Hirdetés
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: HP Probook 640 G4 vs MS UEFI CA 2023 vs BIOS rendberakás :D
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sh4d0w: Star Wars: Vérvonalak
-
96273 - 96201
96273 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Jah, hallgatva jobb. Érdekességképpen fejesből pl a Cayin RU9 classic csöves módjával a Bose QC35 vezetékkel rádugva nagyon kellemes, jóval meghaladja a saját DAC-jának a képességét, míg a HifiMan Arya Stealth csak a modern tube módban jó, de ott nagyon, Classicban középszerű.
Poén, nem poén, de hallgass meg egy filléres Apple donglét az IE600-al. Semmi világmegváltó teljesítményadat, icipici, nincs balanced kimenet, meg egyéb divatizé, de korrektül implementált Cirrus Logic alapú cucc. Az ifi is ilyen irányban mozog, csak ők saját külön erősítővel, balanced dolgokkal teszik vastagabbá az összhatást. Az nekem a Xelento 2-vel már túlzás volt, az IE600 sem egy basszushiányos füles.
Kezdjük a szar résszel, eleve rosszul raktam a fülembe, nem vágtam hogy ez hogy ül rendesen be, folyton ki akart esni mire egy képen láttam hogy a pali fülébe a piros hogy all ami nekem eleve a bal volt.
Utána már a helyükre kerültek a dolgok.
A másik ez a hajlítható fülpánt, ami a chu2-nél gyárilag kemény es felveszi az alakját itt fura, nagyon puha.
De mindegy kezdtem a legnagyobb szilikon harangokkal.
Igen, ez elsőre hallatszik hogy más kávéház, összehasonlítva a többi agybadugos fulesemmel, de még az airpods proval is.
Elsőre hallatszik hogy telt a hang, nem kiabál.
Fasza anyaggal iszonyat felbontás, nem kell a hangerő, van basszus, feszes, szóval igen más.
Ilyen egy jó demo, a termék eladta magát 5 perc alatt.
HD anyagokkal jazzen nagyon mutatja.
Kb ennyi ja és a kis Apple dongle-el hallgatom. Holnap jön a fiio ka17 -
btraven
őstag
Tragus (fülcsap) piercing kinek van? Ezt találtam head-fi-n, na ez az igazi hardcore flatheades aki ilyet visel.
-
-NoVa-
veterán
Ezt nem kellene cserélgetned,jó darabig.De meglehet oldani kisebb modellekkel is.
Ennek a dongle változata a DC-Tonfa. Persze a DAP a teljes élmény, a dongle meg az univerzális kompromisszum notebookra, telefonra, olcsóbb DAP-ra dugva. Ellenben talán kevésbé avul el idővel, vagy nem fáj annyira modernebbre cserélni. Pro-kontra. Esetleg mindkettő :)
-
SZKEBE75
senior tag
-
btraven
őstag
Sajnos a végén teszi rá ezt a +3 EUR büntetővámot. Ráadásul ali-nál minden tételre, mert nem csinálták még meg termékcsoportokként. Elvileg minden fülhallgató egy csoport, hiába veszel 79 különböző fülest egyszerre akkor is csak 1x3 EUR lenne, most meg 79x3. Bár van kivétel ha Choice, stb, de Aliexpress topikban kell kérdezni, mert változik.
Temu-n minden jó, csak ott nincs értelmes füles
-
nLali
őstag
Aliról rendelét mostanában? Múlthéten szerettem volna rendelni, de a 4500 Ft összegű rendelésemből valagy a kasszánál 10300 Ft lett. Volna.
-
btraven
őstag
Most is 21 van a kerek 20 helyett, Alin nagyon könnyű belefutni a késbe, mert ugye nagyon akciós meg ah veszek egy másikat akkor ingyen a kiszállítás, aztán máris eggyel többet vet az ember.
Milliós fejesnél legalább ilyen nem nagyon van hogy veszek még két másikat hozzá
-
Ed Parker
nagyúr
Jah, hallgatva jobb. Érdekességképpen fejesből pl a Cayin RU9 classic csöves módjával a Bose QC35 vezetékkel rádugva nagyon kellemes, jóval meghaladja a saját DAC-jának a képességét, míg a HifiMan Arya Stealth csak a modern tube módban jó, de ott nagyon, Classicban középszerű.
Poén, nem poén, de hallgass meg egy filléres Apple donglét az IE600-al. Semmi világmegváltó teljesítményadat, icipici, nincs balanced kimenet, meg egyéb divatizé, de korrektül implementált Cirrus Logic alapú cucc. Az ifi is ilyen irányban mozog, csak ők saját külön erősítővel, balanced dolgokkal teszik vastagabbá az összhatást. Az nekem a Xelento 2-vel már túlzás volt, az IE600 sem egy basszushiányos füles.
Azzal kezdem nyilván mert az már van otthon amit eddig a chu2-vel használtam.
a qc35-öt soha nem gondoltam hogy más hangja lesz, hiszen a dsp működik valszeg akkor is nem?
Az ifi egyébként a kínai cuccok mellett premium cucc vagy csak szimplán drágább mert angol? -
-NoVa-
veterán
Nem egyszerű, az biztos.
Eddig csak többnyire fejhallgatoim voltak Sony wh xm4,5,6, airpods max, Focal bathys, bose qc35, tudom ezek nem audiofil fejesek, de munkára, sétálni, stb arra bőven jó, főleg a bathys.
viszont elkezdett érdekelni ez a vezetékes dolog a bathys után es kezdetnek vettem tesztre egy chu2 fülest egy Apple 3,5mm dongle-al hogy mennyire bírom es mivel annyira nem zavart rendeltem az ie600-at és bár az Apple dongle-al továbbra is tudom telefonon hallgatni a vezetékes fülest de szeretnék valami pici kütyüt ami jó a telefon vagy Mac közé.
Meg kellene ezeket hallgatni mit mutatnak, úgy könyebb lenne dönteni.Jah, hallgatva jobb. Érdekességképpen fejesből pl a Cayin RU9 classic csöves módjával a Bose QC35 vezetékkel rádugva nagyon kellemes, jóval meghaladja a saját DAC-jának a képességét, míg a HifiMan Arya Stealth csak a modern tube módban jó, de ott nagyon, Classicban középszerű.
-
Ed Parker
nagyúr
A FiiO tolja az analitikus irányt, az ifi a meleg, basszusus vonalat, de az IE600-nál elmehet túlzásba. A Q5k sokféle arcot képes mutatni, építési minőségben a FiiO alatt, konfigurálhatóságban felette van, alapból eléggé BTR15. Közmegegyezés mostanában, hogy az iBasso cuccok jók, de ott is sokféle irányt lefednek. Nekem a DC Elite bevált IEM-ekhez, de azért szemezgetek a DC-Tonfa R2R -el is, a változatosság kedvéért.
Illetve ott van még a Cayin, az RU7 úgy ultrarészletes, hogy nem száraz, nem analitikus, pici, nem olyan finoman csillapított, mint egy R2R, de nem olyan reszelősen digitális, mint egy delta-sigma chipes megoldás. Nem olyan energikus, lehengerlő, mint a DC-Elite, de ez nem hátrány, vagy előny, csak tálalásbeli eltérés.
Na azért írtam a kérdéseket. Ezzel a szemlélettel nézz forrást. Nem hallottam az IE600-at saját magam, így nem fogok tudni biztos párosítást mondani, csak kapaszkodót.
Nem egyszerű, az biztos.
Eddig csak többnyire fejhallgatoim voltak Sony wh xm4,5,6, airpods max, Focal bathys, bose qc35, tudom ezek nem audiofil fejesek, de munkára, sétálni, stb arra bőven jó, főleg a bathys.
viszont elkezdett érdekelni ez a vezetékes dolog a bathys után es kezdetnek vettem tesztre egy chu2 fülest egy Apple 3,5mm dongle-al hogy mennyire bírom es mivel annyira nem zavart rendeltem az ie600-at és bár az Apple dongle-al továbbra is tudom telefonon hallgatni a vezetékes fülest de szeretnék valami pici kütyüt ami jó a telefon vagy Mac közé.
Meg kellene ezeket hallgatni mit mutatnak, úgy könyebb lenne dönteni. -
-NoVa-
veterán
Uhh, ezt nehéz körbe írni, de semmiféleképpen sem analitikus, nem érdekel a harmadik sorban nyekkenő Hegedűs széke.
inkabb meleg hangzás, a basszus nem gond ha feszes, de nem a beats féle vonal,.
a méret nem lényeges annyira de inkább kompakt mint din méret.
bt nem hátrány de lehet drotos is.
amiket néztem qudelix 5k, ifi go bar kensei es fiio ka17.A FiiO tolja az analitikus irányt, az ifi a meleg, basszusus vonalat, de az IE600-nál elmehet túlzásba. A Q5k sokféle arcot képes mutatni, építési minőségben a FiiO alatt, konfigurálhatóságban felette van, alapból eléggé BTR15. Közmegegyezés mostanában, hogy az iBasso cuccok jók, de ott is sokféle irányt lefednek. Nekem a DC Elite bevált IEM-ekhez, de azért szemezgetek a DC-Tonfa R2R -el is, a változatosság kedvéért.
Illetve ott van még a Cayin, az RU7 úgy ultrarészletes, hogy nem száraz, nem analitikus, pici, nem olyan finoman csillapított, mint egy R2R, de nem olyan reszelősen digitális, mint egy delta-sigma chipes megoldás. Nem olyan energikus, lehengerlő, mint a DC-Elite, de ez nem hátrány, vagy előny, csak tálalásbeli eltérés.
Na azért írtam a kérdéseket. Ezzel a szemlélettel nézz forrást. Nem hallottam az IE600-at saját magam, így nem fogok tudni biztos párosítást mondani, csak kapaszkodót.
-
Ed Parker
nagyúr
Uhh, ezt nehéz körbe írni, de semmiféleképpen sem analitikus, nem érdekel a harmadik sorban nyekkenő Hegedűs széke.
inkabb meleg hangzás, a basszus nem gond ha feszes, de nem a beats féle vonal,.
a méret nem lényeges annyira de inkább kompakt mint din méret.
bt nem hátrány de lehet drotos is.
amiket néztem qudelix 5k, ifi go bar kensei es fiio ka17. -
Ed Parker
nagyúr
-
-NoVa-
veterán
-
Zoliee
őstag
Amikor 1 kör végére érek a 21 füleseimnél - random ki fogom sorsolni az új sorrendet. Most elrontottam a sorrendet és sokkoló a különbség a Fransun Gen2 Pro közvetlenül a Fransun Gen1 után. Legalábbis thrash metálnál.
Végül bevált a simítózáras tasak a fülesek tárolására. Csak az baj hogy 100 darabost vettem, most vehetek hozzá még 79 fülest hogy mind fel legyen használva, mert különben kidobott pénz.
Csak egy dologra figyelj, de arra nagyon: mégpedig nehogy 80 fülest vegyél, mert akkor meg tasak vásárlással folytathatod hobbid rögös útját.
-
SZKEBE75
senior tag
-
Ed Parker
nagyúr
Sziasztok,
ma érkezik egy ie600-as füles, milyen dac-ot ajánlatok hozzá? -
btraven
őstag
Sziasztok !
Jelenleg egy LOGITECH ASTRO A50 gen5-t nyúzok amivel semmi bajom nincs hangzás ügyileg viszont megesik néha a napi 8-12 óra gaming is . A próbléma az hogy évez után fejem tetején látszik a fülesnek a pántájnak a helye ezért szeretnék mellé egy vezetékes "agybadugós fülest"
A fő szempntjaim
-Lényelmes legyen napi 8-12 óra játékra
-Kábele legyen strababíró és legalább 2 méter
-Hangzásban pedig legyen legalább olyan jó mint az a50en ( nagyrészt fps-el is játszok, )
-Ár nem tudom persze örülnék ha 30-40 ezerből megúszom de mivel tejesen új vagyok a témában nem tudom milyen árban mennek .
A segítséget előre is köszönömAmikor 1 kör végére érek a 21 füleseimnél - random ki fogom sorsolni az új sorrendet. Most elrontottam a sorrendet és sokkoló a különbség a Fransun Gen2 Pro közvetlenül a Fransun Gen1 után. Legalábbis thrash metálnál.
Végül bevált a simítózáras tasak a fülesek tárolására. Csak az baj hogy 100 darabost vettem, most vehetek hozzá még 79 fülest hogy mind fel legyen használva, mert különben kidobott pénz.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok !
Jelenleg egy LOGITECH ASTRO A50 gen5-t nyúzok amivel semmi bajom nincs hangzás ügyileg viszont megesik néha a napi 8-12 óra gaming is . A próbléma az hogy évez után fejem tetején látszik a fülesnek a pántájnak a helye ezért szeretnék mellé egy vezetékes "agybadugós fülest"
A fő szempntjaim
-Lényelmes legyen napi 8-12 óra játékra
-Kábele legyen strababíró és legalább 2 méter
-Hangzásban pedig legyen legalább olyan jó mint az a50en ( nagyrészt fps-el is játszok, )
-Ár nem tudom persze örülnék ha 30-40 ezerből megúszom de mivel tejesen új vagyok a témában nem tudom milyen árban mennek .
A segítséget előre is köszönöm -
bostone
addikt
Sziasztok!
Elsősorban filmzenék otthoni hallgatásához keresek vezetékes füllbedugós fülhallgatót. Egy régi 1more pistont cserélnék le, aminek elszakadt a vezetéke.
AI az alábbi hármat ajánlotta, de úgy látom ezek is már régebbi fülesek és itthon nem is kaphatóak, esetleg tudnátok hasonló árkategóriában másokat ajánlani, vagy jók ezek:
-7HZ Salnotes Zero
-Moondrop CHU II
-TANGZU WAN ER SGA vezeték mindegyik modell esetében a fül mögött helyezkedik el. Méretre is nagyobb, mint amit eddig használtál.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Elsősorban filmzenék otthoni hallgatásához keresek vezetékes füllbedugós fülhallgatót. Egy régi 1more pistont cserélnék le, aminek elszakadt a vezetéke.
AI az alábbi hármat ajánlotta, de úgy látom ezek is már régebbi fülesek és itthon nem is kaphatóak, esetleg tudnátok hasonló árkategóriában másokat ajánlani, vagy jók ezek:
-7HZ Salnotes Zero
-Moondrop CHU II
-TANGZU WAN ER SG -
btraven
őstag
Kánikula mennyire befolyásolja a hangminőséget? Találtam régi meg új thrash metál válogatást. Fransun Gen1 a soros, de borzasztóan szól rajta.
Pár napja a régi DVD felvételeket hallgattam, akkor még jó volt. Azóta leolvadt az agyam... -
bostone
addikt
Megfuttattam még néhány órán át az iBasso Jr Cookie Ti-t. Szerintem, nem húztam alá, hogy szerintem, de mindenki értheti úgy, az eredeti semleges fúvókával és semleges illesztékkel adja át legjobban a lényeget.
A felhasználók fele nem kedveli, ha így van hangolva a fülhallgatója.
A cserélhető csatlakozók igazi áldást jelentenek.
A vezeték könnyű, kiszolgálja, támogatja a koncepciót, nincs értelme lecserélni.
A hordozó tok nagy tévedés, borzasztót akartam írni először.
A fülhallgató kialakítása ergonómiailag nem a legszerencsésebb. Egyeseknek kényelmetlen, nekem szimplán instabil, többször kellett igazítani.
Illesztékkel bőven ellátott a csomag, remek alap szett. -
bostone
addikt
Én azt mondom Coca, te meg azt, hogy Pepsi. Elvileg megegyeznek, de a palack forma is eltér.
Bárhogy öltöztetem fel, nem lesz belőle Hidizs MP145, mint ahogy Ciccollina is hiába veszi fel a Mikulás kabátját, végül valami kilóg alóla. -
szaki58
senior tag
-
-NoVa-
veterán
Forrás-szinergia?
-
szaki58
senior tag
Ellenkezek egy kicsit. Az igazság alatt a száraz, semmi hangot érted, hát nem azt keresem. Nekem rendkívül dinamikus, kitűnő mélyekkel és magasakkal szólal meg a mostani fülesem. Ettől egy picit (megfelelő tip és cső) még több méllyel és magassal bír a Cookie.. mondjuk, én fejesben sem barátkoztam meg a Meze-vel, az nekem már túl sok volt. Lehet, hogy ebben különbözünk, de ez nem baj.
A legjobb a meghallgatás, ezért ajánlottam fel Atomizer-nek. Majd eldönti.
-
bostone
addikt
Ha a basszus és dinamika hiányát érzed, és ezért nem buligép a Cookie, akkor nem értek veled egyet. Nekem a basszuskiemelő fúvókát le kellett cserélnem a másikra, mert túl sok volt a basszus. Most a fülemben van, és a JVC nagy lyukú tipjeivel hallgatom, és dübörög a basszus ( a nem réz csövekkel) a Gogo Penguin-en. Nem is merném a másik fúvókákra cserélni, mert levinné a fejemet. Lehet, hogy ha ezekkel a tipekkel hallgatnád, más lenne a véleményed. Nem tudom. brutálisan nagy változásokat okoznak a tipek. Most rendeltem Divinus Velvet nagy lyukú és Prizm tipeket.
Ha még több basszust akarsz, szerezd be a JVC-t. nagyon jó és kényelmes tip.
[link]Számtalan tényező befolyásolhatja, mely alkalmatosságok, milyen módon fejtik ki ránk, éhezőkre a hatásukat.
Nekem a zene mást jelent. Az sem baj, ha primitív, olcsó módszerekkel dolgozik.
Te az igazságot keresed, nekem a látvány is fontos. -
szaki58
senior tag
Ha a basszus és dinamika hiányát érzed, és ezért nem buligép a Cookie, akkor nem értek veled egyet. Nekem a basszuskiemelő fúvókát le kellett cserélnem a másikra, mert túl sok volt a basszus. Most a fülemben van, és a JVC nagy lyukú tipjeivel hallgatom, és dübörög a basszus ( a nem réz csövekkel) a Gogo Penguin-en. Nem is merném a másik fúvókákra cserélni, mert levinné a fejemet. Lehet, hogy ha ezekkel a tipekkel hallgatnád, más lenne a véleményed. Nem tudom. brutálisan nagy változásokat okoznak a tipek. Most rendeltem Divinus Velvet nagy lyukú és Prizm tipeket.
[link]ui: sok tip.et kipróbáltam, többek között SpiFit-eket, és Azla tipeket. Az Azlák jók voltak a SpiFitek mind vékony hangot adtak ki. Aki azzal hallgatta a Cookie-t, az biztosan eladta már.
-
szaki58
senior tag
-
szaki58
senior tag
[link] -
Atomizer
tag
Uhh, akkor nem szemezek vele, köszi az infót.
-
bostone
addikt
Mielőtt eldöntöttem, hogy megvásárolom az iBasso fülest, azt gondoltam hasonló élmény lesz, mint az Oxygen.
Tévedtem. Az Oxygen-t egy őrült buligépnek nevezném hozzá képest. Szerethető, élvezetes.
Az iBasso ezen remeke olyan szinten semleges, hogy az már fáj. -
szaki58
senior tag
Ha valaki sok cuccot vásárol az sok dobozban érkezik, amit tárolni kell minden áron. Sőt, még a doboz is dobozba van csomagolva, amit elteszel, mert jó lesz, ha eladsz valamit.
Legutolsó nyereményem az iBasso belépő kategóriás IEM, amiről többször is szó volt: süti.
Ráengedtem mindent, ami a lakásban található, mégsem lettünk barátok.
Megfogadtam, nem veszek több fülhallgatót és igazam volt. A készletem elég nagy skálát lefed és szinte mindegyik élvezetes módon prezentálja az általam kedvelt műfajokat.
Kimért.
Ha jellemeznem kellene bővebben, mindenképp ez a szó kerülne felsorolás elejére. Ez a vonal az én szokásaimhoz nem illeszkedik igazán, a dobozokat sem pakoltam nagyon mélyre szerencsére.Nagyon elégedett vagyok az új szerzeményemmel (el sem mondható, mennyire) de neked nem tetszene, az szinte biztos, ezért nem ajánlásként mondom.
Crinear Reference
Jellemzése: Igazmondó juhász
Ami a felvételen van, azt hallod. Ez sokaknak biztosan nem elég, de az nem baj. -
Atomizer
tag
Ha valaki sok cuccot vásárol az sok dobozban érkezik, amit tárolni kell minden áron. Sőt, még a doboz is dobozba van csomagolva, amit elteszel, mert jó lesz, ha eladsz valamit.
Legutolsó nyereményem az iBasso belépő kategóriás IEM, amiről többször is szó volt: süti.
Megfogadtam, nem veszek több fülhallgatót és igazam volt. A készletem elég nagy skálát lefed és szinte mindegyik élvezetes módon prezentálja az általam kedvelt műfajokat.
Kimért.
Ha jellemeznem kellene bővebben, mindenképp ez a szó kerülne felsorolás elejére. Ez a vonal az én szokásaimhoz nem illeszkedik igazán, a dobozokat sem pakoltam nagyon mélyre szerencsére.Hogy hasonlítanád az Oxygen-hez?
-
bostone
addikt
Kimért.
Ha jellemeznem kellene bővebben, mindenképp ez a szó kerülne felsorolás elejére. Ez a vonal az én szokásaimhoz nem illeszkedik igazán, a dobozokat sem pakoltam nagyon mélyre szerencsére. -
FőDudu
veterán
-
nLali
őstag
A szennyvíz, bár tisztítva, de eddig is a dunába ment a környező településekből asszem.
-
szaki58
senior tag
Ha mindenki, az egész ország apraja, nagyja végig állna (guggolna
) a Duna két partján, és bele pisilne a Dunába, rögtön lenne hűtővíz Paksnak, és nem lenne áramhiány.
(meggárgyult a fejem a hőségtől
) -
btraven
őstag
-
nLali
őstag
-
btraven
őstag
Nagy mázli hogy a flathead-ek jól szólnak az okostelefonról is. Így ha lekacsolják az áramot, lehet zenét hallgatni. És nem kell a pincében levő atomerőművet bekapcsolni a HD6xx meghajtásához.
-
btraven
őstag
Állítólag javulni fog a helyzet mert vámtarifaszám alapján az összes vásárolt fülhallgatóra egyszer kell ráfizetni a +3 EUR-t. Csak az Ali ezt még nem kezeli. De Temu igen, na ezt kipróbálom. "Csodálatos" dolgokat lehet a Temu-n kapni, például OYNAMIC Speaher system - szerintem erről még NoVa se hallott.
TEMU tényleg szépen 1x adta hozzá, 2 fülhallgatót vettem volna. Ezt jól megcsinálták. Állítólag Alinál az a gond hogy az piactér és a rengeteg eladót kellene egységesíteni.
-
btraven
őstag
Állítólag javulni fog a helyzet mert vámtarifaszám alapján az összes vásárolt fülhallgatóra egyszer kell ráfizetni a +3 EUR-t. Csak az Ali ezt még nem kezeli. De Temu igen, na ezt kipróbálom. "Csodálatos" dolgokat lehet a Temu-n kapni, például OYNAMIC Speaher system - szerintem erről még NoVa se hallott.
-
btraven
őstag
Én soha nem tárolnám így a fejhallgatókat. Állandóan a port törölgetném róluk. Nálam minden dobozban van. Kivéve az 1 aktuális fülhallgató. De a fejhallgatót akkor is a dobozba tettem használat után.
-
uptobase
tag
Kevésbé clarity fókuszú, a beyer ezüsttartalma hallható, és sajnos jobb hangban, mint a 40k+ -ba kerülő FiiO LC-44D ezüstkábel, ami amúgy puha és könnyű, minőségi darab lenne, de mégsem olyan jó, mint a Beyer.
Még az Effect Audio Ares S8W-re dugva zenélt nagyot az mk1, meg az Astell&Kern T9iE, de az vastag, nehéz rézfonat.köszi szépen.
-
-NoVa-
veterán
Kevésbé clarity fókuszú, a beyer ezüsttartalma hallható, és sajnos jobb hangban, mint a 40k+ -ba kerülő FiiO LC-44D ezüstkábel, ami amúgy puha és könnyű, minőségi darab lenne, de mégsem olyan jó, mint a Beyer.
Még az Effect Audio Ares S8W-re dugva zenélt nagyot az mk1, meg az Astell&Kern T9iE, de az vastag, nehéz rézfonat. -
chubii
senior tag
-
Zoliee
őstag
Én mindegyiket használom, hetente cserélem őket.

Nagyon jó mert így egyiket se lehet megunni. Mindegyik jó valamelyik zenei műfajhoz, aztán akkor azt hallgatom. Széles a repertoár, sok minden megy.
Fejhallgató más biznisz, nekem ami 3 van, az is sok helyet foglal. Hova raknék 21 fejhallgatót dobozostúl?"... Hova raknék 21 fejhallgatót..."
Minden csak pénztárca, hely, és megszállottság kérdése: [kép] -
uptobase
tag
Nagyon kevés a vékony, könnyű, jó minőségű MMCX kábel. A Beyer sajátját szeretem, és használom is mindkét generációs Xelentoval, és más MMCX earbudommal is.
Alternatívaként ott az OEAudio 2DualCDC kábel, tiszta rézből, vagy a 2DualCPS ezüstből. A rezet ismerem, használom, szeretem, az ezüstöt még nem próbáltam.kicsit sejtettem hogy az lesz amit írsz, köszi a két alternatívát megnézem. A réz hangzásra azt hozza amit a beyer kábel, vagy van szignifikáns különbség?
még egyszer köszi a választ.
-
-NoVa-
veterán
Sziasztok,
Van egy Xelento 1st genem, amelynek a gyári 4,4 mm-es balanced kábele a jobb oldali MMCX csatlakozónál megtört. A kábel többi része hibátlan, ezért elsősorban az érdekelne, hogy javíttatott-e már valaki ilyen gyári Xelento-kábelt, vagy egyáltalán mmcx kontakt hibát, érdemes-e egyáltalán javíttatni?
A Xelento 2nd gen gyári balanced kábele hivatalosan kompatibilis az első generációval is, de szállítással együtt körülbelül 55 ezer Ft lenne. Mielőtt megrendelem, érdekelne, hogy van-e ennél olcsóbb alternatíva, amely minőségben és hangzásban hozza ugyanazt, vagy esetleg jobb választás a Xelento 1st genhez. Egy SR35 a forrás.
Fontos lenne, hogy az alternatív kábel lehetőleg könnyű legyen, és ruhához dörzsölődve se legyen zajos.
Előre is köszi szépen.
Nagyon kevés a vékony, könnyű, jó minőségű MMCX kábel. A Beyer sajátját szeretem, és használom is mindkét generációs Xelentoval, és más MMCX earbudommal is.
Alternatívaként ott az OEAudio 2DualCDC kábel, tiszta rézből, vagy a 2DualCPS ezüstből. A rezet ismerem, használom, szeretem, az ezüstöt még nem próbáltam. -
uptobase
tag
Sziasztok,
Van egy Xelento 1st genem, amelynek a gyári 4,4 mm-es balanced kábele a jobb oldali MMCX csatlakozónál megtört. A kábel többi része hibátlan, ezért elsősorban az érdekelne, hogy javíttatott-e már valaki ilyen gyári Xelento-kábelt, vagy egyáltalán mmcx kontakt hibát, érdemes-e egyáltalán javíttatni?
A Xelento 2nd gen gyári balanced kábele hivatalosan kompatibilis az első generációval is, de szállítással együtt körülbelül 55 ezer Ft lenne. Mielőtt megrendelem, érdekelne, hogy van-e ennél olcsóbb alternatíva, amely minőségben és hangzásban hozza ugyanazt, vagy esetleg jobb választás a Xelento 1st genhez. Egy SR35 a forrás.
Fontos lenne, hogy az alternatív kábel lehetőleg könnyű legyen, és ruhához dörzsölődve se legyen zajos.
Előre is köszi szépen.
-
chubii
senior tag
-
btraven
őstag
Az nem titánból van? Vagy legalább egy pici titán ráködölve?
-
chubii
senior tag
Amíg megfizethető áron vannak és kellően jól szólnak, engem nem nagyon zavarnak ezek az elnevezések. A marketingeseknek is kell valami feladat
Max megmosolygom kicsit én is. Legalább valami alapján meg lehet különböztetni őket. Egyébként van titán membrános is
-
-NoVa-
veterán
-
nLali
őstag
2 dollár párban aliexpressen a gyémánt membrános füles.
Nehéz kifaragni, de van rá piaci igény.
-
btraven
őstag
Akkor csak ráködölnek egy kis aranyfüstöt a membránra? Vagy még annyi se? A kéket mivel színezik?
Ja most látom hogy van kék gyémánt is chubii-nál. Gyémántból is lehet membrán?
-
chubii
senior tag
-
-NoVa-
veterán
-
btraven
őstag
Arany (és kék) membrános flathead - lehet aranyból is készíteni?
-
btraven
őstag
Fransun-nak van IEM-je is. [link] Azt a mindenit már az AI írja a termékleírást.
AI overview of item
Disclaimer: This content is generated by AI and does not represent the merchants opinion. The platform and merchants assume no related legal liability.
High-Performance 10mm PU+Ti Diaphragm Driver Equipped with a 10mm PU+Ti diaphragm driver, the Fransun E30 delivers rich, detailed sound with enhanced clarity and deep bass response for an immersive listening experience.Superior Sound Isolation & Dynamic Sound Featuring sound isolating semi-open earcups and a dynamic vocalism principle, these earphones effectively block external noise and deliver balanced, accurate audio reproduction.High Sensitivity & Low Impedance Design With a sensitivity of 115dB and impedance up to 32 Ω, the Fransun E30 ensures powerful sound output even when connected to low-power devices like smartphones and tablets.Premium CNC Metal Body & Durable Build Crafted from high-quality metal material with a CNC precision finish, the earphones offer a sleek, durable design that resists wear and provides a premium feel.Wired Connectivity with 3.5mm & Type-C Options Available in 3.5mm and Type-C variants, the Fransun E30 supports wired audio with a 1.2m line length and L-bending plug for tangle-free use. -
RobeeK
tag
Üdvözletem!
Fülhallgató javítással kapcsolatban érdeklődnék, nem tudom jó helyen teszem-e, illetve valaki útba tud-e igazítani. Van nekem egy mmcx csatlakozós fülesem és a fülhallgatóban a csatlakozó rész a kis érintkező megadta magát, kitört, nem tudom. Másik kábellel próbáltam, aztán vissza, egyszer csak elhallgatott az egyik oldal, majd a másik és nézelődve ez tűnt fel. Lehet az ilyet javítani, vagy kuka?
Köszi. -
Seraph 16
őstag

Nagyon jó mert így egyiket se lehet megunni. Mindegyik jó valamelyik zenei műfajhoz, aztán akkor azt hallgatom. Széles a repertoár, sok minden megy.
Fejhallgató más biznisz, nekem ami 3 van, az is sok helyet foglal. Hova raknék 21 fejhallgatót dobozostúl?Vegyél egy új DAC-ot, és kvázi lesz 21 "új" flatheaded
-
btraven
őstag

Fejhallgató más biznisz, nekem ami 3 van, az is sok helyet foglal. Hova raknék 21 fejhallgatót dobozostúl? -
Zoliee
őstag
21db

Részemről ez már kezelhetetlen/használhatatlan mennyiség.
Túl sok. Ha minden nap mást hallgatnék, akkoris 3 hét mire sorra jutna újra az első.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én amit nem használok, azt eladom/elajándékozom. Arra, hogy egyszer, talán előveszem, arra nem tartogatom. -
btraven
őstag
-
btraven
őstag
Véget ért a móka mára, zárul Miki mókatára.
-
szaki58
senior tag
Arról később tudok mondani valamit, mert éppen bejáratom. Bele-bele hallgattam, de nem a megszokott tesztzenéimmel. Most éppen Carolin No szól rajta, és nagyon szépen.
-
Zoliee
őstag
"... Ne vegyetek semmit kiprópálás nélkül!..."
A méretével/kényelmével van "csak" bajod, vagy a hangjával is? -
szaki58
senior tag
Megérkezett a Crinear Reference.Ne vegyetek semmit kiprópálás nélkül! Még feleséget sem, főleg azt nem...
Az előzőekhez képest brutál nagy. Lehetne fejpántot készíteni hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
-
96273 - 96201
96273 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kingston FURY Renegade Gen5 1TB (SFYR2S/1T0) V5 (ÚJ Bontatlan , Alza Garancia 4+ év.)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku:100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- eladó Apple Magic keyboard(12.9", US)
- Samsung PM883 7.68TB Enterprise SATA SSD (MZ7LH7T6HMLA) 100% Health, 497GB írás
- Moza R3 PC Bundle + ES 12" Wheel Mod + SR-P Lite Brake Performance Kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad E14,FHD,14",i5-10201U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- 292 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 I I7-8665U I 16GB I 256SSD I 14" FHD TOUCH I Cam I W11 I Gari

) a Duna két partján, és bele pisilne a Dunába, rögtön lenne hűtővíz Paksnak, és nem lenne áramhiány.
(meggárgyult a fejem a hőségtől
)
Max megmosolygom kicsit én is. Legalább valami alapján meg lehet különböztetni őket. Egyébként van titán membrános is 

kemcso