Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#192835) MC Pite


MC Pite
veterán

Tankolás: 208al 4,50l benzin/100km.

Off: Csak az én köznyugalmamat zavarja egyre jobban, hogy gépfegyveres katonák kóricálnak mindenfelé (a rendőrökkel)? :F Igazoltatás, helyszínelés, sorból kiszedés, vagy csak boltba séta... Kicsit zavar, minek a nagy fegyvert fogdosni mindehhez. :U

Szedán/merevség: Azért ez is egy tól-ig tartományban jó (lásd toronymerevítős autók). Kell egy normális merevség, de betonmerev sem előny.
A fent említett 3 autónál amit többet vezettem, khm... Csendesebb? Hát, Focus egy kicsit, a kombitól, hatckbactől nem tűnt fel.
Jobb vezethetőség? Focusból a sedánt volt a legrosszabb (pár tízezret veléjük tekertem) vezetni, anak ment el leghamarabb a fara az ívről. Az elegáns bugyikék lemezfelnis Corolla szedán? :DDD Hangos volt így is(Aurisunk nem volt, csak Verso, D4D, az mindent elnyomott,de sokkal jobb volt vezetni), nem nagyon ragaszkodott az úthoz. Hátul extrém szűk volt fejtérben - a Fiestában tudtunk hárman (két kolléganő közél)hátul ülni, abban nem. Imádtam ha csak azzal tudtam cuccokért kiugrani a városba, telikézzel odaoldalazhattam az autóhoz, lehajolhattam a küszöbhöz hogy kinyissam elegánsan a csomagtarót. Azok se családinak, se elegánsnak, se sportosnak nem voltak mondhatóak (egyedül a Civic volt normális, sztem kicsit puhább volt a hb-nél). De egy kamu sedán oktáv tud mondjuk jól is kinézni, az tény.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.