Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#118777) Jahno válasza zetor2000 (#118776) üzenetére


Jahno
őstag

Dugót is nézd meg mit ajánlott, román csoda címkézőipar kínai terméke, ilyen-olyan hullámzó minőségben. Kábelei sokszor hasonlítanak az Ugreenre. Aztán sokszor meg nem. És csak néha esnek félbe a csatlakozók. Ha a dugasza is olyan, akkor yajj... Vagy milyen más lenne? RDM, Nexans, Panduit (:wub :) van egy csomó amit így név szerint meg lehet venni és legalább rendben lesz.

Fenti 3B pld. tök jó cég, de tele van noname dugókkal mindenfélével, pedig akad késes is falikábelre, de Gembird, meg Ansmann, meg szokásos 12 egy tucat kivitel, ááááá. Régi szép idők, mikor még a Roline is egész jó volt és működött, most meg gyanús, hogy sok helyen csak a nevét használják vagy bevételezéskor "nincs ilyen a gépben, szóval jó lesz azon a néven is" opciókat fogtam ki.

Mondjuk Igu lehet nem sűrűn húzkodná ki-be, de abban a törésgátlóban még az a nem mókás, mikor nem tudod annyira lenyomni, hogy kiakadjon a pöcök. Ááááááá. Kétszer. Ezért is utáltam világ életemben és már inkább nem használtam, viszont a funkciója meg hasznos.

Agendának is mondtam, hogy vaze, itt most tényleg 40 forint/darabon múlik a minőség, de nincs raktáron csak a szopás megy? Ezekre van igény a piacon.

Annó megbodogult HWSW-n nem olvastad a sulis rendszergazdát aki beszívott vele egy komplett felújítást? Ott is emlegettük, hogy mi lesz. Aztán kicsit olcsósított.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.