- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
mgTerminator #1549 üzenetére
Nálam semmi. Se óra se teló. Ultra
-
TODI1111
veterán
válasz
mgTerminator #1549 üzenetére
Nálam továbbra sincs semmi az ultrán.
-
mgTerminator
veterán
Nálam frissült a health és be is állítottam a Noét, akit érdekel nézzen rá!
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Watch Ultra órám nem jelzi a hivasokat, de csak azokat! Be van pipálva az értesítéseknél! Mi lehet a gond?
-
thebiker
tag
Van már valami módszer (pl: sideload), hogy a Gemini-t fel lehessen tenni a 7-es sorozatra?
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. EGy W6C után most csatlakozom egy sima 40mm-es watch7el, remélem renden lesz, nektek kb mennyit bír az akku normál használat mellett?
-
ρσгτσ
addikt
Megérkezett az adapter, teljesen rendben van az árnyalat. Így jól illeszkedik színben is az órához.
Egyetlen probléma van vele, amit valamiért nem figyeltem, hogy ívelt csatlakozású szíjakat nem lehet hozzá használni, mivel teljesen egyenes az a rész. De nem akkora tragédia, abból is van itthon választék.
"Buckle" alatt a D csatra gondolsz? Van hozzá például ilyen szilikonból. Nekem ez érkezett tegnap. Van belőle pár fajta, de nincs akkora választék, mint például sima 20mm vagy 22mm szíjból.
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Lazán kapcsolódik, azért válasz.
Ha adapter, adapter (ezzel kapcsolatban érdekel, hogy hogy vált be!), de jobban érdekelne, hogy létezik-e olyan szíj az ultrához, ami olyan, mint az 5 Proé? Nagyon kényelmes, és jól állítható, és tetszik is ez a "buckle" megoldás.
Kerestem, de nem volt se Google, se AliExpress a barátom , talán valamit nem jól csináltam.Köszi!
-
$atirka
őstag
válasz
mSchumi87 #1526 üzenetére
Amúgy igen, teljesen elvették a kedvem, hogy vegyek egy jó classicot.
Még a design tetszene, de hog, hogy összement a kijelző, azt nem tudom lenyelni. Nyilván nehéz lenne eladni az ultrát, ha ugyanakkora lenne a classic. Más okot nem látok, hogy ezt meglépték, újra w4c méretű lett 😑 -
Hauptmann
veterán
válasz
mgTerminator #1525 üzenetére
Le lehet rólam szakadni. Az, hogy te állandón bekapcsolva hagyod az NFC-t, a te problémád.
-
mSchumi87
senior tag
Hihetetlen ezek az elso bemutatok, a hulyeséget mutatják be amit senki se erdekel, tekergetik ott a menut meg hasonlo baromságok, inkáb a méretbeli kulombséget, a szineket osszehasonlitani kéne, ami szerint választ az ember, nem találni egy rendes videot youtuben ahol a sima 8-ast szineket meg méreteket osszehasonlitja valaki.
-
viewdetails
addikt
válasz
polonic #1522 üzenetére
Ennyire érdekelt kb. a magyar Samsung branch office a forgalmazásban meg a márkahűségben. Az EMEA eredmények mögé majd elbújnak, ha meg valaki kiszúrja fentebb, hogy nincsenek meg a számok, hááát, nincs pénze itt az embereknek... de azért Apple jellegű ökoszisztéma, meg fizetős Health/AI, az jól jönne nekik.
-
polonic
félisten
válasz
viewdetails #1521 üzenetére
Lehet itt várni ilyet. Csak az a helyzet, hogy itt mindig egy lóbránert tolnak az orrunk alá.
-
viewdetails
addikt
válasz
polonic #1518 üzenetére
US piacon előrendelve $379 a sima 8-as, a 7-es trade-in értéke $200. Valami hasonló arányt várnék minimum nálunk is, főleg hogy kvázi bétateszter aki előrendel.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
viewdetails #1517 üzenetére
Nem csinaltal kepeket a sima 8rol hogy nez ki eloben? Nagy a kulombseg meretben a 40mm vs 44mm kozot? Koszi
-
polonic
félisten
válasz
viewdetails #1517 üzenetére
Igen. Én is néztem. Az órákra nagyon nevetséges árat ajánlanak. Azokat mindig hv-n adtam el.
-
viewdetails
addikt
Gondolkodtam az előrendelésen, de élőben annyira a Classic 8 nem fogott meg, szvsz a sima 8-asnak még valahogy jobban is áll a lünetta hiánya ezzal a párnás kialakítással. A Samsung online készülékbeszámítási ára BT 7-esre meg leginkább egy sértéssel ér fel.
-
dionaea
őstag
Lazán müködik telefon terminálként és az nem feltünö ha közelébe teszik az órának. Egyébként felesleges a vita ha biztosra megy az ember nfc mindig kikapcsolva és akkor nem lesz gond. Ha kell meg bekapcsolja a user.
-
Hauptmann
veterán
válasz
mgTerminator #1511 üzenetére
Arcból vegyél vissza, ez nem valamelyik facebook csoport. Nem tudod a körülményeket, pl. azt sem hogy nálam az NFC kizárólag a fizetés időtartamáig van bekapcsolva.
-
gretzky77
veterán
válasz
nagyj74 #1512 üzenetére
Igaz nem lehúzás volt, de nálam például előfordult, hogy tankolásnál amikor fizettem, céges mol kártyával kellett volna, de az applikáció miatt fel volt oldva a telefonom és közel került a mol terminálhoz és azzal húzta be a fizetést. Nem volt probléma csak plusz macera és 1-2 nap átfutási idő volt míg visszakaptam a pénzt a számlámra! Azóta azért jobban figyelek én is! Nem azt mondom, hogy mindennapos dolog de előfordulhat, technikailag nincs akadálya!
-
nagyj74
senior tag
válasz
mgTerminator #1511 üzenetére
Írj már légyszi konkrét példákat, megtörtént eseteket, mert ez most már nagyon érdekel. Nekem ez eddig Columbo feleségének tűnik.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Hauptmann #1508 üzenetére
Nem életszerűtlen, nem csak te élsz egyedül a világban, vannak még rajtad pár millióan a földön. És attól hogy Magyarországon nem elterjedt, külföldön vannak ilyen lehúzások.
Egyébként meg a telefont is miután feloldod fizetésre kész kb 2 percig, elég hogy feloldd hogy megnézz valamit és máris csalás áldozata lehetsz.
Szóval fejezd be a vergődést hogy miért kell appot nyitni, ha nem tetszik, ne használd, használd a bankkártyádat.
-
james008bond
őstag
válasz
bordi10 #1504 üzenetére
Hát, ha valami ocsmány, akkor ez az! Most néztem a Mobilarénás videót, hát nagyon gázul néz ki mindegyik! Ahogy a csávónak lövése nem volt, hogy a Watch 7-en a futóedző már működik, s szerinte az új órák érzékelője grammra ugyanaz, mint a 7-ben levők, úgyhogy hardveresen tudniuk kellene az új ( játék ) funkciókat, de lehet a Samsung lesz olyan kötsög, hogy nem teszi elérhetővé, de szerintem a 8-at ez se menti meg a bukástól. Olvasom, az S25 széria se fogy olyan nagyon jól.
-
Hauptmann
veterán
válasz
mgTerminator #1505 üzenetére
Ez eleve nem eshet meg, nem buszozom.
Amúgy meg ahogy a kolléga írja, teljesen életszerűtlen, egyáltalán nem feltűnő, hogy valaki egy random terminállal közelít felém.
-
nagyj74
senior tag
válasz
mgTerminator #1505 üzenetére
Ezt azért megnézném. Kicsit sem életszerűtlen.
-
bordi10
senior tag
válasz
$atirka #1503 üzenetére
1,34" lesz az.
Itt is azt írják:The Galaxy Watch 8 has 1.34-inch and 1.47-inch screen variants, while the Galaxy Watch 8 Classic has a 1.34-inch screen.
[link]Ezen a képen is jól látszik a kijelző méretbeli különbsége, ha onnan indulunk ki, hogy 1,47" az új Ultra-é is, mint a mostanié.
-
ρσгτσ
addikt
A dealabs.com (billbil-kun) összeszedett pár szivárgást, pletykát a 8 -as szériáról.
-
petresq
csendes tag
Helló!
Eddig ha elindítottam az edzést a főképernyő alján megjelent egy kis zöld ikon hozzá, pár napja eltűnt. Tudja esetleg valaki, miként tudom visszavarázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest