Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#112001) Sipi- válasza WiZARD (#112000) üzenetére


Sipi-
tag

Országos Betétbiztosítási Alap céges számlákra is vonatkozik? Ha igen, akkor - ha lassan is - de megkapod a pénzed.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#112002) WiZARD válasza Sipi- (#112001) üzenetére


WiZARD
addikt

Szerintem cégesre is.

vg.hu ezt írja:
"az OBA az érintett bank engedélyének visszavonása vagy a felszámolása elrendelése után tíz napon belül kifizeti az ügyfeleknek"

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#112003) blueboi69 válasza A. Crowley (#111972) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Grat!
Többek közt én sem ülök fel átlag motorra, mert olyan lenne alattam, mint egy játékmotor. Ezt ilyen Tomkrúz méretű gyerekekre találták ki kb. Egyébként elég fain a járgány!
Vigyázz magadra rajta! :)
Egyébként van egy ilyen kabátom ami 95%-ban megegyezik, először azt hittem, hogy ugyanaz :)

(#112004) blueboi69 válasza Sipi- (#111986) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Miért?
Nekem semmi bajom velük.

(#112005) Jahno válasza Sipi- (#111986) üzenetére


Jahno
őstag

Ettől hülyét kapnék. Inkább működjön kis pénzért.

(#112006) Grillo válasza Jahno (#111915) üzenetére


Grillo
senior tag

Bakker pont erre gondoltam én is. Beküldte a gyakorlatlan, kezdő katonákat az elavult gépsorral, erre ellőtte az ukrán sereg a nagyját, megy az örömködés, aztán most jönnek a gyakorlottak a vastagabb páncélzat mögött.
Az elején úgy voltam vele, hogy talán nem kell annyira menekükni a városokból, vagy csak kis időre, de elmúlt. Az volt okos, aki már nyugaton van, még ha országon belül is.

(#112007) hobizoli válasza zetor2000 (#111909) üzenetére


hobizoli
nagyúr

o szerintem olyan esetet irt le, amikor a levegoben levo orjaratozo vadászgöpzi latta a foldhatterben a 250-l kozlekedo 7er-t

több drón kell ;P

(#112008) Samott


Samott
addikt

Ez tobb retegben is erdekes. Egyreszt milyen apro dolgokban is kellemetlen tud lenni egy ilyen szankcio. Masreszt a magyar metroban van mar ilyen? Talan mostanaban vezettek be valami uj jegyet, azt lehet igy fizetni?

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#112009) hokuszpk válasza Samott (#112008) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

kismetronkban mar eleve nincs ilyen elavult atengedogep ; biorobotokat alkalmaznak ellenorzesi celokra, tegnap a delinel ket foiskolasnak tuno fiatal checkelte a napijegyemet.
-- amit automatabol vettem KP. --
Nefelj, nalunk nemlenne ilyen kaosz ha az Alma / Kugli szankcionalna ; meglepo, de ugytunik a BKV jegyautomatak kezdenek bejaratodni.
Nekem legalabbis az utobbi 10 esetbol 10x mukodott itt videken.

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#112010) zetor2000 válasza Samott (#112008) üzenetére


zetor2000
senior tag

Van valami okosság a járművek oldalán. Nekem egy QR kódnak tűnik, amit egy okostelóval olvasnak le, és valamit csinál a képernyőn is. Ehhez van valami app a telefonon, de még nem néztem utána, hogy mi. Jellemzően buszok ajtajainál látom a kódot, metrón, villamoson, trolin nem. Mondjuk amerre járok, a troli ritka, lehet azon már van.
Nekem papír alapú bérletem van, mert napi rendszerességgel BKVzom, így jobban megéri. Most mondogatja a járműbe épített Szalóci Pál, hogy BudapestGo, és nem Futár... Lehet, ez az új csoda az.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#112011) hokuszpk válasza zetor2000 (#112010) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

volanjaraton mindegyiken van kod, az alkalmazast ensemtudom; a windowsos telefonomra egyszer probaltam meg a bkk futart telepiteni, amikor ~18adjara futott neki, hogy akkor o most finishel, roviduton meg nem tortentte nyilvanitottam a dolgot.

[ Szerkesztve ]

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#112012) zetor2000 válasza hokuszpk (#112011) üzenetére


zetor2000
senior tag

Nnna, nekem volt a telefonomom BKK Futár, azt most nézem, hogy BudapestGo lett nagyhirtelen (Apple háttérben futó sw frissítés lehet az oka), és van benne jegy / bérletvásárlási opció. Jegyhez QR-t kell olvasni, ahol ez megoldott. Bérletet meg lehet widgetnek kitenni, van rajta valami gomb, hogy ha megnyomom, a kaller be tudja olvasni.
Majd legközelebb kipróbálom.
"Legközelebb puskát hozok, gondolta Stirlitz.
-Legközelebb? -gondolta a medve." :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#112013) blueboi69


blueboi69
csendes tag

May be an image of car, outdoors and text that says "Eladó DeLorean! Jó állapotú, keveset futott. Csak idÅről időre utaztam vele. 그RE made with mematic"

(#112014) hobizoli válasza Samott (#111910) üzenetére


hobizoli
nagyúr

az meg hagyjan amikor menetoszlopot megtamadjak, de amikor tok egyedul korical vmi csapatszallito vagy tank vagy pancelozott jargany, azzal ugy mi a terv?

se vmi gyalogsag mellette, se semmi, csak tok egyedul megy a semmibe, vagy ott all vhol es var a vmire... aztan meg seggbe lovik egy RPG-vel

több drón kell ;P

(#112015) hobizoli válasza cyberde (#111953) üzenetére


hobizoli
nagyúr

ezzel az egesz Krim-l sokra amugy sem megy, ha a NATO igazgatja a Isztambulnal a athaladast, es ott akarmekkora hadihajok meg nem mehetnek at egyik iranyba sem

meg a felig kesz es a kinai haditengereszet fedocegenek eladott Varjag repulogephordozo is csak kulon engedellyel vontathattak at ott ~25eve, pedig az egy US Navy-s CVN-nek csak a fele kb

Putyin azert tolja a szir Aszad elnokot is, mert kell neki a haditengereszti kikoto a Foldkozi tengeren Tartusz-nal ezt kikerulendo

több drón kell ;P

(#112016) WiZARD válasza Jahno (#111890) üzenetére


WiZARD
addikt

https://twitter.com/FedorovMykhailo/status/1498392515262746630

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#112017) Jahno válasza Bujdy81 (#111907) üzenetére


Jahno
őstag

Á, ezt bazi nagy léptékben lehet félrenézni, mire megfejted, hogy mekkora az állomány és miképpen áll össze. Mi 6 üteg voltunk egy ezredben. Szerintem ez nem hadititok. És lehet nem S-500 meg hasonló újhullámos cuccal érdemes nézelődni, az is nagy, bonyolult, de mintha egyik videón hasonlókat láttam volna konténerezve, annál 4-8 darabot vitt a szállítójármű. Amit megmozdulnak vagy főleg országhatáron kívül mennek, teljesen más lesz a gyakorlati felépítés.

Legtöbb klassszikus cucchoz azért települni kell, vezetési pont, rávezető, aggregátor, indítójárműre is fel lehet tolni párat és lehet valahol érdemes lenne normaidőt/területet/személyzetet nézni hozzá, de van rá egy söröm, hogy ezzel még nem akarnak operálni. Nem egészen erre való, nem adja ki.

Ezt kellene megfejteni, csak valamit kerestem a világban és szembejött a friss videó, aztán ez föld-föld, föld-levegőnek is jó, sokkal egyszerűbb az egész, alváz elviszi a 8 darabot, amit viszonylag gyorsan lehet indítani is. Bezzeg a mi időnkben, valami hülyeséggel mindig húzni kellett az időt, de szerencsére én már folyékony hajtóanyagosat nem is láttam.

[link]

(#112018) Jahno válasza hobizoli (#111905) üzenetére


Jahno
őstag

Erre írtam, hogy van egy csomó marketing és mambójambó, láttad a Top Gunt, annak egy része még reális is, hogy jajj jön egy rakéta, jajj bemértek, akkor majd rakunk egy csukahara fordulót és akkor.... És akkor ezért indítanak rá kettőt. Annak meg majd szórja a tüzijátékot :-D

Rajongói és katonai oldalakon tök jól le van írva, de átlag cucc üzemeltetési leírásában is. Az egyik gyors, a másik pontos, a harmadik gyorsul, a negyedik manőverezik, egyszerűen nem létezik multifunkciós cucc.

Egyik radar marketingje azt mondja, hogy látja a lopakodót, de ha úgy félig látják is vagy van valami halvány remény, akkor az még nem azt jelenti, hogy stabilan rá tudsz vezetni bármit. Erről és a zavarásokról már írtam fentebb, olyan, mint a megapixel háború. Mindenki mond mindenfélét.

Drón pld. attól függ melyik, de nem manőverezik olyan gyorsan és kiszámíthatóbb, mint egy vadászgép. És akadnak vélelenek...

Ezer+1 paramétertől függ és az újabb vackokra pont nem mi leszünk akik megmondják az okosat. Annyi joker szokott ezekben lenni, hogy nem is kell eltalálni a célt, elég 50 vagy100 méterrel mellé lőni.

Ezek mellé mi KGST-s orosz vackokat láttunk, aztán hol van attól már a mindenféle lézeres rávezetés megy egyéb scifi amiről fogalmunk sincs.

(#112019) Jahno válasza zetor2000 (#111929) üzenetére


Jahno
őstag

Teljesen másra van, nem is tudják és nem akarják megcsinálni, integrálni sem lehet. Többi sem így áll össze és nem kell ehhez még hírszerzés sem, amatőrök lebuktatják.

(#112020) Jahno válasza npera (#111908) üzenetére


Jahno
őstag

Jéééé, olvastál F-117es anyagot meg hasonlót? De régen volt.

És kulcsszó még a radarkeresztmetszet, meg persze olyan cuccokról szakértünk ami itt a vadkelet kerítésének ezen oldalán még 10+ éve is bőven nem kicsit volt hadititkos. Mellé a módszertan, mert lehet nem egyedül repült, földről támogatták, jó ég tudja milyen verziók fordulhatnak elő, aminél mérnökök tízezrei melóztak mindkét oldalán, itt meg homályos terepi szituációkból próbáltuk kitalálni, hogy ki kivel van.

És akkor az exmérnökhas faktor, mikor az egész sikeressége nem csak a személyi állomány szakértésén múlik, de még a domborzattól is.

(#112021) Samott


Samott
addikt

Why Russia will lose this war? - eleg sokmindent megmagyaraz hogy miert kuszkodik a ruszki sereg az ukranokkal. Egy csomo mindent rosszul csinaltak annyira onelegulten alltak hozza az egeszhez.

Pl: "A lot has changed. First, Ukraine has had six drafts. Men were drafted and sent to Donbass. Then most demobilised and returned to civilian life. This Donbass contingent was around 60 thousand soldiers and constantly rotated. So now Ukraine has 400 000+ veterans of Donbass war Many of them were in combat. Thus Ukraine has huge number of veterans with combat experience. Probably more than Russia. Yes, Russia has been fighting in Syria. It never published the size of its force but it's estimated to be 2-3 thousand. Most Russian soldiers have not seen war Furthermore, combat they've seen is different. Russian soldiers are used to fighting only when they total superiority. In Syria they would just level cities to the ground with bombers. Meanwhile, Ukrainian soldiers have fought only against far stronger and better equipped enemy"

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#112022) Sipi- válasza blueboi69 (#112004) üzenetére


Sipi-
tag

Sokszor van, hogy nem jönnek meg a push üzenetek. Van ami megjön, másnap reggel is.
A java-s app pedig azzal fogad egy ideje, hogy az aláírómappámban van amit kezelni kellene. De nincs benne semmi :)

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#112023) Sipi- válasza Jahno (#112005) üzenetére


Sipi-
tag

Sok állandó és eseti utalásom van, biztos ezres tétel lenne a tranzakciós illeték rajta.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#112024) WiZARD válasza Sipi- (#112023) üzenetére


WiZARD
addikt

Én céges ügyekre 99%ban Wise-t használok. 85 Ft az utalás díja, összegtől függetlenül, tranzakciós illeték mentesen. Havidíj nélkül.

Privátban csak kényszerből van offline bankos számlám, mert oda kell jönnie fizetésnek. (hitel miatt) Onnan mondjuk utalni nem szoktam soha, csak a kártyát használom, azt is Curve-ön keresztül.

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#112025) WiZARD válasza Samott (#112021) üzenetére


WiZARD
addikt

Nem hiszek benne, hogy az ukránok meg tudják nyerni ezt a háborút és ezért nem is tudom mire lehet számítani.
Oroszok atomhatalomként olyan fegyverhez nyúlhatnak, ami ellen nem tudnak védekezni az ukránok. Persze annak durva ára lenne.
De azt se tudom elképzelni, hogy vesztesként szálljanak ki, megfutamodjanak.

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#112026) Samott válasza WiZARD (#112025) üzenetére


Samott
addikt

Ez a haboru mar nem csak ukrajnaban folyik, az orosz gazdasag kinyirasa putyin veget fogja jelenteni. Ukrajnat megnyerheti, de mindent el fog vesziteni. Valoszinuleg az eletet is, mert a sajatjai fogjak kinyirni.

Leallt a Mastercard a ruszkiknal, szerintem hamarosan a Visa is koveti. Csak a kezpenz marad. 2022-ben.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#112027) Jahno válasza WiZARD (#112025) üzenetére


Jahno
őstag

Szerintem a fél világ tisztában van vele, hogy Putyin soha nem veszt és pont. Ezen a határmezsgyén kell ellavírozni. Az sem jó, ha halad előre meg az sem ha érzi, hogy szorul a hurok, mert akkor a végén még úgyis mindegy alapon valami fasságot csinál.

(#112028) npera válasza Jahno (#112020) üzenetére


npera
újonc

Ja-ja, olvasgatok, nézegetek innen-onnan :)

Nagypapa anyai ágon pilóta volt, eléggé telebeszélte a fejemet repülős témákkal, szóval idejekorán impregnálódtam. Egyfajta akadémiai érdeklődés, persze szigorúan amatőr szinten. És a kis felszedett információmorzsákból tudok a végtelenbe extrapolálni, ahogy már megszoktátok :B

(#112029) npera válasza Samott (#112026) üzenetére


npera
újonc

Ilyenkor a bankok kábé lemennek magzatpózba, ha mindenki ki akarja venni a monétát. Mondjuk valahol tutira megmondja valaki, hogy a pénz úgyis virtuális és legfeljebb nyomtatnak még többet... :Y

(#112030) npera válasza hobizoli (#112007) üzenetére


npera
újonc

A Doppler-radar az "elég gyorsan" közlekedő földi célt alacsonyan repülő légi célnak tolmácsolta és megjelent egy csomó "kisrepülő" (vagy AN-2 kommandósokkal akár) az indikátoron. Aztán állítottak rajta picit és a prémium szedánok nem lettek légi célok.

Azóta gondolom ez már elég sokat fejlődött, mivel ez még a 80-as években volt probléma.

(#112031) npera válasza blueboi69 (#112003) üzenetére


npera
újonc

KTM 690 Enduro R-t üld meg. Rögtön helyére kerül minden. Vagy 790. Vagy 1290.......

(#112032) Jahno válasza Samott (#112026) üzenetére


Jahno
őstag

Sötét középkor. Viszont ezen analógia mentén tényleg akármikor előfordulhat a világban. Ez nem kicsit erős, MC döntéshozók helyében sem lennék. Meg senki helyében, mert teljesen jó nekem itt a fotelban okoskodni, következmények nélkül.

Többen emlegették, hogy ilyesmiket kellene csinálni, de nem hittem, hogy ilyen hamar és ebben a formában meg is lépik.

Itt most sajátjainak baszta fel az agyát és tök tudja miképpen működnek az oroszok. Ha úgy, ahogy a románok kb. 30 évvel ezelőtt, akkor még akármi is lehet belőle. Valami valahogy tuti lesz.

(#112033) Jahno válasza npera (#112030) üzenetére


Jahno
őstag

Akkori legendák alapján kis ködben a szombathelyi gyorsot is benézték párszor. Állítólag.

(#112034) A. Crowley válasza Sipi- (#111998) üzenetére


A. Crowley
csendes tag

Jaja, városi rohangálósnak vettem.

(#112035) Samott válasza Jahno (#112032) üzenetére


Samott
addikt

Fu, a romanokrol pont a napokban olvastam valahol: amikor nalunk kikialltottak a koztarsasagot az felforralta a hangulatot romaniaban es csau egy magyarorszag elleni haboruval akarta levezetni a feszultseget. De a vezerkar rogton jelezte a magyarok fele hogy mit tervez. Es el is indult a forradalom.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#112036) eattila válasza Jahno (#112032) üzenetére


eattila
csendes tag

Oroszok azért annó kiirtottak pár uralkodó családot. Ha jól tévedek.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#112037) Jahno válasza npera (#112028) üzenetére


Jahno
őstag

Idehaza ha rendesen be tudsz szivárogni helyekre, akkor vannak veteránok akik elő tudják adni a dolgokat, vagy pld. egyik múzeumok éjszakáján volt pár arc akik rakétaszimulátorral jelentek meg. Csak ez nem olyan látványos, mint ahogy egyesek elképzelik és szerintem nem is teljesen civileknek való. Jó pár éve voltak nyílt napok is, ott megnézhette volna hz, hogy milyen pontok picsognak a képernyőkön.

Most nem tudom ezek miképpen vannak, de ha valakit nagyon érdekel akkor van toborzás (akár közvetlen személy is a helyhez, akit itt nem HResnek hívnak :) ) , van rakétás ezredünk, van éles lövészet (ha az árvízi- és hóhelyzet is úgy adja ki) és ha valaki addig eljut, akkor elég sok elméleti/gyakorlati dologgal lesz tele a feje, így akár mondhatja is, hogy kicsit jobban ért hozzá, nem 70 éves eszközökkel :C

Lehetőség adott.

Június elején pld. lesz egy összejövés autentikus környezetben, eszközökkel. Évek óta készülök ilyesmikre, csak mindig hamar tele lesz a naptár. Ha másért nem, akkor pld. egy ilyet kiállítanak eredetiben és ezt is addig kell megnézni, míg lehet:

Nekem csak haditechnika órán próbálták a fejembe verni amit ugye lehetett, de lehet igaz sem vót, vagy minek. Pár dolgot követek, vagy néha lendületből körbenézek a világban, mert Wikipédia csodákra képes és ennyi. Egy része érdekes és jó, földön kúszni meg VV mentesíteni nem poén.

(#112038) Sipi- válasza WiZARD (#112016) üzenetére


Sipi-
tag

Tömeges tesztnek tök jó Musk-nak, az ukránoknak meg lesz netük. Profit mindkét félnek :)

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#112039) Samott


Samott
addikt

Kozpontifutes:

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#112040) WiZARD


WiZARD
addikt

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#112041) Sipi- válasza WiZARD (#112024) üzenetére


Sipi-
tag

Nekem régi cib-es számlán 507 forint a havi számlavezetési díj. Megszámoltam egy tavaly nyári kimutatáson: 15 utalásom volt, plusz a netbankos kártyára való áthelyezések (mindig virtuális kártyával fizetek online). Az utalások ingyenesek és tranzakciós illeték sincs :)

Curve a visszatérítés miatt jó lenne, de nincs NFC-s telefonom...

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#112042) Phülöp válasza Sipi- (#112041) üzenetére


Phülöp
addikt

Nekem egyszer automatikusan letiltotta a kártyámat a Curve, azóta se tudok vele mit kezdeni az app-ból. Kéne beszélnem velük, de inkább úgy vagyok vele, hogy b.sszátok meg, az 11 GBP, ami rajta van, úgyis a vásárlások után gyűlt fel.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#112043) Samott válasza WiZARD (#112040) üzenetére


Samott
addikt

Sberbank: hétmilliós betétkifizetési korlát és felügyeleti biztos

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#112044) WiZARD válasza Samott (#112043) üzenetére


WiZARD
addikt

hmm, itt nagyon csak lakosságit írnak, a végén ennyi szerepel másról: "A vállalati ügyfeleknek azért nagyobb lesz a kockázata." (vagy ez csak arra utalna, hogy vállalatok nagyobb eséllyel tartanak 100k eur feletti pénzt a számlán?)

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#112045) eattila válasza WiZARD (#112040) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem úgy volt, hogy használható? Meg korlátozással, de hozzáférhetőek lesznek a pénzek? Igaz az talán holnaptól, vagy hogy.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#112046) npera válasza A. Crowley (#112034) üzenetére


npera
újonc

Arra nem jobb egy motárdra konvertált KTM EXC500?


Teljesen patent, könnyedén legyőzi a városi dzsungel kihívásait, vagy hogy szokták mondani :B

(#112047) Bujdy81


Bujdy81
csendes tag

Na, a háborúnál is durvább dolog: tönkrement a Parkside Performance fúró-vésőgépem. Az akksis. Anya most megy gariztatni, nincsen másfél éves a cucc. Szerencsére Fehérváron még van olyan bolt, ahol a mostani akcióból maradt, hátha simán cserélik (mert vésnem kellene)...

Na, jó, komolyra fordítva azért nem durvább a háborúnál!

(#112048) WiZARD válasza eattila (#112045) üzenetére


WiZARD
addikt

Tegnap még működött az ATM, ma már nem.
Wise accountra próbáltam kártyával pénzt "feltölteni", de nem lehet, mert elvileg müxik a kártya, gyakorlatilag nem lehet neten fizetni vele mert leállították mobilappot, így megszűnt a 2 lépcsős azonosítás...

Hogy meddig tudnak bármit is kifizetni, az majd kiderül.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#112049) eattila válasza WiZARD (#112048) üzenetére


eattila
csendes tag

Van olyan közeli rokon, akinek ott a számlája. Több is. Sőt, az egyik ott is dolgozik. Mondjuk nem beszéltem még velük.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#112050) zetor2000 válasza Samott (#112039) üzenetére


zetor2000
senior tag

Végülis eléggé központi helyen fűt :D
Én mondjuk elvertem volna alaposan a szakembert, meg a parkettást is. Hacsak nem így akartam...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.