Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#228143) tepenzed


tepenzed
őstag

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni autó eladás kapcsán, vettem egy újat és túladnék a mostanin, de kicsit bizonytalan vagyok.

Egy 2003-as 1.6 benzines Ford Focus sedanról van szó, 126000 km van benne, apám volt az első tulaja.
Tavaly volt egy kicsúszásom vele, első lökhárító teljes csere (a lámpák már nem sérültek, motortér sem), illetve vezető oldali ajtó csere, hátsó ajtó rendberakás. Újrafényezték, úgyhogy most egy hátsó nagyobb karcos részt leszámítva csillog. Persze nem olyan mint előtte, a menetszelet sokkal jobb hallom autópályán gondolom az új ajtó miatt, az elektromos ablak is néha hangoskodik. De ezeket leszámítva megy az autó szépen, nem járogattam vele szervízbe. Akksi csere is most volt, téli gumiból magas minőségűt vettem rá novemberben, plusz nyári van hozzá 4 éves.

A probléma az, hogy műszaki lejárt, a szélvédőm meg berepedt, úgyhogy az egész ügytől elment a kedvem. Azt mondták az autó vásárlásnál, hogy 300 ezer forintért beszámítják így, gondoltam jól van akkor le van a gond, vigyék. De aztán meg sem nézték, mert szerintük nem tudják jó áron eladni.
Kicsit utána olvastam az autó eladási folyamatnak és még inkább megriadtam. Írjak rá az adásvételire minden hibát, de amiről nem tudok esetleg, arra majd jöhet vissza reklamálni a vevő, hogy csináltassam meg, mert bekamuztam. Hát ez az ami nagyon nem hiányzik, ennyit nem ér az egész autó. Próbáltam így meghirdetni, de csak olyan emberek jelentkeztek az első órában, akivel találkozni sem mernék, úgyhogy gyorsan le is vettem.
Szerintetek mi a fenét csináljak? Csináltassam meg a szélvédőt, műszakiztassam le és reméljem, hogy másba nem kötnek bele a műszakin? Nem akarok már nagyon pénzt áldozni az autóra. Vagy valami ajánlott autó telep, ahol így is megnéznék és át is vennék?

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.