Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92807) net84


net84
őstag

Sziasztok!
Adott egy tartományba léptetett Windows 10 Enterprise. Viszonylag friss telepítés (nem kezdeném újra, csak a kieg. programok újrapakolása 1,5 nap lenne). Valószínüleg a telepítéskor lett elbaltázva és felkerült a "magyar QWERTY 101 gombos" billentyűzetkiosztás. Fent van a "magyar QWERTZ" is, amivel minden jó. Azonban minden új felhasználónál QWERTY lesz az alapértelmezett. A tartomány miatt van 30+ felhasználó, akiknél már a belépést is megnehezíti, amikor visszaáll a rossz kiosztásra. Hogyan tudom törölni ezt a kiosztást vagy beállítani, hogy a QWERTZ legyen az alapértelmezett?

Lokális rendszergazda fiókba belépve töröltem a "magyar QWERTY 101 gombos" kiosztást. El is tűnt. De amint belépek egy új felhasználóval (már tartományba), egyből újra megjelenik és ez lesz az alapértelmezett billentyűzet.
Próbaként megkíséreltem a nyelvi csomagot törölni. Feltettem egy angol nyelvkészletet, átváltottam arra, majd töröltem a magyart. Utána visszatettem a magyart. Elsőre teljesen jó, majd újraindítás után ismét QWERTY kiosztáson áll a billentyűzet.
Az kizárt, hogy előre bejelentkezzek minden felhasználóval, akkor inkább kardomba dőlök és újratelepítem az egészet...

Read only...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.