Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #64996 üzenetére
tuti, de a tutiT találtuk fel, nah!
nem baj, akkor is kell, ha csípőfogóval levágodmost keresek 100$ alatti alternatívát.
-
Magnum_
nagyúr
nnna, most ebédnél feltaláltuk a tuti csajommal, hogy nyugodtobbak legyek a más parkoló autók és gazdáik miatt (akik ugye gond nélkül nekibasszák az ajtajaikat másoknak.
már le akarta rajzolni a terveket, hogy holnap menjek is a szabadalmi hivatalba, de azért rágugliztam és feltalálták a spanyol viaszt.. ráadásul elég jól kis is van már találva: én rendelek... -
Magnum_
nagyúr
Mindenki nyugodjon meg, a kocsi szep titta lett. Kepet nem kaptok, mert 1: ugyis lattatok mar, 2: anelkul is szep, hogy latnatok
Viszont az agyammal kezdeni kell valamit. A kedvenc helyemre PONT elottem alltak be, odamentem, hogy ha nem maradnak sokaig, akkor csereljunk
CsereltunkMeg kell tanulnom elengedni ezt a gorcsot. De most is lattam egy uj kis karcot, ami eddig nem volt. Megpoliroztam
-
Szevam
senior tag
válasz
Magnum_ #64986 üzenetére
Bocsánat, hogy tegnap szét offoltam a topicot
Igen szoktam PH-zni csak más topicokban
Ma tényleg nem jó
Talán 1-2 hét múlva hétvégén, addigra lesz pár porszem az autón
Csak hogy ideillőt is kérdezzek:
Valakinek volt már dolga Volkwagen Bogárral? A régebbivelHa igen tudna/tudnátok mesélni róla?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szentkuti11 #64981 üzenetére
Nm, jössz 4 ezerrel...
-
Khelben
nagyúr
Valakinek van tapasztalata négyévszakos gumikkal? Eljutott már oda a tudomány, hogy érdemes fontolóra venni alacsony futásteljesítmény mellett (6-8k km/év). Persze nem Dzsunka2 márkájút, hanem mondjuk egy Michelin CrossClimate-et.
-
Magnum_
nagyúr
Nem tervezett valaki automosast 13.30korul?
Szevam: jon a csajom is. Aki tortenetesen lany
-
norrberth
addikt
válasz
molnarpeter #64983 üzenetére
Kösz KITT!
Most hívd bonniet.
-
válasz
molnarpeter #64983 üzenetére
TALBOT???? Bekaka
Köszi
Most én eléggé el vagyok tévedve. Nekem ez a talbot vmi balkáni cuccnak rémlett. Wiki szerint angol-francia cucc...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
body007 #64982 üzenetére
Rendszám: GBH-477
Gyártmány: TALBOT
Típus: MATRA
Szin: KÖZÉPKÉK
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban -
Sziasztok!
Vki meg tudja mondani, h miez a szekér?
-
szentkuti11
addikt
Hatalmas köszönet ezúton is B-L-A-C-K fórumtársnak az AMTS-jegyért, ha valaki esetleg jönne innen vasárnap, jelezze, egy "minitali" bármikor belefér. Reggel biztosan a Hanula-Havassy előadáson kezdek.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
BigBlackDog #64977 üzenetére
Valamivel a minimum fölött van a szint.
-
choco01
addikt
Erre a ENEOS PREMIUM HYPER 5W-40-re gondolsz ? Megéri az árbeli különbséget? Évi 5-6 ezret megyek, de ha azt mondod jobb lényegesen akkor kipróbálom..
-
kovacsroli
senior tag
válasz
BigBlackDog #64977 üzenetére
Ford Fiesta 1.6 benzin (FYJA) 2003-as
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kovacsroli #64976 üzenetére
Milyen kocsi?Ford Fiesta 2003, ha jól látom. Valami kis tartályt keresnék a motortérben. Szerintem előfordulhat, hogy a fékkel közös kiegyenlítő tartályt használ a kuplung rendszere is. -
Horel77
tag
válasz
kovacsroli #64974 üzenetére
Lehet, hogy levegős a kuplung, vagy ereszti az olajat a munkahenger. Nézd meg az olajszintet. Már ha nem bovdenes.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
BigBlackDog #64971 üzenetére
Most megpróbáltam. Valamivel könnyebben ment mint előbb. Akkor a teljes útján akadt, most minden sebességi fokozatnál egy nagyobb ellenállás volt, azon ha túlnyomtam akkor beugrott mindegyik fokozatba. Visszafele ugyanez, tehát ha üresbe akarom rakni akkor is 1 nagyobb ellenállás van. Álló motornál szépen jár minden irányba.
kisza25: azt nem értem, akkor miért nem ez az állandó állapot? Szóval ha elkopott, akkor miért nem mindíg ilyen?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
BigBlackDog #64971 üzenetére
Èn , ha nèha akadozik akkor 2-3-4et kapcsolom , szèpen eligazodni a fogaskerekek .
-
kisza25
félisten
válasz
kovacsroli #64970 üzenetére
inkább kuplung kopás/kuplung beállítási hibának tűnik
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kovacsroli #64970 üzenetére
Nem próbáltad az első recsegés próbálkozás után végigkapcsolni benyomott kuplung mellett a váltókart? Pl. télen én még motorindítás előtt meg szoktam járatni a váltókart minden fokozatban benyomott kuplunggal.
-
kovacsroli
senior tag
Help!
Tegnap a reggeli első indítás után a kocsi nagyon nehezen vette a sebességet. Rückverzbe csak sokadikra, hangos recsegések mellett tudtam berakni. Kb. 10 km megtétele után már úgy működött, mintha új lenne. Most az előbb kb. 5 métert kellett odébbálnom, mert a szomszéd költözik, úgy kellett beverekedni egyesbe. A kuplungpedál is érezhetően rövidebb úton járt.
Egyszer már előfordult ugyanez, tavaly augusztusban, akkor lecseréltettem a váltóolajat, hátha.Mitől lehet ez?
-
tboldi
nagyúr
válasz
szentkuti11 #64961 üzenetére
Az ő óráira mindig bemegyek.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
brumi1024 #64962 üzenetére
Köszi
Közben nekem is beugrott az emlék, hogy már a 25d is downsized lett nemrég, biztosan a 25d-30d után megszokásból írta oda valaki az adatbázisba
Kár a 6 hengerért, dízel létére jó hangot varázsoltak vele a bajorok, belül legalábbis mindenképp
Volt bent egy 730d, az kicsit más karakterű hangnak tűnt, persze azért a jellegzetes zöngékkel, de eltérően hangolva - biztosan a hangszigetelés jobban eltompít pár morajt. Az új XC90-ből is csak a régi D5 hangját hiányoltam, de érthető, hogy hosszú távon úgyis megszűnt volna, főleg a nagyobb profitot váró új tulajdonosi körrel.
-
brumi1024
veterán
válasz
molnarpeter #64959 üzenetére
A 25d volt anno az első 6 hengeres, de a 2014-es facelift óta az is sor4.
-
-v-
addikt
válasz
molnarpeter #64946 üzenetére
2011-es 520d (sor6)
Kérem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest