- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Én nem méregetem, majd igazítja küktéri séták után, nem biztos hogy reális ilyen méregetett lépés mimor igazából sétálunk.
Hogy felkeléskor van e 30 lépésem... nem figyeltem még. Tegnap az I3 kevesebbet számolt mint az I2.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
zzola
titán
válasz
sherlock82 #1612 üzenetére
Na ugye, hogy nem mindegy, hogy 10e vagy 9700.
4 pontot ad érte.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
sherlock82 #1610 üzenetére
Pedig ha 30x egymás után megvan a 10e lépés, akkor kapsz kitűzőt.
-
sherlock82
senior tag
Ez a lépés szám nekem is szokatlan volt hogy reggeli órákban mikor járkálok a lakásban és jelentős különbséget mutat. Azt, hogy mitől van nem tudom, összeégésben figyelem a dolgokat és nap végére szerintem elég reális számot mutat.
A sport funkció mérése nekem a fontos hogy és az benne elég pontos. Most hogy a nap végére 10000 lépés van a lábamban vagy 9700 kb mindegy nekem.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
zzola
titán
Előfordul.
[Tutorial - Garmin Tips: How to measure stride length?]
Megnéztem, nekem 0,95 m a futás lépéshossz, de ez nem összekeverendő a séta lépésével. Én még soha nem állítottam azt az értéket.
[ Szerkesztve ]
-
Na, még egy bajom volt az órával, ez pedig a lépésszámlálás. Vagy alvajáró vagyok, vagy csak rosszul számolja, de amikor reggel kapom az üzenetet, hogy gratulál, végre nagyon jót aludtam, erre azt látom, hogy már 30 lépés körül járok, akkor gyanús volt, hogy valami nincs rendben.
Az előbb beállítottam egy egyedi lépéshosszt, remélhetőleg így már kevésbé fog felfelé csalni. Csak referenciaként mondom, hogy 178 centis férfiként 0,67m-re jött ki, ha esetleg valaki tudja valamire használni az infót.
És azért a feleségem arca is megérne egy misét, amikor a hajnali ötkor vízért indult, kinyitotta a hálószoba ajtaját, és azt látta, hogy félmeztelenül egy maximumra kihúzott mérőszalaggal térdelek a folyosón és éppen piros filccel rajzolok a padlóra, mialatt a nyúl így figyeli minden mozdulatomat.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
MC Pite
veterán
Az egyik legfontosabb dolog Instinct 2 vs Instinct 3 témában, a sebesség:
[Pályabetöltés I2 vs I3]Frissen ráküldve, tevékenységek a kettesről lepucolva, pár nem nagy track van amúgy rajtuk.
Bónusz: A telefonon keresztül lehet írni (mint az Epixnél, stb) az órába (valószínűleg a beállításokban a tapintás is ezt jelenti).
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
lorcsi
veterán
2-3 este magamon hagytam a 2x-et
de csak levettem ejj.. konnyebb nelkule
jo lenne monitorozni.. de na…eladó: vadi új soundcore motion+
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
sherlock82 #1603 üzenetére
Igen, erre az esetre van a szerkesztési lehetőség, korrigálható. Mivel olvasás közben csak a szemed mozgatod szinte, ezért a pulzusod is alacsonyabb a napi rutinnál. Vagy rosszul gondolom?
-
Orgi
addikt
Az adat mozgása hasonlít a valóságra, de túl sok értelmét nem látom. Magamtól is érzem, hogy leamortizált az egész napos túra és nem lep meg, hogy utána az alvás és pihenés regenerált valamennyit. Egy 5 napos túrán már a 3. napon 1-en álltam, mégse omlott össze semmi, ugyanúgy letoltam a napi adagot és nem is érzetem magam annyival gyengébbnek, mint amennyit csökkent a pontszám.
Nem azt mondom, hogy egy hülyeség az egész, de aki tényleg sportol, az nem ebből fog kiindulni.[ Szerkesztve ]
-
rendzso
tag
Elég furcsa az alvásfigyelés nálam is.. Reggeli összesítőben is elég sokszor totális fals adatokat látok. Pl amikor 4-ig tanultam, 6-kor keltem, és kiírta hogy jó minőségű 6 órát aludtam. Ömm....
De amúgyis azt veszem észre, hogy nem tudja mikor alszom el. Így a body battery hogyan lehetne pontosabb? Lehet valamivel ezen javítani amúgy?
-
Na, tegnap este emberi időben feküdtem le és keltem fel ma reggel, rendesen is mért és pontot is adott az óra. Rosszul aludtam és csak 56 pontot kaptam, szóval működik.
Egyébként arra jöttem rá, hogy nem lehet manuálisan sem több eltérő alvást bevinni egy napra, hanem a Garmin szerint mindenki csak egyszer alszik egy nap. Ez magyarázat lehet arra, hogy a délutáni szundit miért nem méri senkinél.
Ahogy ti is javasoltátok, nem fogok annyira az alvással foglalkozni, a Body Battery hasznosabb lehet nekem. Kösz minden segítséget!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
MC Pite
veterán
A Body battery megy ilyenkor is, a szakaszok nem látszanak.
De mivel előbbi sokkal hasznosabb, szerintem nem baj.sherlock82: Néha a connectet csinál ilyet, be kell zárni, és akkor újra jönnek az értesítések (ha nem kapcsoltad ki).
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Szerintem valamit elállítottam az instict 2 órán és nem érkeznek meg az értesítések ha valaki tetszikeli a futásom, nem mint ha életbe vágó lenne a dolog, csak szokatlan h nem jelenik meg.
-
Lehet, hogy én nézem be a kezelést, és más logikával állok hozzá, mint kellene, de egyszerűen nem értem, hogy most hol kellene látnom az alvásomat. Összefoglalva a következő történt az elmúlt 24 órában:
Tegnap reggel 8 óra körül vettem át és fel az órát, majd elmentem aludni úgy 10-ig (éjszakai műszak után nem tudok egyben aludni, hanem két részletben szoktam). Nem volt bekapcsolva semmilyen alvó mód az órán. 16 órakor ismét lefeküdtem, ekkor bekapcsoltam az alvó módot úgy, hogy módosítottam a sleep schedule-t akkortól éjfélig, szóval hogy a délutáni szundim bele essen a szakaszba.
20 órakor felkeltem, átírtam a sleep schedule-t úgy, hogy az is véget érjen olyankor, valamint hogy a következő csak vasárnap, azaz ma este kezdődjön, így az éjszakai műszakom teljesen sleep schedule mentes volt. Ma reggel 8-kor hazajöttem és aludtam kb. 11-ig úgy, hogy amikor 8-kor lefeküdtem, akkor megint átállítottam a sleep schedule-t, majd ébredés után kilőttem.Tegnap az óra sem délelőtt, sem délután nem mért semmilyen alvásminőséget, ezért manuálisan beírtam az időt Garmin Connenct - Health - Sleep részébe. Itt annyi furaság van nekem, hogy ha belépek a Sleepbe, ő rögtön Sleep Score-nak hívja, de gondolom az óra által mért időt látnom kellene itt, csak a nevezéktan fura, hiszen ha manuális írom be, hogy mettől meddig aludtam, az megjelenik itt, csak Score nélkül.
A következő furaság, hogy reggel ahogy hazaérkeztem, kaptam egy reggeli riportot az órán, ami azt leírta, hogy mennyit aludtam éjszaka. Nos, biztosan állíthatom, hogy semennyit, mert éjszaka valamennyit dolgoztam (irodai ülő munka, de szombat éjszaka a fű se nő nálunk), amikor pedig nem, olyankor Steam Deckeztem és sorozatoztam. Nem egyhelyben voltam, többször felkeltem, és nem is voltam különösebben fáradt vagy ilyesmi. Ehhez képest a morning report, és az órán lévő sleep menüpont szerint aludtam éjszaka. Pár kép: 1 2 3 4
A Sleep menüben ugyan nincs semmi, de a képek alapján nem is mérte sleep score-t, szóval lehet ezért nem látom ott, ellenben a Body Battery-ben jelen van az alvás, tegnap és ma is látszódik, hogy volt valamennyi pihenés.
Szóval ha jól értem, az automatikus sleep tracking (sleep score) nem működik valamiért. Ma este egyébként már normál módon fogok aludni, szóval holnap kiderül, hogy csak a nem éjszaka való alvással van-e baja, vagy az órámat kellene-e resetelni esetleg (ezt is javasolták a Garmin fórumokon, de ott is csak tippeltek az emberek).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Igen, én is csak ennyit találtam. Délutánra beállítottam egy alvó időt (16:00 és 00:00 között), és aludtam 3 órát, de ezt sem mérte, bár most este telepítettem egy software update-et, hátha az megoldja. A Connectben nem volt egyértelmű, hogy van új verzió, amikor azonban az órán játszottam a beállításokkal, észrevettem, hogy fel tudom rakni. Egyébként már annak is nagyon örülök, hogy manuálisan is lehet alvó időt hozzáadni. Ugyan ilyenkor magára az alvás minőségére nincs statisztika, de legalább az látszódik, hogy aludtam.
Biztos hülye kérdés, de az alvó módot nem lehet úgy személyre szabni, hogy az óra teljes értékű maradjon, és beállítani az alvási időt állandóra, így ha csak délután szundítana az ember, akkor is méri rendesen? Bár gondolom nem hagyná az óra, hogy alvás közben edzést csináljak.
Egyébként mindent összevetve nagyon tetszik, pont ilyen készülékre vágytam, ez az alvós dolog az egyetlen dolog, amivel még meg kell barátkoznom. Szerencsére mostanában kevés éjszakai műszakot csinálok (havi 1-2 nap max), és egy 23:00-08:00 közötti alvási schedule 90%-ban megfelelne nekem, szóval nem a világ vége a dolog, de azért fura, hogy pont ezt nem lehet egy kicsit jobban személyre szabni.
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
Úgy látom a garmin fórumon is csak a heti kézi update-ig jutottak: [link]
---
Nekem instinct 2 van, és 22:00 és 6:00 közöttre állítottam alvás időt. Ha délután szundítok egyet, akkor az max a body battery-n látszik, de az alvási időhöz nem adja hozzá, nem mér fázisokat stb.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Smeló
tag
Az alvási idő beállításának az az oka, hogy arra az időszakra külön lehet beállítani a számlapot, energiatakarékos üzemmódot, fényerőt, stb. A monitorozásnak ehhez nincs köze.
Az Instinct 3 a gps probléma miatt úgy lefagyott, hogy végül csak a Hegedűs Gy utcában tudták újraéleszteni nekem... (a neten fellelhető módon meg se makkant...)[ Szerkesztve ]
-
válasz
rendzso #1581 üzenetére
Megjött egyébként ma reggel az Instinct 2, egyelőre szimpatikus. Egy problémám van vele, hogy ahogy nézem, az alvást csak a kijelölt alvó időben monitorozza. Mivel én műszakokban dolgozok, ezért nincs egységes alvás időm, hanem egyszer délelőtt, máskor délután. Most próbálkozok azzal, hogy pl. ma délutánra beállítok egy pár órás szakaszt, de még nem áll annyira kézre. Ezt leszámítva viszont eddig tetszik nagyon az óra.
-
-
sherlock82
senior tag
ezt a levelet megkaptam tőlük én is.
én vettem tőlük szóval gondolom ez az oka.
Mondjuk nálam nem volt semmiféle leállás vagy más gond az elmúlt héten.
Nagyobb problémát okozott hogy folyamatosan küldenek értesítést meg levelet arról ami nálam nem is volt.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
Cyborg
őstag
válasz
Farkas82 #1578 üzenetére
Én kaptam levelet az alzátol, hogy pár napig ne használjam a gpst, amíg ki nem javítja a hibát a Garmin.
...pedig nincs is garminom, vagyis vettem egyet, de vissza is küldtem gyorsan. Azért ez rendes volt az alzától.... úgy olvastam ,ez minden garmint érinthet, mert én se instincet vettem, mégis kaptam levelet
-
Farkas82
tag
Az elmult napok gps fagyása érintett-e valakit? A mobilarenas cikk szerint csak az instinkt 3 érintett. Én utoljára 2 hete indítottam gps-t, ( főleg úszok, ahhoz nem kell) akkor nem volt baj. (Instinkt 2 solar tulaj)
-
Diopapa
addikt
-
válasz
Diopapa #1573 üzenetére
Meggyőztetek, végül egy Instinct 2-t rendeltem meg.
Egyébként pont azt várom, hogy ne olyan legyen mint az Apple Watch. Szombat reggel elvileg megkapom, kíváncsi vagyok, hogy mennyire jön be. Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Persze, hogy van benne rezgő ébresztőóra és az Instinct 1 is tud GPX navigációt, de csak vaktérképen. Ha az első Instinct kell, akkor legyen legalább Solar, abban már jobb szenzorok vannak mint a simában, de az Instinct 2 tényleg jobb. De ez az óra nagyon nem Apple Watch, ha van lehetőséged, nézd meg élőben, nehogy csalódj később.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
válasz
MC Pite #1571 üzenetére
Igazából nem Apple Watch tapasztalat kellene, hanem Apple Health, ami az iPhone-ok egészségkövető rendszere, nem alapfeltétele az óra. Mondjuk nekem az is jó, ha a Health-ből a Connectbe tudnám exportálni az adatokat, de az, hogy mindent egy helyen lássak, inkább egy nice to have, mintsem kötelező dolog.
Az Instinct 1-re azért gondoltam, mert papíron tudja azt, ami nekem kell, és egész olcsón be lehet szerezni, de ha lényegesen jobb a 2, akkor jöjjön az. Pár tesztet megnéztem, de igazából nem rémlik, hogy ezt kiemelték volna, inkább az akkuról és a jobb kijelzőről volt szó.
Amúgy abszolút Garmin szűzként kicsit kaotikus a cég kínálata, ha szerintetek az Instincten felül más jobb lenne, nyitott vagyok. Amire szükségem lenne, az az alvás és egészség monitorozás, aktivitásokból pedig a futás és a TRX követés, valamint a vízállóság. Ha lehetne rá GPX fájlokat tenni az offline navigációhoz és lenne rajta rezgő ébresztőóra, az már csak hab lenne a tortán.
-
MC Pite
veterán
Igen kicsi az esély, hogy az Instinct tulajoknak AW-os tapasztalata is lesz.
Instinct 1et biztos? Kettő azért lényegesebben jobb szenzor szempontjából (pl egészségkövetés, pulzus, hrv, stb).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Sziasztok!
Apple Watchról szeretnék váltani, mert főleg csak alvás- és aktivitáskövetésre használom, viszont meguntam a napi töltögetést és inkább továbbadom anyukámnak, aki jobban ki fogja használni az okos funkciókat.
A Garminnal szemezek, viszont nincs még tapasztalatom a márkával, és nem ismerem a Connectet sem. Ha vennék használatan egy Instinct 1-et, annak lenne olyasmi hátulütője, hogy például jövő évtől nem támogatja a Garmin és nem fog szinkronizálni a Connecttel, vagy ez nem jellemző erre a cégre?
A másik, amire nem találtam egyértelmű választ, hogy a Garmin Connectet lehet valahogyan szinkronizálni az Apple Health-szel? Szeretem, hogy egy helyen van minden követett infó az elmúlt 2+ évből és jó lenne, ha tudnám ott folytatni az alvás és aktivitáskövetést. Ha nem, az sem deal breaker, de hátha. A Youtube tele van videókkal, ahol elvileg azt mutatják be, hogy hogyan kell, de a kommentek fele szerint kamu a dolog.
-
MC Pite
veterán
válasz
Feri899 #1567 üzenetére
Kb semmit nem nyersz valóságban BT meg egyéb lekapcsolással.
8+ óra esetén (főleg gidegben) powerrbank, vagy Instinct 2 (solar)Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Feri899
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kipróbálok még egy-két beállítást, amivel növelhető az aksi kapacitása (bluetooth kikapcsolása, értesítések korlátozása stb stb), valamint beruháztam egy olyan kábelre amivel a powerbankomról is tudom tölteni az órát, így biztos nem lesz gond. -
sherlock82
senior tag
Én egyszer túráztam és akkor a túrázás menüpontot választottam.
Szépen okosan tette a dolgot, kiszámolta a távot és pont.A leírásban is írnak az ultratrac módról.
" Ritkábban rögzíti a nyomvonalpontokat és az érzékelőadatokat. Az UltraTrac funkció engedélyezése növeli az akkumulátor üzemidejét, de csökkenti a rögzített tevékenységek minőségét. Az UltraTrac funkciót olyan tevékenységek esetében érdemes használni, amelyek hosszabb akkumulátor-üzemidőt igényelnek, és amelyek esetében a gyakori érzékelőadat-frissítés kevésbé fontos. "
-
MC Pite
veterán
válasz
Feri899 #1555 üzenetére
Mikor egy éves volt, 8-9 óra után jelzett hogy akkufesz alacsony, akkor töltöttem kicsit. Úgyhogy kb nornális, ebben a korban meg főleg oké.
Instinct 2 Solar nyáron a bő 11 órát lehozta kevesebb mint 40% merüléssel (értesítések, pedálfordulat szenzor, hrm pánttal).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Orgi
addikt
válasz
V.Stryker #1561 üzenetére
A pontosság túrázás szempontjából rendben van a normál beállítással, egyedül az Ultratac módnál téved, mert ott csak percenként bekapcsolja egy pillanatra a gps-t, majd ki.
Heti 4* úszom, néha téved +1 hosszt (33 méter), de nem vészes, ez az miatt van elvileg, ha rosszul fordul (az óra szerint) az ember. -
sherlock82
senior tag
A nemrég megjelent harmadik változat bemutatóját megnéztem bevallom tetszik is csak hát közel háromszor annyi pénzbe kerül mint amennyiért tavaly nyáron vettem a kettest.
nekem meg azért ez nem akkora innováció hogy váltsak.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
V.Stryker
nagyúr
Ez a pontosság dolog nálam is mindig felmerült, hogy mégis mennyire oké. Mindenki mondja,hogy ha sport óra, akkor Garmin meg Polar stb. De amikor a Garminnal elmentem úszni... elég gyakran, akkor a 20-ik hossz után már el volt veszve. Volt, hogy kijöttem, már törülköztem és akkor hozzáadott még 6 hosszt.
És persze még akkor se ott volt, mint amit én számoltam.
Szóval vannak fenntartásaim a pontosságát tekintve.
Én tűzoltó vagyok, így nem nagyon van másik, ami bírná a kiképzést, amit nem sajnálok és mégis tudok vele fizetni, majd egy hónapot bírja, stb. Lehet,hogy a T-Rex még jó lehetne, de még nem vitt rá a lélek a váltásra.-
-
Orgi
addikt
válasz
Feri899 #1555 üzenetére
Szia! Nekem is volt Instinct 1-em és én is hosszútávú túrákat csinálok. Már nem lehet mai darab a készülék, ennyire azért nem merült, de én egész napos túrákra bedobtam a kábelét és mindig van nálam egy power bank, ha megálltam menedékházban sörözni vagy leültem kajálni vhol, töltöttem rá. Elég gyorsan bele megy pár százalék, szerintem ez a legegyszerűbb módja. Én is használtan vettem az Instinct 1-em annó és kora miatt szerintem kb reális lehet az akksija. Az Ultratac módról még a supporttal is leveleztem, felejtsd el, 24 km-es túrán már 30-at mért, iszonyat pontatlan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sherlock82 #1557 üzenetére
Nem! Ez nem aksi degradáció. Szintén nyáron vettem az újabb Instinct 2 Solaromat és határozottan emlékszem, hogy az egyik frissítés után lett nekem is a 30-ból 28 nap. Annyira feltűnő volt, hogy kb beleégett az agyamba.
Gondolom valamit mókoltal és valamelyik érzékelő többet dolgozik kicsit.
-
-
Feri899
csendes tag
Sziasztok! Nemrégiben beruháztam egy használt Instict 1-es modellre. Az óra tökéletesen működik, viszont az aksi üzemidejét keveslem, lehet hogy már nem hozza a gyári szintet, de inkább leírom a tapasztalataimat. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ez így normális-e, vagy valóban gyengült az aksija:
Túrázásnál aktív GPS használat mellett (csak GPS üzemmódban) 8 óra útán már csak egy egység van a töltöttségi szinten, szóval szerintem 9-10 órát bírna max. Kipróbáltam az Ultratrac üzemmódot, ott 8 óra használat után 2 egységet vesztett, de így baromira pontatlan volt a GPS, vagy 6 km-rel többet számolt a valós megtett útnál.
Ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm! -
J.C.G.
aktív tag
válasz
jan herz #1551 üzenetére
Hogyan kezdheted el használni?
A szolgáltatást Android 9 vagy magasabb operációs rendszerrel rendelkező, NFC képes, mobiltelefonon és Wear OS 2.18 vagy újabb verziót futtató okosórákon tudod használni.
Idézet az általad linkelt oldalról.
Minket a vastagon kiemelt rész érdekel ami Samsung és stb. órákat érint. Ebben a Garmin nem szerepel. Ja igen, természetesen telefonon müxik, de az mnd1 is itt.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
A garmin pay-t ossze lehet hozni a raffi bank fizetesevel ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Dr V
őstag
Néztem az újat, hagyományos kijelzője ugyan az maradt, mint a 2-nél, nem? Felbontásra biztosan.
Amúgy van az amoledes változaton kívül vmi nagy újdonság? Térképet most se kapott, az marad a Fenix kiváltsága.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
MC Pite
veterán
Ott már simán megéri előrelépni.
A 2 és 3 között már kicsi a különbség (főleg hogy ott az E is, ami solar mínusz garminpay, az új kijelzővel/napelemmel).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Smeló
tag
Részemről most jött el, hogy a Solar 1 verziót cseréljem egy Solar 3-ra. Remélem nem bánom meg.
-
MC Pite
veterán
válasz
sherlock82 #1539 üzenetére
Itt van: [link]
-
sherlock82
senior tag
Szép és jó az óra 3. verziója de nekem bőven elég a kettő is. Aki szeretne vegye meg bátran, leírás alapján tök jó kis korszerű óra. Nem gondolom hogy a mostani árhoz képest olcsóbb lenne a közel jövőben.
Más.
Garmin I. 2 órán hogy tudom beállítani azt hogy hogy az óra futópadon használva futás után nagyjából valós számokat mutassa, mert a futópad kijelzője és az órán mért adatok közt nagyon nagy különbség van és közel se a reálisat mutatja.
-
Zototh64
őstag
7X Pro van, de a környéken sincs még ez a funkció.
A Zerge leírása meg elég hiányos:
Ahhoz, hogy az EKG applikációt használni tudd a Garmin órádon, ahhoz először a Garmin Connect applikációt kell beállítanod
Nyisd meg a Garmin Connect applikációt a telefonodon.Kattints középen az órád képére.
megjegyzés: Ha több párosított eszközöd van a Garmin Connectben akkor , válaszd ☰ ••• menu, ki a kompatibilis eszközt.Nyomj a beállítások befejezésére > ECG App beállítás.Kövesd a megjelenő instrukciókat.Telepítés után máris tudsz rögzíteni egy EKG mérést, ehhez már csak az órádon kell elindítanod azt.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
akibor000
aktív tag
zerge weblapján már az árakat is kiírták
-
Nekem ez az új 3as széria tök nagy kapufa. És nem értem, miért nem kapta meg az összes a Garmin pay-t? És miatt nem az új HR szenzort kapták? Maradok a crossovernél.
My name is Bond, James... Dean.
-
Addel
senior tag
-
Orgi
addikt
válasz
pietrrr #1529 üzenetére
Engem is ez érdekelt volna I2 tulajként, azt hittem az E is megkapta, de tényleg nem látom a specifikációnál, hát ez szomorú...
Én kifejezetten túrázom, de a térkép nem hiányzik, a gpx kezelés és útvonalon lévés elég, az is inkább éjszaka kellett, ha meg tényleg térkép kell, egyszerűbb a mobilon megnéznem mint miniatűr kijelzőn.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Van multisport (nem tudom a 2-ben volt-e), viszont továbbra sincs rendes térkép az AMOLED verzióban sem... Nem igazán látok fejlődést.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Orgi
addikt
Na, király, köszi a linket... ha jól látom a sima Instinct 2 utódja így ránézésre az E széria, kíváncsi vagyok majd DCRainmaker tesztjére, miben fejlődött... mert igazából nagy késztetést nem érzek a cserére, bár még ha a fizetés leszivárogna ide is, értékelném. De elismerem, jól néz ki az amoledes...
Lol és már van is:
[link][ Szerkesztve ]
-
Addel
senior tag
Megjött az Instinct® 3
Lesz amoledes is.[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz
V.Stryker #1522 üzenetére
Amit rendzso írt, az a helyes megfejtés, de amúgy az is van, amit Drótszamár írt, csak az nem ez szerintem... amit Drótszamár írt, az akkor van, mikor mondjuk túrázom, bemegyek egy sörre egy menedékházba és kipausolom a tevékenységet. Ekkor egy idő után megszakítaná/mentené a tevékenységet, ezért szoktam inkább mentés és folytatás későbbel megállni olyankor, ha tudom hogy több mint 5 perc lesz... és ilyenkor utána szabadon folytatható a tevékenység onnan, ahol abbahagytad.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
-
Etikusz
tag
Szia,
A beállítások között lehet a nézetet testre szabni, de a piacon ennél jobb láthatósággal én még nem találkoztam.
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
Addel
senior tag
Sziasztok.
Így 50-hez közelítve nagyon romlik a szemem, nem mindig tudom elolvasni (szar lenne olvasószemüveggel futni), mit ír az óra (instinct 2x), van valami mód esetleg a betűmére növelésére ?
-
rendzso
tag
Energiatakarékos üzemmód. Talán 10 vagy 20%-os akksinál szokta megkérdezni.
Olyankor pár funkciót kikapcsol, mint pl értesítések a telefonról, állandó pulzusfigyelés, cserébe (nálam legalábbis) több mint duplázza a várható üzemidőt. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Néha magától elindul valami Energmod. kiírás és 60 másodperces visszaszámlálás. Az mi?
A szobabiciklis tanacsokat köszönöm. A manualis táv beírasa végülis megoldotta.
-
-
Zototh64
őstag
válasz
V.Stryker #1514 üzenetére
Nekem van pedál, és sebesség szenzor is, de ezért nem szedem le a bringáról. Amennyit tekerek a szoba bringán, nem éri meg.
Annyira nem vagyok sportfan.
Mozogjak erősödjek aztán kB ennyi.
Az idő, a km és a nehézségi fok érdekel, hogy tudjam mennyit tekerek.
Ha beírod neki a megtett távot, abból számol pár dolgot ami érdekes lehet.
Ez a mai azért is jó példa, mert nem szoktam ilyen távon megállni, de ma kétszer is megkellett.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
V.Stryker
nagyúr
Nincs semmi szenzorom. Majd kipróbálom ezt a km hozzáadást.
-
-
Zototh64
őstag
válasz
V.Stryker #1511 üzenetére
Hozzávaló szenzorokkal rögzíti azokat is.
Én csak mellkaspántot használok hozzá, a megtett km-t pedig manuálisan szoktam hozzáadni.
Akkor már számolja az átlagokat is, sebesség stb.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Szobakerékpárnál másnál is csak az időt és a pulzust rögzíti az óra?
-
-
jan herz
tag
válasz
the radish #1508 üzenetére
Neked is ezt tudom javasolni:
Legjobb az automatikus frissítést teljesen letiltani és mindig a Garmin Express alól frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
válasz
the radish #1505 üzenetére
Nulladik lépésnek indítsd újra, hátha csak valami beragadt a háttérben.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
akibor000
aktív tag
válasz
the radish #1505 üzenetére
na, ott a hiba.
-
akibor000
aktív tag
válasz
the radish #1503 üzenetére
oh... frissült a szoft mostanában?
-
akibor000
aktív tag
válasz
the radish #1501 üzenetére
mikori a keszülek?
-
the radish
senior tag
Tegnap még 50+, ma reggel már csak 12% volt az akkumulátor töltöttsége. (2x solar) Nem lehet kinyomozni, hogy mi okozhatott ekkora merülést?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Spórolós topik
- Mini-ITX
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest