Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#67001) -NoVa- válasza ncc1701 (#66994) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ez a pánikolás is csak a te szóhasználatod. Mindenki más simán odafigyel és óvintézkedéseket tesz. Nyugodtan. És nem retteg, hogy attól netán nem lesz olyan férfias.

(#67002) npera válasza zetor2000 (#66996) üzenetére


npera
újonc

Ja, az vicces történet. Most eléggé kiborult a szaros bili, mert az az interjú finoman szólva nem sikerült jól.

Ami fontos az az, hogy intenzifikálni kell az értékrendmunkát, ahogy valamelyik szoci bemondotta.....

(#67003) npera válasza FőDudu (#66999) üzenetére


npera
újonc

Pontosan! Látom kapisgálod :C

(#67004) FőDudu válasza npera (#67000) üzenetére


FőDudu
addikt

Rehabilitaciorol jutott eszembe. Gyerek egyik baratja eltorte a kezet. Begipszeltek, 1 honap gipsz. Lassan leveszik. Es kiirtak neki 1 honapnyi trrmal vizes furdoben eltoltendo uszast. Mert allitolag a.sos termal viz jot tesz a csontoknak, ez a rehabilitacio.

FőDudu

(#67005) FőDudu válasza npera (#67002) üzenetére


FőDudu
addikt

Ertekrendmunkat?

Akkor eleg hamar jonni fog az 'akinek nem tetszik el lehet menni' is.... :((

FőDudu

(#67006) npera válasza FőDudu (#67005) üzenetére


npera
újonc

Szerintem definiáld tágabban az értékrendet ;)

(#67007) zetor2000 válasza -NoVa- (#67001) üzenetére


zetor2000
senior tag

Vannak, akik olvasták a Galaxis útikalauz stopposoknak kiadványt.
Annak az elejére az van írva nagy, megnyugtató zöld betűkkel, hogy "Ne ess pánikba!" :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#67008) FőDudu válasza npera (#67006) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem tiszteled (vagy ertekeled) az ertekrendet, el lehet menni... Igy megy ez... :C

FőDudu

(#67009) Jahno válasza npera (#66989) üzenetére


Jahno
őstag

Polcon láttam egy ismeretlen dobozú mangós sört. Lekaptam, majd hümmögtem. Ugyanis sör milkshake laktózzal... Asszonnyal visszamentem, megegyeztünk, hogy ha nagyon drága akkor legfeljebb jó lesz a kutyának :-D Drága volt. Itt várja a sorsát a hűtőben.

Ez a gines cucc meg tök jópofa, tényleg üdítő és elég jó ízük bír lenni. Jól jönne ide literesben is :DD

(#67010) Jahno válasza ncc1701 (#66994) üzenetére


Jahno
őstag

Más a pánik meg más az, hogy esetleg figyelünk dolgokra. Én sem rettegek itt délutánonként a takaró alatt, hogy jajjmilesz. Meg aztán írtam rá pár példát, amit szépen figyelmen kívül is szoktál hagyni, így meg még nehezebb. De az a haverom mit mondjon, aki ilyenbe simán bele tud halni? ~12 évesen még nem értettem én sem, hogy fater minek van elhatárolódva külön szobában és mi lehetett volna ha ez meg amaz. Csoporttársai közül sokat láttam gépen az őrzőben, Ő meg kapott saccperkábé +40 évet pár ilyen maszkos hülyeséges pánikolás és kiszámolt étrend miatt. Aztán ezeket szép sorban el bírta hagyni és ment is napi szinten a kocsmába míg bírta :-D

Ez még mindig nem a média körítése, ez egy vírus ami kibaszott kiszámíthatatlanul alattomos.

(#67011) Jahno válasza npera (#66992) üzenetére


Jahno
őstag

Hagyjuk ezt a mant, valamelyik konferencián ezt bogozták ezer éven keresztül, mikor a kormánynak meg a mindekinek is trógeroltam. Hajam elhagytam :W Azóta tudom, hogy nem érdemes odafigyelni a szövegekre. Egyik fülön be, agyban ne maradjon, kész. Teljsen jól meg lehet oldani, hogy semmire ne emlékezzen az ember, tárhely már bármit kibír. Igaz egyik kevésbé értelmesebb konferenciát asszony rakta rendbe hangilag manuáli smódszerekkel, az szép volt :-/ Sok sáv, tolmács, mindegyik más hangerő, mikrofonok távolsága változik és infrás tolmácsrendszer amit leraktak a színpad elejére, így simán elé tudtak állni, akkor akadozott a hang. Blááááááá.

Ráadásul telepítő cégtől kérdeztük, hogy segítsünk-e vagy miben működjünk közre, de elég egybites technikus csávó volt aki rámutatott egy be és egy kimenetre, be tudta kapcsolni a szekrényt és ült mellette, hogy el ne lopják. Közben nem kicsit komoly cuccok voltak benne, mindent meg lehetett volna oldani dobozon belül, csak hát jahh, a hatáskörök :-/

(#67012) npera válasza Jahno (#67009) üzenetére


npera
újonc

Pontosan erre gondoltam. Szerintem az arany középút a 7-decis lenne. Abból akkor elég 3-at meginni a hűsülés érdekében.

Itt már most 27 fok van árnyékban, nemsokára lesz 30.

Most kevertem egy megelőző smoothiet magamnak. Vérnarancs, kis joghurt, abba pedig egy előre lecsomagolt smoothie csomag. Volt benne mangó, ananász, sok spenót, szőlő és talán kis kajszi.

Jó savanykás, kellemesen üdít.
A kolléga hajnal 2-kor kérdezte meg, hogy mikorra jöjjön. Reggel 9-kor válaszoltam neki, hogy mondjuk délre. Szerintem nem ér ide délre, most van 12:48 :C

Ahogy nézem ebből inkább vacsora lesz, mint ebéd, de akkor a smoothieval kontemplálódok addig.

Kíváncsi vagyok lesz-e ma zivatar. Tegnap volt rendes égzengés, aztán kis zuhé. De csak 5 perc, ami arra jó, hogy utána atom durván bedurranjon a páratartalom. Mondjuk kis pollent lefogott, amit meghálálok. Egyébként most annyira durva a pollen, hogy a karomon csuklónál és alkarom nagy foltokban vannak vörös kiütések, a szememből folyik a könny, az orrom folyik és durván tüsszögök. Ez így koronás időkben okoz kis dühös nézést az emberek körében, de meg kellene érteni, hogy pollen miatt csinálom. Mondjuk még nem kötöttek belém, ami pozitív.

(#67013) Jahno válasza npera (#67000) üzenetére


Jahno
őstag

Idehaza ezen elgondolkozik az ember, hogy ilyesmire aztán lenne-e kapacitás?

Mert ez is sokat jelent a folyamatban. Idősebb havernak is emlegettem, hogy ha ennyire nem hisz benne és nem érti, akkor ha 40 évvel fiatalabb lenne elmehetne önkéntesnek, mert láttam, hogy itt-ott keresnek munkaerőt de az életkora meg egyéb miatt sem opciós. Ott aztán első kézből láthatna egy őrzőt, ahol mindig minden csipog, lehet fejet kapkodni összevissza. Az sem baj ha impotens vagy nem hisz benne, csinálni kell, egyszerű betanított munka.

(#67015) npera válasza Jahno (#67013) üzenetére


npera
újonc

Az a folyamatos csipogás az intenzíven valami őrjítő lehet. Minden tiszteletem azoké a nővéreké, meg orvosoké akik ezt csinálják egész nap és éjjel, hogy legyen valami. Én sosem bírnám csinálni, és nem csak azért meg segghülye vagyok hozzá.

Tanárok, óvodai személyzet is olyan pozíciók amit nem tudnék sehogy.

Az a meló amit most csinálok egy igazi lazulós terápia. Minimális mennyiségű emberi nyüglődés, nagyon ritkán csipog valami. És bár elég sokan meg tudnak murdalni, ha valamit elrontok, de azért elég sok felügyelő fék és ellensúly is van, hogy ne jusson ki csak úgy élesbe produkcióba valami amit esetlegesen elkurvintanék.

(#67016) Jahno válasza -NoVa- (#67001) üzenetére


Jahno
őstag

És simán lesz még hasonló a közeljövőben. Kínában kiirtanak még 6 négyzetméternyi dzsungelt, közben arcot megcsípi egy eddig ismeretlen pók vagy csak simán felzabálnak megdugnak mindent, ami ott möhözik a fa tövében, oszt csókolom, valami majd kialakul. Evolúció az ilyen.

(#67017) JonesC válasza zetor2000 (#67007) üzenetére


JonesC
csendes tag

Csak ott még törülköző legyen nálad. Ami alkalmasint maszknak is jó sál helyett.

(#67018) npera


npera
újonc

Ez is jó, Boba.

Azt nehezen hiszem el, hogy csak ketten csinálták és így vették fel ilyen minőségben. Szerintem minimum egy operatőr és drónos illető volt velük.

Elég sokat "túráznak" hátsó keréken és nem finoman húzzák a gázt az emelkedőkön sem. A 15-órás olajcsere intervallum mókás lehet ilyen körülmények között.

(#67019) FőDudu válasza npera (#67012) üzenetére


FőDudu
addikt

Itt meg csak 29 fok van arnyekban - lesz ez meg melegebb is.
Nejm nekiallt 'bolonyait' fozni, igy a grillezes majd vacsira lesz..

Smoothie jo otlet. Van itthon banan, akad mindenfele fagyasztott bogyo (eper/szamoca/afonya/ribizli/koszmete) - legalabb urul a csurig megpakolt melyhuto is.

Raktam be eleg sort - szokasos Faxe, alkoholos es alkoholmentes Lasko (ez speciel kurvajol sikerult, nem az a paradicsomle izu szar ami mondjuk az egyeb markaknal elofordul).

Meg szerencse, hogy furdesen kivul semmit sem kell kint csinalni.
Az ejjeli 17 fok tok jo, az kitart delig, de delutan mar a nap veszi at az uralmat es erosen sut.
Kertben meg a napernyot is kinyitottam (a vitorlan kivul) - minnel kisebb terulet legyen felmelegitve. Lehet lassan egy kerti zuhanyt is bekotok. Bar a medence utan az kisse hideg - a medence ugyans 30 fok korul van, mivel iden alulrol alig hul az ala rakott eps lemez miatt.

Kozben mar 5 teknos lakik nalunk a kifutoban, ismerosok gyerekei athoztak a sajatjukat.
Erdekes latni hogyan furdenek. Belemennek a kirakott tal vizbe es ott 5-10 percig szivjak fel a vizet. Allitolag nem csak megisszak, hanem akar a seggukon is felszivjak a vizet.
Mar nem hozzuk be oket ejszakara - legalabb a futes es a napoztatas a termeszetre van bizva.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#67020) zetor2000 válasza FőDudu (#67019) üzenetére


zetor2000
senior tag

Kerti zuhanynak megteszi a jól bevált feketére festett, emelvényen álló hordó is. Csak vizet kell bele juttatni. És akkor nem hideg lesz, hanem.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#67021) zetor2000


zetor2000
senior tag

#comic picture:

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#67022) npera


npera
újonc

Nova, good news!

Feltöltöttem egy akksit (3S 550 mAh) és kirepültem kábé 3,5V per cella kapocsfeszültségre a szobában. Az FC szerint kijött belőle 567 mAh, aztán most töltöm fel újra, hogy az ISDT Q8 mit mond.

Az RSSI nincs jól beállítva, azt már most látom. Rossz csatorna.

A core 44 fokról indult kábé bedugás után és felment 61 fokra. De ott stabilizálódott hover közben. 8 / 8 kHz és DSHOT600.

7 perc 05-nél jött a low battery, aztán 7:20 körül leraktam finoman a szőnyegre.

Most nem csesztem el az akksi betát hosszát és gyönyörűen meg lehet kötni a váz alatt az akksi mellett. Pörrrfekt.

(#67023) npera válasza zetor2000 (#67021) üzenetére


npera
újonc

Itt lehetetlen sajnos. Digitális... :(

(#67024) WiZARD


WiZARD
addikt

Nissanban imádom a mobilról bekapcsolható hűtés/fűtés funkciót.
Főleg ilyenkor nyáron, mert elég szarul viselem a meleget.

Az mondjuk elég bosszantó, amikor reggel tudom, hogy a kocsira tűz a nap, még időben eszembe is jut elindítani telefonról a cuccot, aztán amikor kinyitom az ajtót ez fogad... :W

alt="" title=""

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67025) npera válasza WiZARD (#67024) üzenetére


npera
újonc

Ez most fűt ilyenkor hűtés helyett? És ha jól értelmezem az ülésfűtés csak azért inaktív, mert ezen még hardveresen kell billenteni azt a kapcsolót alul?

Ej....

(#67026) WiZARD válasza npera (#67025) üzenetére


WiZARD
addikt

Igen, bár elég visszafogottan fűt, még talán melegnek se tűnt a levegő amit befújt, de egyértelműen nem hűtött.

A külső hőmérő még csak 23 fokot mért, a nap is csak részben sütött a kocsira.
Amúgy is rettentő primitiv a hőmérséklet szabályzása és attól függően hogy a nap rásüt-e az érzékelőjére simán tud mindenféle átmenet nélkül fűtés helyett hűteni.

Azt még próbálom kinyomozni, hogy valahogy be lehet-e állítani a kívánt belső tér hőmérsékletet arra az esetre ha távolról indítom.
Az időzített fűtés/hűtés hőfokát meg lehet adni, de az nem befolyásolja ezt.
A régebbi Leafben volt erre menüpont, ebben nincs. A mobilos applikációnak a supportja lófasz. Nekem androidos telefonon fél éve nem müxik az app. Van pár alternativ applikáció, de azokban nem lehet hőfokot megadni.
Asszony szifonján a gyári appnál lehet hőfokot megadni, de egyesek szerint csak az újabb modellnél számít ez. Majd egyszer kipróbálom, hogy számít-e.

Elvileg böngészőből is lehetne távolról vezérelni. Gyakorlatilag ősszel volt importőr váltás a Nissannál, akkor lelőtték a régi weblapot és új pedig azóta sincs. Ahogy minden a régi importőr által ígért szolgáltatást is hirtelen megszüntettek...

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67027) npera válasza WiZARD (#67026) üzenetére


npera
újonc

Néztem Tesla Björn videóját talán Hyundai hasonló appjáról. Ott sokat fejlesztettek, de még az új is kábé Win95 volt a Win10 mellet, ha a Tesla appjával vetem össze.

Nagyon durván lemaradtak az OEM-ek ezekben a mobilos szolgáltatásokban. Amikor olvastam, hogy a VW létesített egy külön szoftveres részleget, akkor majdnem besírtam...

(#67028) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Ha azt nézem, hogy az S60-om releasekor még a Windows Phone volt a smartabbik mobil OS, és Symbian volt az elterjedt, akkor el tudom képzelni, mennyire fog működni a telefonról fűtéskapcsolás 5 év múlva. Vagy be kell tárazni kompatibilis régi telefonokból meg apk fileokból?

(#67029) Jahno válasza -NoVa- (#67028) üzenetére


Jahno
őstag

Én most törölgettem az iPaqon cuccait, de lehet már azt sem tudnám miképpen teszem rá. Dokkoló, soros bigyula, CF-es wifi adapter... Érdekes, hogy ezekre még megákban elfértek a dolgok, de gigában az egész univerzum, appostól és játékostól. Mai modernebb eszközöknél ugyanezt már nem merem említeni, mióta a retro könyvtáram 3 tera :-D

(#67030) ncc1701 válasza FőDudu (#66997) üzenetére


ncc1701
veterán

Ezt ugatom. Az emberek már szarnak bele.

(#67031) WiZARD válasza -NoVa- (#67028) üzenetére


WiZARD
addikt

Ezen nem kell aggódni, a Nissan gyakrabban cseréli a software-t, köztük semmi átjárhatóság nincs, mindegyiket máshogy kell regisztrálni, másik app kell a kezeléshez és még talán országonként/régiónként is akadnak különbségek.

A Leaf software-e így alakult, felszereltségtől, modellévtől függően :DD
alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

Mindegyikhez van link a nissan.hu-n, és egyiknél se mutat működő oldalra :D

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67032) WiZARD válasza WiZARD (#67031) üzenetére


WiZARD
addikt

Konkrétan Pixel 4-en a telefon megjelenése óta nem működik az androidos app. Pedig ennél tisztább android kevés telefonon van... :(
Ügyfélszolgálat szarik rá, fejlesztők szarnak rá.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67033) Samott


Samott
addikt

Alakul...

Fiatal demokratak B+

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#67034) npera válasza -NoVa- (#67028) üzenetére


npera
újonc

Emlékszem még 2003-ban talán a svéd unokatestvér talán Ericsson P800 készülékére. Legyen azzal kompatibilis. És WAP-on át lehessen fűtést indítani. Meg a Sentry Mode ugye.... :C

(#67035) FőDudu


FőDudu
addikt

Mindenkinek elment az esze?
[link]
Agyukra ment a jolet? Ki nem szarja le, ha a szinronszinesz nem ugyanolyan szinu/nemzetisegu/erdelkodesu?

Ezutan pl. Sheldon Coopert meleg szinkronosnak kellene szinkronizalnia, Jackie Chant pedig egy keletinek? Rajzfelmben egy orkot pedig orknak?
Szivarvanyos pillangocicat pedig egy macskanak?

Lassan tenyleg azt hiszem, hogy ott a nagy vizen tul kicsit tultolnak valami kollektiv nephulyito szert...

FőDudu

(#67036) npera válasza FőDudu (#67035) üzenetére


npera
újonc

Erről beszélek nyuszó-muszó.

Intenzifikálni kell az értékrendmunkálatot. A svédeknél ezt már felcsavarták 11-re elég régóta, mivel mink humanitárius nagyhatalom vagyunk, jelentsen az bármit.... :C

(#67037) FőDudu


FőDudu
addikt

Forintrol Eurora valtas.Nem vagyok ebben jartas.

Nagyobb osszeg lenne atutalva (par millio). Kerdes a hogyan eri meg?
Nyilvan OTP a helyi szamlara nem nyero.

Masik otlet: OTP utal Revolutra Forintban, Revolut valt.
Egyeb otlet?

FőDudu

(#67038) JonesC válasza FőDudu (#67037) üzenetére


JonesC
csendes tag

Kártyával töltöd fel revolutra akkor ingyenes. Mondjuk a váltható összeget mostanában korlátozták, legalábbis az ingyenes verzióban.

(#67039) FőDudu válasza JonesC (#67038) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem sajat kartyarol menne. Gondolom ugy nem ingyenes.
Ritkan valtok penzt, nem tudom hogyan eri meg leginkabb.

FőDudu

(#67040) WiZARD válasza FőDudu (#67037) üzenetére


WiZARD
addikt

Transferwise, Currencyfair

(mondjuk a TW épp megszivatott, mert Koreából nem tudok már utalást fogadni az USA USD TW számlámra. Eddig simán ment. De amúgy elégedett vagyok velük, céges pénzügyeim jelentős részét ott intézem)

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67041) eattila válasza Jahno (#66990) üzenetére


eattila
csendes tag

Az igen beteg dolog. Meg a sok rendőrös sorozat.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#67042) zetor2000 válasza FőDudu (#67037) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ha nem fontos a KP a történet végén, akkor lehet szerintem PayPal is. A másik fél majd elkölti, olyan devizanemben, amiben szeretné.
Ott mondjuk jelentős a bukó, ha a PayPal renszerből kifelé utal, mondjuk a saját számlára.
Idehaza szigorodtak a szabályok. Érdemes megkérdezni a fogadó fél bankját, hogyan járjon el, nehogy megbsszák.
Ha nem jótékonyságból adsz KP-t, akkor 90%, hogy jelentenie kell, hogy jött valami ilyesmi jelentősebb összeg.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#67043) eattila


eattila
csendes tag

Én me elvittem asszonyt étterembe. Romantikus ebéd. Ha már nicns ma gyerek. Nem akart menni, de muszály volt neki :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#67044) zetor2000 válasza eattila (#67043) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én meg mustáros tarját sütöttem velesült krumplival.
Ez akart menni, de csak módjával hagytam neki :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#67045) Gabibácsi válasza ncc1701 (#66994) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nem nyilatkozik semmi ilyesmit semmilyen doki...

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67046) Gabibácsi válasza npera (#67000) üzenetére


Gabibácsi
tag

Félelmetes :(

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67047) WiZARD válasza zetor2000 (#67042) üzenetére


WiZARD
addikt

Paypalnál drágább, lehúzósabb lehetőség kevés van. Megkockáztatom hogy annál még sima banki utalással is jobban jár.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67048) Gabibácsi válasza JonesC (#67017) üzenetére


Gabibácsi
tag

Meg sok sört érdemes inni stoppolás előtt

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67049) Gabibácsi válasza zetor2000 (#67020) üzenetére


Gabibácsi
tag

Feketére festett? Te rasszista!

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67050) Gabibácsi válasza Samott (#67033) üzenetére


Gabibácsi
tag

Csinálni kell egy újabb kamuvideót, az megoldja :R

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.