Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89223) Integrale válasza focvis (#89221) üzenetére


Integrale
veterán

Felmentunk Irorszag legeszakibb pontjara asszonykaval, ott toltottuk az elmult napokat, most ertunk haza. Bo ezer km beleugrott most a hetvegen, fogyasztasa masszivan 7 liter vegyesben, ebben autopalya, varos, orszagut, es csodalatos szuk, kanyargos, keskeny ir utak is benne vannak, emelkedokkel lejtokkel. Az egyutt toltott 16.000 km is kb ilyen atlagot mutat.

Hosszu tavon sokkal kenyelmesebb mint roviden, na meg valoszinuleg a seggem is megszokta mar, mert elso heten is mentunk vele kozel ezret (nyugatra, Moher sziklakhoz).

Ulesfutes, tukorfutes es a derektamasz es egy elso konyoklo tovabbra is hianyzik. A motort nem tartom gyengenek, talan egy lehheltnyivel lehetne erosebb, de ket fonek boven eleg, palyan 6. jol jonne.

Ut elott csereltunk olajat egy szerelo sraccal, szerinte felesleges lenne cserelni, gondja nincs, muszaki lejar aprilisban (itt csak 1 ev van 10 ev felett), viszont nyarra en mar szeretnek hazamenni. Most vagy az van, hogy cserelek egy friss muszakis autora, amivel kihuzom a hazakoltozesig, vagy muszakiztatom ezt, es ezzel megyunk haza, otthon meg eladnam.

Roviden ( :D ) ennyi.

[ Szerkesztve ]

"Bad reklám is reklám too"

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.