Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
21654 - 21601
21654 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-02-21 07:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Van egy újabb Fanatical bundle, én már összegyűjtöttem 3 játékot, de ha valaki csatlakozna, mindenki olcsóbban vásárol.
Ezeket vittem:
Ten Dates
The Isle Tide Hotel
Rustler -
gyimger
őstag
-
vidaila
senior tag
-
TheNewDawn
addikt
Khm látom lemaradttam Trailoutot neztem én is
De lehet jobb is igy, sok lenne már a gyujtogetés a havo choice mellé abbol kb 4 is érdekel 
-
FunPro
őstag
-
gyimger
őstag
Fanatical Platinum Collection bundléból egy Trail Outot vinnék, ha valaki csatlakozna.
-
VoltanIgor
aktív tag
Humble Choice 2026 június
Erős lett ez a hónap!OCTOPATH TRAVELER II
The Riftbreaker
Life is Strange: Double Exposure
INDIKA
Citizen Sleeper 2: Starward Vector
Construction Simulator
Hell Clock
OverlootingRiftbreaker is murva jó!
-
EmptyParadox
senior tag
-
maross
nagyúr
The Riftbreaker
INDIKA
Construction Simulator
Hell Clock
OverlootingJo lett

Vettem par overlootingot pluszba, aki szereti a roguelike autobattler stilust, probalja ki
9
*
5YTDM-LHV4T-NID*B
*05GE-F0W02-YPMME
*DPQH-K24XP-0L2QL
*+1ZRGV-LWW2Q-GN8GK
6*-1PM8-9MQW2-QETQW -
TBT
addikt
The Riftbreaker
INDIKA
Construction Simulator
Hell Clock
Overlooting -
Anonymusxx
senior tag
Khm, azt hiszem 6 hónap után az első choice amit megveszek

Egész jó lett, mondjuk kár hogy az OCTOPATH TRAVELER 1 még soha nem volt bundleban, és elég drága akciósan is
-
TheNewDawn
addikt
Khm, azt hiszem 6 hónap után az első choice amit megveszek

-
Zolás
addikt
Ha valakinek nem kell, egy Mini Settlersre vevő lennék, értelmes áron.
Már tárgytalan... -
Anonymusxx
senior tag
Amúgy nem értem hogy miért nem veszitek meg a csomagot, és adjátok el a group buyson ami nem kell, szerintem a Crysis 3-ra , és a Shin Megami Tensei V-ra mindig lenne vevő...
-
Spet
addikt
Na véletlenül bent maradt a hb szóval van Diabló 4 kulcs akit érdekel.
-
conexke
aktív tag
vegyetek meg még még lehet a hb-n es minden meg van oldva

5000 lesz xd -
kigyi_23
addikt
-
T0rnad0
addikt
Hardveraprón van most fent egy Diablo IV.
-
echterion
nagyúr
-
kigyi_23
addikt
Aki szeretné skipelni humble choicet még most tegye ma
én szóltam 
Akinek nem sikerülne attól a Diablo IV-et átvenném

-
TheNewDawn
addikt
Aki szeretné skipelni humble choicet még most tegye ma
én szóltam 
-
TheNewDawn
addikt
Valoszunuleg kaptál többször , csak mar nem kuldenek róla emailt hanem csak hozzádvágják az oldalon rejtett módon....
-
kigyi_23
addikt
Ezek szerint az én pénzem büdösebb.
Kupont én csak akkor kaptam, ha fel voltam iratkozva és hónap közben lemondtam. Amióta nincs előfizetésem azóta kupont sem kaptam.
-
echterion
nagyúr
-
kigyi_23
addikt
-
echterion
nagyúr
Ha esetleg van valakinél egy elfekvő Diablo 4 kulcs, engem érdekelne. Miatta nem akarom az egész pakkot megvenni.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt most mire írtad? Nagyon érdekelne, hogy mit olvastál ki a "." kommentemből...
-
ForRedGlory
félisten
Csinálj rá hirdetést az aprón...
.
-
grizlisandor
veterán
Diablo IV-ért egy komplett Choice valakineki?

Még egy kódot sem használtam fel, totál elfelejtettem ezeket.

Csinálj rá hirdetést az aprón...
-
ForRedGlory
félisten
Diablo IV-ért egy komplett Choice valakineki?

Még egy kódot sem használtam fel, totál elfelejtettem ezeket.

-
maross
nagyúr
egy core keeperje nem maradt esetleg valakinek elfekvoben?
-
bigyo108
aktív tag
Kódok és minden egyéb kikuldve mindenkinek
Holnap EPIC Mega Sale
Ám legyen 👍👍Nagy jövő áll előttünk, úgy érzem.

-
TheNewDawn
addikt
Kódok és minden egyéb kikuldve mindenkinek
Holnap EPIC Mega Sale
-
TheNewDawn
addikt
Ahogy látom pont meg van a 10, így nekem akkor továbbra is kell a 4 játék, amit felsoroltam. Így akkor mindenkinek kicsit olcsóbb lesz.
szuper, holnap kuldom neked és masnak is ahogy igértem
-
juliabrilke
veterán
Nos akkor ladies and gents ha jól értettem vala :
D_r_u
Children of Morta
juliabrilke
Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons
Pip My Dice
Creatures of Ava
Copycat
bigyo108
Sniper Elite 4
Sniper Ghost Warrior Contracts
Me:
Sovereign Syndicate
Intravenous
Dark Envoy
Mindig azt vettem előre aki elsőnek irta a dolgot
Ha ez igy stimmel akkor csinalok egy rendelést és kuldom ki mindenkinek privátba a kódokat és a paypal emailt
Sokat szerencsére nem kell számolgatni, mindegyik game kerek 1 euró. Most már szerintem nem sietünk sehová, holnapot még megvárhatjuk ha rendben, hogy mindenki nyomjon egy OK t itt vagy privátban please
Ahogy látom pont meg van a 10, így nekem akkor továbbra is kell a 4 játék, amit felsoroltam. Így akkor mindenkinek kicsit olcsóbb lesz.
-
D_r_u
tag
D_r_u
Children of Morta
juliabrilke
Pip My Dice
Creatures of Ava
Copycat
bigyo108
Sniper Elite 4
Me:
Sovereign Syndicate
Intravenous
Dark Envoy
Ha ez igy stimmel akkor csinalok egy rendelést és kuldom ki mindenkinek privátba a kódokat és a paypal emailt
Sokat szerencsére nem kell számolgatni, mindegyik game kerek 1 euró. Most már szerintem nem sietünk sehová, holnapot még megvárhatjuk ha rendben, hogy mindenki nyomjon egy OK t itt vagy privátban please
Részemről továbbra is ok. Kösz a szervezést.
-
bigyo108
aktív tag
D_r_u
Children of Morta
juliabrilke
Pip My Dice
Creatures of Ava
Copycat
bigyo108
Sniper Elite 4
Me:
Sovereign Syndicate
Intravenous
Dark Envoy
OK
-
TheNewDawn
addikt
D_r_u
Children of Morta
juliabrilke
Pip My Dice
Creatures of Ava
Copycat
bigyo108
Sniper Elite 4
Me:
Sovereign Syndicate
Intravenous
Dark Envoy
-
bigyo108
aktív tag
Khm ha jol latom eddig lenne egy Children of Morta, egy Sniper Elite 4 ill contracts egy Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons ill Pip My Dice ez 5 már meg is van ....Még baromi jok is vagyunk mert zéró ütközés, engem ugyanis a Sovereign Syndicate és az Intreventus ami tuti érdekel, a Dark Envoy meg good to have a hörcsögnek
Szóval ez 7 vagy 8 game a minimum meg 5. Csak ugye 5 VAGY 10 gamet kell venni szóval jah
Holnapig kisakkozzuk mi legyen, ha valakinek valami ötlete van szóljön, illetve ha lenne még 2 game ami kell valakinek akkor venném a 10 es packot 
ha kell akkor nekem jöhet még: : Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons
-
TheNewDawn
addikt
Ha már csak kettő kell (és csak akkor), nekem még hozzáadhatod az alábbi játékokat:
Creatures of Ava
CopycatHm oké, ma meló után akkor irok szerintem mindenkinek hogy ok-e még a balhé

-
juliabrilke
veterán
Holnap estig várok még szerintem ha más nem akkor matad z 5 games megoldás

Ha már csak kettő kell (és csak akkor), nekem még hozzáadhatod az alábbi játékokat:
Creatures of Ava
Copycat -
kigyi_23
addikt
Ha valakinek lenne egy Diablo IV akkor arra vevő lennék.
-
TheNewDawn
addikt
-
De4d
őstag
-
TheNewDawn
addikt
Hm mi legyen a bundleel végül is akkor ?

-
gyimger
őstag
-
grizlisandor
veterán
Srácok ez a Bundle topik, amiben meg lehet osztani a kimaradt kulcsaitok hardveraprós linkjeit, nem a játékot, bojlert keresek!
-
Dapro
senior tag
hunt showdown bundle volt nem olyan régen ami sok dlc tartalmazott, abból keresek ha valakinek van valami pm. köszi
-
KaiotEch
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
-
Louro
őstag
Diablo 4-et keresek 6 euro környékén.
GB-n 3,5-4 körül mozog.
-
ForRedGlory
félisten
Diablo 4-et keresek 6 euro környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
-
21654 - 21601
21654 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Z Flip 7 256 Gb / Bontatlan - 2 év gari
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 workstation i7-11850H/32GB RAM/1TB SSD/RTX A2000
- ÚJ! Átlátszó Merevlemez ház SSD/HDD SATA 2,5" USB 3.0
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5k
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Prémium üzleti ultrabook i7-1270P/32GBRAM/1TBSSD/2.8K OLED
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
De lehet jobb is igy, sok lenne már a gyujtogetés a havo choice mellé abbol kb 4 is érdekel 

5000 lesz xd