Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107658) B-L-A-C-K


B-L-A-C-K
titán

Na akkor kicsit bővebben írnék kicsit a kocsiról amit ma vettem (BMW 318ci (M43) 2000-es évjárat):

Előre ugye lecsekkoltattam, úgy mentem már oda hogy tudtam róla mindent, még annyi kiderült hogy Apósom szomszédja hozta be (pár éve hoz be kocsikat, egy "sz@r" Nissan GT-Re van a srácnak... :) ), rákérdeztem mi van ezzel a kocsival, és mondta ezt vegyem meg, mert ez tényleg olyan amilyen. Mondta tényleg nem látott se havat, se esőt, és úgy hozta be hogy végig BMW-be hordák szervizelésre (meg van a vezetett szervizkönyve is), és ez tényleg nem rohad sehol sem ami állítólag ritka, és törve festve se volt még. Itthon meg egy olyan vette meg aki imádja a kocsijait. Ez a srác leszervizeltetett szépen, gumikat vett rá, új Exide aksit, ment vele 4 ezer km-t, és úgy gondolta neki ML merci kell így meghirdette. Mondta kereskedésbe azért nem adja be mert nem hagyja a napon állni...:) Amúgy aki behozatta mondta 1.2-be adta oda neki, ő meg ugye utána még gumikat, aksit vett rá, full szerviz, átíratás, biztosítás, nekem meg 1-be ide adta, nem is értem, szerintem ha most normálisan lefotóznám, bőven haszonnal eladhatnám itt fent.

Ugye páran azt mondtátok városba nagyon kevés lesz ez, nem tudom milyen rendezvényen hallottátok ezt, de nekem bőven elég, persze nem driftelni fogok vele a Vácin, meg gyorsulni, de mászkálni bőven elég.

~300km-t mentem vele ma, mert vidékről hoztam, az órája semmit se csal 130-150nel jöttem, és a Waze is pont annyit mutatott mindig mint az órája (ez fura volt). Végig klímával, ilyen tempóval 7.2-t evett.

Összességében nagyon tetszik, úgymond egy kis összegért eddig nem bántam meg hogy ilyet vettem egy D Corsa helyett, ha meg rá kell költeni esetleg majd 2-300 ezret nem fogom rá sajnálni, tényleg nagyon egyben van ahhoz képest hogy 18 éves kocsiról beszélünk.

Sain-t kollégával kicsit megtakarítottuk (vagyis inkább Ő dolgozott én csak néztem :P ). Talán egy kárpittisztítás ráfér majd, de a belseje is szép állapotban van. Itt egy pár kép még róla:

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.