- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #1268 üzenetére
Nem tudom, mi az a pozitív/negatív végkifejlet, nem tűnt negatívnak a vége. Az ártatlanok gyilkolásáért kaptam egy dádát, mert bugolt a statisztika, de ezen felül passz.
-
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #1266 üzenetére
Fenét, az első kör az élvezeté, tudtam, hogy ebben több kör van, most próbálom gyűjteni a többit. Azóta hozzá jött még pár, de felénél se tartok.
-
gyimger
őstag
Új achikat kapott a játék, valószínűleg a tavaszi DLC-re készülnek.
-
Na eddig hardcore mód:
Jaunt sokadjára lett jó, nagyrészt bugos még mindíg de legalább most sikerült.
Van egy gamebreaking bug a mentéseknél Modlist Cleaner (0kb save crash fix) ami javítható.Kaja továbbra sem probléma, bátran ajánlom a kajás negatívokat mivel bőven kezelhetőek. Eszem amit találok és bőven van mit találni.
Az üthető arc (punchable face) annyit tesz eddig hogy az ellenfelek agresszívebbek azaz nem nagyon menekültek el. Igazából ez sem vészes de nehezítésnek jó.
Aktív térkép hiánya sokat ad a játékhoz, messze jobban megfigyelem a pályát és sokkal jobb így játszani, egyedül az erdőkben van gond. pl:Kunoknál low ivászat skillel sokadik mentés betöltésre találtam vissza a táborukhoz egy nagy homály volt ugye a kép és bár volt ösvény de ha arról valamiért letértem akkor igen nagy eséllyel el is tévedtem, persze mentem a partig vissza ahol is sikerült többször egy szikláról leesni. Egyébként talán a játék legszórakoztatóbb questje volt a kunos.
Harc furcsa mivel mintha nem lenne nehezebb. Azaz pl Hansot könnyedén győztem le az elején.
Lopás felemás, bár kimondottan nem lopok de simán adom veszem a lopott cuccokat, senki nem szól érte. pl: Hermit questnélHermitet ki kellett nyírnom a többi keresztes segítségével, egyszerűen túl gyenge voltam ahhoz hogy a kereszteseket gyilkoljam le, aztán eléggé vicces hogy simán előttük szedtem le a hermit cuccait és az előzőleg sebesült társuk mindenét. Persze nem sok mindent tudtam használni belőlük és eladtam őket.
Fullos banditák ellen továbbra sem álltam le harcolni, de gondolom lopakodást sem javították így full általam javított páncélba fogok lopakodni de nem ez az elsődleges hanem a hős kétkezes kardos fullpáncél lovag aki nem lop senkitől...legalábbis élőtől nem. -
pruzsi
őstag
kedvenc új bugom
-
Jaunt most elindult de máshol állt be. El kell fognom a menekülőt az elsőnek nem volt hajlandó beszélni velem csak állt aztán betöltöttem régebbi mentés most már nincs ott, betöltöttem egy másik régebbit és most gules van ott helyette....Az is látom hogy amikor kinyírunk mindenkit a camp-nél akkor egy plusz hullát teleportál oda, szerintem a másik hired hand lehet.
Most addig töltögetek régebbit amig nem találom meg azt a pontot amikor jó lesz.
Asszem megvan, aludtam és odateleportált mellém és a többiek meg levágták,
aztán failed majd crashelt a játék... Háát kezem előről az egész Jaunt questet. -
válasz
MasterDeeJay #1260 üzenetére
Pár bug azért van. Crime stat item stolen az vonatkozik az elrejtett cuccokra de furcsa módon nem mindenre egyformán. Mindegy én nem lopok a saját értékrendem szerint de nem is érdekel mit vesz lopásnak. Sirrablás oké ha lopás, de azt pont nem csinálom csak ha valami quest nem írja de simán felszedem a legyilkoltak cuccait akkor is ha áldozat volt.
Pár apró grafikai bug és pálya tervezési, lebegő fák stb igazából semmi komoly.
Statnál a reputation is működik végre. -
Elkezdtem a HC-t. Már nem bugos a stat.
Negatívoknak: éhesség, válogatós és az üthető arcot választottam bár utóbbitól tartok eléggé hogy felérősíti nagyon az ellenfeleket. Az éhség kezelhető, a válogatós bár nehezíti de annyira szerintem nem lesz gond, így is túl sok kaja van a pályán. -
Megérkezett a hardcore mód. Utólag bánom, hogy nem így kezdtem el a játékot. Sokkal immerzívebb az egész játék tőle.
5 negatív perket választottam ki, amik a lopakodást/tolvajlást jelentősen nehezítik (hangosabb lépkedés, kosz, kopó cipő), kikapcsoltam. Viszont a 20%-al kevesebb TP gyűjtést is bekapcsoltam, ami azért nehezíti tovább a dolgokat majd. Ami nagyon fun még szerintem, az az alvajárás hardcore módba, azt se hagyhattam ki
Így nem lesz meg az utolsó achi, ami miatt az összes negatív perket aktiválni kellett volna, de majd máskor
Most elsődleges a lopakodás.
-
válasz
xandrush0831 #1254 üzenetére
Sok önjelölt megmondóember van, akinek nincs meg a vasa alá, és ömlik a hülyeség a szájakból.
Stalker 2 után ez egy technikai csoda volt. Köszönjük az AAA élményt a cseheknek. -
-
gyimger
őstag
15-e kedden jön a
-
xandrush0831
aktív tag
Az új Planet Taxi-ban arról volt szó, hogy nem néz ki jól ez a játék, látszik hogy nem AAA. Mondjuk nem Phelan mondta, hanem a másik vendég akit eddig nem ismertem. Izé, nekem rossz a szemem?
Általában látom ha valamivel baj van, meg fanatikus sem vagyok (12 órám van benne), hogy azt lássam amit látni akartam. Én sokszor megállok körbenézni, mivel szerintem rohadt gyönyörű.A felhőket emelte ki például. Az valóban kicsit elüt minden mástól, de szerintem ennyi baj van vele. Meg a nagyon távoli dolgok homályosítása kicsit fura, de ennyi.
Ráküldtem néhány nvidia filtert is, hát nem tudom, én beszartam.
Aztán lehet csak vadon-fétisem van, mert az RDR2 környezete óta nem tetszett ennyire egy játék környezete. -
Phobion
őstag
KCD2, ~130 óra, gyönyörű kaland volt!
-
ToMy_
tag
válasz
xandrush0831 #1249 üzenetére
Az iránytű sokat segít, mutatja azt is, hogy hozzád képest feljebb, azonos szinten vagy lejjebb van a cél. Emeletes házakban hasznos.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
WATERDACA #1248 üzenetére
Hat ez meg annyira nem is volt tomott, 2-3 ket szintes haz volt csak egymas mellett, az emberunk valamelyikben volt valahol. Igazabol nem is az ido miatt dobta el szerintem, hanem hozzaszoltam egy emberhez akinek nem volt koze a questhez, es eldobta.
Korulnezek majd, hatha van valami mod ennek a megkonnyitesere. Inkabb "csalok", mert egy main story szalat dobott el... -
válasz
xandrush0831 #1247 üzenetére
Kuttenbergben lehet ebből némi probléma néha, de egyébként szerintem elég jól használható a térkép. Vannak olyan NPC-k amik ráadásul folyamatosan mozognak, ami tovább nehezíti a dolgokat.
-
xandrush0831
aktív tag
Valoszinuleg en vagyok bena, de hogy lehet normalisan tajekozodni? A terkepet nem lehet elegge bezoomolni, es a tomottebb reszeknel sokszor alig talalom meg a dolgokat. Ez meg annyira nem is gaz, de most eldobott egy kuldetest mert nem tudtam idoben beszelni azzal akivel kellett volna, es ugy vette a kuldetes adoja hogy nem segitettem.
-
Lesz egy olyan hardcore achi, hogy az összes negatív perkkel kell kijátszani a játékot. Az nagyon kemény
Valaki bevállalja majd? Én gondolkodom rajta -
nubreed
veterán
Szóval szombaton befejeztem a KCD2-t. Nem tökéletes játék (semmi sem az, minden játéknak vannak gyengeségei) én mégis 9.5/10 pontot adok rá.
Először is, az a mennyiségű tartalom ami ebben a játékban van, egyszerűen brutális. Alsó hangon is szerintem a Kingdom Come első részének legalább a háromszorosa. Aki nem szereti a hosszú játékokat, az bele se kezdjen. Nekem a Steam számláló szerint 186 óra lett a vége, de ez ugye mindig bruttó játék idő (tehát benne van a menüben állás, a ki alt+tabozás az asztalra, mikor játék közben mást is csinálsz és úgy felejted, a mentés/töltés, stb.) A netto az szerintem 140 óra környéke lehet, tehát a játék saját számlálója szerint.
A fő sztori nagyon jól felépített, nem lehet abba hagyni, végig izgalmas és feszült marad és vannak benne nem várt fordulatok is. Történet mesélés szempontjából simán van annyira jó mint a Witcher 3 szvsz. Minden karakter emlékezetes, tényleg mindegyik igazi egyéniség, valódi érzelmeket vált ki az emberből a velük való interakció. Már pedig karakterből is rengeteg van, akikkel a játék során valamilyen interakcióba keveredünk.
Rengeteg a cut scene a játékban, na most ezt valaki vagy szereti vagy nem, de ennek a játéknak nagyon jól áll ez. És az első részhez képest is, valami hihetetlen minőségi ugráson mentek át ezek a cur scene -ek. Azt tudtuk, hogy a Warhorse -nak sokkal több pénze lesz a 2. rész elkészítésére, de a pénz önmagában nem garantálja a minőségi munkát. Nagyon látszik és érződik, hogy az utolsó dologra is odafigyeltek, hogy egy igazi minőség munkát adjanak ki a kezükből a fejlesztők/készítők.
Még csak év eleje van, de gyanús, hogy ez GOTY.
-
gyimger
őstag
Akinek előrendelésből nem lenne meg, Steamen elérhetővé vált a Lion's Crest küldetés és felszerelés.
[link] -
Aktívak a hardcore achik Steamen. Holnap update?
-
H3XHUN
tag
Szerintem ez a legunalmasabb játék amivel valaha játszottam... (A vége felé, legalább is remélem már közel a vége mert nem bírom tovább) Rettenetesen ellaposodik az egész.
Az első terület még jónak nevezhető, mert volt kihívás (mivel 0-áról kezdesz). A következő régió már dögunalom. A mellék küldetések nagyon gyengék, fetch quest hegyek. Volt egy nyomozós küldetés amitől sokat vártam, de egy vicc. Semmi gondolkodást nem igényelt, csak egyik npc-től a másikhoz kell menni, igazából a teljes dialógus skippelheted.... Az özön lopkodós küldetés... vagy egy tucat... De miért???A harc agyhalál. Gules cucca kb bőven elég, semmi szükség a legdrágább páncélokra mert a főküldetésekben az ellenfelek olyan gyengék, hogy a leggyengébb fegyverrel, rommá törve is 1 hit mind. Sőt nem is foglalkoznak a játékossal, nem lőnek rá pl. Rajta ütés, ostrom stb. Kivéve a banditák akik a játékossal skálázódnak, a végén már a legjobb páncélba vannak. A lovagi torna... vicc.
A legerősebb hosszú kardot a kezedbe nyomja a játék. Értelme sincs kovácsolni. -
Másnál is elveszett a Radzig kard a játék után? Cutscenebe visszaadta, így is van helyén, de nincs már nálam...
Elvileg bug?
-
ripla
addikt
válasz
gyimger #1234 üzenetére
Köszi.
#1235Mika1227
Ismerős. Nekem az volt az a pont, amikor fel akartam adni. Úgyhogy azt csináltam, hogy visszatöltöttem a legközelebbi mentést, amivel buktam vagy 6 órányi játékot, de cserébe Henryt elkezdtem fejleszteni. Strength, Stamina, Vitality, kardvívás. Addig nem is mentem el Kuttenbergből, amíg az értékek nem voltak maxolva, vagy legalább annak a közelébe nem értek. Ez valós időben (nekem) olyan 1 hétig tartott kb., utána futottam neki megint annak a küldetésláncnak, ami így pikkpakk meglett.
Amúgy ha csak egyedül maradsz állva, az amiatt is lehet, mert a többieket leverik. Hagyni kell a fenébe azt a puskát, lassú is, a kezelése is nehézkes, kardot elő aztán adj nekik. -
Mika1227
őstag
Amikor Dry Devil-t ki kell szabadítani azt, hogy kell csinálni. Egyszerűen nem tudok mit csinálni legyőzik az embereim aztán az összes ellenfél rám jön!
-
ripla
addikt
Na, most vittem végig. Egy igazi élmény volt, nagybetűs RPG. Áradozni nem fogok róla, leírtatok már mindent.
Február 6-án kezdtem el vele játszani, azóta gyakorlatilag csak ez ment, semmi más. 130,8 óra lett a vége. Most viszont pihentetni fogom, azért ez a több mint 1,5 hónap eléggé tömény volt így. -
Megtaláltam a legjobb easter egget szerintem:
Kuttenberg régióban van egy házikó, benne egy halott fiatal lánnyal, egy harapott almával, 7 kisággyal, 7 tányérral az asztalon… Ez a Hófehérke… De jó! -
Ferke[HUN]
tag
válasz
gyimger #1227 üzenetére
Egyáltalán nem az, nagyon finoman lehet irányítgatni. Én kb. 8 éve kontrollerrel tolok mindent, nagyon kényelmes, kanapé + nagy tv + pc + kontroller. (Mondjuk a lövölde nem az én világom, de kardozós, nyilazós játékokban szerintem roppant kényelmes. Bár CP2077, meg a RDR2 is lement vele, igaz célzás rásegítéssel, de élvezetes volt.)
-
ripla
addikt
válasz
gyimger #1227 üzenetére
Én PS5 kontrollerrel játszom PC-n, a haptikus visszajelzés rengeteget ad az élményhez, ahogy belülről simogatja, karcolgatja, ütögeti, masszírozza, kopogtatja a kontrollert, meg íjazásnál is ahogy feszíti a ravaszt, és mostmár mindegyik PC játék kezeli amelyik PS-en is kezelné. Viszont a zárfeltörést én is egérrel szoktam.
Viszont ha lehet, akkor elég sok játéknál próbálom kerülni a bill és egér kombót, főleg TPS, FPS, oldalnézetes játékoknál, mert kontrollerrel egyszerűen kényelmesebb és egyszerűbb. -
Hokunda
senior tag
-
sheep
addikt
válasz
Hokunda #1222 üzenetére
A második rész az első közvetlen folytatása. De vigyázz mert a 2. után lehet hogy csalódás lesz, sok időt bele kell rakni az elején a karakter tápolásba, kicsit bonyolultabb és nehezebb a harcrendszer is. Nekem nagy kedvencem, többször végigvittem, van hozzá magyaritás is (nem gépi). Meg persze egy rakat hasznos mod.
-
Hokunda
senior tag
A steam libraryt böngészve felfedeztem, hogy valamikor megvettem az első részt a dlckkel együtt, a második kedvező kritikái után úgy gondoltam belevágnèk. Kapcsolódik a 2 rész sztorija vagy teljesen független?
-
ripla
addikt
Ja, és a Vitality továbbra is bugos. 28-on áll 30 helyett, aztán tegnap adott rá pontot, amit nem tudok hova tenni mert még a patch előtt meg lett tanulva minden ami ide tartozik...
-
ripla
addikt
Amúgy nekem a kémények füstje meg néha a szökőkút vize még mindig ki van merevedve az időben.
-
válasz
gyimger #1218 üzenetére
Igen, nagyon hatásos volt.
Amikor a borokat öntögettem ki a tanácsosoknak, folyamatosan azon gondolkodtam, ha meg fog jelenni, mekkora epic lesz. Nem csalódtam. És valahogy pont így képzeltem el őt, csillagos ötös a megvalósítása. Egyébként még annyi, hogy nagyon hasonlít nekem Théoden királyra a Gyűrűk Urából -
Aki véget ért a játékkal:
Zsigmondnak szerintem a legepicebb és legjobb dialógusokat adták a játékban. Amikor elhatározza hogy visszatér Magyarországra, az a jelenet annyira jól meg lett csinálva, hogy Youtube-on visszanéztem vagy ötször. Oscar díjas videojáték szereplés.
-
gyimger
őstag
válasz
WATERDACA #1213 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy "feloldja"-e vagy csak szürkén jelzi, hogy van ott valami (mint a tippelt helyeket) és akkor aktiválódik, amikor odaérsz. Most a második játékmenet során sokkal több helyet fedeztem fel, mint elsőre, nagyon észben sem fogom tudni tartani, hol jártam már.
-
Azt tudja valaki, hogy az a perk, ami minden részletet és helyet felold a térképeken, a kincses ládákat is mutatja-e végül?
Olyan helyeket adott be, ahol még soha nem voltam, szerelmi fészek jó loottal stb...
-
ripla
addikt
Akinek megvolt a Cutpurse gear, az nézze meg, mert át lett nevezve. Nekem pl. ami eddig a Cutpurse chest volt, abból Warhorse pourpoint lett. A Cutpurse chest meg nekem bent volt a ládában.
Ez az új Cutpurse gear, amivel egyből jók a lopakodás értékei:
-
-
Viper26
nagyúr
Hol lehet bekapcsolni, hogy beszélgetésnél mutassa melyik opció easy, medium stb?
-
ripla
addikt
válasz
WATERDACA #1199 üzenetére
Na, nem akarom elkiabálni, de jónak tűnik. Legalábbis a teljesítménnyel most már nincs gond, városon kívül is tartja a 60 fps-t, ahogy eddig.
Viszont a régi helyemre továbbra sem tudok bemenni, nincs "Open" opció az ajtón, a kocsmárostól meg csak azt tudom megkérdezni hogy hol a szoba. Szóval bementem a város közepére és kivettem ott egy másik szobát.
A grafikai bugokat még nem néztem, egyedül a szökőkút meg a kéményfüst amit láttam, azok jók. Remélem így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest