Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4021) -NoVa- válasza Sipi- (#4019) üzenetére


-NoVa-
őstag

Körömcsipeszt be szoktam dobni, az 0 méret és tömeg, de a reszelőjével gyümölcsöt is tudok bontani meg hámozni. Az autóban meg egy Leatherman Skeletool van, az jól tud jönni bármire. Főleg friss kókuszt bontani pár másodperc vele. A késsel a zöld és fehér rostos külső héját lekapom felül, körbekarcolom a keményebb részt, majd a lapos csavarhúzóval egy ponton beütöm, és már nyílik is szabályos körben. Szívószálak bele, és a 2 gyerek kiüríti 5 másodpercen belül vidáman, next.

De amúgy tipikusan egy Karimor meg egy Mammut zip-off nadrág megoldja a rövid-hosszúnadrág kérdést, a szellőző gyorsan száradó technikai pólók sem foglalnak túl nagy helyet, 2 merino gyapjú hosszúujjú póló, ha hűvös van, egy vékony pulcsi ha tényleg hideg, meg egy Mammut Masao Light esőkabát is kb pénztárca méretűre hajtható. Zokni, alsógatya, fürdőgatya, és kész. Nem szoktam strandpapucsot és egyéb fölösleges hülyeséget vinni, egy nagyon bőven wizzair kompatibilis hátizsákba még elfér a gyerekek ágyneműje kispárnástól, 2 telefontöltő, meg egy iPad mini sok mesekönyvvel betárazva, de legtöbbször az is fölösleges. Eddig 4 6+ órás repülésből egyszer vettem elő.
10-40 fok közé belőve ez a standard utazócsomagom. A gyerekek hátizsákjaiban még pár homokozólapát meg úszógumi mellé egy-egy vékony és vastag szörfruha megy, 16 fokos vízben 20 perc után is meleg a hátuk a vastagabbikban, ott már inkább mi vagyunk a szűk keresztmetszet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.