Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102498) Declare válasza Land (#102492) üzenetére


Declare
őstag

Hat ha a mazda 3 a legszebb szamodra, akkor azt kellene megvenni ;) A G165, 165 loval azert kellemes. Nem fog olyat ugrani mint egy turbos, de egy kicsit több kapcsolgatassal jo az :K Raadasul elegge megbizhatonak tünik, kevesebb hibalehetöseggel, mint a turbosok.

Ismerösömek most ujjonan vettek egy mazda 3 at...pedig racionalis emberek, de arra jutottak, hogy minimal kockazat + gondtalansag + hosszu tavra tervezes eseten jol jarnak igy, mert jol tartjak ezek a szivo mazdak az arukat. Kerdes, h 10 ev tavlataban hogy lehet kalkulalni itt a hybrid korszak küszöben egy benzinessel is akár, de logikusnak talaltam az ervelesüket en is.

(#102497) Land Golfhoz annyit, hogy azert is lehet szerintem draga (alapbol, mert egy golf mindig is relative draga volt/van/lesz :D ), mert azert eleg jol ranött a Passat fejére. Szoval elegge komoly auto lett. Inkabb egy kis passat, mint egy auto a passat alatt es a polo felett. Komolyabb extralistaval, komolyabb elektronikaval, mint egy mazda, de en az anyaghasznalat eseten is megkockaztatom, hogy jobb. Persze ettöl meg a mazda is tetszik es jo is....de azert szvsz egy golf picit feljebb van ugy összessegeben, mint egy mazda 3

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.