Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1080) vlevi válasza #58000384 (#1056) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Az ikonok tekintetében igazad van, nem egységesen flat vagy hagyományos megjelenésűek"
Modern appok már alapból ilyet kapnak, most az intéző is kapott egy lapos ikont (aminek a színösszeállítása nekem speciel nem teccik), de a többi hagyományos alkalmazás még maradt az eredeti ikonnal. Számológép, notepad, ... De még a mappák ikonjai is maradtak, csak az intéző ikonja újult meg.
De asszem, ez a legutolsó, amit egy preview állapotú oprendszertől várunk.
Nekem egyébként nincs bajom az új irányvonallal, mármint hogy az ablakoknak nemnagyon van már keretük, az áttetszőséget sem hiányolom, sőt, ahogy korábban írtam, a taskbarnak sem kellene feltétlenül átlátszónak lennie, kicsit furcsán néz ki, hogy a fejléc nem átlátszó, de a taskbar igen.

Persze preview, vagy sem, a windows8 vonalnak már kiforrottnak kellene lennie, de tényleg van még összevisszaság. Mondjuk az összevisszaságot az is okozza, hogy természetesen a rendszerben benne vannak a win95 óta kitalált dolgok, és azok többékevésbé még ugyanúgy néznek ki. De a Windows XP-s GDI+ libraryval is valahogy kompatibilisnek kell lennie, egyszóval nem egyszerű.
De ugyanez megfigyelhető többékevésbé androidon is. Hiába a kitkat, meg minden, azért időnként ott is felbukkannak olyan képernyők, ami szemmelláthatóan 2-es android stílusúak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.