Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17001) Gabibácsi válasza Jahno (#16998) üzenetére


Gabibácsi
tag

hulladék droidok vagyunk, a sorról

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#17002) ncc1701 válasza blueboi69 (#16997) üzenetére


ncc1701
veterán

Lehet, de akkor csak szart ittam egész életemben. :) Otthon csak egy vacak 150 ezres gép van (illetve most szerelőnél), de én mindig mondom, h csak az íze miatt iszom. Már 1 hete nem ittam, és rohadtul nem is hiányzik, csak a gyerek miatt lett véve a gép, az meg elköltözött.

(#17003) ncc1701 válasza Gabibácsi (#16994) üzenetére


ncc1701
veterán

Sosem próbáltam, és sosem fogom próbálni. Mostanra már gyakorlatilag alkoholt sem iszom. :)

(#17004) Gabibácsi válasza ncc1701 (#17003) üzenetére


Gabibácsi
tag

én sem próbáltam semmit, alkoholt néha iszom, de most diéta alatt az sem volt
viszont jó kávékat iszom
meg a sunák, ugye , csak hogy blue is értse :D

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#17005) guga válasza blueboi69 (#16993) üzenetére


guga
Közösségépítő

Végre egy "középső" komment :DDD

Nem sok választása volt, vagy alkalmazkodik, vagy nem ott dolgozik. A sztáffozás nem leányálom, nem volt álmos, amikor elindult haza, már ha érted, és nem is vigyorogtam rajta. Azonnal ráküldtem egy BP-i haveromat, aki levezényelte végül az egészet.

Szél és tyúkszar? OK, nincs átmenet, innen senki sem szabadul ki élve, de nem árt menet közben egészségesnek lenni, s hiába cigózunk, a csatát ők nyerik, ha a háborút nem is. Egészségesebbek és szaporák. Nem foglalkoznak olyanokkal, hogy majd, akkor szülök, ha lesz valami. Putriba is kitol 10 gyereket és a karját felemelve ordibál a jegyzőnél, bármit elérnek, nincs udvariaskodás, ezen ne szépítsünk.

A nehezen tanul a srác meg kérdőjeles :D
Mikor is voltál 20 éves? Mennyi időbe került, mire felfogtad, hogy már nem 20 éves vagy?
Na ugye, kellenek az ilyen játszóterek, hogy kialakuljon benned az érzés, hogy mindenki elmehet a kurva anyjába. Amíg ez nem alakult ki, addig elmész szopni akár bagóért, akár jól megfizetve.

Nekem már csak egy dolog a fontos, a függetlenségem. Senki sem tud annyit fizetni, hogy valaki miatt 6h-ra beérjek és parancsoljon. Inkább élek kenyéren és vízen. 1995-óta egyedül melózom, próbáltam beilleszkedni a társadalomba, szerencsére nem sikerült :DDD :DDD

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#17006) Jahno válasza Gabibácsi (#17004) üzenetére


Jahno
őstag

Mindenféle kávét is megiszom, ezt már akkor is emlegettem mikor Wizard/Duduékkal itt tudományoskodtunk.

(#17007) blueboi69 válasza guga (#16989) üzenetére


blueboi69
csendes tag

"korosztálya egy genetikai hulladék"

Rengeteg neveletlen nyikhaj gyerek van az biztos, de nagyon sok függ a környezettől és neveléstől. Nagyon sok ellenpéldát is tudok olyan 17-20közötti gyerekekre, akiktől kb az állam leesik, hogy milyen értelmesek és okosak. Mondjuk nekik eszükbe sem jutna napokig robotolni valahol alvás nélkül.

Emlékszem, hogyjópár éve volt egy eset, amikor egy fiatal fiú talán futárkodott, nemtudom, de pont a Lágymányosi/Rákóczi híd alatt a pesti oldalon az OBI előtti villamos/buszmegállóba hajtott, mert elaludt és halálra is gázolt pár embert.
Nem volt asszem sem tenyérbemászó a képet, teljesen normális gyerek volt, aki hibázott, ezt beismerte és nagyon sajnálta. Már nem emlékszem, hogy végül le kellett-e ülnie, de az biztos, hogy a jogsiját elvették és elég nagy hercehurca volt körülötte. Őt biztos, hogy egész életén keresztül nyomasztani fogja a tudat, hogy valaki apját/anyját/gyerekét ölte meg. Nem jó dolog, jobb ezeket elkerülni és felkészülni az elkerülésre, hogy a volán mögött teljes felelősség tudatába üljön valaki.
Mondom ezt én, aki annak idején sokszor ittasan vezettem haza éjszaka, aztán vicces, hogy minden törésnél színjózan voltam :)

(#17008) eattila válasza guga (#16975) üzenetére


eattila
csendes tag

Ki hurcolta meg? Amúgy sem azon megy a fennakadás, hogy mit csinált, hanem hogy miért.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#17009) eattila válasza guga (#16976) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem. A te dolgod az, hogy belásd, hogy jé, tényleg. Attól, hogy mentegetés nékül elmondod neki, hogy hülye voltál, attól még örülhetsz, hogy nem lett baja, védheted széltől, mellette állhatsz, szeretheted. A kettő nem zárja ki egymást.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#17010) qnadam válasza guga (#16989) üzenetére


qnadam
veterán

a korosztálya egy genetikai hulladék, akik csak egy dolgot ismernek.

Ítélkezni más emberek tettei felett valahogy kézre áll mindenkinek

és tényleg.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17011) eattila válasza Jahno (#16984) üzenetére


eattila
csendes tag

Akár. Ezt nem tudhatom. Nem is ismerem.

De én is lehülyéztem az öcsémet, barátomat, mikor hülye volt. mondjuk ezt apám se érti, hogy attól, hogy tűzbe mennék a tesóimért még lehet az a véleményem, hogy sok balfaszságot csinál.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#17012) blueboi69 válasza guga (#17005) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nyilván idő kell, de más az amikor a gyerek pl fáramászik vagy szimplán verekedik a suliban, túl sok kárt nem tehet, maximum magában. De itt szerintem már ez szülői felelősség is, hogy autóba ül.

Sok év eltelt azóta, amióta 20éves voltam viszont akkoriban kb feleennyi autó volt az utakon mint most. Sokkal kevesebb ember, sokkal kevesebb hülye.

Vmelyik nap néztem ahogy a tizenéves gyerekek 1méterre a 4sávos úttól egymást próbálták leköpni és elugrálni a másik elől... nem sok híja volt, hogy valamelyik, figyelmetlenségől kiugorjon egy autó elé. Ez 10-15-20évvel ezelőtt biztos, hogy nem lett volna ennyire veszélyes, ma már az. Változik a világ és könnyebb nagyot hibázni.

Cigányputris dolog sajnos így van. Remélem valahogy, hogy csak elkotródnak, ha már nem lesz aki eltartsa őket.

(#17013) blueboi69 válasza ncc1701 (#17002) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Azt ugye sejted, hogy a kv erőssége nincs egyenes arányban a gép árával? :D

(#17014) blueboi69 válasza Gabibácsi (#17004) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Mentek a meikbe, mi? Újra 20évesnek érzed magad? :D

(#17015) -NoVa- válasza Gabibácsi (#16994) üzenetére


-NoVa-
őstag

Még Facebookod sincs, szóval ja.

(#17016) Jahno válasza eattila (#17011) üzenetére


Jahno
őstag

Marhaságért nekem sem kell a szomszédba menni az is biztos... Viszont 24 órás sörözős buli után így indultam haza és egy csomó kollégáról is van hasonló képem:

Kinek mi. Ezek miatt marha sokan halnak meg, aztán félelmetes, hogy ez a nyomorék csak megrántja a vállát, hogy kerekítési hiba, ez van. Nem ez van, mert tehetnénk ellene. És akkor sipítoznak, hogy ne legyen rendőri ellenőrzés meg nem látszik, nem csináltam semmit?

(#17017) Jahno válasza blueboi69 (#17012) üzenetére


Jahno
őstag

Vidéken akad hely ahol azzal szórakoznak a 2 sávoson, hogy elbújnak és ha autó jön akkor ki tud minél közelebb átfutni előtte. Biztos ott is megveregeti a guga-féle faterjuk a vállukat, hogy milyen jópofa dolog, csak így tovább....

(#17018) guga válasza blueboi69 (#17007) üzenetére


guga
Közösségépítő

Na bazdmeg. Ritka az az ember, aki bevallja nyilvánosan, hogy ittasan vezetett.
Életemben egyszer vezettem ittasan, akkor is kényszerből, mert kórházba kellett vinni valakit.
Nem mentség.

Vannak értelmes fiatalok. Nemrég egy 20 éves házasság utáni két gyereket vettem fel a buszmegállóban, nekem is leesett az állam, alsó tagozatos fiú és lány, még nem fogták fel, hogy apuci félrebaszott s azért nincs jelen soha többet az életükben, mert anyuci hazudik nekik, hogy külföldi meló van s ez a távollét oka. Nem az én dolgom eldönteni és pálcát törni felettük, de kibaszott értelmes gyerekek.

Ha valaki miattad meghal, mindegy, hogy közlekedés vagy bármi, az egész életeden keresztül elkísér. Nekem a legdurvább példa talán a bajai kompnál? Két kis srác ült az autóban és a szülők kiszálltak jegyet venni, az autó meg begurult a Dunába, azóta a polcon van a két hamvasztott test, ott díszelegnek.

Baromi sokat melóztunk a fiammal lagziban, zenéltünk, vagy vőfély voltam. Reggel mindenki piásan vezetett haza, de nem volt baleset. Minden nap van ember, aki piásan vagy drogosan van kint az úton. Előtted megy vagy utánad jön, nem lehet tudni, vagy éppen jön veled szembe valamikor. Nincs recept, hogy így vagy úgy kell élni az életet. Ha lenne, akkor azok az emberek nem ülnének börtönben, akik csak dolgozni indultak, s véletlenül elgázoltak valakit.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#17019) blueboi69 válasza guga (#17005) üzenetére


blueboi69
csendes tag

"Nekem már csak egy dolog a fontos, a függetlenségem. Senki sem tud annyit fizetni, hogy valaki miatt 6h-ra beérjek és parancsoljon. Inkább élek kenyéren és vízen. 1995-óta egyedül melózom, próbáltam beilleszkedni a társadalomba, szerencsére nem sikerült "

Na itt jön ki az, hogy csak végletekre tudsz gondolni. Én teljesen átlagember vagyok, a magam világában elégedett az életével, sikerült sínre kerülni.
De nem kell 6ra járnom sehova, igazából soha nem is kellett. Múlt éjszakánk elég korrekt volt, kb óránként sírt valamiért a gyerek, az egyik kutyát meg megviselte vmi, 2x befosott meg 2x behányt, úgyhogy szóltam, hogy akkor ma nem mennék be, így itthon vagyok és vakarom a tököm :)
Viszont nem kell aggódnom a hóvégi fizuért, ahogy az itteniek közül senkinek sem.

Szóval van köztes út, rugalmas munkaidő, változó intenzitású munkával, stabil bevétellel, alkalmazottként.

Egyébként futárnak mennyi jattot szoktak adni? Hozzánk hetente jön, de max 1-200ft-ot adok, ha épp van apróm. Fele az elég paraszt, megáll a ház előtt és dudál. Ez a halálom. Nem szoktunk kimenni, olyankor felhív telefonon, hogy itthon vagyok-e. - Mér nem jövök ki, hisz ő dudált? Hát bazmeg, hogy honnan tudjam, hogy a környéen lévő 4 ház közül éppen most melyiknek dudálsz... 10emeletes ház előtt is nekiáll dudálni? Úgyhogy 10ből 2x valamelyik megtalálja a csengőt is már így fél év után.

(#17020) blueboi69 válasza guga (#17018) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nincs recept, bármi megtörténhet, persze, csak jobb a kockázatot minimalizálni, ez a lényeg benne.

(#17021) -NoVa- válasza blueboi69 (#17013) üzenetére


-NoVa-
őstag

Gondolom azt is sejted, hogy attól, hogy neked személyesen beüt egy átlag Dallmayr, azért másnak meg fél Etiópiát durvábbra őrölve ki lehet önteni literes kancsóban is anélkül, hogy bevérzett szemekkel fel-alá rohangáljon 2 napig.

(#17022) guga válasza eattila (#17009) üzenetére


guga
Közösségépítő

Nyugi, megy a harc, megy a haj lekiabálása, de az nem publikus, amikor a DPD-hez készült, előtte volt egy alapos üvöltözés köztünk, aminek a végeredménye az lett, hogy én hülye vagyok. Na most kérdezd meg Őt a DPD-ről :DDD

Remélem érted. Felelősség? Te is csak a saját hibáidból tanulsz úgy, hogy utána ténylegesen változtatsz.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#17023) blueboi69 válasza -NoVa- (#17021) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Persze, mások vagyunk, más koffeinszint kell. Ezért nem jó egy kalap alá venni, hogy egy bármilyen kv után elalszik, mert akkor az egy gyenge kv, neki. :)

(#17024) Gabibácsi válasza -NoVa- (#17015) üzenetére


Gabibácsi
tag

lengyel csajszi feltette miattam a whatsappot, nincs gond :D

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#17025) Gabibácsi válasza blueboi69 (#17014) üzenetére


Gabibácsi
tag

mekiben sz@ratni csak te tudsz jól, nem másolnám a legendát

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#17026) blueboi69 válasza guga (#17022) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Lehet harcolni, nincs két egyforma gyerek vagy szülő. Ha az életben én valakit tiszteltem és felnéztem rá, akkor megfogadtam a tanácsát és kikértem a véleményét és aszerint cselekedtem vagy az volt rám hatással.

(#17027) blueboi69 válasza Gabibácsi (#17025) üzenetére


blueboi69
csendes tag

:C

(#17028) FőDudu válasza Gabibácsi (#17024) üzenetére


FőDudu
addikt

Egyre messzebb vannak a baratnoid.
Szeretsz utazni? Vagy ok jonnek hozzad (kis Casanova)?

FőDudu

(#17029) guga válasza blueboi69 (#17019) üzenetére


guga
Közösségépítő

Te nem tudod, hogy milyen fasza érzés az, hogy senki sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy beleszóljon az életedbe :D

Nem kell 6h-kor ébrednem, helyette 4h-kor ébredek a Nokia 3310-esre :DDD
De örömmel, főzök egy kávét magamnak, mert most a nejem zenekarral turnézik. Utána reggelit készítek, kibaszott jó reggeliket szoktam készíteni és fasza szendvicseket a gyereknek, ezt Ő is elismeri. Ma pl. informatika órán guga filmet nézett az egész osztály, mert a tanár úgy ítélte meg, hogy adna egy ötöst informatikából :DDD megüzentem neki, hogy elhagytam az ellenőrzőmet :DDD
Egyébként jó érzés volt, hogy elővettek, Bendzsonak is, hogy nem értelmetlen a YT jelenlét, hisz oktatják :DDD

Alkalmazottként? Fúbazdmeg :DDD ez olyan emberekre vonatkozik, akik nem ismerik azt a szitokszót, hogy önállósodás :D erre születni kell. Őszintén bevallom, hogy már csak és kizárólag kalandvágyból mennék el dolgozni és ahogy lefilmeztem ott is hagynám azonnal a gecibe.

Jatt? Futár? 50-100, max 200 Forint, de az már erős, főleg, ha nem is kell fizetni csak átveszi. Ne tévedj el, ez Magyarország, a pizzát a köcsög informatikusok nem véletlenül kérik a portára, basznak jattot adni.

Napi 3-5000 Ft, nem egy szédületes pénz, bezzeg Szlovákia, ott ha találsz 1 Eurót az utcán az mindjárt több, mint 300 Forint, meséljek Szlovákiáról?

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#17030) Gabibácsi válasza FőDudu (#17028) üzenetére


Gabibácsi
tag

jönnek ezek mint a muslicák

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#17031) FőDudu


FőDudu
addikt

Na akkor Sonoffozzunk.

A Sonoff POW ugye 16 amperes es tudja merni a fogyasztast.
Es van az advanced valtozata a POW R2.

Azaz pont jol meg lehetne vele merni mi mennyit fogyaszt. 10 Euroert meg a bojlerre is ra tudom kotni - kiderul a havi fogyasztasbol mennyi is a bojler.

Tudom, tasmota....

FőDudu

(#17032) blueboi69 válasza guga (#17029) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Abban egyetértek, hogy erre születni kell. Nekem bizonytalanságot adna a vállalkozói élet, nem kecsegtet stabil jövedelemmel. Ha fos napod van, szarul vagy, mást akarsz elintézni akkor az = bevételkiesés. Nagy cégnél, pont, hogy úgyis megy magától a szekér, ha későb megyek, korábban jövök, pont nem zavar senkit, megvan az a rugalmasság ebben a szakmában, hogy lehet távolról is dolgozni. Nyilván egy pék vagy orvos ezt nem teheti meg.

Inkább a reggeliről mesélj :D

(#17033) blueboi69 válasza FőDudu (#17031) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Sztem mindent tudsz :)

(#17034) qnadam válasza guga (#17029) üzenetére


qnadam
veterán

a pizzát a köcsög informatikusok nem véletlenül kérik a portára, basznak jattot adni.

ha meg lejönne, akkor a kurva anyját, miért kell rá várni.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17035) qnadam válasza guga (#17018) üzenetére


qnadam
veterán

de ha halálos balesetet okozol, akkor nagyon erős érv lesz a bíróságon a böri mellett a véralkoholszint.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17036) blueboi69 válasza qnadam (#17034) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nálunk felhozza a futár a recepcióra és ott fizetik ki. Vagy hagynak pénzt és megmondják előre, hogy mennyi jattot adjanak. Bármilyen futárról legyen szó.

(#17037) qnadam


qnadam
veterán

hja, egyszer én is vezettem ittasan. két sör után másfél órával egy lakótelepen éjjel kettőkor öt percet, amikor anyám hívott, hogy elesett és nem tud felállni. még így se voltam rá büszke.

aki meg rendszeresen bebaszva megy haza a lagziból, az egy szánalmas ruppótlan fasz, aki sajnálja a pénzt egy szállásra vagy fuvarra.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17038) guga válasza blueboi69 (#17032) üzenetére


guga
Közösségépítő

Reggeli?

Előtte inkább a függetlenség érzet. Ki mihez van szoktatva, vagy szoptatva.
Nekem nagyon fontos, hogy senki ne szólhasson hozzám, mert már tisztában vagyok iskolázatlanul az erőviszonyokkal. Nem szeretek egyetlen mondatot sem úgy kezdeni, hogy Én.
De én én vagyok, belőlem nincs másik, ez meghatározó, és ez az egyetlen biztos pont :D
Ezen kívül másra nem tudok sem hagyatkozni, sem támaszkodni, ezt valószínűleg Cyberde lenne az egyetlen ember, aki automatikusan aláírja, hogy verjem a ...szom a szájába, rég nem láttam, jó arc, s neki legalább van olyan véleménye, ami értékelhető számomra is, mert hasonló elveket vall.

Van olyan ember, aki egy bizonytalan elveket valló, ellenben sikeres vállalkozó alkalmazottja havi versenyképes bruttóért. A vállalkozó meg fasza, menő autó, két gyerek, asszony félrebaszik, NAV lesben áll, szóval nincs jó recept, pár napja sírta ki a lelkét egy faszi, amikor cámtógépet gyorsítottam, hogy minden megvan, de a neje lelépett a két gyerekkel. Hiába a rengeteg pénz, nagy ház, szép s nagy autó.

A hogyan csináld az életed, hogy működőképes legyen, ez kudarc volt s nem dobott hatost.
Na ennek tudatában értékeld, hogy mik a céljaid.
Leegyszerűsítem neked, hogy valami átmenjen.

A nejem 1 hónapja távol van, már neki is uncsi, itt üres a ház nélküle, néha vannak parázs viták és átvonuló viharok, de a faszom ki van, hogy nincs mellettem.
Már neki is.
Gyereknevelés?

Láttam olyan embert, akinek feltették a kérdést, hogy otthonba rakja, vagy haza viszi?
Szerinted?
Na ez a határvonal, van, aki ilyenkor az otthont választja.
Nekem nem az volt a kérdés, sőt eztr a kérdést sem engedtem volna meg. Az én vérem, mindegy mivel jár, mindenkivel szembe szállok, nincs ára.

Bazdmeg, a reggeliről egy szót sem írtam? Mekkora fasz vagyok :DDD

[ Szerkesztve ]

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#17039) Gabibácsi válasza qnadam (#17037) üzenetére


Gabibácsi
tag

én soha nem vezettem ittasan
és soha nem drogoztam
és soha nem gyújtottam rá
egy ruppótlan fasz vagyok
ja és pizzát se rendelek

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#17040) guga válasza qnadam (#17037) üzenetére


guga
Közösségépítő

Valamit benéztél. Mi lagziban zenéltünk rendszeresen, az egy dolog, hogy én piáltam, de a fiam nem. Mások viszont igen, sok lagzi volt, sok helyen zenéltünk, sokan vezettek haza ittasan. Vagy azt akarod sugallni, hogy az egyszeri ittas vezetés, amit elkövettél, nem oly nagy bűn, mint másoké?

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#17041) Jahno válasza guga (#17029) üzenetére


Jahno
őstag

"a pizzát a köcsög informatikusok nem véletlenül kérik a portára, basznak jattot adni."

Pedig azok adnak. Amúgy meg azért is kérik a portára, mert ha a köcsög futárnak 12 másodpercet várni kell míg előkerül, akkor meg az lenne a baja a köcsög informatikussal.

(#17042) blueboi69 válasza guga (#17038) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Vártam a fasza reggeli receptjét, de hasztalan :D

Sokáig voltam nyilván szopatva, most viszonylag kényelmes helyem van egy jóideje. Az, hogy valakit elhagy a családja, annak számtalan oka lehet, de alapvetően én két dologra szoktam visszavezetni.
Vagy soha nem is illettek össze, más az értékrendjük soha semmiért nem harcoltak együtt ami összekovácsolta volna őket és eleve az egész kapcsolatuk halálra volt itélve, vagy valamelyikük durván megváltozott, vagy jellemzően a férj nem törődik a családdal, csak a pénzt hajtja. Ja ez három dolog :D

Ez utóbbi viszont sztem a mai pénzközpontú társadalomban eleve megront mindent. A férj jólétet akar biztosítani, ezért gürizik amennyit csak tud. Akár vállalkozóként, akár alkalmazottként, túlórákkal, kiegészítő melókkal, aztán a végén megkapja, hogy nem foglalkozik a családjával, ő meg nemérti, mert a családért dolgozott, hogy megteremtsen mindent. Nehéz jó egyensúlyt találni, de nem lehetetlen.

(#17043) qnadam válasza guga (#17040) üzenetére


qnadam
veterán

ha te nem, akkor ne vedd magadra.
az én egyszeri vezetésem sincs rendben, innentől tudtam, hogy olyankor nem ihatok, ha úgy adódik, hogy menni kell hirtelen. viszont a lagziban dolgozó zenészt talán nem érte annyira váratlanul, hogy a meló végén haza is kell menni.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17044) Gabibácsi válasza Jahno (#17041) üzenetére


Gabibácsi
tag

guga nem informatikus, csak csinálja, ugye?
vagy már felhagyott vele és úgy csinálja?

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#17045) Jahno válasza qnadam (#17037) üzenetére


Jahno
őstag

Két sör után kb. 1.5 órával már szondáztattam meg magam és nem mutatta. Igaz gyalog voltam :-D Tavalyi év ebben erős volt, hatszor állítottak meg autóstól, de kibasztam az alkotmánnyal mert nem ittam :-D

(#17046) blueboi69 válasza Gabibácsi (#17039) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Mondjuk te elég későn kezdtél vezetni és nem volt pénzed drogokra, eleve hendikeppel indulsz :)

(#17047) qnadam válasza Gabibácsi (#17039) üzenetére


qnadam
veterán

azt kifelejtetted, hogy ráadásul amigás vagy

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17048) FőDudu válasza Gabibácsi (#17039) üzenetére


FőDudu
addikt

Mert letiltott az orvos mindegyikrol :)

FőDudu

(#17049) qnadam válasza Jahno (#17045) üzenetére


qnadam
veterán

szonda pont nem volt nálam :) szerintem három éve akartak szondáztatni utoljára, de egy rövid párbeszéd után annak is az lett a vége, hogy épp csak a faszba nem hajtottak el :DDD

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17050) Gabibácsi válasza blueboi69 (#17046) üzenetére


Gabibácsi
tag

jaja , én a nyári munkából a sulimat finanszíroztam, nem drogosan állatkodtam roncskocsikkal
balek vagyok

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.