- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg hogy megoldottad és kevesebb áramot fogyaszt.
#5 Krugszvele
Páramentesítő lényege hogy szárítóban nem szárítható ruhák is gyorsan megszáradnak a lakásban. És nem penészednek a falak.
Nyáron meg eső után aludni sem lehetne a magas pára + hő miatt. Így már csak a hő marad. -
Alusky
senior tag
Mamánál valami Trotec ment, 20l/nap teljesítményű, évekig nyúzta mire a kompresszora hallhatóan kezdett szorulni főleg bekapcsolásoknál morrant, aztán ha már forgott akkor működött. Végül már 10 másodpercig búgott mire el tudott indulni akkor is erőlködve ment végig, aztán mondtam neki, hogy akkor ezt most nem használod tovább. Fürdőben full csempe minden szóval legyújtani semmit se tud azért is hagytam még neki futni, de akkor már nem volt értelme tovább nyektetni.
Talán 5 évet bírt, viszont évi 300 napot ment is, szóval bőven túlhasználva.A kőműves ismerős által épített helység és a szar vízszigetelés végeredménye...
Aztán nem vettünk másikat, hanem kicseréltem a WC-ben és a fürdőben is a standard kacat szellőztető ventit bikára, meg adtam neki légutánpótlást és időzítősre lett csinálva, szóval nem kiszedjük a vizet a levegőbű, hanem ki van nyomatva a fenébe a párás levegő.
Nem olyan hatékony, de nem penészedtek vissza a falak végül is. -
enté
csendes tag
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
A szárítógép roncsolja a ruhát, a legtöbb esetben még a mosásnál is jobban.
-
Kértek egy képet a szériaszámról meg egy számlát.
Küldenek másikat ezt meg visszaszállítják. -
Tézé81
tag
TOSOT TDN10AY-K4EBA1A 2017 óta működik. Hetente cca. 24 órát megy mosás után.
-
zoo8800
veterán
Nekünk egy Arielli van, legalább 8 éves, még működik. Csak télen van használva, akkor sem minden nap.
-
MBazsee
tag
2022 december 22.-én rendeltem egy Midea MDDP-50DEN7-QA3 gépet. Télen szinte 0-24-ben megy, de nyáron is többször bekapcsoljuk. Néha ürítés után még érzékeli, hogy tele van, de akkor a tartályt kihúzom és újra betolom a helyére, illetve a bekapcsoló gombjáról lekopott a műanyag, de hiba nélkül megy azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged