Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139901) Zotya84 válasza vidda1603 (#139899) üzenetére


Zotya84
őstag

Túl új a gép, integrálni kell bele az Intel új Optane/RST drivereit: vagy a telepítőbe rakod bele őket, vagy letöltöd a hozzávaló F6Floppy drivereket, és betallózod ahol kiírja, hogy nincs háttértár.

Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

(#139902) Zoz válasza gezatata (#139900) üzenetére


Zoz
őstag

Táp vagy alaplap.

(#139903) Doky586 válasza vidda1603 (#139899) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Egy kérdést egy topikban tegyél fel legközelebb! Ne spammelj!

Másik helyen megkaptad a választ.

[ Szerkesztve ]

(#139904) Geth válasza rothfb (#139896) üzenetére


Geth
addikt

Azért az már súlyos, ha egy darab partíció méretet megadni vacakolásnak számít :DDD

(#139905) King Unique válasza rothfb (#139885) üzenetére


King Unique
titán

Legközelebb majd adott előtte a topik keresőjének a használata, mivel már kismilliószor ki lett tárgyalva itt hogyan kell pendrive-ról Windows 10-et telepíteni, mi a teendő ha nem detektálja a meghajtót és drivert hiányol a telepítő (példa), stb. ;)

(#139899) vidda1603:
Dettó...

(#139906) tordaitibi válasza rothfb (#139896) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Persze igy is lehet de szerintem korrektebb a telepitesnel megadni a C meretet mint utolag zsugoritgatni. Ez utobbi nem is veszelytelen muvelet.

(#139907) rothfb


rothfb
veterán

Srácok. Még egy láma kérdés, szeretném kikapcsolni a jelszó kérést indításkor.
Beírom, hogy netplwiz és én ott nem találok olyat, hogy "a számítógép ne kérjen jelszót" és így pipát sem találok. Vajon ez miért lehet.
Kellene lennie egy pipálható mezőnek, hogy ne kérjen jelszót a számítógép, de nincs ilyen lehetőség... Mit tegyek, hogy legyen?

[ Szerkesztve ]

(#139908) rothfb válasza King Unique (#139905) üzenetére


rothfb
veterán

Azon már túl vagyok, kérte az Intel Rapid Storage drivert telepítés közben. Sikerült a telepítés.
Most a hülye jelszóval bajlódom... Látszik, hogy régen nem csináltam ilyesmit...😁

(#139909) King Unique válasza hackeeeee (#139897) üzenetére


King Unique
titán

A Windows 10 frissítési problémájára lásd egy másik válaszban leírtakat, ez sem újdonság itt, erről is már kismilliószor volt szó, lásd kereső. Ha sikertelen egy frissítés, akkor ott a frissítési előzményeknél lenne kell hibakódnak / hibakódnak...

"Még megpróbálom majd pendrive-ról frissíteni, hátha az sikerül"

Ezt nem tudom hol tanítják, de a Windows alóli in-place upgrade és ugyanezen módszeren alapuló repair install (ezt kellene alkalmazni a frissítési problémánál) esetében nem kell okvetlenül pendrive, az max. csak 1 opció a több közül, ahogyan pl. a W10 —► W11 upgrade / upgrade esetében sem kell feltétlen... Pendrive, vagyis telepítési adathordozó normál esetben clean install esetén kell arról bootolva.

A téma Windows 11 specifikus része, mármint hogyan kell arra upgrade-elni meg értelemszerűen inkább a Windows 11 topik témája.

(#139910) King Unique válasza rothfb (#139907) üzenetére


King Unique
titán

Az előbb már említve volt, hogy használni lehetne a keresőt, mert a jelszókérés kikapcsolása is már rengeted alkalommal volt itt téma: [link], [link]... :B

Utólag már nyilván, meg a linkelt válaszban is említve van az Intel RST, nem újdonság. De itt az lett volna a lényeg, hogy ha megtörténik az előzetes informálódás, akkor a válasz is adott és ez esetben felesleges újra megkérdezni ugyanazt, de mindegy. :))

(#139911) hackeeeee válasza hackeeeee (#139897) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Lefrissült win11-re, pendrive-os telepítéssel.. Nem értem, na mindegy.

Véleményem szubjektív...

(#139912) hackeeeee válasza King Unique (#139909) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Sehol nem tanítják, de érdekes módon így frissült.. Semmiféle más módon nem.. De akkor bocsi.

Tudom, hogy nem kell, de mivel amúgy is tartok egy telepítőt mindig a fiókban, mert bárhol kellhet, így megcsináltam media creation tool-al, és kész.

És, mint írtam, semmiféle hiba nem volt sehol sem, nem volt hibakód.. Megnéztem.

Annó, amikor korábban is kérdeztem hasonlót, akkor is ugyan ez volt, akkor sem volt hibakód, csak egyszerűen nem ment fel a frissítés, de köszi. :)

Véleményem szubjektív...

(#139913) King Unique válasza hackeeeee (#139912) üzenetére


King Unique
titán

Azt nehezen hiszem hogy kizárólag csak azzal, mivel ha a W11 upgrade-ről van szó, akkor az max. a telepítési segédnél nem működött, annál fordulhatnak elő bizonyos esetekben gondok (példa), ellenben az ISO inplace upgrade-nek kellett volna, amihez ugye nem kell okvetlenül pendrive, az utóbbi csak 1 opció a több közül... ;)

Mármint ha a frissítési előzményeknél nem volt sikertelen bejegyzés, akkor az érdekes, illetve itt elsődlegesen a Windows 10 frissítési problémára vonatkozóan, nem a W11 upgrade-re.

Szívesen!

[ Szerkesztve ]

(#139914) Kbali válasza feketenorbi (#139883) üzenetére


Kbali
nagyúr

A kábel, amivel próbálod az gyári Apple vagy olyan, ami MFI certified? Mert ha nem, akkor csak töltést támogat, adatátvitelt nem.

(#139915) hackeeeee válasza King Unique (#139913) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Banyek :) Feldobta winupgrade-ről, segéd, indít, elkezdett telepíteni, első reboot után visszaállítás.. Ergo sikertelen telepítés.

Pendrive-ról felment. A 3-ból 2-n (ebből az egyik az amelyik nem akart frissíteni) már 11-el megy.

Véleményem szubjektív...

(#139916) King Unique válasza hackeeeee (#139915) üzenetére


King Unique
titán

Ezt eddig tudtuk, nem világos ezzel most mire akartál célozni. :))
Az előző válasz lényege annyi lett volna, hogy a letöltött ISO-fájllal is ment volna ilyen alapon az in-place upgrade és nem kizárólag csak a pendrive-on lévő telepítőről indítva, azaz nyilván nem létszükséglet ehhez az utóbbi, meg itt vsz a telepítési segéd volt a gond, az lehet kényesebb bizonyos hibákra. + A telepítési adathordozóval (pendrive) végzett clean install is működhet ha az in-place upgrade nem, de itt most elvileg az utóbbiról volt szó, ha jól olvastam.

[ Szerkesztve ]

(#139917) TXT


TXT
őstag

Sracok segitsetek pls!
Van egy digitalis licensszel aktivalt Win 10 Pro 21H1 (build:19043.1348), amit eddig hasznaltam a gepemen. Most egy uj konfigot raktam ossze, amiben az alaplap, a proci es a ram is mas, a tobbi az elozo gepbol valo. Attettem az SSD-t is ebbe az uj gepbe, leven korabban irtatok, hogy ennyi is eleg lesz, de kiirta, hogy a Windows nincs aktivalva. Beleptem a Microsoft fiokomba a windows gephazon belul, hatha segit, de semmi valtozas. Vegig csinaltam az ujraaktivalasi metodust, (Windows aktivalasa -> Hibaelharitas -> Nemreg csereltem hardvert ezen az eszkozon) de ezt irja jelenleg:

"Nem találunk olyan, a Microsoft-fiókjához kapcsolt eszközt, amellyel a jelenleg használt eszközt újraaktiválhatná. Győződjön meg róla, hogy azzal a Microsoft-fiókkal van bejelentkezve, amelyet ezen az eszközön a Windows 10 digitális licencéhez kapcsolt, vagy próbálkozzon újra később."

Majd tovabb lepve:

"A Windows 10 újraaktiválása
Ezekről az eszközökről nem lehet újraaktiválni a Windowst."

Nyilvan nincs ez az eszkoz hozzakapcsolva, hiszen most probaltam volna, de erre sincs opcio a sajat microsort fiokomban.

Amugy ez a hibakod: 0xC004F211

A weboldalon a sajat microsoft fiokomba belepve latom a (mostmar) ket PC-t, de mindkettonel csak azt talalom felul, hogy "Eszkoz nyomonkovetese" es "Eszkoz eltavolitasa".
Semmi mast.

Felhivtam a telefonos ugyfelszolgalatot, de a szerb akcentussal rendelkezo, igen "kedves" @*#^^ p*csa egyfolytaban azt eroltette, hogy adjam meg a termekkulcsot! Mondom neki, NEM TUDOK TERMEKKULCSOT ADNI, mivel ez digitalis licensszel aktivalt windows, aminek nem tudom a termekkulcsat, ellenben a Microsoft fiokomhoz van rendelve. Miert nem lehet onnan tovabb aktivalni ehhez az uj eszkozhoz, ahogy ezt fel is ajanlja? De csak eroltette hogy vagy a termekkulcs kell, vagy vegyek masik windowst! :W :W :W

Mi a megoldas, hogy ujra aktivaljam ezt a windowst ehhez a hardverhez? :U

[ Szerkesztve ]

(#139918) King Unique válasza TXT (#139917) üzenetére


King Unique
titán

Lásd egy másik válaszban leírtakat hogyan oldható meg hardvermódosítás után az a Windows 10 újraaktiválása, illetve Microsoft-fiókhoz kapcsolt digitális licenc és telefonos automatán / ügyfélszolgálaton keresztül, ami normál esetben nyilván működni szokott érvényes termékkulcs, digitális licenc esetén.

'Mondom neki, NEM TUDOK TERMEKKULCSOT ADNI, mivel ez digitalis licensszel aktivalt windows"

Akkor megadod a frissítési alap termékkulcsát, vagyis a W7 / W8.x termékkulcsot amiről az ingyenes upgrade történt W10-re, vagy ha külön lett vásárolva W10 termékkulcs akkor értelemszerűen azt, ahol ugye normál esetben ezen termékkulcsot ismerni kellene. :)

[ Szerkesztve ]

(#139919) csokagyulané


csokagyulané
csendes tag

Sziasztok.Win 10 64 bit pro-t szeretnék merevlemezről ,egy 250 gb ssd re klónozni.Sajnos a maricius sofvert nem tudom telepiteni. Tudnátok ajánlani egy ingyenes egyszerű softvert amivel meg tudnám csinálni?Köszi előre is. :R

csoka gyula

(#139920) Doky586 válasza csokagyulané (#139919) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Rámásolod az ISO tartalmát egy (lehetőleg fat32) pendrivera és bootolhatod.. [link]

(#139921) rothfb válasza King Unique (#139910) üzenetére


rothfb
veterán

Sajnos képtelen vagyok kikapcsolni a jelszót.
Köszönöm a linkeket, de egyelőre nem értem miért nem tudom a módszerekkel kikapcsolni.
Esetleg nem elképzelhető, hogy át kell váltani helyi fiókra és úgy esetleg már működne? Mert most microsoft fiókba vagyok bejelentkezve, lehet, hogy át kellene jelentkezni helyi fiókba?

(#139922) TXT válasza King Unique (#139918) üzenetére


TXT
őstag

Hidd el, vegig neztem a korabban irt valaszokat, megsem mukodik valamiert...vagy en vagyok LAMA hozza, nem tudom.

Igen, de nem tudom a termekkulcsot. (nem irnam le miert, sztem erted igy is)
Szoval eddig digitalisan aktivalt volt.
Most viszont nekem nem dob fel olyan opciot, amit itt a nagy zold nyillal bejeloltem:

Nekem ezt adja be miutan a"Nemreg csereltem hardvert ezen az eszkozon"-re kattintok:


Nem ertem, hogyan tovabb....

[ Szerkesztve ]

(#139923) Doky586 válasza rothfb (#139921) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ha helyi fiókot akarsz akkor minek adtál meg telepítéskor jelszót..? :F

[ Szerkesztve ]

(#139924) Zotya84 válasza TXT (#139922) üzenetére


Zotya84
őstag

Ha semmilyen termékkulcsot nem tudsz, akkor biza nincs licenced. Sem ilyen, sem olyan. Mert esélyes, hogy pont a hozzátartozó termékkulcs nem megfelelősége miatt nem tudod átvinni. Így az a licenc marad az eredeti alaplapon...

BTW, az első képen egy virtuális gép licencét jelölted. Nem lehet, hogy rosszal próbálkozol?

[ Szerkesztve ]

Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

(#139925) King Unique válasza rothfb (#139921) üzenetére


King Unique
titán

A linkelt válaszokban illetve ebben le van írva világosan, sőt még screenshotokkal is szemléltetve hogyan lehet megoldani Microsoft-fiók esetén, meg ha nincsen ilyen módon pipa a netplwiz esetén, akkor a Windows Hello kikapcsolása szükséges, de akár registry módosítással is megoldható, + külön program is elérhető ilyen célra lásd Autologon. Ha ezek alapján sem megy, akkor meg nincs miről beszélni...

[ Szerkesztve ]

(#139926) King Unique válasza TXT (#139922) üzenetére


King Unique
titán

Itt ugye Microsoft-fiókhoz kapcsolt digitális licenc akkor van és az akkor használható hardvermódosítás után az újraaktiváláshoz, ha még előtte megtörtént, eleve olyan fiókkal volt az előző hardverkonfiguráción használva a Windows 10, stb, ellenkező esetben viszont nem meglepő, ha nem működik.
Az addig oké, hogy digitális licenc esetén csak az általános termékkulcsot lehet kiolvasni ami tényleges termékkulccsal. Viszont ha tartozik az adott PC-hez digitális licenc, akkor az nyilván nem a semmiből lett, hanem vagy meglévő és aktivált W7/8.X rendszerről upgrade-elve, vagy külön vásárolt W10 termékkulcs által, ahol normál esetben mindkettőnél ismert a termékkulcs és az használható az újraaktiválásnál is. Ha egyáltalán nem tudod a termékkulcsot, akkor kérdéses, hogy mégis hogyan lett aktiválva a W10 vagy a frissítési alapként szolgáló Windows, valamint ha nincsen érvényes termékkulcs illetve licenc, akkor meg nyilván nincs miről beszélni.
Az aktiválásnál ha az eredeti termékkulcs nem ismert, akkor esetleg beírható az adott kiadáshoz passzoló általános termékkulcs, aztán megnézni hogy utána mi történik. Az utóbbival normál esetben nem lehet aktiválni, de ha tartozik a PC-hez érvényes digitális licenc, akkor beaktiválódik így is.
A telefonos újraaktiválásnál nemcsak a személyes ügyfélszolgálat opció, hanem az automata is, aminek használatára szintén linkelve lett példa.

[ Szerkesztve ]

(#139927) King Unique válasza csokagyulané (#139919) üzenetére


King Unique
titán

Ha még egy program telepítése sem megy, akkor mégis minek ajánljanak másikat, ha aztán ugyanúgy az sem fog? :B
De egyébként nem is feltétlen kell telepíteni, elég a Macrium Reflect esetében (is) letölteni pl. innen a kész WinPE ISO-t, majd azt Rufus / egyéb programmal egy pendrive-ra írni, vagy a W10 ISO-hoz hasonlóan egyszerűen csak felcsatolni a fájlkezelőben a Macrium WinPE ISO-fájlt és a tartalmát 1:1-ben egy FAT32-re formázott pendrive-ra másolni, aztán mehet arról bootolva a klónozás.

[ Szerkesztve ]

(#139928) rothfb válasza King Unique (#139925) üzenetére


rothfb
veterán

:R:R:R
Autologon-nal megoldottam.
Köszönöm a türelmet! Nem olvasom rendszeresen a fórumot. De tudom tudom, a kereső...:DD:DDD

(#139929) seger


seger
addikt

Most telepítettem 3 egyforma dell gépet windows 10 pro 21h1. 1 frissít telepítés után ahogy kell, 2db viszont nem. Ez fogad.
Miért?

(#139930) King Unique válasza seger (#139929) üzenetére


King Unique
titán

[FIXED] ‘Something went Wrong. Try to reopen Settings later’ in Windows 10 Update
FIX: Windows Update Something went wrong. Try to reopen Settings later (Solved)

Ha a Windows 10 újraindítása után is ez van, akkor lásd a linkelt útmutatókban javasoltakat, + mások eseteit.
Aztán remélhetőleg nem külső programmal van tiltva esetedben is Windows Update mint másnál, meg nem valami buherált W10 ISO lett használva a telepítéshez amiben tiltva van (példa), mert akkor nyilván nincs miről beszélni. :D Meg az sem világos miért 21H1 verzióval történt a telepítés, amikor már egy ideje elérhető a Microsoft weboldalán az aktuális 21H2 verzió, de mindegy. :))

[ Szerkesztve ]

(#139932) TXT válasza King Unique (#139926) üzenetére


TXT
őstag

Nos, nem tudom erre mit irjak, mert vissza raktam az ssd-t a masik gepembe, amivel a Win10 eddig aktivaltan futott es jol emlekeztem, hogy ossze lett kapcsolva a Microsoft fiokommal:

Jol ertem, hogy akkor ez igy egyuttal az MSA-hoz tarsitva van ezaltal? :U
(mar ha az MSA = a Microsoft fiokommal. De lehet en nem ertem ha ez nem egy es ugyanaz...)

Igy is van ra magyarazat, miert nem tudom tovabb vinni a folyamatot es ujraaktivalni a Win-t a masik gepbe atteve az ssd-t? :U
Nekem egyelore X-Aktak...

[ Szerkesztve ]

(#139933) TXT válasza King Unique (#139926) üzenetére


TXT
őstag

Illetve ezt tudtam meg megnezni, ha ez szamit:

(#139934) Pyttawrx válasza TXT (#139933) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

kulcsok típusai:
VL: mennyiségi licenc céges felhasználásra, kedvező áron veszel pl. 1000 darab licencet egy csomagban
OEM: hardverhez kötött licenc, csak azon a gépen érvényes, amin először telepítették. át nem helyezhető, a hardver jelentős megváltozásával érvényét veszti (ezt már meg lehet oldani)
Retail: személyhez kötött licenc, azaz xy tulajdona, szabadon költöztetheti egyik gépről a másikra, szabadon cserélgetheti a hardver komponenseket, csak az a megkötés, hogy adott pillanatban csak a licencben kötött számú példány lehet aktív egyszerre. (általában 1 vagy 2.) ha új gépet veszel, ráteheted, de a régin nem használható tovább.

(#139935) King Unique válasza TXT (#139932) üzenetére


King Unique
titán

Akkor pedig működnie kellene a linkelt útmutató alapján, + ezeket is meg lehetne próbálni. Vagy legjobb lenne ismerni az eredeti termékkulcsot és azt megadni az újraaktiváláshoz, lásd más esetét.

(#139936) daninet


daninet
veterán

Sziasztok! Szeretném ha egy mappában egy script megkeresne "Linked Models" nevű mappákat és törölné őket.
Szóval az elérési utam %localappdata%/Program_Neve
ebben van sok mappa és almappa. Vannak benne a fent említett linked model nevű mappák (különféle mélységben), azokat kell megkeresni és törölni.

Ideális esetben egy .bat fájlt szeretnék amit be tudok rakni időzítőbe, hogy lefusson.
Tud valaki ebben segíteni?

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#139938) rothfb


rothfb
veterán

A windows 10-ben hogyan lehet átállítani az alkalmazás hátteret kékre? Most fekete, szürke. Újraindításnál is szürke, hogy lehetne, hogy kék legyen?
Kerestem keresőben, de nem találtam ráutaló hozzászólást, google is inkább a kék halállal kapcsolatos oldalakat dobta fel...:D
Szóval kékes témát szeretnék.

(#139939) blurayvevő válasza Szirtimorc (#139767) üzenetére


blurayvevő
csendes tag

Köszönöm a választ, de ma sikerült egy másik metódussal megoldanom.

(#139940) pruzsi


pruzsi
őstag

Üdv. Érdeklődnék hogy eterhenet magán hálózatot hogy lehet nyilvánossá tenni ?

(#139941) Doky586 válasza pruzsi (#139940) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Kikapcsolod a wifin a titkosítást...

(#139942) Zoz válasza pruzsi (#139940) üzenetére


Zoz
őstag

Gépház / Hálózat és Internet / ott a hálózat állapotánál Tulajdonságok

(#139943) Jenne


Jenne
senior tag

Sziasztok!

Segítsetek nekem kérlek.
Hol találom a WIN 10-ben a Redszer visszaállítási pontot? Nagyon alap user vagyok így ha lehet számomra érthetően segítsetek.
Köszi előre is.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#139944) #73959936 válasza Jenne (#139943) üzenetére


#73959936
törölt tag

a kereső mezőbe el kezded írni, hogy

rendszervisszaállítás

(#139945) pruzsi válasza Zoz (#139942) üzenetére


pruzsi
őstag

Köszönöm !

Más probléma ilyenkor mi a teendő ? Másik számítógépen meg van osztva mindkettő magán hálózat legfrissebb win10 update van fent.

(#139946) Geth válasza daninet (#139936) üzenetére


Geth
addikt

PowerShell (.ps1) egysoros:
Get-ChildItem -LiteralPath "$env:LOCALAPPDATA\Program_Neve" -Directory -Include 'Linked Models' -Recurse | Remove-Item -Recurse -Verbose

(#139947) daninet válasza Geth (#139946) üzenetére


daninet
veterán

egy úr vagy :R

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#139948) hhgygy válasza pruzsi (#139945) üzenetére


hhgygy
senior tag

Vagy fél éve nem működik a hálózatos nyomtatás.

Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3

(#139949) syIex


syIex
veterán

Fogalmam sins hova irhatnék ezzel kapcsolatban szóval ez lett az egyik választásom, mert lett cserélve a gépbe VGA is.
A keddi napon beszereltem az ú 12700K-t karöltve a Z690 Strix-A lappal. Minden szépen be is
töltött, kis OC-t csináltam és elinditottam a bányát éjszakara aztán ment is másnap délutánig.
Ekkor el akartam kezdeni Valronat játszani viszont amikor betöltött a jäték egyböl kidobott
asztalra kb 5 másodperc után minden hiba üzenet nélkül. Ujra tettem a VGA drivert, de nem
lett jó aztán teljesen Defaultra a procit az sem segitett viszont úgyis ugy voltam vele, hogy
hatha a Windows 11 mar jo lesz feltelepitettem azt. Szépen letöltöttem mindent és amikor
Superposition benchmarkot akartam csinalni a gép jraindult. Na mondom lehet valami bug
(elötte volt par kékhalál), de folyamatosan ezt sinálta. Felbosszantott aztán vissza tettem az
elöbb a Windows 10-et. Ugyan ezt csinálta szóval kiprobaltam egy másik táppal és
valószinüleg az volt az oka, mert mostmar gyönyörüen végig fut a bench. De itt jön az jabb
fekete leves egyetlen Ubisoft cím sem indul el hiába frissen vannak letöltve (FarCry 6, AC:
Valhalla, WD: Legion). Pöpec akkor jöhet valami más tehát elövettem a Valorant aminek
elinditásakor a játék kidobott, hogy Update your graphic driver. A legújabb nvidia driver volt
fent, de gondoltam lehet az bugs szóval leszedtem egy régebbit amit több helyen ajanlottak
(457.30), de ezzel ismét kidob a jaték csak mostmár kékhalállal.
Most ott járok, hogy lefagyott az egész gep és nem bootol be a Windows. Az SSD ott van a Biosban, de mégsem lehet ki választani.

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#139950) Jenne válasza #73959936 (#139944) üzenetére


Jenne
senior tag

Találtam egy ilyen lehetőségt.
Ha az egyik piros nyíllal jelölt időpontot választom az is megfelel? Minden marad, csak az akkori friíítés az nem lesz rajta? Ha jól néztem, akkor az az időpont az egy összesítő frissítés volt KB5007186
Tegnap leszedtem a MBAM programot , a Vezérlőpult/ Programok/ Programok eltávolításával. De azóta, hogy eltávolítottam valami nem az igazi. Ezért gondoltam, hogy visszaállítom egy korábbi időpontra, és a RevoUninstallerrel szedem majd le azt a MBAM-ot.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.