Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Nyah... Ügyesen (duplán fájósan**) lerippeltem valami hihetetlen béna módon megint a 93-as szinthez közel... Már egy ideje Resurgence nélkül mehettem, mert nem volt aktív amikor átkerült standardba a kari, akkor láttam inventoryban még törlés előtt...
**PONT a rip előtt tradeltem új cuccokat, így meglett a 150 rarity meg 75+ allres sunsplinter mellett... (meg 65 chaos) közel 6K ES go...
Na viszont akkor még van pár divineom, mondom akkor vegyünk egy olcsó ULLR csimmát (ami itt nem korrumpálva 2 div minimum) Vettem egyet háromért... MOndom akkor omen of corruption go...
Ez lett... WTFFF???

Fingom sincs mennyit érhet itt hácén, de jóval gyengébb movement speeddel meg kevesebb reservationnel is 35 div...

-
_ocsisajt
őstag
Szerintetek ez érhet valami? Supportnak gondoltam
(HCAbyss loot)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
A shooterek annyira megvannak, hogy eredeti lemezes verzió(k) is ott figyel(nek) a szekrényben.
Viszont: Ma sok chaos trialt nyomtam (meg bosst is), volt egy raklapnyi 80-as bogyóm, hátha rippel a madár...
De a build frankón kezd összeállni. Már 15 sniperem van.
Vettem a piacról egy olcsó Ullr csimmát és mondom max répergetek 2 divet, hátha beadja tetejét... második divre 29 lett 
Naszóval ma orrba-szájba nyomtam chaost (nem dobtam hanyatt magamat a coreoktól)... Így lezárásként még lefujtottam egy 80-as Sekhemával és beadta megint a spectrum rubyt lol! Most makker vagyok, és/vagy működik a rarity (127 van most)?

-
Hangfalképű
tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Köszi!
Na igen, ez wasd build, aki játszott régebben az Alien Shooter 1-2 játékokkal, annak a vérében van ez a fajta bill+egér kombó
Azért a genre még mindig az egerészős megoldást használja, az összes Diablot úgy játszottuk. Én a controllert nem tudnám megszokni.
A sekhemas chilles? Valamelyik nap toltam kettőt, elég is volt decemberig, nem nekem való. Megkaptam azt a ködöt, amelyiknél nem látod a szobák típusát. Hát én még annyi gauntletet nem mentem....
#4278_ocsisajt
Nekem nem annyira jöttek be ezek a spec mapok, mint ez a sandstorm által takart pálya is, ami ha jól emlékszem kis méretű is és csak pár perfect essence-t tudsz rajta összeszedni. De ugyanilyen a mansion is, monster alig, két boss, amit már láttál az Act 1-es interlude-ban és annyi.#4279Hokunda Nekem úgy rémlik, hogy a bossok fixen dobnak waystone-t. Mellesleg ott a trade, vegyél pár neked valót. Nyolcas map 5 exa, 9-es 15-től indul. Nem nagy összeg.
-
Hokunda
senior tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ha kilépész a questet adó npcnèl elvileg ott kéne lennie a rewardnak.(?)
Nekem olyan tanács kéne, hogy sajnos céges projekt miatt teljesen kiesett 5 hèt, a karakter most lett csak lvl 84. Viszont tier9 waystonoknál megtorpantam, egyszerűen nem esnek mapok, tier 8-9en, leginkább csak map boss pályákon. Az atlasnál erre vannak rakva a pontok mégis küszködök, hogy kevés számszerűen a waystone, eddig volt 30-40/tier, de forgeal meg rohadt unalmas 3/1et csinálni. Volt valami patch vagy mit csinálok rosszul, hogy ilyen alacsony szinten sincs waystone dropom? (1-2 kellemetlen halált leszámítva a karakter elvan az eddigi pályákon, 3 tablettel is.)
-
_ocsisajt
őstag
Na most kezd kicsit elegem lenni a game-bő... Már a sokadig idegesítő bugba szaladok bele, mutatom a legújabbat...
Szépen lenyomtam a forge főnit... Erre a tethert odarakja, ahová már nem tudok fizikailag lépni... Próbáltam visszamenni (teleporttal is), daruval újra lejönni és miközben gyalogol vissza a "nem megközelíthető területről", akkor rákattintok, de azt sem működik... Most akkor ezzel mi van? Buktam a lehetőséget a homályos map kinyitására???

(Grafó lenyomorítót használok a régi gamer lapim miatt, azért csúnya) -
_ocsisajt
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Nagyon menő a build (azért elmentem)!!! Fel is pumpoltam magamat, hogy húzni kell egy karit hozzá, de aztán el is kenődtem, mert pont ez a típusú build ami WASD-vel az igazi... Én meg azt gyűlölöm, egerezem.
(lehet ki kellene próbálni controllerrel, hááátha)Igen, a dobozok amiket a végin nyitogatsz, én nagyon szeretem a trialt, mert csilles
Most már van csomó yardom, még várok tradere, hátha raknak fel 0.7-es reliceket (még egy slot kéne rá, meg a mostani 0.6 darabokat szépen lecserélgetni), mert a reforgjaim sajna nem sülnek a találtakkal. 
-
Hangfalképű
tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Itt a build. [link] Meg a videó is hozzá [link]
Csak egy sima T15 map, 6 modifierrel meg pack size deliriummal. Nem vittem túlzásba, bár atlason szinte ki van rakva az összes pack size növelő meg waystone explicit tápoló modifier node. Ja meg egy Xesht, aki meg is fogott a jeges támadásával, ritkán használja azt először, meglepett
Mit értesz trial doboz alatt? Amiket nyitogatsz a sekhemas végén? Őszintén, fogalmam sincs, rühellem a sekhemast úgy ahogy van.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Milyen a builded, van pobod vagy plannered?

Amúgy nem okoz gondot a gorilla, sima mapbossként eddig sosem rippelt még magas szinten sem, de tegnap nagyon bebambultam (mindég nézek/hallgatok félszemmel másik monitoron podcasteket, lehet az zavart be) és "meglepődtem", hogy ő lép ki a monolithokból.

Közben elment 19 divért a tegnapi spectrum... Szerintetek számít a rarity a trial doboz "generáláskor"??? Mert általában igyekszem 100 rarityt tartani minimum, vagy csak megint natúr mázlim volt?
-
Hangfalképű
tag
Úgy néz ki elkészült a shotgun buildem
Full saját alkotás, minden szezonban csináltam egyet, de nyilván nem lettek egyformák a folyamatos változtatások miatt. Viszont itt 0.3-ban azért a ricochet III nagy segítséget jelentett. Szvsz S tiertől messze van, de sose voltam metabuzi build másoló, szeretek azon agyalni mi hogy lesz jó. Működni működik, nekem ennyi elég. Majd teszek fel valami videót is a buildről.#4271_ocsisajt A gorillát sokan utálják az instant támadása miatt, én is szívtam már be ezzel (igaz, én nem HC-zek). Nem mellesleg képes a játék 20k effektív hp-t is one-shotolni, szóval lehetetlen mindenre felkészülni.
-
_ocsisajt
őstag
Csütörtökön melóban nyomtam a levelinget még ennek a titánnak amit most ripeltem és láttam meghalt* a TOP1 kari. Mivel ilyen tviccses karinév volt, rénéztem live-ra, ott hümmögött az orosz srác a halott kariképernyőn még egy darabig
(level 100-as karit elveszteni még ha kocka vagy, akkor is fájdalmas lehet, de nagyon)Aztán néztem még utána streamjét** és nagy trial farmer, olyanokat gurult, hogy mondom én eddig a dodge távolságot nem is néztem, lol.

* Aki nem hc-zik annak: Global csetbe ki szokta írni sárgával, ha valamelyik topX kari meghal, szekción belül. (SSFHC-t akkor ír ki, ha ott vagy aktuálisan)

** [link] twitch.tv/pingwinkimy -
_ocsisajt
őstag
Sikerült béna módon* ripelni az experimental (lángoló gargantuan wasp titan summoner) karimat... És elfelejtettem kivenni a trial után a reliceket, mentek a levesbe. Viszont a negyedik asc után mákoltam egy grand spectrum rubyt. Amit majd remélem eladok sok-sok divinért...
Elvileg lesz laové, ti mit ajánlotok trial farmra? Milyen relicekkel menjek? Mert akkor majd ha eladtam a spectrumot, veszek egy szet jófajta relicet és a main karival (most egy sima summoner infernalist) akkor nekilátok farmolni. Perverz, de nekem bejön a Sekhema trial.

*Kissé dzsúszos T15 mapon leidéztem random bosst a kövekből és az a földrebatós gorilla lett... Jééé mondom Gorilla, egyből rámtekert egy nagyot, zsupsz 3K hp minusz... Lefagytam, nem gurultam arrébb.

-
savior
őstag
Esett egy level 16os pancel. Arazo progival megneztem es sok divet irt. Rakerestem marketon, errefel 1ex. Aztan latom hogy 3 socketes. Rakeresek es 1 div. Utana eszrevettem, hogy nem corrupted. Vegul 15 div-ert ment el.
-
savior
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Onnan ezer eve kitettek a szurom es kesobb nem vettek vissza. Azert koszi a tippet.
-
savior
őstag
Ha valaki tud egy jo magyar klant, akkor az irja mar meg legyszives.
-
San398
őstag
Felvettem a Gelid Zealot spectre-t de csak álldogál mellettem, amikor jön az ellen akkor is és hagyja magát agyonverni
Mit kellene még tenni hogy harcoljon is?
Mindent ugyanúgy csináltam mint a Frozen Mandible spectre-vel aki harcol rendesen de a Gelid akkor is csak mint egy néző kóvályog utánam.
Ez a build [link] amit visszább Bennyboy ajánlott -
_ocsisajt
őstag
Jéé és létezik Perfect Exalted is
-
-
Hokunda
senior tag
Craft of Exileban az emulator/simulator részen vagy más oldalon meglehet adni weapon tervezésnél pontos értékeket? Azaz nemcsak a tiert hanem annak pontos számszerű értékét? A gondom annyi lenne, hogy csináltam egy gemini bowt, de nem tudom, hogy a +36% PHYs dmg/vagy a 2-120-ig terjedő lighting lenne jobb? A Leld's rune valamiért nem is akarja beleszámítani a dps-be a CoE2 oldalon.
-
_ocsisajt
őstag
Ma későn kerültem haza, mondom még gyorsan megölöm a majmot lefekvés előtt az új karival az erdőben (tegnapi RIP 91-en, fasza kis kari)... Mellette volt egy Abyss event...
Egyrészt miaf***?
Másrészt, ez eshet ilyen "kicsi" szinten?
(Most jelenleg még csak 48 rarity van a karin, így szintezőbe)
-
pimpi001
tag
Skacok a mai patch erdekes dolgot produkal. monk-om ice strike buildon van. Eddig fagyasztott aoe-ban meg szepen pukkantak a mobok a jegtol most meg semmi. Masnal valami hasonlo?
-
_ocsisajt
őstag
Eddig panaszkodtam, hogy a kampányban a free unique mindig olyan fost ad...
Most beadta az 5 enemys viper capet... 2 perc alatt ment el 6 divért

(Mostantól csendben fogok maradni ilyen irányban, úgy érzem
) -
Har_melin
addikt
a rekombinátorba két teljesen azonos basetype cuccot kell berakni, vagy elég, ha a típus megegyezik (pl. mindkettő csak EVA kesztyű, de különböző altípus)?
-
_ocsisajt
őstag
-
Har_melin
addikt
Csak én vagyok peches, vagy ez feature, hogy a boss arénába rak le abyss node-ot? Már a második mapon halok meg úgy, hogynem férek a bosshoz az abyss trashtől (közben persze a boss engem tud támadni), ha meg leverem őket, akkor jönnek a sebezhetetlen+dot sebzésű rare abyss monszták és esélyem sincs a túlélésre, mert ugye az arénából nem enged ki.
-
tibee77
őstag
Pont act3 a vizvalaszto a spectre buildnel is, ott lehet öket felvenni amikor utzal-ba ersz.Ha azok megvannak akkor mar trivialis lesz mind a fejlödes mind az endgame is.Sajna nincs nagyon guide-om, en ghazzy-t követtem egy jo ideig, aztan meg kesöbb ätälltam egy masik sceptre-re es ezert varialni kellett a tree-n de nem sokat.(balormage fele builddel mentem )
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszi, nem jó hír
-
tibee77
őstag
válasz
freddirty
üzenetére
Nyomtam egy par 15-ös 16os waystone-t, nem volt semmi problemam.Deadeye exploshot/grenade build tul op hogy megerezze ezeket a nerfeket.
Egyedüli amit megerzek, azok a mapbossok, azok tenyleg taposabbak lettek.Regen ledobtam egy adag granatot es elhaltak, most el kell dobnom mind a negyet es meg igy is marad eletük.
San: Szerintem minionok az egyik legjobbak kezdesre, illetve meg valami deadeye build.(neki viszont mindig kell a bow fejlesztes leveling alatt hogy fasza legyen) En csak 0.1-et toltam meg most 0.3-at, elsöben nagyon op volt a minion levelingre is, most se rosszak de egy idö utan indul csak be igazan szerintem.(sokan ijasz skeletonokra esküsznek, nekem nagyon nem jöttek be, alig vartam , hogy valtsak spectre-re)Amint megszerzed magadnak a spectre-ket vegig fogsz szaguldani mindenen.
-
San398
őstag
Kezdő karinak mit ajánlotok amivel nem szenvedés haladni?
-
savior
őstag
Tudtok valami jo magyar klant? Amiben voltam letiltottak szinte minden tagot a guild stashrol.
-
Har_melin
addikt
Van olyan craft lehetőség a kettőben, mint az egyben a crafting bench? Hogy egy rare cuccra pont azt az egy modot rakjam rá, amit én szeretnék? Gyanítom, hogy most a különböző ómenekkel valahogy összehozható, de mostanra egyszerűen túl sok elemből áll egy ilyen craft ahhoz, hogy átlássam.
-
Har_melin
addikt
Nézd meg, hogy nem a frankfurti szerveren vagy-e? (nyitó képernyő, ahol a jelszavadat meg kell adnod, jobb felső sarok). Ha igen, állítsd át a következő alacsony pingű szerverre. Elvben Frankfurt a leggyorsabb, de tegnap pont erre panaszkodtam és #savior rákérdezett, nem azon játszom-e? Váltottam és láss csodát, futott a játék.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Megvettem a játékot, tök frankó lenne, ha nem állna meg a játék elég gyakran ilyen több másodpercekre. Olyan mintha lag lenne, de6-7 ms pinget ír. Van erre valami gyógyír?

-
Har_melin
addikt
nem tudom, hogy a telekom, a gépem, vagy a szerverek, de nálam tegnap délután óta játszhatatlanul szaggat a játék. Mapon is, hideoutban is, tömeg nélkül is.
-
_ocsisajt
őstag
Másik: Pffuuu, nektek is a hangyákat (nagyon soxor) újra kell idézni? Mert "beragadnak", nem mozognak, nem csinálnak semmit... Annyira bosszantó, hogy ezt nem peccselik bakker....
-
_ocsisajt
őstag
Vadásztam traden egy divineért egy ilyentetet...

A tervem az az, hogy ráhajítok majd egy essencet...
Aztán jöhet a duplázós greater exalted orb (perfect iszonyat árban van*)
Preserved collarbone (ancient szintén elmebeteg árban van*)*Biztos standardban olcsóbb, hc-ban csillagászati...
Kérdés 1: Várjak ki perfect exaltedet és ancient collart?
Kérdés 2: Amennyiben maradna a "budget" opció, akkor milyen opciókat javasoltok a módosításokhoz?
Igazából nem tudom majd merre haladjak? CI vagy non CI Lich vagy str+life stacker infernalist? Egyelőre marad az Infernalist hangyákkal. -
Edge
veterán
válasz
freddirty
üzenetére
Hát ez most nekem se jött be, mondjuk energy shieldet legalább nem nyírták ki a minion witchem ugyanúgy tankos maradt. Ez a tower kiherélés dolog nem tetszik, nameg a rare ikonok hiánya és a boss ikon is csak akkor látszik ha már a közelben jársz, ez így quality of life csökkenés ami nem jó.
-
Hokunda
senior tag
Létezik hogy 0.3.1 után a már létező map stat eltűnik? Egyszerűen volt egy ecpeditionöm amire akartam tápolni, de nincs meg vagy nem találom. Nem lehet valahogy előkotorni, hogy adott mapon altar/breach/exp...lássam? Ugye most megszűnt a tower kivezetéssel a felső ikonozás, de egyszerűen nem találom, ami fixen megvolt.
-
Win-T
őstag
Fasz kivan már ezzel, hogy a trade oldal default standardon keres. Már nem tudom hanyadszor szopatom meg magam azzel, hogy egész játék session alatt nem a ligás kínálatban keresek.
Aztán csodálkozom, hogy semmi nincs...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Act4-ben jelentősen táposabb lett a sorcim a mai patch óta. A fekete erődben csak kínlódtam az elmúlt napokban, el is ment a kedvem a játéktól, most meg lazán lenyomtam ott mindent elsőre. Elég jó gear-em van, kb. így lett volna normális eddig is haladni.
Oh és az item drop is javult, megint esnek értelmes tárgyak. -
BoneDragon
veterán
-
freddirty
senior tag
Hát ja liga közben ennek zéró értelme volt. Van 30% LA mapper kari a ligában amire egyértelműen rámentek a nerffel azzal a kamu szöveggel, hogy az endgame-en javítanak. Hát szeretném látni a számokat a steam player charton, hogy mennyi játékost hoz vissza ez a patch
a szokásos player churnből.
Eva nerf, rarity/quant nerf, kajak map bossok minden mapon hogy a mapper karik haljanak. Ha a 0.4-ben ezt behozzák akkor no problemo, bottal sem piszkálja akinek ez nem jön be, de így?
Na mindegy én benéztem még utoljára, de inkább uninstall mert nincs már rendes defense a játékban és már megint egy portallal kellene megcsinálni minden mapot, csak a 0.1-hez képest a defense már a béka segge alatt van a buildek jó részénél. Ezt így kösz nem. És a következtő ligába már elég nagyot kellene villantani most a trade után, hogy vonzó legyen még így is...
Nagyjából a POE-t is akkor hagytam abba végleg, amikor már túl sok volt a nerf, kivették a funfactort, meghagyva a játékot tisztán a gambling addicteknek. -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Látom evasiont és egyéb defet is nerfeltek. Nem értettem miért halok meg többször fel órán belül, mint az elmúlt 1 hétben összesen.
Minek kellett liga közben így belenyulni...
Mindegy, részemről úgyis kimaxoltam a ligat, nekem ennyi volt. -
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az csodálatos. Most azt miért kellett kiszedni, hogy mutassa a rare-eket? Értem, hogy a boss kell a map complete-hez, de a loot a rare-ből fog jönni nagyrészt.
-
BoneDragon
veterán
-
Edge
veterán
PS5Pro-n okés, csak néha van kisebb fps dropp.
-
pomk
őstag
PS5 esetén a 0.3-as patch óta elég komoly akadások vannak ha egy nagyobb packkel kezdek el harcolni, főleg ha valami area effectes skillt használok. Más is szembesült ezzel a problémával? Köze lehet ennek ahhoz, hogy milyen szerverre vagyok csatlakozva? Ha jól emlékszem egy Youtuber tanácsára korábban a Milan szerverre váltottam.
-
nightwolf37
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
GG, szép lett.

-
BoneDragon
veterán
Azt a desecrate evasion statot jól bemákoltam.
-
Har_melin
addikt
A maraketh közjátékban a Qimah pályáról (ahol a bónuszokat adó hét oszlop van) nem tudok tovább menni. Van a pálya végén egy üres terem, a bejáratánál egy marker (tehát fontos), a terem végén egy emelvény egy ajtóval, de semmit nem tudok csinálni.
-
BGab0r
újonc
Hogy folytassam a craftolást? Erről a gyűrűről szeretném levenni a T5-ös fire damaget és három high tier flat damaget rakni a helyére, valamint két resis suffixet adni hozzá. -
_ocsisajt
őstag
Hogy szívjak még nagyobbat, átnéztem most kicsit HC SSF-be(be). Persze sima hc-ba ilyen tegezt nem ad(ott) a játék (soha)...
(Tudom, át lehet transferelni, meg alacsony szintre minek a crit ugye, de az elv...
)dat level6 tegez... (1-1-ben adta abyss eventes láda)
Sajna damage rollok alacsonyak...
-
-FreaK-
veterán
Amulett anoint-ot meg lehet változtatni másikra? Felraktam egyet, de közben a elmentem arra a passive tree-n is
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
köszi!
-
Har_melin
addikt
nyári szünet után visszatértem (még mindig csak A4-ben mászkálok).
- Monknál a Tempest bell-re van valakinek valami használható ötlete? Lehet, hogy én vagyok nagyon béna, de az esetek 95%-ában használhatatlan. Teljesen véletlenszerűen rakja le, ha nagyobb a boss, akkor simán eltakarja, hogy ne is lássam. De ha látom is, akkor sem azt üti az esetek nagy részében, hanem a bosst. Van valami sweet spot rajta, amit célozni kellene, hogy eltaláljam?
- az abyss ládáknál számít, hogy milyen gyorsan takarítom el a bagázst? Van amikor többet is felhoz, de van, amikor csak szürkén jelöli a kört, hogy ott jöttek fel.
- a föld alatti abyssoknál van valami endboss? eddig még amit találtam, abba mindig behaltam menet közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- ASUS routerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a build frankón kezd összeállni. Már 15 sniperem van.
Vettem a piacról egy olcsó Ullr csimmát és mondom max répergetek 2 divet, hátha beadja tetejét... második divre 29 lett 

Azért a genre még mindig az egerészős megoldást használja, az összes Diablot úgy játszottuk. Én a controllert nem tudnám megszokni.

Full saját alkotás, minden szezonban csináltam egyet, de nyilván nem lettek egyformák a folyamatos változtatások miatt. Viszont itt 0.3-ban azért a ricochet III nagy segítséget jelentett. Szvsz S tiertől messze van, de sose voltam metabuzi build másoló, szeretek azon agyalni mi hogy lesz jó. Működni működik, nekem ennyi elég. Majd teszek fel valami videót is a buildről.

Egyedüli amit megerzek, azok a mapbossok, azok tenyleg taposabbak lettek.Regen ledobtam egy adag granatot es elhaltak, most el kell dobnom mind a negyet es meg igy is marad eletük.

Hogy folytassam a craftolást? Erről a gyűrűről szeretném levenni a T5-ös fire damaget és három high tier flat damaget rakni a helyére, valamint két resis suffixet adni hozzá.