- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
40355 - 40301
40355 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Értem, próbáltam utánanézni, hátha segít.
"VM passthrough:
Ha Unraidben futtatsz egy Windows VM-et GPU passthrough-val, akkor az Afterburner teljesen használható lehet azon belül. Ez az egyik legjobb megoldás, ha tuningolni vagy undervoltolni akarsz.
Más Linuxos alternatívák: NVIDIA:nvidia-smiGreenWithEnvy (GWE)"Köszi a kutatásnak!
A GPU nincs átadva egyetlen VM-nek se, mert dockerben fut a llama-server.cpp. Ha átadom a VM-nek, akkor nem megy a llama-server.A másiknak utánanézek, azt még nem láttam!
-
Grave_444
nagyúr
Értem, próbáltam utánanézni, hátha segít.
"VM passthrough:
Ha Unraidben futtatsz egy Windows VM-et GPU passthrough-val, akkor az Afterburner teljesen használható lehet azon belül. Ez az egyik legjobb megoldás, ha tuningolni vagy undervoltolni akarsz.
Más Linuxos alternatívák: NVIDIA:nvidia-smiGreenWithEnvy (GWE)" -
kzkz
őstag
-
Grave_444
nagyúr
Fázisváltó pad és padozás csere után ez lett az eredmény. Most már ok?
| Mérőszám | Korábban | Felújítás | Változás |
| ----------------------- | ---------- | --------- | -------- |
| GPU hőmérséklet max | 79.4 °C | 74.0 °C | -5.4 °C |
| GPU memory junction max | 98.0 °C | 100.0 °C | +2.0 °C |
| GPU hot spot max | 102.2 °C | 83.8 °C | -18.4 °C |
| GPU ventilátor 1 max | 2950 RPM | 2525 RPM | -425 RPM |
| GPU ventilátor 2 max | 2958 RPM | 2528 RPM | -430 RPM |Bal oldalon a régi, jobb oldalon a felújítás utáni állapot:

Ezután betettem a szerverbe, és 225W-os max fogyasztást állítottam be neki. Ezzel csak kb. 12%-kal romlott a tokengenerálási sebesség a 350W-hoz képest.
Jobbnak tűnik, de még mindig ajánlott lenne egy undervolt, mert az is legalább ennyit dobna rajta.
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy egy Asus TUF 3090-től mennyire normális hőmérséklet értékek ezek?
Steel nomad stress teszt (20 percig megy!!!, nem 1 kör, hanem 20 egymás után pihenő nélkül)

8 perc AI
Ebben a házban van (a GPU a képen nem a 3090, hanem egy 4080, a 3090 vékonyabb, nincs alatta venti, de full mesh a ház alja.):
Fázisváltó pad és padozás csere után ez lett az eredmény. Most már ok?
| Mérőszám | Korábban | Felújítás | Változás |
| ----------------------- | ---------- | --------- | -------- |
| GPU hőmérséklet max | 79.4 °C | 74.0 °C | -5.4 °C |
| GPU memory junction max | 98.0 °C | 100.0 °C | +2.0 °C |
| GPU hot spot max | 102.2 °C | 83.8 °C | -18.4 °C |
| GPU ventilátor 1 max | 2950 RPM | 2525 RPM | -425 RPM |
| GPU ventilátor 2 max | 2958 RPM | 2528 RPM | -430 RPM |Bal oldalon a régi, jobb oldalon a felújítás utáni állapot:

Ezután betettem a szerverbe, és 225W-os max fogyasztást állítottam be neki. Ezzel csak kb. 12%-kal romlott a tokengenerálási sebesség a 350W-hoz képest.
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy egy Asus TUF 3090-től mennyire normális hőmérséklet értékek ezek?
Steel nomad stress teszt (20 percig megy!!!, nem 1 kör, hanem 20 egymás után pihenő nélkül)

8 perc AI
Ebben a házban van (a GPU a képen nem a 3090, hanem egy 4080, a 3090 vékonyabb, nincs alatta venti, de full mesh a ház alja.):
Nem jó hőfokok és még rosszabb üvöltő ventilátorok. Undervolt és újrapasztázás ajánlott.
Háztól függetlenül meleg lenne ez a kártya szerintem, ha fér alá tegyél ventilátorokat.Ez persze az én véleményem, más szemszögből jó minden, mert működik.
Közben látom másik házban lesz, uv és paszta akkor is kéne.
-
kzkz
őstag
Köszi a válaszokat. Nem ebbe a házba lesz, hanem ide, ez egy IKEA-s szekrény

300W-nál nem engedem majd feljebb.
Csak kíváncsi voltam, hogy normál hőfokokat produkál-e a kártya, vagy már foglalkozni kellene vele. De úgy tűnik még vállalható, igaz?
-
Toomy
támogató
Szerintem ebbe a házba ezek a 350-450W TDP-s kártyák gyorsan elpusztulnak,
főleg ha még undervolt sincs.
Ha marad ez a nyitott ház akkor vegyél egy 30cm-es asztali ventit és
tedd a ház mellé hogy kitolja belőle a forró levegőt.
Írtad, hogy a 3090 az vékonyabb, ha befér alá 3db 12cm-es venti akkor talán az is jó lehet.Nekem is nyitott a házam, de 2db 14cm-es venti tolja alá a friss levegőt a 3080ti-re <---
A tetején pedig a 12cm-es venti az SSD-t hűti mert hiába van rajta batár borda,
a vga felfűti 50 fokra is, így viszont 40 fokos sincs ha terhelve van minden. -
zebra_hun
veterán
Sziasztok!

8 perc AI
Ha ilyen fogyasztásra tervezed, pasztázd újra.
De az idle 1.08V a szemebe gyári fesz. UV sokat segít. A 24GB viszont fog fűteni.
Rossznak nem mondanám, hiszen nincs UV.
Az én 20 loop-os futásom mutatnám, de mivel víz, sok értelme nem volna. -
kzkz
őstag
Sziasztok!

8 perc AI
-
biker
nagyúr
Sziasztok!
Valaki elmagyarázná / adna valami jó linket a TDP / tuning / órajelek / feszültségek megértéséhez?
Azt vettem észre (tuning volt a cél), hogy amikor órajelet emelek, annál lejjebb megy a feszültség.
Ez ugye lehetne a vdroop miatt, de lehet valami szoftveres dolog miatt is. Utóbbira gondolok.Ugye az órajelhez mindig magasabb feszültség tartozik a VF görbe miatt, mégis azt láttam, hogy a TDP mindig ki van maxolva, amihez alacsonyabb órajelen magasabb fesz tartozik a mérések alapján.
De akkor ez milyen elven működik? Ha többet akarok kisajtolni belőle, akkor annál jobban csökkenti a feszültséget, hogy beleférjen a TDP keretbe? Miért max mindig a TDP akkor is, ha 10%-kal mondjuk kevesebb a teljesítmény?
Próbáltam a VF görbét manipulálni, a 13900K-n tapasztaltak alapján (kisebb fesz - több TDP - nagyobb teljesítmény), de ez biza nem azt csinálta, amit vártam. Nagyobb feszre sem reagált ahogy vártam, de kisebb feszre sem.
Mit értelmezek félre, mit nem értek

Félreértés ne essék, bőőőőven elég a teljesírménye (290W körül használom UV-al), csak érdekelne, mi alapján működik.
P=U*I
az I azaz az áramfelvétel az órajellel együtt nőne, de ha nem csökkentesz a feszültségen, akkor vége van. hiába engednéd feljebb, megfogja a TDP limit3080ti-on nálam stabilan 1950MHz 0.950-en kb, gyárilag itt 1.08 körül adna neki és thermal limitre futna, így a 440W limittel elmegy még
de kb annyi effortot toltam bele, hogy max tdp után futtattam pár curve tesztet pár száz mega emelt rammal, és mivel kb 1980-ig futott le, megtartottam az 1950-et hogy biztos stabil legyen. kb 60perc után lemeg 1935-re
és húztam egy stabil feszt neki, mert 915-925 körül már hibázgatott ezen a sebességen.
alapon meg 880mV 1800MHz 80W körül -
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Valaki elmagyarázná / adna valami jó linket a TDP / tuning / órajelek / feszültségek megértéséhez?
Azt vettem észre (tuning volt a cél), hogy amikor órajelet emelek, annál lejjebb megy a feszültség.
Ez ugye lehetne a vdroop miatt, de lehet valami szoftveres dolog miatt is. Utóbbira gondolok.Ugye az órajelhez mindig magasabb feszültség tartozik a VF görbe miatt, mégis azt láttam, hogy a TDP mindig ki van maxolva, amihez alacsonyabb órajelen magasabb fesz tartozik a mérések alapján.
De akkor ez milyen elven működik? Ha többet akarok kisajtolni belőle, akkor annál jobban csökkenti a feszültséget, hogy beleférjen a TDP keretbe? Miért max mindig a TDP akkor is, ha 10%-kal mondjuk kevesebb a teljesítmény?
Próbáltam a VF görbét manipulálni, a 13900K-n tapasztaltak alapján (kisebb fesz - több TDP - nagyobb teljesítmény), de ez biza nem azt csinálta, amit vártam. Nagyobb feszre sem reagált ahogy vártam, de kisebb feszre sem.

Félreértés ne essék, bőőőőven elég a teljesírménye (290W körül használom UV-al), csak érdekelne, mi alapján működik.
Alapvetően szerintem nem törvényszerű, hogy magasabb órajelhez magasabb feszültség kell. TPD limitet biztosan ki kell tolni, ameddig engedi.
Ha TDP limitbe futsz alacsonyabb feszültség kell, más megoldás nincs rá, aztán hogy így bírja a magasabb órajelet vagy nem az lutri.Most hogy fut?
Nekem 850mV és ~1800MHz kb mint a gyári, cserébe 220-250W körül fogyaszt."OC Mode - 1815 MHz (Boost Clock)
Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1785 MHz , GPU Base Clock : 1440 MHz" -
KrAt
veterán
Sziasztok!

-
Skeleton01
aktív tag
Végül utánajárva a témának, UV 875 mV mellett megy 1815 MHz-en a kártya. Ellenben OC bios-szal, majdnem 2000 MHz-re boostol, de akkor is alig megy 80° fölé a gyári hűtővel.
Toomy: enyhe retro EVGA build lenne a cél, Z490, vagy Z590 lappal, azért ragaszkodom az LGA-1200-hoz...
-
Toomy
támogató
Igen. Tudom, hogy ez most kevésbé ideális, de amikkel manapság nagyrészt játszom (F1 25, EA WRC, Forza 5), ott óriási a teljesítményugrás a 2070 Super után. Lap és proci csere lesz, Z590-re (remélhetőleg EVGA) + i9 10850K-ra hamarosan.
Én a helyedben a LGA 1200 i9 helyett LGA 1700-as, vagyis 12-gen-es i5 12400 vagy i5 12600K-s procit vennék Z690-es lappal a DDR4 miatt, mert a jövőben azt még bőven tudod hova fejleszteni proci ügyileg. Ha nem akarsz tuningolni akkor jó VRM hűtésű B660 vagy B760 -is bőven jó!
Ha játékokat vesszük alapul akkor az i9-10850K -tól nem sokkal gyengébb az i5 12400, de az i5 12600K viszont már jóval erősebb mint az i9!
És hát ugye olcsóbban is megkapod az i5-öt!
-
Skeleton01
aktív tag
Igen. Tudom, hogy ez most kevésbé ideális, de amikkel manapság nagyrészt játszom (F1 25, EA WRC, Forza 5), ott óriási a teljesítményugrás a 2070 Super után. Lap és proci csere lesz, Z590-re (remélhetőleg EVGA) + i9 10850K-ra hamarosan.
-
Toomy
támogató
Furcsa még, hogy általában akkor jön elő, amikor a történetben egy jelentősebb szál lezárult, és egy másik következne, de tényleg nagyon ritkán, tehát néha több óra játék után sincs probléma. Felmerült az is még, hogy lassú neki a HDD, mivel SSD ajánlott, ezért akad meg, első körben MSI AB és RTSS OFF, plusz átrakom SSD-re is majd. Ennek némileg ellentmond, hogy RTX 2070 Superrel, szintén max. beállításokon nem jelentkezett semmi hiba, HDD-re telepítve.
Amúgy az adatlapodon látható konfingban csücsül a 3080?
Csak mert 2K-n sem valami acélos a 8700K-s proci emellé a kártya mellé.
Persze a hibának ehhez semmi köze, de a vga tuti nincs így teljesen kihasználva. -
Skeleton01
aktív tag
Furcsa még, hogy általában akkor jön elő, amikor a történetben egy jelentősebb szál lezárult, és egy másik következne, de tényleg nagyon ritkán, tehát néha több óra játék után sincs probléma. Felmerült az is még, hogy lassú neki a HDD, mivel SSD ajánlott, ezért akad meg, első körben MSI AB és RTSS OFF, plusz átrakom SSD-re is majd. Ennek némileg ellentmond, hogy RTX 2070 Superrel, szintén max. beállításokon nem jelentkezett semmi hiba, HDD-re telepítve.
-
Toomy
támogató
Az az érzésem, hogy az AC akad össze az Afterburnerrel/RTSS-sel.
Gyári beállításon azaz alapon nézted már UV nélkül? Ha igen, akkor lődd le az MSI AB-t és próbáld meg úgy is.
-
Skeleton01
aktív tag
-
Toomy
támogató
Igencsak jól járt a vevőd. Én is nézegettem, de addigra már biztos volt az EVGA 3080...
Azért az FTW3-al sem nyúltál mellé, mert az is prémium kártya a javából.
Az AC Valhalát meg szerintem nézd meg elsőnek UV nélkül, úgy jónak kell lennie. -
Skeleton01
aktív tag
Igencsak jól járt a vevőd. Én is nézegettem, de addigra már biztos volt az EVGA 3080...
-
Skeleton01
aktív tag
AC Valhallát tolja itt még valaki? Teljesen random előfordul, hogy nvlddmkm 153 hibával, Error occurred on GPUID: 100 hibával kivág, semmilyen más játékot nem érint...
-
Toomy
támogató
-
Grave_444
nagyúr
-
Toomy
támogató
Igen, ma fog célba érni.
Volt pár 3080-am, de mind közül ez vitte a pálmát.
Ahol csak a vga teljesítményt nézte ott is megvannak az első helyek,
de ahol a CPU+VGA együtt van pontozva ott elég rendesen elhúztam a
BCKL tuning-os i7 12700-el. -
Skeleton01
aktív tag
Az MSI 3080 SUPRIM X-em is nagyon ment.

Nemrég cseréltem le egy Ventus 3080ti-re.
A SUPRIM X stabil OC-vel a 3080ti szintjét tudta, csak ugye kevesebb vram-al.Ez az a kari, ami nemrég fent volt az aprón?
-
Skeleton01
aktív tag
Nem vészes amúgy a hőmérséklete, jellemzően 60° alatt marad játékok alatt is, hotspot csak benchmark progik alatt fut bele a 80°-ba. Korábbi kártyákkal nem volt ilyesmire szükség, de természetesen utánanéztem, miről van szó, mi az a sweet spot, ahonnét ki lehet indulni? 875mV-tal megpróbáltam az 1900 MHz-et, de ez kevés volt, nem sokáig bírta...
-
Toomy
támogató
Az MSI 3080 SUPRIM X-em is nagyon ment.

Nemrég cseréltem le egy Ventus 3080ti-re.
A SUPRIM X stabil OC-vel a 3080ti szintjét tudta, csak ugye kevesebb vram-al. -
Találtgyerek
veterán
-
KrAt
veterán
Szerintem ezzel az eredménnyel se kell szégyenkezned. Gratulálok!
Ez stabil játékok alatt is?
Nincs szívem kínozni őt ekkora hőleadással, ez a beállítással lefut a teszt bármennyiszer, kis visszahűtés után, feljebb nem, és az avg órajel ingadozása adta meg az a -+20 pontot

-
Találtgyerek
veterán
-
zebra_hun
veterán
-
KrAt
veterán

Az első hely nem lesz meg, de így is elégedett vagyok...

-
F e Z o
veterán
Köszi szépen!
Óriási előrelépés a 2070 Super után! Viszont "érdekes", hogy Furmark-ban ~ 8500 körüli pontszámot kap, a 3070-ek viszont 10K felett, ahogy az aprón látom.Mehet neki egy alulfeszes tuning, s nem fog annyit fogyasztani, s ezáltal melegedni sem a kártya.
-
Skeleton01
aktív tag
Gratula hozzá, jó vga mai napig.
Inkább 3dmark, sokkal jobb. Direkt erre van, nincs semmilyen beállítás. Lefuttat, pontoz. Ennyi
Standard még a superposition bench szintén, 4k optimized beállításon. Ezek átfogó képet adnak, konfigtól függetlenül.
Rengeteg mérés van itt a topikban hasonlításra.Köszönöm, megnézem. Annyit tudok még róla, hogy az első, és egyben korábbi tulajdonosa, épített vizes rendszerben használta (kaptam az Alphacool blokkot is mellé), a léghűtést miattam szerelte vissza rá, és MX-5-tel pasztázta.
-
zebra_hun
veterán
Köszi szépen!
Óriási előrelépés a 2070 Super után! Viszont "érdekes", hogy Furmark-ban ~ 8500 körüli pontszámot kap, a 3070-ek viszont 10K felett, ahogy az aprón látom.Gratula hozzá, jó vga mai napig.
Inkább 3dmark, sokkal jobb. Direkt erre van, nincs semmilyen beállítás. Lefuttat, pontoz. Ennyi
Standard még a superposition bench szintén, 4k optimized beállításon. Ezek átfogó képet adnak, konfigtól függetlenül.
Rengeteg mérés van itt a topikban hasonlításra. -
Skeleton01
aktív tag
Sok örömteli játékórát kívánok
Mai napig igen potens kártya,van benne kakaó bőven,nekem is az egyik gépembe még duruzsol egy és nagyon elégedett vagyok vele
Köszi szépen!
Óriási előrelépés a 2070 Super után! Viszont "érdekes", hogy Furmark-ban ~ 8500 körüli pontszámot kap, a 3070-ek viszont 10K felett, ahogy az aprón látom. -
Lizard0828
tag
Csatlakoznék én is a topikhoz egy EVGA RTX 3080 FTW3 LHR-rel, OC Biost aktiválva 1935 MHz-re boostol, 58° mellett.
Sok örömteli játékórát kívánok
Mai napig igen potens kártya,van benne kakaó bőven,nekem is az egyik gépembe még duruzsol egy és nagyon elégedett vagyok vele
-
Skeleton01
aktív tag
Csatlakoznék én is a topikhoz egy EVGA RTX 3080 FTW3 LHR-rel, OC Biost aktiválva 1935 MHz-re boostol, 58° mellett.
-
Hencso
Ármester
-
KrAt
veterán
-
Grave_444
nagyúr
-
Hencso
Ármester
éhes a kicsi xD
-
M@trixfan
addikt
Ez megsüvegelendő manapság ha valaki tud ragaszkodni a bevált dolgokhoz és inkább megjavítja. Kudos!
-
Hencso
Ármester
-
Grave_444
nagyúr
-
Bubaaa
senior tag
-
Hencso
Ármester
By Acer 3070. Hy Rog strix 3080 white
Lett volna még egy Asus 3090 turbo de azt nem mertem be vállalni 
-
-=RelakS=-
veterán
Fogalmam sincs, nem vagyok szaki a témában.
Én suttyó paraszt módon nem csinálok ilyen DDU és hozzá hasonló marhaságokat.
Új driver megy direktbe rá a régire.
Ezer éves W10, ez az nvme/os volt már sok lapban, sok chipset mellett. Semmit nem törlök le, gyűjtöm a sok futtatni valót. De haszna is van, bármilyen gépet indítok ezzel a meghajtóval, talál magának mindig, mindent. Csak ki kell várni.Hülyeséget félre, nekem mindig ott van. Pár régi játéknál használom. OK, az újaknak még az 1080p is sok, azzal sem bír el semmi sem manapság.
Exlusive fullscreen mellett van sok játékban.
Eszembe nem jutott DDU-zni, ugyanakkor van "clean install" opció a driver telepítőben.
-
zebra_hun
veterán
nyalná meg, nekem a CUDA után Low Latency következik. A tegnap esti frissítésig pedig láttam a DSR felbontásokat játékokban.
A CustomDSR tool sem tudja visszahozni. Lehet, hogy nem ártana egy tiszta telepítés, mi?

Fogalmam sincs, nem vagyok szaki a témában.
Én suttyó paraszt módon nem csinálok ilyen DDU és hozzá hasonló marhaságokat.
Új driver megy direktbe rá a régire.
Ezer éves W10, ez az nvme/os volt már sok lapban, sok chipset mellett. Semmit nem törlök le, gyűjtöm a sok futtatni valót. De haszna is van, bármilyen gépet indítok ezzel a meghajtóval, talál magának mindig, mindent. Csak ki kell várni.Hülyeséget félre, nekem mindig ott van. Pár régi játéknál használom. OK, az újaknak még az 1080p is sok, azzal sem bír el semmi sem manapság.
Exlusive fullscreen mellett van sok játékban.
-
-=RelakS=-
veterán
nyalná meg, nekem a CUDA után Low Latency következik. A tegnap esti frissítésig pedig láttam a DSR felbontásokat játékokban.
A CustomDSR tool sem tudja visszahozni. Lehet, hogy nem ártana egy tiszta telepítés, mi?

-
zebra_hun
veterán
Ha arra gondoltok ami az 1440-es monitort engedi 2160-on járni, van még. Igaz a 3080 elhasal még egy FH4 alatt is 4k-ban, de működik.

-
CJ4567
nagyúr
DSC? Örülök, hogy 2 porton támogatja a 4K60Hz-et

Már azt is kipróbáltam, hogy csak 1 monitor legyen bedugva, de nem jelenik meg.
Akkor viszont nem tudom
Saját gépen nem tudom ellenőrizni, mert 9070XT-re váltottam.
Ismerőst megkérdeztem, neki 5070-el, 1440p240-es monitorral az NV App-ban ott az opció, az NV control panel viszont be se tölt neki
-
-=RelakS=-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
40355 - 40301
40355 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ RTX A2000 6/12GB + RTX 4000 SFF 20GB ADA- Low profile (LP)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az én 3080-am nem teker jól.
Lett volna még egy Asus 3090 turbo de azt nem mertem be vállalni