Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#208862) 4ron


4ron
senior tag

Ti mit tennétek az alábbi esetben? 250€ (~85.000 HUF) ki lett fizetve javításra, de az autó gyakorlatilag rosszabb, mint volt: szüleim 2001-es Fiat Punto 1.9D kocsija már vacakolt egy ideje, gyakran rángatott be menet közben, aztán már elkezdte azt is produkállni, hogy leállt és csak pár perc múlva indult újra. Végül már úgy sem.

Elvitték szerelőhöz, aki mondta, hogy majd ő megjavítja, sejti mi a gond, így hát kicserélte a Lucas adagolót meg a vezérlőt, üzemanyagszűrőt és még a tankot is kitisztította (amit előtte faterom is) meg ki tudja még mit. Ennek több hete, azóta számtalanszor állt le anyukám alatt a kocsi valahova menet, ahonnan mindig trélerrel hozta haza a szerelő. Már lassan 1 hete ott van nála az autó, mert azt mondta, hogy meg fogja javítani, de nincs túl nagy bizodalmam benne.

Személy szerint én elengedném ezt a szerelőt és visszakérném a pénz egy részét. De tekintettel arra, hogy diagnosztikai munkát is végzett, nyilván a teljes összeget nem lehet. Ti mit javasoltok? Nagyon bosszantó helyzet ez, mert egy kis faluról van szó, ahol mindenki ismer mindenkit, de azért a lópikulának is van vége.

⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.