- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Sziasztok!
Én is Ultra tulajdonos lettem. Végre újra él az oldal, így lenne pár kérdésem azokhoz akik már régóta használjákMennyire karcálló? Érdemes rá tokot venni vagy valóban olyan strapabíró a ház, mint a reklámokban? Titánezüst színben vettem. Ennek a változatnak szerintem festett a lünetta része. Ez hajlamos a kopásra? Mekkora töltőt érdemes hozzá venni?
-
MadMancs
veterán
Apnoe valóban nincs. Valamikor biztos lesz mert van akinek működik más régiós órán. Nálunk valamiért nem akarják engedélyezni.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Végre PH
Közben Ultrára megérkezett Watch UI 8.
Működik keringés és antioxidáns mérés.
-
SkyTrancer
senior tag
Sziasztok, Watch 3 classsic órám szolgál most már elég sok éve, de eljött az idő hogy lecseréljem, így berendeltem egy előző szériás galaxy watch ultrát
Üzemidőben nem szerettem volna nagyon visszalépést, sportolok is így az edzéseket stb, szintén örömmel veszem ha informatívabban látom majd.
Elvileg szerdán kézhez veszem majd, viszont jól olvasom hogy nem támogatott a facer app ezen az órán ?
Sajnálnám, mert nagyon szép számlapokat találtam a korábbi verzióhoz, ellenben a gyári felhozatallal. Remélem itt valahogy ez meg van oldva vagy van azért választék, mert erre eléggé kényes vagyok.
Olvasom még itt hogy töltőfej stb
Én eleve pc-hez csatlakoztatnám a kábelt és úgy tölteném az órát ahogy a korábbi modellt is úgy töltöttem, az nem gond igaz ?
Töltőfejet nem használok sosem -
MadMancs
veterán
válasz
mgTerminator #1558 üzenetére
Mondjuk UK már nem EU.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
mgTerminator #1558 üzenetére
Anglia több szempontból is lehet más régió. "Sajnos" messze jobb arra a támogatás, support, mint felénk. És sajnos még az sem jelent semmit, ha azonos az app verzió.
Én több órán is így csináltam, de egyiken sem lett elérhető. Bízom benne, hogy hamarosan hozzánk is ideér.
Szerk.:
Közben megnéztem, ugyanaz a verzió nálam is. Mindkét alkalmazásnál. -
ρσгτσ
addikt
Nálam is frissült mindegyik órán, de egyiken sincs apnoe.
mgTerminator:
Te melyik régióban vagy? Mert Európában egyes helyeken már elvileg elérhető, de nem mindenhol.Vagy szintén magyar, és neked úgy elérhető?
-
MadMancs
veterán
válasz
mgTerminator #1549 üzenetére
Nálam semmi. Se óra se teló. Ultra
-
mgTerminator
veterán
Nálam frissült a health és be is állítottam a Noét, akit érdekel nézzen rá!
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. EGy W6C után most csatlakozom egy sima 40mm-es watch7el, remélem renden lesz, nektek kb mennyit bír az akku normál használat mellett?
-
ρσгτσ
addikt
Megérkezett az adapter, teljesen rendben van az árnyalat. Így jól illeszkedik színben is az órához.
Egyetlen probléma van vele, amit valamiért nem figyeltem, hogy ívelt csatlakozású szíjakat nem lehet hozzá használni, mivel teljesen egyenes az a rész. De nem akkora tragédia, abból is van itthon választék.
"Buckle" alatt a D csatra gondolsz? Van hozzá például ilyen szilikonból. Nekem ez érkezett tegnap. Van belőle pár fajta, de nincs akkora választék, mint például sima 20mm vagy 22mm szíjból.
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Lazán kapcsolódik, azért válasz.
Ha adapter, adapter (ezzel kapcsolatban érdekel, hogy hogy vált be!), de jobban érdekelne, hogy létezik-e olyan szíj az ultrához, ami olyan, mint az 5 Proé? Nagyon kényelmes, és jól állítható, és tetszik is ez a "buckle" megoldás.
Kerestem, de nem volt se Google, se AliExpress a barátom , talán valamit nem jól csináltam.Köszi!
-
$atirka
őstag
válasz
mSchumi87 #1526 üzenetére
Amúgy igen, teljesen elvették a kedvem, hogy vegyek egy jó classicot.
Még a design tetszene, de hog, hogy összement a kijelző, azt nem tudom lenyelni. Nyilván nehéz lenne eladni az ultrát, ha ugyanakkora lenne a classic. Más okot nem látok, hogy ezt meglépték, újra w4c méretű lett 😑 -
mSchumi87
senior tag
Hihetetlen ezek az elso bemutatok, a hulyeséget mutatják be amit senki se erdekel, tekergetik ott a menut meg hasonlo baromságok, inkáb a méretbeli kulombséget, a szineket osszehasonlitani kéne, ami szerint választ az ember, nem találni egy rendes videot youtuben ahol a sima 8-ast szineket meg méreteket osszehasonlitja valaki.
-
viewdetails
addikt
válasz
polonic #1522 üzenetére
Ennyire érdekelt kb. a magyar Samsung branch office a forgalmazásban meg a márkahűségben. Az EMEA eredmények mögé majd elbújnak, ha meg valaki kiszúrja fentebb, hogy nincsenek meg a számok, hááát, nincs pénze itt az embereknek... de azért Apple jellegű ökoszisztéma, meg fizetős Health/AI, az jól jönne nekik.
-
viewdetails
addikt
válasz
polonic #1518 üzenetére
US piacon előrendelve $379 a sima 8-as, a 7-es trade-in értéke $200. Valami hasonló arányt várnék minimum nálunk is, főleg hogy kvázi bétateszter aki előrendel.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
viewdetails #1517 üzenetére
Nem csinaltal kepeket a sima 8rol hogy nez ki eloben? Nagy a kulombseg meretben a 40mm vs 44mm kozot? Koszi
-
polonic
félisten
válasz
viewdetails #1517 üzenetére
Igen. Én is néztem. Az órákra nagyon nevetséges árat ajánlanak. Azokat mindig hv-n adtam el.
-
viewdetails
addikt
Gondolkodtam az előrendelésen, de élőben annyira a Classic 8 nem fogott meg, szvsz a sima 8-asnak még valahogy jobban is áll a lünetta hiánya ezzal a párnás kialakítással. A Samsung online készülékbeszámítási ára BT 7-esre meg leginkább egy sértéssel ér fel.
-
dionaea
őstag
Lazán müködik telefon terminálként és az nem feltünö ha közelébe teszik az órának. Egyébként felesleges a vita ha biztosra megy az ember nfc mindig kikapcsolva és akkor nem lesz gond. Ha kell meg bekapcsolja a user.
-
Hauptmann
veterán
válasz
mgTerminator #1511 üzenetére
Arcból vegyél vissza, ez nem valamelyik facebook csoport. Nem tudod a körülményeket, pl. azt sem hogy nálam az NFC kizárólag a fizetés időtartamáig van bekapcsolva.
-
nagyj74
senior tag
válasz
mgTerminator #1511 üzenetére
Írj már légyszi konkrét példákat, megtörtént eseteket, mert ez most már nagyon érdekel. Nekem ez eddig Columbo feleségének tűnik.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Hauptmann #1508 üzenetére
Nem életszerűtlen, nem csak te élsz egyedül a világban, vannak még rajtad pár millióan a földön. És attól hogy Magyarországon nem elterjedt, külföldön vannak ilyen lehúzások.
Egyébként meg a telefont is miután feloldod fizetésre kész kb 2 percig, elég hogy feloldd hogy megnézz valamit és máris csalás áldozata lehetsz.
Szóval fejezd be a vergődést hogy miért kell appot nyitni, ha nem tetszik, ne használd, használd a bankkártyádat.
-
james008bond
őstag
válasz
bordi10 #1504 üzenetére
Hát, ha valami ocsmány, akkor ez az! Most néztem a Mobilarénás videót, hát nagyon gázul néz ki mindegyik! Ahogy a csávónak lövése nem volt, hogy a Watch 7-en a futóedző már működik, s szerinte az új órák érzékelője grammra ugyanaz, mint a 7-ben levők, úgyhogy hardveresen tudniuk kellene az új ( játék ) funkciókat, de lehet a Samsung lesz olyan kötsög, hogy nem teszi elérhetővé, de szerintem a 8-at ez se menti meg a bukástól. Olvasom, az S25 széria se fogy olyan nagyon jól.
-
Hauptmann
veterán
válasz
mgTerminator #1505 üzenetére
Ez eleve nem eshet meg, nem buszozom.
Amúgy meg ahogy a kolléga írja, teljesen életszerűtlen, egyáltalán nem feltűnő, hogy valaki egy random terminállal közelít felém.
-
nagyj74
senior tag
válasz
mgTerminator #1505 üzenetére
Ezt azért megnézném. Kicsit sem életszerűtlen.
-
ρσгτσ
addikt
A dealabs.com (billbil-kun) összeszedett pár szivárgást, pletykát a 8 -as szériáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- gerner1
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!