzióra. A probléma ezzel az, hogy megszűnt a hang. Sokadszori driverkeresgélés és frissítések után sikerült annyit elérnem, hogy csak a bal hangszóró szól, a mélynyomó és a jobb oldali nem. Realtek ALC1220 van az alaplapon és az alaplap support részénél lévő driver van most fenn.
Hogy lehetne megoldani a problémát?

(#122180) májkimiki


májkimiki
őstag

Sziasztok!
Telepítettem egy Win10-et Magyar MCT-s telepítőről. Német nyelvvel fogják használni, ezért felraktam a Német nyelvi csomagot, átállítottam mindenhol a Német nyelvre. Viszont egy két Magyar kifejezés még mindig maradt a rendszerben. Jobbára az üdvözlő képernyőn, itt-ott az eszköz kezelőben. Nem igazán zavaró, de azért csak nem okés.
Ha a Magyar nyelvet teljesen eltávolítom, akkor a helyére kerül minden? Vagy inkább ne, mert bizonyos helyeken nem íródik felül az utólagosan telepített nyelvvel az eredeti konfiguráció?

(#122181) mefistofeles válasza #98320896 (#122171) üzenetére

Ez érdekes ezzel az aktiválással. nekem van egy oem win 10-em amit még csak nem is használtam vagy fél évig. Most nemrég felraktam -új alaplap és proci van a gépemben- és az égvilágon semmit sem kellett csinálnom, telepítés végére aktivált volt a rendszer.

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#122182) King Unique válasza májkimiki (#122180) üzenetére


King Unique
titán

Az utólagos nyelvmódosításnál előfordulhat, hogy nem mindenhol lesz 100%-os és egyes elemek még a korábbi nyelven jelennek meg, de ez lehet beállítás kérdése is.
Amúgy meg nem világos, hogy ha eleve német nyelvű rendszer telepítése és használata volt a cél, akkor miért nem azt a nyelvet választottad ki az MCT-nél és olyan ISO-val telepítettél. :F

(#122183) King Unique válasza #98320896 (#122167) üzenetére


King Unique
titán

Ha alaplapot cserélsz, vagyis hardvermódosítás történik, akkor annyira nem meglepő az ilyen, meg pláne ha OEM licenced, termékkulcsod van... De korábbi válaszokban le van írva, hogy ez esetben hogyan oldható meg az újraaktiválás: [link], [link].

(#122184) King Unique válasza Joker88 (#122173) üzenetére


King Unique
titán

Az persze, hogy melyik verzió és frissítés, még véletlenül sem derült ki... :D Meg elállítódni inkább funkciófrissítések után szoktak egyes dolgok, nem a havi összesítők után, bár pont nemrég csináltam több funkciófrissítést is 2004-re és megmaradt kb. minden program, beállítás. Sőt, a tálcán nálam is ki van tűzve a Paint és Számológép, megmaradtak mind a havi összesítő, mind a funkciófrissítés telepítése után. Ha esetedben nem, akkor az érdekes. :F
Migrálj, 2023-ig még támogatott, bár akkor lehet kezdeni mindent a 0-ról, hacsak nincsen korábbi mentés... :))

(#122185) májkimiki válasza King Unique (#122182) üzenetére


májkimiki
őstag

Nem magamnak lesz és németül a hideg ráz a rendszertől. Beállítottam mindent, aztán nyelv csere. A linkelt beállításokon is végig mentem pontosan.

(#122186) Doky586 válasza májkimiki (#122180) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ez ilyen.

(#122187) #86564352 válasza májkimiki (#122180) üzenetére


#86564352
törölt tag

Hát az úgy nem jó. Újraindítás volt? Adminisztratív nyelvi beállításoknál átmásolva üdvözlőképernyőre?

(#122188) májkimiki válasza #86564352 (#122187) üzenetére


májkimiki
őstag

Igen, mindent átállítottam.

(#122189) Joker88 válasza King Unique (#122184) üzenetére


Joker88
őstag

az alap , hagyományos W10. semmi insider vagy hasonló..

In loving memory of Garrett Lockhart

(#122190) #86564352 válasza májkimiki (#122188) üzenetére


#86564352
törölt tag

Akkor ez a Windows hülyesége lesz. Csak az a biztos, ha adott nyelvű ISO-ból telepítünk. Most megnéztem egy angol telepítésű rendszeren hozzáadtam a magyart, átállítva minden, speciálisnál is az üdvözlőre átmásolva minden magyar: [kép] két újraindítás is volt. Ehhez képest látom "újraindítás" átvillan "restarting" aztán betöltésnél "üdvözöljük" átvillan "welcome" szóval ne keresgélj tovább, ez tényleg ilyen szar. Talán még annyi ötlet, hogy magyarítás után új fiókot csinálsz? Talán az már 100%-os lenne?

(#122191) gya/352 válasza King Unique (#122184) üzenetére


gya/352
tag

Nekem is jött a legutóbbi frissítéssel egy érdekes jelenség.
Pl. notepad-nél a mentés ablakban a lenyíló könyvtárlistában semmi sem látható csak a kiinduló könyvtár.
Viszont pl IrfanView-ben rendesen működik.
A legbosszantóbb azonban a Word/Excel-ben hogy amikor lenyitom a legördülő listát, kis gondolkodás után mentés nélkül bezár mindent még a Word/Excel-t is. A PowerPoint meg azt mondja ilyenkor, hogy olyan hibát észlelt amit nem tud kijavítani. Mentse a bemutatót... (aranyos...pont azt szeretném de nem tudom), de amikor bezárom az ablakot a PowerPoint is bezáródik mentés nélkül. Szóval örültem a minap egy egész estés excel táblám lett a semmivé. Igaz az Office-om muzeális darab még 97-es, de attól még...

Rendszerem mindig a legfrissebb, ahogy megjelenik én mindig frissítek. Mostmár 2004.19041.388
Eddig még nem okoztak problémát a frissítések pedig elég elavultnak számít a gépem, Intel Core 2 Duo E8400.
Most először jött elő a fent említett probléma, meg ugye én is megkaptam az SSD TRIM sosem futott problémát. Azt bezzeg nem javították.

[kép]

[ Szerkesztve ]

(#122192) SunMount3r válasza gya/352 (#122191) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

meg ugye én is megkaptam az SSD TRIM sosem futott problémát. -> Mi ez pontosan és honnan lehet kideríteni, hogy jelentkezik e?
Mondjuk innen?:

(#122193) Cs1csó válasza SunMount3r (#122192) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ki lett már tárgyalva többször rendesen lefut ellenőriz stb. de a felület úgy írja, hogy nem futott, ennyi.

(#122194) King Unique válasza gya/352 (#122191) üzenetére


King Unique
titán

A legördülő listában ez nálam is megvan a naprakész 2004-es (19041.388) verziónál jegyzettömb, Paint stb. használata esetén, de hogy csak a legutóbbi frissítéssel jött, vagy korábban is fennállt-e, azt nem néztem.
Az Office-t passzolom, mármint nem használok ilyen muzeális, totál EOL '97-es verziót, csoda hogy egyáltalán működik még Windows 10-zel... :D A 2016, 2019 és 365 verziók viszont nálam működnek rendesen, nem záródnak be random.

(#122195) májkimiki válasza #86564352 (#122190) üzenetére


májkimiki
őstag

Jól írod le a jelenséget. Ezek, csak ilyen átvillanó dolgok.
Az átmásolási beállítások két jelölő négyzete, érdekes módon üres volt. Ezt míg magyar volt megtettem, akkor kért is ki-be jelentkezést. Eljátszottam ezt már Német felületen is, nem kért ki-be jelentkezést.
Aztán eltávolítottam minden Magyar nyelvi, beszéd és egyéb beállítást, Store-ból is. Többszöri restart, ki-be jelentkezés után is az "Üdvözöljük" "Kijelentkezés" "Újraindítás" megmaradtak.
Csináltam egy új lokális felhasználót, ott még rosszabb a helyzet. Az Edge totál Magyar nyelven indul. Tovább nem is mentem, töröltem a felhasználót.
Így marad, remélem nem lesz zavaró a gazdájának.

(#122196) King Unique válasza SunMount3r (#122192) üzenetére


King Unique
titán

Volt már erről szó itt többször, lásd egy másik válaszban leírtakat. Ha 2004-es verziót használsz, akkor annál eleve fennáll ez a probléma, ami eddig még nem került javításra, de vélhetően előbb-utóbb fogják.

(#122197) kezo0


kezo0
addikt

Akinél eltűnt a Notepad vagy a Paint... (Nálam megmaradtak.)

Megint baj van a Windows legújabb frissítésével - töröl egyes alkalmazásokat

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#122198) #86564352


#86564352
törölt tag

Ezt a Volume2 megoldást szívesen látnám natívan a Win10-ben hangerő kezelésre:

qb és flux közti ikon, jelzi a hangerőt a karika és be lehet állítani bárhol tálca fölé vitt egérrel görgővel lehet vezérelni, lehet csak így minimalistán vagy lehet plusz OSD-t is beállítani

[ Szerkesztve ]

(#122199) #93794560


#93794560
törölt tag

Nálam szerencsére minden jól működik a 2004-en. Eddig egyetlenegy publikált hibajalenség nem jelentkezett.

(#122200) ElektrikusDE válasza #86564352 (#122190) üzenetére


ElektrikusDE
senior tag

Szia!

Én pont fordított helyzetben (voltam). :)

Román nyelvű Windows volt azon a laptoppon amit vettem.

Magyar nyelvet rátelepítettem.

Sikerült még az üdvözlő képernyőt is magyarra állítanom.

DE maradt még néhány román nyelvű maradvány amit sehogy se tudtam eltüntetni.

A speciális rendszerindítás (csökkentett mód stb.) teljesen román nyelvű maradt. :W

Mérgemben csináltam egy Windows Resetet, azóta nem látok semmiféle román szöveget. (a Windowsban) :)

Ui:

Eltűnt meg annak az usernek a nickje is aki először feltelepítette a Windowst.

Pedig rögtön eltávolítottam, miután lelétrehoztam "magamat" :)

És mint látható a telepítés dátuma a reset által megváltozott

Úgy néz ki hogy ezt nem lehet megúszni...

Operációs rendszer tulajdonságai
Opr. neve Microsoft Windows 10 Pro
Opr. nyelve magyar (Magyarország)
Opr. telepítő nyelve román (Románia)
Opr. kernel típusa Multiprocessor Free (32-bit)
Opr. verziója 10.0.18363.900 (Win10 19H2 [1909] November 2019 Update)
Opr. javítócsomag -
Opr. telepítés dátuma 2020. 07. 13.
Opr. főkönyvtára C:\WINDOWS

[ Szerkesztve ]

“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.