Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
-
james001
veterán
27én maintenance lesz,lehetséges akkor hogy hétvégén új update?
-
neo-geo
senior tag
válasz
ProEvoFan #12538 üzenetére
Ha nincs közte invites autó, akkor az már hamar meglesz. Nincs meg a platina, az annyira nem érdekel egyik játéknál sem. Igazság szerint csak evvel, és 2-3 másik játékkal játszom, és nem feltétlen akarok Én ideget enni azért, hogy meg legyen.
zsotesz81: Akkor majd idővel meglesz mind, nem kell kapkodni. -
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudom ki hogyan áll a pénzfarmolással, de én mostanában innen nézve az autókat nem csalódtam még. [link]
-
james001
veterán
Mr. Bean ruha,óriási
Nem saját kép de ha rákerestek a nevére akkor megtalálhatjátok ti is
-
aram01
nagyúr
Sziasztok segítsetek már kérlek. Tegnap megjött a Gt7 (ps5) és az istenért nem találom a menüt ahol osztott kijelzőn tudnánk játszani ketten. Valaki oda navigàlna? Köszönöm
-
edeleny
őstag
Pár hete én kérdeztem, hogy mit hozott az új fizika. Szerintem a gumikezelés IS változott.
Nyomtam pár Szardíniát, csak. Már hiányzott.
Szóval a nyolcadik kör végén cserélek gumit, tankolok.
Amikor fél kör múlva bemelegednek, brutális ahogy tapadnak!Az elején nem érzed, mert kerülgeted a mozgó akadályokat. A kiállásra, a hátsók majdnem teljesen elkoptak, az elsőből sem sok marad, erre cserélsz frisset.
Ha elkopik, most is elkopik, de legalább lehet még vele menni, nem úgy mint az előző fizikában.
-
djpot18
csendes újonc
válasz
csomi1977 #12523 üzenetére
Hali,
ezalatt konkrétan melyik beállításra gondolsz? Az ilyen hálozati témákhoz nagyon amatőr vagyok, emiatt nem is kezdtem bele semmilyen állítgatásba. Annyit tudok, hogy ha jól rémlik a NAT Type-ot 2-esnek írja. Bonyolult dolog ezt megcsinálni? Nekem ehhez sajnos ilyen lépésről lépésre szintű segítség kellene kb. Illetve ehhez router állítgatás is kell? Pár éve akartam valamit állítani a router menuben és nekem úgy rémlik, hogy akkoriban a vodánál ezt nem engedték a felhasználónak és nem admin/admin a jelszó... -
neo-geo
senior tag
válasz
djpot18 #12516 üzenetére
Akkor nagy valószínűséggel a szolgáltatónál lehet a gond, ha már más is az ONE-ra panaszkodik, mint edeleny és sting2 is! De a GT7 csinál érdekes dolgokat az internet kapcsolódása miatt, az biztos.
james001: Sok sikert hozzá, csak ne 14 hónap legyen, mint nekem az utolsó meghívóhoz, ami a Bugatti volt. -
james001
veterán
Mai nap végre beadta a Ferrari meghívót,meg is vettem a LaFerrari és FXX-et mert közben kiderült az utóbbi is hiányzik,aztán gondoltam megnézem tényleg nem kell más meghívó más márkáknál,hát sajnos az Aston Martin-ok is hiányoznak
Úgyhogy mehet tovább a reménykedés arra is
-
edeleny
őstag
válasz
djpot18 #12516 üzenetére
Kicsit off topic.
Nem játszom online, de van hasonló tapasztalatom.
Szintén gigabites ONE internet.
Random azt írja, hogy offline vagyok, pedig van net. Sokszor van olyan, hogy maga a GT7 oflline, de a beállításokban csatlakozás minősége jó, internet van PS szerver csatlakozva.Aztán fél óráig MusicRallyizhatok....
Nem találtam még megoldást... -
djpot18
csendes újonc
Sziasztok,
Nálam 1-2 hónapja az online versenyeken az a jelenség jön elő, hogy verseny közben nagyon rossz minőségűnek érzékeli a csatlakozásomat, ami úgy jelentkezik, hogy kb minden körben az összes többi versenyzőt "félre dobja a pálya szélére szellemként", majd kis idő után visszaállnak. A jelerősséget a verseny legelején még 4 zöld csíkkal mutatja, de pár másodperccel utána márcsak 1 csík piros. Gyanakodtam, hogy lehet csak a Wi-Fi-s csatlakozással jön elő ez a probléma, de kábelt használva is ugyanez. A játékon kívül is és a játékban is néztem "test connectivity-t", mindenhol kíválónak mutatja, de ahogy elindul a verseny, akkor már olyan, mintha nagyon rossz lenne.
Voda/One 1 Gigabit internet előfizetésről van szó...
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel? Létezik esetleg valami beállítás a hálózat konfigurálás menüben, ami megoldja? -
james001
veterán
-
james001
veterán
3 új kocsi és egy új extra café menü. Semmi extra megint
-
edeleny
őstag
válasz
zsotesz81 #12508 üzenetére
Erre írtam én, a vitaindítóban, hogy 3 másodpercet kellene gyorsulnom.
Ami gyakorlással nem lehetetlen. Anno a FormulaHonda, vagy mi a másik forma autó, az első körök után 5 másodperc volt a hátrányom a leggyorsabb AI időhöz. Aztán lefaragtam.
Ennek az autónak a hátsó részét nem érzem, sok idő megy el a gyorsításnal kipörgő kerekek miatt.
-
GalaHU
addikt
válasz
Mezcal #12500 üzenetére
Akkor valószínűleg gyorsabb köröket tudsz mint a gép, a kollégának viszont nem ez volt a gondja.
Én kiállás nélkül, 2-3 tizeddel voltam lassabb Medium gumikon, mint a P1 AI, így felegerésztem magam verseny kétharmadáig a 3.helyre, aztán amikor kimentek a boxba simán leglett az első hely. Lassabb versenytempóval ez is jó taktika.
-
sting2
addikt
Esetleg vannak akik Prón tolják a gétét, azok melyik graff beállitásban találták meg a nírvánát?.
-
edeleny
őstag
válasz
zsotesz81 #12491 üzenetére
Nem tudom, nálam csak négy autó áll ki, tehát hatot előznöm kellene. A legelső kanyarban meg van kettő, jó eséllyel a második sikánnál még egy, aztán ez a végállomás.
Igen gyakorolni kellene...
Nekik izomból 1.26.9 a legjobb idő, én 1.30 elejét megyek...Ja ez most a heti versenyből az F3500-as Monza - i verseny
-
james001
veterán
Egyébként a legutóbbi fizikai update óta vizes felületen sokkal egyszerűbb irányítani a kocsit,legalábbis az új Time trialban ezt vettem észre,meg tegnap toltam más pályán is és ott is elkezdett esni de mintha semmi nem történt volna
Olvastam hogy elvileg az S-10 is emiatt sokkal könnyebb lett,amit még nem néztem meg de mindenképp lecsekkolom majd
-
zsotesz81
senior tag
válasz
edeleny #12487 üzenetére
Én vasárnap csináltam meg, de engem is eléggé felbaxott
. 7. kör körül kezdenek kiállni a box-ba, én harmadik lettem végül, medium abroncsokon mentem. Elsőt nem bírtam utólérni, a második hely meg lehetett volna, de az utolsó előtti körben az első sikánban kilökött az AI, érdekes ő a sóderágyból úgy jött ki mintha az aszfalton ment volna, ill el is engedtem, úgy voltam vele, jó most a harmadik hely is, legyen meg a ticket.
-
-
edeleny
őstag
válasz
mephi666 #12488 üzenetére
A két Lesmo-ban és a Parabolikában vesztek sokat, az Ascari az szo - szo, a két sikánban pedig én nyerek.
Bár az Ascari t párszor elrontom.3-as FM, akkor nem kell kiállni.
Igen a Soft az kevés, ha elfogy, akkor nagyon elfogy!Az én agyam is a Nissan - rá, és Szardíniára van rá állva!
-
mephi666
nagyúr
válasz
edeleny #12487 üzenetére
medium gumin kiállás nélkül meg lehet csinálni, szombat reggel tudtam le és utolsó kör közepén előzött rám a második, így buktam az első helyet...
alapból nem szeretem a kategóriát, így hagytam inkább és nem próbáltam újra, de szerintem kis gyakorlással megcsinálható... a kanyarokat kell jól begyakorolni, hogy melyik mennyit enged (csúcspontjától mehet a padló, vagy mérsékelt gázzal jó tempóval át lehet evickélni rajta)
-
edeleny
őstag
A heti versenyek között az F500 Monza, rendesen a falhoz állított.
Kb. 3 másodpercet kellene gyorsulnom..........Megint az ellenfelek és az AI.
Ötödikként haladtam, elfékeztem az első kanyart és elengedtem egyenesen. Kaptam 3 másodperc büntit.
Az Ascari után el is vette a gázt.
Négyen jöttek belém, miközben pörögtem az úton. Mire utolsóként össze szedtem a kocsit, betolat elém keresztbe a pályára......Ja, igen az ideális íven maradtam, mert néha, van olyan hülye, hogy nem előz meg. És nem pár tiedre, 3,5 másodpercre volt tőlem.
És amíg nekem hosszú masodpercekig iranyíthatatlnul pörög a kocsi, irányba állítja és Go. 1-2 másodperc. Nem veszít többet!
Szardínia. 9-es kanyar, felfelé a visszafordító. A nyolcasba körözöm le. A kilences csúcsán kitol. A tízes előtt méregből belevezetem a falba. És ott van mögötte, 1-2 másodpercet ha veszít..
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok.GT7 indításnál CE-210610 hibakódot ír. Nem mennek a serverek?! Network test rendben van 😔
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
GalaHU #12472 üzenetére
Gondolj arra hogy nekem megvolt az az "élmény", amikor GT4-ben PS2-n volt realtime 24 órás verseny, lenyomtam szombaton 12 órát, pause gomb, vasárnap 12 órát, és amikor töltötte vissza a főmenüt ahol menteni tudtam - volna, szépen lefagyott...
Olyat is csináltam, hogy egy 6 vagy 8 órás utolsó órájában váratlanul pause-t kellett nyomni, és utána reflexből a Retry-t választottam... -
edeleny
őstag
válasz
GalaHU #12472 üzenetére
Ezt én sem értem!
Ilyet szokott nálam is csinálni raandom, hogy Offline vagyok!
Pedig nem!
Ha rámegyek a beállításokra, akkor azt írja, Net: Ok, kapcsolódva, PS Bejelentkezve.Egyébként ez akkora gáz, hogy csak internettel lehet játszani!
Ilyenkor miért nem ment a gépre, és ha legközelebb online, akkor feltölti a felhőbe.
Ha offline vagy a MusicRally-t sem menti! -
GalaHU
addikt
válasz
zsotesz81 #12474 üzenetére
Fél kézzel is meg lehet csinálni, most a dobogósok kivètelèvel mindenki 2 kört kapott, szóval nem hiányzott ez az extra gyakorlás…
Egyébként LeMans-ban szoktam farmolni, pont azért mert óránként ugyanennyit hoz, csak ugye az 30 perces. De e miatt eléggé unom már, gondoltam legyen picit változatosabb, hát lett!
De jó lenne egy 30-40 perces Nord is farmolni 7-800pp környèkén…
-
zsotesz81
senior tag
válasz
GalaHU #12472 üzenetére
Na ezért nem jó ezt farmolni. Sardegna road track-en a world touring car 800-as eventtel 26-27 perc alatt 727 ezer, 54 perc alatt 1450000, ha pl. ilyen internetes issue van, akkor csak legalább 700 ezret buksz, plusz nem 1 óra játékod megy a levesbe, hanem max 25 perc. Pont ma néztem rá erre az 1 órás spa-ra, de az elég bosszantó lehet ha pl. végén hibázol és bukod az első helyet. Bár nem tudom mennyire nehéz, egyszer azért meg fogom csinálni, de farmolni nem fogom.
-
GalaHU
addikt
Hogy rohadna meg!
Most toltam le egy 1 órás Spa-t, szó szerint az utolsó körben megjelenik a internet connection lost felirat, vége a futamnak, leszámolja a másfél millát, 6csillagos ticketet ad a napi maratonra, majd f…szkarikázik 10 percet és visszadob az üres tèrképre, mondván offline vagy!
Újraindítás és mind a lóvé mind a ticket eltűnt hiába lett újra net.
Azt hiszem most egy ideig pihentetem… -
adrian14
tag
válasz
[HUN]NIMROD #12470 üzenetére
Én is valami ilyenre gondolok, mert a VR-ban is pár centire vannak a kijelzők. Bár még sosem próbáltam, szóval nem tudok okos lenni. Írták ezt a 120hz-et, hogy a játék elvileg nem tudja konstans és 60-120hz között változik sima ps5 esetén ez az érték. Szóval abban is lehet valami. Majd próbálgatom még, ki kell tapasztalnom.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
adrian14 #12466 üzenetére
Lehet ez is ugyanolyan "tengeribetegség" mint a VR-ban. Túl nagy területet tölt ki a látómeződből a TV, és az agyad így már azt fogadja el valóságnak, és az ott látottakkal nem tudja összeegyeztetni a testi érzékelést, a mozgás hiányát. Beindul a hallucináció -> mérgezés protokoll, és meg akar hánytatni, hogy kijöjjön a mérgesbogyó/gomba
Egyszer nekem is volt egy picit nagyobb monitorra váltásnál enyhébb formában, de mivel nem volt drasztikus a méretnövekedés, hamar megszoktam. Bocs hogy nem tudtam játékbeállításokkal szolgálni, de ha az van amit írtam, akkor nem is lehet így megoldani.
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Aki nem PSVR-ozik, előfordult már hogy rosszul lett a játék közben? Pár hónapja vettem egy T300-at Playseattel és közelebb kerültem a tv-hez (75") kb 1,5-2 méterre ülök tőle. Anno ez 4,5-5 méter volt és nem lett semmi bajom. Viszont kicsit émelygek tőle most. A többi játék esetében alapból ki kell kapcsolnom az elmosódást, mert rájöttem, hogy nem tudok fél óránál tovább játszani velük nagyobb távolság esetén sem. Sajnos a kormányt távolabb nem tudom tenni, mert így is a kanapé és a tv közé éppen befért. Szóval ha valaki tapasztalt ilyet régen és a játék beállításaival megoldotta a problémát, akkor megosztaná velem légyszi? -
mephi666
nagyúr
válasz
GalaHU #12460 üzenetére
én az elmúlt egy évben kb 20-szor ha kihagytam a maratont
(nyaralások alatt, vagy ha lerohadt a psn) ...reggel 5kor kelek, míg megkávézok betölt le mans és lenyomom a félórást... péntek-szombaton meg a heti pályákat (pénteken az első 3-4-ből megvan a maraton, szombaton a maradékból) ...aztán kb 2hetente fiunkkal együtt nyitogatjuk végig amikor már ébren van
20-30 pakkból 1-2 szokott lenni ilyen 500k-1m... leginkább kocsit szeretek nyitni (akkor is ha dupla), de rengetegszer már azonnal látszódik, hogy 5-10k lesz
-
GalaHU
addikt
válasz
blúmen #12458 üzenetére
Én azt vettem észre hogy leginkább akkor jönnek a jó pörgetések "véletlenül" amikor egymás után több napon keresztül is megcsinálja az ember a maratont. De a pénz a legkisebb gond, ha nem ad hát majd grindel az ember, sokkal nagyobb kiszúrás ez a meghívósdi, mert ezt sehogy nem lehet máshogy pótolni...
A másik érdekesség amit a hétvégén vettem észre, hogy néhány autó esetén akkor is azt jelzi hogy megvan (kis könyv ikon) amikor a valóságban nincs is bent a garázsban. Az egyik kihívás a 911 GT1 Strassen-el volt és meglepődtem, hogy bérelnem kellett, holott a Hagerty-nél meglévőnek jelezte. Lepörgetve a teljes autólistát meg tényleg nem volt sehol.
Ez elég gáz, mert többszáz autó esetén szerintem senki nem tartja fejben hogy miket vett meg eddig, személyszerint mindig a könyv-ikont figyelem.
-
KZsoltii
csendes tag
Szisztok! Kormány vásárlást tervezek Gran Tutisomohoz és F1-hez. G923 megfelelő vagy mást ajánlanátok? Köszi
-
zsotesz81
senior tag
válasz
james001 #12454 üzenetére
Akkor sem állíthatsz semmit ha saját autó, sőt ha esetleg tuningolt akkor vissza is veszi a pp-jét , úgyhogy mindenki ugyanazzal az autóval megy. Pár hete mikor spa volt akkor ott úgy emlékszem lehetett 4 autó közül választani, de beállításokkal ott sem lehetett játszani.
-
zsotesz81
senior tag
Na majd ránézek spa-ra meg le mans-ra, utóbbit mondjuk még annyira nem érzem, nem sokat mentem rajta.
-
zsotesz81
senior tag
Amúgy ti melyik pályát szoktátok farmolni? Én most a sardegna road track-en a world touring car 800-as eventet szoktam, ez clean bonus-szal együtt 727 ezret ad, ráadásul a bonust mindig megadja, még ha falba állok akkor is
. Ettől van egy jobb a tokyo expressway-en a wtc 600, azon 800 ezer körül lehet kaszálni. Néztem youtube-on egy video-t , hogy kell belőni oda az egyik lambo-t de nekem valamiért nem is úgy jött ki a pp mint a video-ban, így az autó sem ment úgy, meghát azt a pályát nem is annyira ismerem még.
-
zsotesz81
senior tag
dupla
-
james001
veterán
A két mostani Time trial-ra milyen beállítást ajánlotok? Főleg a Hyundai-ra,valamiért olyan mintha szaron csúszna néha,olyan nehezen fékez le,vagy ez csak nálam van így?
-
GalaHU
addikt
válasz
KisZozó #12438 üzenetére
Nyeremény ticket-en belül lehet kipörgetni, már ha szerencséd van. Van a játékon belül néhány gyártó akinek néhány modelljét nem lehet csak simán megvenni, csak ha küld meghívót.
Ez a valóságban is így van, hiába kopogsz be a Ferrari kereskedésbe, az bizonyos típusok megvásárlását egyéb feltételekhez is kötik. Pl. pár règebbi Ferka birtoklása, tulaj 5-10 évig meg ilyenek. Ettől lesz mégelitebb és persze drágább.
A játékban konkrétan semmi értelme, csak nettó szívatás, ha ez nem szerencsejáték akkor semmi!Ha nem akarod kimaxolni akkor éppenséggel nem kötelező foglalkozni vele, de az autógyűjtényből és a Café menükből hiányozni fog pár darab.
-
blúmen
tag
Engem is érdekelne, hogy mire jók ezek. Azt értem, hogy ez egy speciális ajánlás egy autó vásárlására, de minek?
-
GalaHU
addikt
Túlvagyok az 500-on, először hónapokig vártam Bugatti-ra, mert bár a legelején bedobta, de akkor még nem volt Café-elvárás, és a fenének se volt kedve ennyi pénzt kidobni, utána meg persze nem jött...
Aztán a Ferrari-ra kellett várni, de akkor már rutinosabb voltam, és az összes meghívós autót (3db azt hiszem) megvettem, mert ki tudja mit hoz a jövő. Most meg arra a nyomi Porkára várok.Azóta mindenkinek azt javaslom, hogy bármilyen meghívót is kap, azonnal vegye meg az összeset, ha később nem akar szívni. Van egy srác, akinek egy nyomorult Citroen-es meghívó kell a Platinához és egy éve (!) semmi...
-
james001
veterán
Nekem már csak a LaFerrari hiányzik a meghívós autók közül azt hiszem,vagy legalábbis ami extra menühöz is kell... De egyébként a legtöbb meghívós járgányt rulett ticketből kaptam meg ingyé
-
Dirtboy
friss újonc
Sajnos nem enged másik autót a menübe és amég a 3 autó nincs benne addig nem nyílik meg az új feladat. Próbáltam a korábbi feladatot ha újra megcsinálom hátha ad be ajándékba olyan autót de nem. Próbáltam licent feladatokkal de nem ad úgy sem. A használtautó listában ma sincs ez a típus. Nem értem miféle ember tervezte ezt a játékot ilyenre.
-
Dirtboy
friss újonc
Az amúgy teljesen normális ebben a játékban hogy az előírt autó amit vennem kellene nincs is a megvehető autók közt? Tényleg napokat vagy heteket kell várni hogy bekerüljön és folytatni tudjam? Most egy civic type r (ek) 98 ami kéne a következőhöz is nincs ilyen a használt autók közt. Chatgpt szerint várni kell,majd egyszer valamikor lesz.
-
Dirtboy
friss újonc
-
Dirtboy
friss újonc
válasz
zsotesz81 #12407 üzenetére
Az a baj hogy nem nyílik meg semmi új. Ami pályák megnyíltak pl europabn is 3 pálya,japánben 2 stb azokat teljesítettem dobogós helyezést szereztem. Elvileg annyi kell nem kell minden versenyen elsőnek lennem a cafe menüen az írta. Időmérő futamot is néztem,megcsináltam adott be trófeát is de az összesítőben a % nem változott utána semmit. Szóval azzal sem jutottam előrébb. Egyszerűen nem értem mit kell tejesíteni,mit vár el ez a küldetés.
-
james001
veterán
válasz
Dirtboy #12403 üzenetére
Ahogy teljesíted a menüket úgy fog megnyílni minden is a játékban,nem csak a pályák,minden más cucc is a "térképen". Azt hiszem vagy 39 menüt kell összesen megcsinálni hogy minden pályát megnyiss. Sajnos ez ilyen hülyén van megoldva,ez az egyik leggyengébb "karrier" mód ami valaha volt a GT-ben (szerintem)
-
Dirtboy
friss újonc
válasz
zsotesz81 #12402 üzenetére
Köszi,akkor ezek szerint cafe menünbelül is lehet versenyezni. Eddig ott megnyitottam, megvettem az autókat amiket kért aztán megjelent egy sárga ikon a world circuits felett és elkezdtem ott csinálni a feladatokat de akkor nem ott kell. Nekem ez a játék elég furán van össze rakva, nem tudom átlátni sajnos. A célom az lenne hogy minél előbb eljussak a nordschlife pályához.
-
Dirtboy
friss újonc
Sziasztok,segítsetek légyszi hogyan juthatok tovább a játékban?
High speed ring feladatot csinálom. Ha jól értem minden pályán dobogós helyezést kell elérnem ami meg is van. Mégis van olyan pálya amit az összesítő 0%-on mutat. Új pályákat nem ad be egyik földrészen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SAP lett Európa legnagyobb cége
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Sengoku Blade (Sengoku Ace Episode II) Sega Saturn
- Lemezmeghajtós & Digital PS5 FAT és SLIM gépcsomagok garanciával -konzol beszámítás ok!-
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10-07-ig/beszámítás van/Ingyen FOX
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- Nintendo NEW 2DS XL CFW okos! karcmentes, doboz, töltő, tok, 128GB SD kártya, gyűjtői állapot!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest