Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#62001) Samott válasza FőDudu (#61995) üzenetére


Samott
addikt

Ugy ertettem hogy nem volt meg a suti es azert homokorazott. Aztan mikor domainben beleptetek lerakta es amig ervenyes megy rendben.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#62002) ncc1701 válasza FőDudu (#61998) üzenetére


ncc1701
veterán

Ncr már baromi régen w10-el hoz mindent. Bár asszem opcióként w7 is rendelhető, de minden csak embedded, nem az asztali.

(#62003) Jahno válasza FőDudu (#61977) üzenetére


Jahno
őstag

Ez nem tudom melyik fostalicska elmaradott afrikai régióban volt, de idehaza nem ilyen szarok vannak. Bár kicsit lassú, pénzbedobó nyílásuk is hülye módon lett kitalálva. És az XP-s verziókat is sorban próbálják bővíteni Win10es kivitelre. Engem mondjuk nem zavarna ha nem pos rendszer fut rajta, működjön és kész. Igaz az OS sem függ a gyártótól, mert azt rak rá és úgy, ahogy a megrendelő kéri, akár félig készen, akár minden vacakkal felcicomázva, vagy szoftver nélkül.

Ráadásul ha tőlünk látják el fél Európát új cuccokkal és inkább innen szállítanak EU határain túlra új darabokat, akkor valahol hibás lesz a képlet.

(#62004) Samott válasza FőDudu (#61993) üzenetére


Samott
addikt

Errol jut eszembe:

Csak kreativan. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#62005) qnadam válasza Jahno (#62003) üzenetére


qnadam
veterán

ettől függetlenül lehet, hogy van bank, ami pont valami használt import cuccot hozott magának.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#62006) Jahno válasza halapidori (#61984) üzenetére


Jahno
őstag

"már csak a nagyautós jogsi kell."

+GKI és tahó kártya, hogy kaptyák be. Én is ezt néztem, már egyre kevesebb ahova az alapeseti jogsi elég. Majd egyszer lehet elgondolkozom rajta.

(#62007) FőDudu válasza Samott (#62001) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem hinnem, hogy ez van. Privat MBP nem tagja a domainnek. Es azon csont nelkul megy.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#62008) FőDudu válasza ncc1701 (#62002) üzenetére


FőDudu
addikt

Ezert mondta, hogy levedlett gep.

FőDudu

(#62009) qnadam válasza Jahno (#62006) üzenetére


qnadam
veterán

annak idején felmerült, hogy b+c egyszerre, de aztán úgy alakult, hogy akivel együtt csináltuk a jogsit, az nem akart c-t. aztán most a sima c max arra lenne jó, hogy hobbiból járkáljak teherrel :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#62010) Jahno válasza ncc1701 (#61990) üzenetére


Jahno
őstag

A programmal kiértékelés a zűrös. Évi 2 alkalom, háááát ha szerinted olcsóbb akkor vázold fel 12.5 sorban a logisztikáját, árfekvését. Aztán vagyunk itt pár millióan, biztos el lehet csak úgy osztani évi sok millió munkaórára az egészet, +eszköz és szakmeberek? Amit a világon sehol nem csinálnak, bár egyre jobban a szoftverek, gyorsabban dolgzonak a vasak, kis felbontással már szinte azonnalos eredményt is kapsz, ami tájékoztató jellegnek jó, de ez azért egy csöppet erős. Egy UH/teljes labor időnként X életkor felett nem árt, ennek nagy részét még ingyen is megkapnák most is.

(#62011) npera válasza Samott (#62004) üzenetére


npera
újonc

Óóóóóóóóó....

És akkor centrifuga hogy megy?

Elég nagylelkűen adagolták a purhabot, kinyomta szilóval, mint VMAX Zsolti vagy hogyan hívták azt a szakembört, aki nem a Telós Bandi, hanem a másik.....

:C

(#62012) FőDudu válasza Jahno (#62010) üzenetére


FőDudu
addikt

Alkalmankent evi cirka 10M minta kiertekelese az olyan szinten lenne emberi eroforras igenyes, hogy az durvan megemelne az amugy is szegenyes orvosi tarsadalom letszamat.

Elobb-utobb gepesitheto a tema (AI/tapasztalati tanulas, stb) - de azert a szakertoi kiertekeles nem art.

Es akkor meg ott van az ezek alapjan elrendelt irdatlan mennyisegu kontroll vizsgalat a tobbi osztalyon. Millionyi biopszia/rontgen/szakorvosi ellenorzes, stb.

Kapacitast kellene boviteni - aminek epp az ellenkezoje tortenik jelenleg, nem?

FőDudu

(#62013) blueboi69


blueboi69
csendes tag

A téglakövet én is ezért hoztam haza autóval. Megkérdeztem, hogy mennyi lenne a fuvar Fehérvárról ide (kb 16km). 27ezret mondtak rá... :U A téglakőért meg fizettem vmi 30ezret asszem. Szóval arányaiban nem lett volna jó. Fordultam 3x, olcsó a benzin is, és netto 1-1.5órát pakoltam így.
De ugyanígy elhoztam a 45nm laminált parkettát is, azt 1 kanyarral, meg a kb 14nm járólapot is. Egyszerűen nem érte volna meg a szállítási díj.

Viszont a gipszkarton lapokat és fémprofilokat és szigetelést azt hozattam, az nem volt annyira drága, talán 20e, és még jattoltam jópár ezret a srácnak, de felvitte nekem az emeletre, amiért rendkívül hálás voltam.

(#62014) Jahno válasza FőDudu (#61998) üzenetére


Jahno
őstag

"NCR marka nem annyira elterjedt Europaban."

Vagy telepítőnek is akadtak félinfói, mert ez pld. elég elterjedt mindenfelé, ha mást nem akkor pár marketinges cikket is találsz róla, nem is keveset. Tele vagyunk Diebold és más cuccal, de azokon sincs egy karcolás és nem úgy néz ki, mint egy vidéki kidobott történet. Aminél lehet a felújítás, modernizálás és csomó minden szokásos módon annyiba bírna kerülni, mint egy új automata. Éppen ezért szopolik mindenki a hulladékkal.

(#62015) Gabibácsi válasza FőDudu (#61998) üzenetére


Gabibácsi
tag

Elhiszem hogy ezt mondta neked, nem azzal van a baj. Csak szerintem nem lehet igaz, hogy levedletteket hoznak át ide és állítanak be

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#62016) Jahno válasza ncc1701 (#61989) üzenetére


Jahno
őstag

Ismerős módszere jobban tetszett, hogy addig a Mercijével járt dolgozni, utána költözéskör meg az iroda feletti szinten lakott a tetőtérben. Kilátás meg minden ami kell. Határidő előtt két héttel körbenézett, írt egy hibalistát aztán mikor jónak nézett ki akkor átvette a kulcsot és kész, platóssal meg forgolódjon más.

(#62017) Gabibácsi válasza FőDudu (#61999) üzenetére


Gabibácsi
tag

Most futarkodhatnak

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#62018) Gabibácsi válasza ncc1701 (#62002) üzenetére


Gabibácsi
tag

Egyszer láttam rebootolni egy bankautomatát, sajnak a kártyám benne volt, a szívem meg megállt. Szerencsére a rebbot végén kiköpte a kártyám.
embedded win7 volt

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#62019) Jahno válasza qnadam (#62005) üzenetére


Jahno
őstag

Nem mondom, hogy lehetetlen, párról el is bírom képzelni csak furán néz ki, hogy mindenki már 6 évvel ezelőtt rinyált a win10en, jóval előtte már a korlátozott/gyengén látó/ésvagy ügyfelek kiszolgálása volt a cél, előtte meg a biztonságosabb olvasó. Ez még civilként us látszott, hogy pár automatát átalakítanak vagy körforgásban cseréltek aztán mindenhol jöttek az újabb modellek. A várost ellepő valutás cuccok viszont nem tudom milyen gyártmányúak, azt legközelebb jobban megnézem de az sem egy levedlett darabnak nézett ki. Mindegy, úgyis első sarki hír, hogy 5 perc alatt törhető, csak előtte bontsd szét és férj hozzá az ethernet/GSM modulhoz :-D Ha valaki lát egy ilyet akkor szóljon és megszakértem. Dieboldot is már annyira bámultam belül. hogy attól féltem utána megfeszegeti valaki és tuti előszednek engem is :-D Köcsögök, hogy félig bele lehet látni, ha kicsit sötétebb lenne kint, akkor teljesen de belevilágítani meg csak nem kellene :-D

(#62020) Jahno válasza FőDudu (#62008) üzenetére


Jahno
őstag

De ez miképpen is függ össze :-O

(#62021) Jahno válasza qnadam (#62009) üzenetére


Jahno
őstag

Igen, amint céghez mennél vagy pénzt kapnál érte, ott talán csak a hátfalat lehet megúszni. Mióta a C átalakult nekem is meg kellett néznem, hogy mire érvényes, mert elég jól változtak ezek kamiontól a satöbbiig. Alkalmasságim van buszra és veszélyes cuccra, de nincs engedély és jogsi. Aztán ha pénzt kapsz (amúgy mi másért csinálná az ember?) akkor kell a GKI. És mivel rendes ember analóg tahóval nem jár, így ahhoz is kell kártya, áááááááá. Változik a világ na és akkor még nem is nemzetközi. Ezek mellett legegyszerűbb behozni egy trolibuszos jogsit. Azért legalább nem Te fizetsz, de ezzel le is tudtuk azt a kevés előnyét, ami van :C

(#62022) Jahno válasza Gabibácsi (#62017) üzenetére


Jahno
őstag

Elvették a munkámat :DDD

(#62023) FőDudu válasza Jahno (#62020) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem tudom. Kapott infokkal dolgozok.

FőDudu

(#62024) Jahno válasza Gabibácsi (#62018) üzenetére


Jahno
őstag

XP logós fényképem nem is van csúnyán a múltból, de szerintem abból már az összes modellt kiszórták 5+ éve.

(#62025) qnadam válasza Jahno (#62021) üzenetére


qnadam
veterán

ja, troliért meg villamosért nem te fizetsz, csak tanulmányi szerződéssel x évre odakötnek a céghez.
egyébként a c magában arra jó, ha van egy hatalmas, amerikai stílusú lakóbuszod, akkor azzal mehetsz nyaralni :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#62026) FőDudu


FőDudu
addikt

(#62027) qnadam válasza FőDudu (#62026) üzenetére


qnadam
veterán

csodálatos lehet
szerk: csodálatos is

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#62028) Jahno válasza qnadam (#62025) üzenetére


Jahno
őstag

Lakóbusz a gyengék területe, nekem egy benyás Ural kellene. Bár én is puhulok, hétvégén láttunk pár közepes állapotú Csepelt, aztán majdnem le Krazoztam... Pedig teljesen más az eleje, haza úton ezon matekoztam és tegnap büntiből alkmentes sört ittam, mert első ránézésre nem ismertem fel a klasszikus csőrös Csepelt, mert nem az elején figyeltem a mintát, hanem mérete és íve alapján kezdtem el gondolkozni, mert a Kraz nagyobb és szögletes, csak ilyenkor kérdés, hogy mihez viszonyítva lehet nagyobb/kisebb közt dönteni.

(#62029) FőDudu válasza qnadam (#62027) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem ertek a dronokhoz...(sem)...

FőDudu

(#62030) Samott válasza FőDudu (#62026) üzenetére


Samott
addikt

Itt van az asztalomon, inkabb csak olcso mint klon. Olcso jatek cucc, nem jo semmi komolyabbra.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#62031) -NoVa- válasza Samott (#62030) üzenetére


-NoVa-
őstag

Anno gondolkoztam rajta, hogy rendeljek egy alapmodellt, pusztán a burkolatáért, és a pillekönnyű karbon X-em átrakjam bele. Az összecsukhatósága poén, de a plusz tömege nem éri meg.

(#62032) Gabibácsi válasza Jahno (#62028) üzenetére


Gabibácsi
tag

Veszek neked benyás Uralt, csak hozd haza

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#62033) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Tetkós gyúrósjózsi büntisatuzott a busz előtt , most meg pislog
[link]
a legjobb a védekezése, kiskutya befutott elé

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#62034) Jahno válasza Gabibácsi (#62033) üzenetére


Jahno
őstag

Ezt a városban is eljátszotta egy arc, buszsofőr már csak legyintett, felírta az időpontot, buszon körbekérdezett, hogy nem sérült-e meg senki aztán enyni volt, szinte mindennaposak az ilyenek.

Ebben az esetben ott a kamera. Ha kutyát látott, akkor vagy hazudik és gyökér, innentől lassan nem csak a közúton nem lenne helye. Ha valóban kutyát látott, akkor jó cuccot szív, azért nem lenne helye. És akkor mennyien tiltakoznak a kamerák/ellenőrzések miatt és mennyivel bonyolutabb volt egy ilyet mondjuk 10 évvel ezelőtt végigvinni a bíróságon, mikor ketten hétfélét mondanak. Szopjon csak, de ugye fél év múlva visszakapja a kategóriát, addig sokszor bátran vezet engedélye nélkül, mert megteheti és ha orrbaveri a rendőr akkor lehet mantrázni a kocsogfideszrendőrállammertmásokmeglopnak kezdetű nótát.

(#62035) Jahno válasza Gabibácsi (#62032) üzenetére


Jahno
őstag

Köfi :wub: Sajna még nincs hozzá saját benyakutam, de rajta vagyok a problémán.

(#62036) npera válasza Gabibácsi (#62033) üzenetére


npera
újonc

Nagyon pici kutya volt, a felvételen nem is látszik.

(#62037) FőDudu válasza Jahno (#62034) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem tudom miert erzik ugy nehanyan, hogy bunteto satuzas eseten meguszhatjak es a nagyobb jarmu majd prompt megall.

Ilyenkor jol jon a buszon telepitett kamera - jo beruhazas volt.

FőDudu

(#62038) FőDudu válasza npera (#62036) üzenetére


FőDudu
addikt

A kocsijaban ele ugrott az oleb es total beszart tole. :C
Akkor meg azert buntessek meg, hogy miert nem volt behamozva a kutya - mert ugye ugy szabalyos. Nejemet mar figyelmeztettek a rendorok, hogy ne szallitsa a kutyat az elso ulesen bekotes nelkul.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#62039) Samott válasza Gabibácsi (#62033) üzenetére


Samott
addikt

Es meg neki allt feljebb... meg jo hogy volt kamera. Errol a figurarol jut eszembe, az a fideszes kidobo, aki megolt ket embert, ul mar?

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#62040) FőDudu válasza Samott (#62039) üzenetére


FőDudu
addikt

Lofaszt, nem is fog. Tudod, kovetkezmenyek nelkuli orszag. Meg a senkit nem hagyunk az ut mellett. Egy a tabor, stb...

Van eleg lozung.

FőDudu

(#62041) qnadam válasza Samott (#62039) üzenetére


qnadam
veterán

a pedofil nagykövettel közös cellában

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#62042) blueboi69 válasza qnadam (#62027) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Full laikusként kérdezem. Mi a baj vele?

(#62043) FőDudu válasza qnadam (#62041) üzenetére


FőDudu
addikt

Erre annyit tudott bofogni a lakajmedia, hogy mar a baloldali kormanyok alatt is konzul volt az urgevics...

[link]
:C

FőDudu

(#62044) qnadam válasza blueboi69 (#62042) üzenetére


qnadam
veterán

elsősorban a kamera. fpv repülésre nem alkalmas, mert a wifis képátvitel miatt túl sokat késik a kép, videózni sem alkalmas, mert ahhoz viszont gyalázatos a minősége :)
mondjuk legalább olcsó, gyereknek (vagy felnőttnek) összetörni jó lehet.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#62045) Jahno válasza FőDudu (#62037) üzenetére


Jahno
őstag

Eddig sokan megúszták, meg persze sokba nem mentek bele hátulról, csak az utasok törték maguka vissza-össze. Itt nem nagyon bírt számolni a távolságokkal, hát még jobban beszopta. Ezeknél nem vagyok biztos benne, hogy arányos a büntetési tétel.

(#62046) FőDudu válasza Jahno (#62045) üzenetére


FőDudu
addikt

Mostanaban kezdtek el komolyabban venni a kozfelaldatot ellato szemelyek elleni tamadasokat, ugyanigy a kozlekedes soran okozott indokolatlan baleseteket (vagy veszelyeztetest).
Nagyon helyesen...

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#62047) Samott válasza qnadam (#62044) üzenetére


Samott
addikt

Elso gyakorlo, tanulo dronnak vettem, pont ilyen elgondolassal. Aztan abba is maradt. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#62048) ncc1701 válasza FőDudu (#62012) üzenetére


ncc1701
veterán

Fél éven belül olvastam egy olyan AI-ről, ami pontosabban diagnosztizált daganatot, mint az emberi orvos.

(#62049) FőDudu válasza ncc1701 (#62048) üzenetére


FőDudu
addikt

Jo lenne ha megjelenne ilyen kis orszagban es nem csak a gazdag orszagok jatekszere lenne.

FőDudu

(#62050) Jahno válasza FőDudu (#62046) üzenetére


Jahno
őstag

Eddig is komolyan vették, csak nehéz volt a megoldás. Közteres ezt mondta a másik azt mondja, kívülálló lekamerázta, hogy négyen fogják le niggert és ment a szájtépés meg a felesleges kommentelés. Most meg szürkén is kamera van, kétoldalú a dolog de persze a niggernek még vannak jogai, meg az ilyen "megfelelő mértékben" és "arányosság elve" az homályzónásan kivitelezhetetlen baromság.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.