Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65603) Qru válasza sfefe (#65579) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Ezt értem és elfogadom de ez nem erről szól (sajnos vagy szerencsére ez most nézőpont függő). Kellően nagy népharagot generál ez a nyilvánvaló pénzbeszedés és közelednek a választások... :U

Nem azért van sok halálos baleset mert a Lehel piacnál balra fordulok, vagy mert a Bécsi útról balra bekanyarodok az Praktikerbe vagy mert a Józsó körútnál balra megyek vagy újpesten fel mernék kanyarodni a felüljáróra... és ez csak pár pénzszedő állomás.
Az autópályán a leállósávon előzők nincsenek kiszedve, az belsőben önkéntes rendőrt játszó phasok sem, sem a keménykedő 1,6 tdi oktáviások akik 0,2 cm követési távolságot tartanak mert nagyon feltartod őket. De én amiért a tök üres M35-ön 149-el mentem utánam kell küldni az elfogó autót (az is csak pénzbeszedés volt) mert életveszélyes huligán vagyok.

Persze legyen szigor, meg a szabályok betartatása fontos de jó lenne olyannal foglalkozni ami valóban a baleset megelőzést szolgálja és nem a nettó pénzbeszedést.

mod:

gzbotii: Persze egy idő után sok minden rutinná válik. Ez hátrány is amellett hogy előny. :K Figyelni kell meg nem árt ha kiteszi a közútkezelő ilyenkor a forgalmirend változás táblát.

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.