Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz szabonagyur #277699 üzenetére
Ez a hatodik fiókom 2008 óta. Jutalmul kaptok egy régi képet, ezen már ki van takarva előre a rendszám.
[link]Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
cOxeR
Ármester
válasz szőröscica #277676 üzenetére
Nem látom már, S-ekhez volt korábban és igen sajnos lassabban tölt, többet is fogyaszt.
Lenyeg a lényeg elvitték, mennyi idő alatt? Kezdek aggódni, hogy drágán tettem fel a Z4-et. -
Szada85
aktív tag
Kire lehet számítani holnapi talin?
-
Szada85
aktív tag
válasz cOxeR #277706 üzenetére
Szerintem azzal mindenképp színesíted a programot.
Petsoky-val volt tervben kiindulásképp némi autómustra, felmerült a szürkeállományában a váltás gondolata, nekem meg a hiányzó V6 gondolata, ezeket próbáljuk meg mindketten elhessegetni majd.
Esetleg ha focvis kilátogat, lehet bekéredzkednék mellé egy "élö-adatos kanyarra", összehasonlításképp meglesni, mit mutat az Ö EA888-a. -
macilaci78
nagyúr
válasz Szada85 #277705 üzenetére
19:15-re vagyok várható. Majd írjátok meg, ha nem a meghirdetett nyári rezidencián vagytok, hanem fedél alá húzódtatok.
Az én témám a kavicsfelverődés házi javítása worshop keretein belül, instriktor focvis. Ha megvár.
Lesz nálam pár hálós rendező a csomagtartóban és ha nem felejtem el berakni, akkor egy táska is.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szőröscica
addikt
Ilyen lesz belulrol az auto: [link]
Viszont az extra fenyezes mar sajat zsebbol ment volna, es 180k-t en nem adok ki a ceges auto szinere, helyette beraktuk a futheto kormanyt, automata tukroket, stb, ezert ilyen alap kek lesz: [link]Gondolkoztunk eddig a nevadason, de a szin tukreben a Törpilla mellett dontottunk.
-
veterán
-
félisten
válasz szőröscica #277711 üzenetére
Első link egy üres semmi, nem lesz izgi belülről
-
szőröscica
addikt
válasz szabonagyur #277714 üzenetére
[link] Remelem ez megy. Ez sem az izgalmak netovabbja, nem egy Bentley, de azert kellemes kozeg.
Remelem a vilagos autora valo Fussot felkenhetem a fent linkelt hupikekre is.
[ Szerkesztve ]
-
-
brumi1024
veterán
válasz Snoop-y #277716 üzenetére
Hát mint kiderült számomra ma, nem mindenhol 1.5x annyi. Norvégoknál 12-16 egy Model 3, 34 a Model S Plaid és a base Taycan, 19-22-ről indul egy i4. Ezekhez képest 25-ről indul egy 320d, nem csodálom, hogy ha vesznek is ICE-t az tuti valami sportmodell, 911, vagy V8. Egész nap Osloban sétálva abszolút ez jött le.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz szőröscica #277719 üzenetére
Én csak Stockholmban voltam pár napot munka miatt 5 éve kb, de a mentalitás érezhetően más volt, a szolgáltatások olyan drágák, hogy inkább repülő/szállás/munkadíjat fizettek nekünk 2 főre, mint ott válasszanak fotóst.
Nem lenne ilyen buta nappali és éjszakai időtartam változás, megfontolnám, hogy északra vegyük az irányt. -
EQMontoya
veterán
válasz brumi1024 #277718 üzenetére
Amugy teljesen igazuk van, de itthon sem vagyunk mar ettol messze.
Most 18m ugye egy alap model3, es 21m a long range, mikozben egy 320d vagy 320i xdrive 18-19 kornyeken indul.
Viszont azt pletykaljak, hogy ha kijon az uj, modernebb gyartastechnologias model3, akkor megint vagni fognak az arbol. Amiben van racio, mert most tul kozel van az Y-hoz.
Ha a long range bejon 20m ala, akkor tenyleg ki a banat venne ugyanannyi penzert egy 20d-t? Persze, a bmw azert jobb minoseg belul, ezt alairom (bar igazan akkor, ha meg 3-5 millionyi extrat belekonfiguralsz), de az uzemeltetesi koltsegeket es a menest figyelembe veve sehogy nem adja ki a matek.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
brumi1024
veterán
Persze. Oslon kívüli létről majd csak egy hét múlva tudok, de az árakról valamit már igen. Drága, de rosszabbra számítottam, Izland emlékeim szerint drágább Európán belül, kívül meg bőven vannak drágább helyek. Közért amúgy nem vészes, gyümölcsök, zöldségek nem jelentősen drágábbak. Vendéglátóhelyek drágák, street food “helyen” (kb mint egy vásárcsarnok, de vannak asztalok/padok és rengeteg stand különböző konyhákkal) 7000 huf egy cipó+benne helyi pörkölt (~1000 kcal, szóval nem kicsi, de nem is hatalmas adag), speciality kávé 1600 Ft/doppio, szóval az is közel duplája az otthoninak.
Parkolás 9000/nap, közepes belvárosi zónában, bírság emellé 30k (tapasztalat ), behajtás a városba benzinessel ha jól értelmeztem ilyen 2-3k lesz/alkalom, de az majd utólag derül ki, egy appban kiszámlázzák. Dízellel a behajtás drágább, az itt közellenség. A természet miatt jön általában az ember, az ugye ingyenes, de a programok tudnak meglepő árúak lenni: vezetett csoportos túra (27km mászás) a Trolltungára 100k két főre.
Oslo amúgy egy zseniális város. Tiszta, az egy dolog, de nagyon csendes (ha van ICE az sor5, flat6, V6 vagy V8), nincs dugó, megfér egymás mellett a gyalogos, biciklis (biciklibérlés itt is remek, és helyi árakhoz képest filléres), rolleres és az autós, 0 konfliktusunk volt biciklivel, pedig teljesen ismeretlen a város. Nem zargatnak semmivel, nem akarnak szórólapot adni, nem szólnak be ha fényképezel, nem kéreget senki, egyszerűen mindenki tiszteletben tartja a másikat.
Btw: ha Nordkapp és roadtrip akkor érdemes hosszabb időt szánni rá, innen időben az unalmas de gyors útvonalon is messzebb van Nordkapp délebbi egyik városa, mint Budapest. Norvégiában maradva pedig ~30 óra egy irányba.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
azert oda megiscsak a 650i-vel kene menni, furan fog kinezni a kamiq a teslak es 911ek kozott
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
rbalint88
addikt
válasz szőröscica #277727 üzenetére
Ahhoz a keruletbol se kell kimenni, csak el kell guritani egy sarokig es ott nezni a karacsonyfat
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #277727 üzenetére
Mi otthonról, autóval, két héttel számolva csak Alesundig megyünk (nagyjából Oslo-Odda-Bergen-Hjelle-Alesund->haza), ez messze van még a sarkkörtől, de így is 6-8 órás autózások lesznek az utazós napokon. Két hétbe nem tudtuk belesűríteni a sarkkört úgy, hogy ne csak átautózzunk az országon, 10 óra vezetéses napokkal 10 nap a Nordkapp oda-vissza Budapestről, vagy 8 a svéd útvonalon.
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
[link]
Tiktokon nagyon imádják az ilyen videókat.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
nagyúr
válasz Peter.70 #277736 üzenetére
Hát persze. Bilibe lóg a kezem még jelenleg, de ki tudja mit hoz a jövő Most vett főnök a feleségének model Y-t, megmutogatta, aztán rágerjedtem én is a tetylára
Egyébként meglepődtem, mekkora hely van az Y-ban. Elöl-hátul nagyon kényelmes, hatalmas fejtér, hátul 180cm-el elvesztem magam mögött kb, három ember is elfér egymás mellett, csomagtér óriási, elöl is van frunk, nekem családinak abszolút tökéletes lenne (bár nyilván ha 3 év múlva egyáltalán szóba jöhetne ilyesmi akkor is max model3).
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
Már ilyen is van:
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
Az az plusz új kiegyenlítőtartály - utóbbi létjogosultságában* nem vagyok biztos, de már megvettem.
* Élőben mondta szerelő még július elején, hogy akkor cseréljük azt is. Majd mikor időpontot egyezettünk augusztus közepén, akkor kérdezte, hogy azt meg miért vettem... Nem a világ vége, 26€ a gyári.
-
K Norbi
addikt
válasz macilaci78 #277745 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest