Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65468) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Ez a kedvezményes ár. Felextrázva a konfigurátor szerinti ára 8,1 lenne, és még nincs benne: bőr, plusz vezetéstámogató csomag (felesleges), napfénytető, hátsó ülésfűtés, egyéb apróságok.
Amit a rádióba mondanak, az egy alap vagy egy egyel feletti felszereltség. Ez a legmagasabb, és még arra is tettem pár dolgot. Meg ugye automata kombi, nem botváltós.
Szerintem az, hogy 4 misiért kapok vattaúj autót, és havi 50-et fizetek be 4 évig (a végén csak 200k-val fizetek többet mint hitel nélkül) nekem megéri. :U

(#65466) [vilike]: Meglehet. Öregemnek is tetszett, minden szar benne van, ami nekem most autóba kell soksok évig. Asszonynak is tetszik, ami nagy szó, mert elhangzottak olyanok, hogy szarfordbaopelbebiszembaszombanemülök de hát na :P És öregszem. Jó érzés volt a civiccel munkába jönni, de hosszú távon az a nyugalom, amit az Astra ad, az nekem jelenleg ezt a pénzt megéri. Octávért sírok picit bár az új orra nem tetszik, és a DSG-s problem is megoldva, plusz minimum 2 millióval drágább lenne. Cserébe picit kisebb az autó és kevésbé vadállat a motor (bár automatával még nem mentem benzinben), de atommód felszerelt.
Hamarosan kiderül, és akkor nagyjából októberre lesz is autóm :DDD

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.