Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Eddig nem volt ilyen gondom, mert a lépcsőháztól elzárt folyosós lakásban laktunk, de itt nyitott az egész.
Csak egy fix ponthoz tudom lezárni, különben akadályozza a közlekedést.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Laox
aktív tag
válasz HUTCHDB #69098 üzenetére
Ne sajnáld, vegyél Decathlonosat, ugyanaz.
Szerk.: Sőt, 10-zel drágábban már nevesített Shimano szettes agydinamós bringa is van náluk, szerintem ez sokkal jobban megéri, bár én ennyiért inkább használtat néznék, nagyon jókat lehet kapni 90 körül. http://www.decathlon.hu/hoprider-300-varosi-kerekpar-id_8307664.html
[ Szerkesztve ]
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
HUTCHDB
nagyúr
ALDI-ban kb. 1 hónapja kapható volt CYCO TREKKING férfi kerékpár.
Nem tudja valaki, hogy várhatóan lesz-e a közeljövőben?
Szívesen vettem volna, de lekéstem..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
TayRol
nagyúr
válasz Tothgera30 #69092 üzenetére
Köszi!
-
Laox
aktív tag
válasz Zola007 #69079 üzenetére
Szia! Nekem pont egy ilyen KLS záram van, hibátlan, ha szeretnéd, megegyezhetünk, mert nem használom, csak a fiókban pihen, mind a két kulcsával. Amúgy nem tudom, hogy mennyire biztonságos a lépcsőházad, de éjszakára legalább 2 U lakat kell, semmi más nem jó. Arra ,hogy ha bemész a boltba és kint hagyod, szerintem megfelelő, mert elég masszív, azért kell hozzá pár perc szórakozás, hogy el tudják törni.
-
Tothgera30
Ármester
válasz TayRol #69074 üzenetére
Egyszerű a dolog, itt találsz szösszenetet a dologról, de ahogy Runner kolléga is felvázolta, lényegében anno a Shadow-Plus váltók sajátossága, ami a lánc csapkodását gátolja, ergo plusz stabilizátor van benne, tehát egy beiktatott láncfeszítő mechanika. "A kar egy feszítőrugót aktivál, mely feszesen tartja a váltókanalat, így a láncot is rázós terepen aminek a segítségével váltót nem engedi fel-le mozogni csak lineárisan a pontos váltáshoz. A kioldáshoz lényegében csak a kerék kivételekor van szükség."
#69089 Colos1: Elég a merev, ha van rá egy kicsit több pénzed akkor mindenképp Carbon villát vadássz. Esetleg Tora, Recon bőven elég lehet számodra.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
pc360
addikt
válasz Colos1 #69089 üzenetére
Bicajfüggő is. Teleszkópból ajánlottak itt párszor valami alapabbat, ami már mozog (nem jut eszembe a márka). Újonnan valami 30-40 körül mozgott árban. Személy szerint Rock Shox Recon-nál húznám meg a határt. Alatta elég darabosak a jószágok. Akkor már tényleg inkább egy merevvilla, ha találsz megfelelő hosszúságút (ami amúgy nem egyszerű).
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Colos1
őstag
Nézegetem a villákat, és azon gondolkodom, hogy van-e értelme a teleszkóposnak akkor, ha nálam a terep fogalma a földútnál már kimerül? És ha igen, akkor abból milyen árkategória/márka az, amit már érdemes megvenni?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
anorche1
őstag
Aki volt már a balatonfelvideki maratonom, vagy egyeb versenyen, tudna adni par tippet, tanacsot?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Zola007
veterán
válasz Colos1 #69084 üzenetére
akkor nem lesz nehéz dolgod, 22,2 az van gyakran.
Nekem persze 21,1 kell éppen, úgy néz ki netről fogom rendelniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Colos1 #69081 üzenetére
gondolom menetes.
villanyak külső átmérő kell
ha 25,4 körülit mértél, akkor mérd meg még a belső átmérőt is, az 22,2 vagy 21,1Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Valkűr #69080 üzenetére
Van normális U-lakatom (Abus Sinus), de nemrég költöztünk és itt nem ér el a csőig, amihez a lépcsőházban kötném a boltbajáróst
így köszönöm, de maradnék az eredeti kérdésnél.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Colos1
őstag
Hi.
Cserélném a villát, de gondban vagyok. Van olyan, hogy 1" menetes, meg 1-1/8" ahead. Honnan tudom, hogy a jelenlegi milyen? Mit kell megmérni?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Zola007
veterán
van valakinek ilyen Velotech vagy KLS Though hajtogatós lakatja?
Első 5e, második 7e
Melyiket ajánljátok lépcsőházi éjszakai és bolt előtti 1-2 órás lezárásra egy 40e és egy 90e körüli bringához?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
TayRol
nagyúr
válasz Runner_fxr #69075 üzenetére
Wow.
-
TayRol
nagyúr
válasz imyourfriend #69068 üzenetére
"on" állásban valamit magától állít, vagymi...?
-
gergo5991
őstag
válasz TayRol #69065 üzenetére
hanyas modelü biciklin találtad ezt? nekem is xt váltóm van de nem igen találtam rajta ilyen kapcsolót, esetleg egy képet tudsz nyomni?
Másik kérdésem az lenne: egy rock shox recon silver villát ha lezárok még úgy is rugózik csak nehezebben, az normális vagy valami hiba lehet? valaki akinek van ilyen lehetőleg 2016os modellü cangán az megtudná erősíteni ezt a dolgot?
-
TayRol
nagyúr
Az XT hátsó váltómon vagy egy "kapcsoló" (pici szürke kar), melynek van egy "On" állása is. Ez mire szolgál?
-
sza.sa
tag
sziasztok!
Megint rám tört a vágy, hogy végre outit vegyek 2 esélyes van: egy használt Bianchi Via Nirone 7 C2C-vel szemezgetek (180k) (Fulcrum Racing 7 kerekekkel) vagy egy új Cube Peloton 2015 alap outi (200k)
Ha jó állapotú a Bianchi bevállalható, vagy inkább új ami tuti és jó darabig nem kell hozzányúlni?
sza.sa
-
fpeter07
veterán
Azért kicsit vicces, hogy a touron a srácok 40 alatti átlagot jöttek, és lassúnak nevezik őket.
-
zsoca67
tag
Na most akkor jöjjön egy komoly kérdés!
V- fék, a hátsó keréknél, a pofa hosszú oldala van hátul, elsőnél a hosszú elől. Helyes-e így?
Kerékpárszerelő csinálta így. Múltkor kiakadt a pipánál menetközben, szerintem a vibrációtól.(fékpofán nincs jelölve) -
6030D
őstag
válasz Runner_fxr #69054 üzenetére
Centeres az agy, azért is írtam. Köszi, megnézem az SM-RT81-et.
Megnéztem: Mi a különbség a 81 és 68 között? A 81 többrétegű, a 68 nem? Mert mindegyik ICE és mindegyik jó mindenhez, de a 81-es 1,5x annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Zola007
veterán
Valakinek van esetleg eladó első vagy első+hátsó, újszerű, hidrós Shimano Deore / SLX / XT tárcsafék szettje?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Mit jelent Shimano tárcsaféknél az alábbi?:
"Only I-spec B compatible - securing the shift lever on the brake lever"
Tudtommal a Shimano csak ásványis fékeket gyárt és csak ásványi olajat.
A minap a boltban megpróbáltak meggyőzni, hogy van DOT fékfolyadéka a Shimanonak. Igaz vagy csak egy "próbáljuk meg átb....ni" próbálkozás volt?[ Szerkesztve ]
-
DjKoxi
senior tag
-
6030D
őstag
válasz Krisz79 #69036 üzenetére
Mészkő
Olvasom a Nixi blogját, gondolom az Ő Zolijáról van szó, ha már Duna meg Salz kicsi a város...gergo84: mint ahogy más is írta, nem lesz olyan a bringa, amilyet elképzelsz, attól, hogy nagyobb lesz a villa. Bírja a merev váz is a rázós részeket, főleg az olyan komolyabb váz, mint a tiéd. Nézz meg egy versenyt, hol jönnek le merev vázzal. Akár egy amatőr versenyen is az alu vázakkal. 40-nel, sziklákon, ahogy te nem akarsz. A fully annyival nyújt többet versenyzői szempontból, hogy gyorsabb, stabilabb lehetsz lefelé. Túrásként meg kényelmesebb, élvezetesebb, állítólag. Nekem például semmi bajom a lefeléken a merevvel, pedig gerincsérvem van/volt (műtve nem volt).
maximilian4: ezt a 396-ra írtad? Nekem is az van. Eddig volt, hogy hosszabb lejtőn elmelegedett (180/160 tárcsa). Most raktak bele fémszemcsés betétet, kibírta a teljes Duna maraton középtávot. Nemsokára lesz tárcsa csere is, kipróbálok egy IceTech tárcsát, szerintem azzal még jobb lesz.
Ehhez egy kérdés: ha a tárcsa resin only, és most fémszemcsés van benne (nem teljes fém), és a verseny végére fekete csíkok vannak a tárcsán, az csak az csak a verseny hatása, vagy azért van, mert nem hozzá való a betét, és jobban eszi? Sima gyantásnál még ha elmelegedett is, akkor sem csíkozta be.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
inifini
tag
válasz Zsolt_974 #69042 üzenetére
Ez Alis cucc: http://www.aliexpress.com/item/60L-Bicycle-Rear-Seat-Bag-Waterproof-Bike-Backseat-Pannier-Doite/32617719133.html?spm=2114.01010208.3.79.Bhjxha&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_3_10037_10017_10033_406_10032_10040,searchweb201603_11&btsid=fca16728-cfeb-42e1-9506-719a97d25fd8
-
Zsolt_974
tag
Sziasztok!
Erről a webshop-ról és táskáról tud-e valaki véleményt írni akár jót, akár rosszat?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv. Zsolt
[ Szerkesztve ]
-
cobranco
csendes tag
Üdv
Bár a legtöbben már nyakig benne vannak az idei túrázási szezonban, én még mindig a tavalyi élményeimmel traktálom a nagyérdeműt.
Szóval,akit érdekel:Célpont: SVÁJC 7.rész: "Tiszta erőből Alpok" 2015. /Switzerland/ FullHD 1080p
Útvonal:
Innertkirchen-Gadmental/Wiler-Nessental-Triftbahn-Gadmen-Steingleccser/Sustenpass/2224m/-Meiental/Meien/-Wassen/Reuss völgye/-Silenen-Erstfeld-Altdorf-Urnersee/Flüelen-Axenstrasse-Telskap-Sisikon/Térkép:
[link]Túrabeszámoló/ 8.nap/:
[link]Fotoalbum:
[link]Kellemes időtöltést!
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
gergo84
aktív tag
nem gondoltam volna, hogy ennyire meglepő lesz szinte mindenkinek miért így használom a kerékpáromat. Hiszen az első hsz-m lényege az volt, hogy az adott váz-ba az adott villa bele passzol-e. tengely méret, csapágy stb.
miért vettem ilyen bringát (xc; ezt a nevet is itt halottam előszőr, nekem csak mtb, és kész), mert az előző bicajomat kinőttem. szerettem volna egyet, ami nagyobb vázas, nagyobb kerekekkel. mivel Mo-n nem vagyok hitelképes, német országban vettem 1,5év részletfizetéssel egy bringa boltba, ahol elég nagy a választék. ez megtetszett, mert gyönyörű a váz, és sokkal jobban megy mint a régi, és nem is volt méreg drága.
olyan bicajt kellett választani ami tulajdonképpen mindenhova jó. a mostani géphez három nyergem van.
az egyik egy városi, ha barátnőmmel tekerünk, a másik egy sportosabb ha egyedül vagyok, a harmadik, egy keskeny, pici sport nyereg, ha erdőbe/hegyre járok. (itt az erdő egyenlő a heggyel, mert lapos terület nincs).
tehát van egy bicajom ami mindenre jó. ha úgy tartja kedvem, vagy meglátok valami sártengert az út szélén, akkor nem kell haza mennem, és bicajt cserélnem, (trekkinggel nem lehet sarazni) mert nyugodtan bele hajthatok. 90km-es távig ez is kényelmes, és a hegyen lefelé, sziklákon, (nem 40el, csak lépésben) is megállja a helyét.A papucst nem azért írtam, mert bármire is büszke akarok lenni, érzékeltetni szerettem volna, hogy nem vagyok profi, és nem űzöm a sportot mint egy "állat". a versenybringás csak aszfalton megy, a másik csak erdőben, én ha kimegyek bicajozni bármi megtörténhet... nem kell védőfelszerelés, mert mindenhol úgy közlekedem, hogy biztonságban hazaérek
azért gondolkoztam el, hogy bringa építésbe kezdek, tulajdonképpen ezért írtam ide..., mert nincs annyi pénzem, amibe ezek a bringák kerülnek. hitelezésbe nem fogok. szivesen szertnék hegyről lefelé nem csak lépésben jönni, és gondoltam építek egyet, amihez apránként meg veszem az alkatrészeket. a váz a leghúzósabb, a többi már nem vészes. és nem is kellenek olyan profi cuccok rá, ami gyárilag rajta van. (azért nem DH váz, mert drága, és a dh bringa csak arra való, semmi másra) mivel jelenleg a kormányom meg van emelve, innen pattant az ötlet, ha dh villát tennék bele, ami megtolja az elejét, és számomra így kényelmesebbé is válna (lefelé nagyobb akadályokat is könnyebben venne). mindegy a mérnökök mit számolnak, mert soha nem lesz kitéve olyan igénybevételnek, aminél ez bármit is jelentene. lenne egy olyan bicajom, ami baromira tetszik, a váz, a dh villa, büszke lennék rá, mert magam raktam össze. és egy lájtos csapatós bringának bőven jó. (az xc merev váza miatt, hátul nem egészséges a bringának amit kap, nincs csillapítás, csak a levegő ami a gumiban van.)
-
Krisz79
őstag
Zoli barátom belém tette a bogarat, Ők voltak tegnap Duna-maratonon és Szerdán indulnak Ausztriába...
Hogy másszam meg a naszályt,tesztnek... Jelentem megvolt....
Csak a fránya sport trackert a tetőn vettem észre,hogy nem indítottam el...Mi a mészkő ember?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Laox
aktív tag
válasz bunddog #69029 üzenetére
Utánanéztem, nem igazán találtam ilyen felszereltséggel hasonló áron bringát. De ha van is, ne linkeljétek be, mert idegbajt kapok.
Mellesleg a tesztekben is halálra dicsérik, csak nem lőttem mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
válasz maximilian4 #69026 üzenetére
Annak a Kellys enduronak gyenge volt a felszereltsége, a Canyonok meg 500 fölött vannak, használtat nem akartam, úgyhogy nem maradt más választás, lett egy ilyen, remélem bejön. Mondjuk 14 napig vissza lehet küldeni elvileg. Bementem ma egy bicajboltba és ott is azt mondták, hogy 29-essel nagyon jó túrázni. Fogok rá venni egy olyan Suntour teleszkópos nyeregcsövet, az 5 centit kimozog elvileg, a 29"-hoz remélem megfelelő lesz. De amúgy tényleg egy kecsesen ringó enduro lett volna a megfelelő.
-
Sleek
senior tag
válasz Napfénysüti #69024 üzenetére
Én régóta nem foci mert vicc lett ez a csapat amióta belenyúltak az okosok....
De ne menjünk bele.
Bike side boltban semmi bringa nem volt. Csak mtb meg használt cuccok.
Vitálban kellys meg rock ... van. De ott meg az eladók....
Nem lesz egyszerű kőr ez.
A wilierből meg csak szept vége fele érkezik bemutató gép.
A 2016 os modell meg már elfogyott.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Napfénysüti
nagyúr
Ott még tavaly ellenfélként fociztam.
Vitálba érdemes még benézni az a legnagyobb üzlet Fehérváron viszont elég drága. Esetleg a Deákon a BikeSide-ba vagy az Öreghegyen a Harisba (ez utóbbi kettő mondjuk pici üzlet). Meg ott van a VelenceBike Velencén ami még komolyabb, nagyobb bolt de az se olcsó.
Més que un club!
-
Laox
aktív tag
No hát végül én is rendeltem egy ILYET. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a 29"-os kerék.
-
Sleek
senior tag
Szfvártól 20km re . Isztimér.
Sütő utcában mindkettő boltban.
Alba kerékvár, meg a kerékpárdiszkont.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
Sziasztok körbenéztem szfváron a bringás boltokban...
Szinte semmi kínálat nem volt országútiból ...
Egy helyen volt merida ride 100 claris váltóval 250ért.
Szép meg minden de annyit nem adok érte.
Közben a wilier bringáról kiderült nem szögletes a felső csöve hanem kerek.
Ez befolyásol valamit ?
Tény jobban tetszik a szögletes felső cső . De hát majd csak megbékélek vele.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
zoli03
őstag
Köszi az útvonalat. Most nyáron minél több hegyet meg akarok mászni a környéken (Pápa). Tegnap Középső-Hajag volt a cél, de terepen nem volt túl kellemes, sok helyen kellett tolni. Legközelebb Herend felől aszfalton megyek fel, hiába hosszabb az odavezető út, mégis sokkal kevésbé fárasztó.
-
Zola007
veterán
válasz J.Pinkman #69014 üzenetére
én szeretek szerelni, csak idő nincs rá.
A másik, hogy nem kapni helyben 1" merev villát 26-oshoz, csak króm színben és fejcsapágy is csk ilyen gagyi 600 ft-osat.
Ipari hulladékot meg nem akarok belerakni, szóval rendelhetek netről, így lesz a 10 perves szerelésből 4-5 nap kiesés és ebből van elegem, nem a szerelésből.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
J.Pinkman
tag
válasz Zola007 #68999 üzenetére
A bringámon a vázon kívül tulajdonképp mindent kicseréltem már.
50.000-et költöttem rá, de most legalább tudom, hol milyen alkatrész van benne, tudom, hogyan és mikor kell ezeket cserélni, valamint el merek indulni vele hosszabb távokra.
Nem utolsó szempont , hogy hosszú boldog órákat tölthetsz el a szereléssel. Ezek persze csak akkor boldog órák, ha szereted is csinálni. -
Tothgera30
Ármester
válasz jackbacsi87 #68986 üzenetére
A Trail-en lévő fékek nem olyan gázosak szerintem. Frissen légtelenítve vannak, annyi hogy hátra gyantás betét került, azzal van egy kis hangja.
#68987 Normi01: Már úgy néz ki viszik is. Bár b@ssza a csőröm hogy anyám munkatársának hozattam eredetileg, azután visszamondta, anyagi okokból.
#69001 lorcsi: Hasonló áron fiatalabb, jobb setup-os gépeket is ki lehet fogni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Halkow.
senior tag
Sziasztok!
60k ért létezik olyan használt országuti ami kompatibilis a mai dolgokkal?
(Arra gondolok, hogy ha tropára megy a kerék akkor veszek egy komplett országuti kereket és a befér a két villa közé)
-
alex89
senior tag
Sziasztok!
A minap vettem egy régi országúti gépet, nevesen egy Giant Cadex CFR-3-at, még nem szedtük szét, de erős a gyanú, hogy a jobbos fékváltókar (RSX) nem jó. Tudom ez nem a hirdetés helye, de lenne valakinek esetleg ötlete, hogy honnan szerezhetnék ilyet?
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
-
Zola007
veterán
válasz Gabor.Sz #69004 üzenetére
nincs
vannak imbuszos gyorszárak, de csúszpapucsos vázban én nem használám, mert nem tudod annyira meghúzni.
ha meg annyira meghúzod, vagy megszakad vagy elnyalódik a kulcsnyílásMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gabor.Sz
csendes tag
Szép napot!
A gyorszáras rögzítéssel rendlekező kerekeknél van valami megoldás, hogy a "hagyományos" csavaros megoldással lehessen rögzíteni? Mondjuk egy csúszópapucsos vázban.
Válaszotokat köszönöm
-
-
lorcsi
veterán
egy jóbarátom szeretne normálisabb trekinget
erről a KTM-ről mi a véleményetek?
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest